Enda et farvel

Det ble bakedag i går, og det faktum at alt sammen er borte i dag, kan vel ikke tyde på annet enn at resultatet ble perfekt? Oppskriften får dere senere ♥

Nå reiser vi til Sarpsborg for å ta et siste farvel med onkel. Jeg gruer meg, men håper samtidig at det vil bli fint. .

30 kommentarer

 1. du virker som en sterk jente caroline, det kan ikke være en lett situasjon du er i om dagen som følge av alt som har skjedd. men du og lars kristian er heldige som har hverandre og støtte seg på når ting er vanskelig! ønskser deg et fint farvel med din onkel i dag <3

 2. Andrea Gundersveen

  nam : )

  ———————————
  R.I.P.
  lykketil, Caroline 🙂 du er sterk

 3. Marthe Cecilie

  <3 <3 <3
  Klemmer fra Ålesund 🙂

 4. Ikke kjekt å måtte ta farvel til så mange, håper dagen blir fin sett ut i fra omstendighetene.
  Over til det mer positive; Gleder meg til du legger ut oppskriften, da skal jeg bake litt og sende hjem i posten til mine lavkarbo-foreldre som har bursdag snart 😀

 5. Så fin blogg du har. Du tar opp mye av det som jeg liker.
  Du har fått en følgesvenn 😉

  Klem

 6. De så deilige ut! De må jeg prøve å lage en dag! Er det body du har på deg? likte den:) Ha en fin dag da, så langt det går… varme klemmer sendes deg.. 🙂

 7. Hei 🙂
  Biscottien så kjempe god ut! <3
  Lykke til med å ta farvel med onkelen din.
  Ha en flott uke videre.
  Stor klem fra meg.

 8. Hvor har du kjøpt den toppen?? Den såg gråååådig fin ut 🙂

 9. Jeg føler med deg! Onkelen min ble brått revet bort fra meg og familien grunnet kreft 🙁 Lykke til! Du er sterk!

 10. Du er den sterkeste jenta jeg vet om! Er så utroli glad i bloggen din og deg som person du er virkelig et godt menneske<3!!

  Håper det går bra i dag, følger virkelig me deg!!

  STOR klem fra Amalie<3

 11. Kan du vise hvordan du lager en så pen hestehale?
  Du inspirerer meg så utrolig masse<3<3

 12. Sender gode tanker <3

 13. Det så utrolig godt ut! 😀

 14. De biscottiene så veeldig gode ut!
  Håper det går bra med dere. Sender varme tanker<3

 15. Lykke til! Gleder meg til oppskrift!

 16. Så kjempe godt ut. Lykke til i dag! Han fikk iallefall strålende fint vær….Gleder meg til å se hva som er i oppskriften..

 17. Hei!:)
  Hvor bor du? Syns jeg så deg på st. hanshaugen i går? Kan det stemme?:) Syns i alle fall det va skikkelig kult:)

 18. nam!

  huff! sender varme tanker!

 19. hei Careoline, digger bloggen. jeg bare lurte på hvordan du fikser håret ditt? du har liksom helt perfekte krøller i enden av håret.

 20. Det så godt ut, gleder meg til oppskrift 😀 Kan du også legge ved antall kalorier, carbs og ca hvor lang tid du brukte? Hadde vært supert!

 21. Slike har vi laget i Mat&Helse på min skole, men jeg husker ikke helt hva de heter? Var det brune pinner e.l.?
  Uansett ønsker jeg deg lykke til med deres farvel. Det blir nok trist, men det blir nok også vakkert, på sitt eget vis…

 22. Du er sterk, fine Caroline.
  Klem!

 23. Huff, skal nok bli godt å komme tilbake til normal hverdag igjen for dere, dere har virkelig hatt det tøft nå synes jeg… 🙁 Mistet onkelen min for noen år siden selv, var vel helt i sjokktilstand under hele prosessen for kunne ikke fatte at han som var så «ung» kunne dø, men sånn er vel livet… Urettferdig. :/ Sender igjen masse, masse varme tanker – nå håper jeg det blir en god, god stund til neste gang dere må bære sort i kirken. <3

  Gleder meg til oppskriften på de herlighetene! 🙂

 24. uff 🙁 håper ting ordner seg for dere videre nå! det er så utrolig trist når man mister noen man er glad i, uansett alder..
  lykke til 😀 klem!

 25. Nam, ser deilig ut 😀 gledes på oppskriften!
  Ellers, kondolerer så mye !

 26. HUFF 🙁 Kondolerer så mye.
  Men jeg bare lurte på noe, hvor lenge danset du ballett? og danset du på tåspiss?

 27. Kjempegøy å se at du holder på med lavkarbo. Har selv begynnt på dette kostholdet selv, etter å ha lest meg opp å ned på forum, blogger og i tillegg har lest en del bøker. Nå skal jeg ikke si jeg har lest gjennom så mange innlegg som du har skrevet om dette temaet, men surfet litt gjennom 🙂 Ser ut som vi kjører en litt forskjellig «løype». For min del prøver jeg å holde meg under 20 karbs om dagen, noe som fungerer veldig fint for min del. Men selvfølgelig byr det jo på en del utfordringer også. Så vil jeg si meg uenig i at man må ha 30-40 karbs om dagen for å fungere optimalt. Man må finne en fin balanse mellom hvor mye fett man har i seg, kontra hvor mye karbohydrater man har i seg i forhold til fettet. Skal følge med her videre, kjempespennende 🙂

 28. Hello! Very interesting post. Thanks. Best regards, James.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *