Baseball

Alle husker vel baseballjakka fra i fjor? Det gjør i hvert fall jeg, for sammen med et par høye Converse i skinn, var jeg helt forelsket i å slenge jakka over en jeansshorts og en singlett. Enkelt og tøft. Det ser ut til at det heller ikke er feil å dra fram jakka i år, for da jeg var på BikBok forrige uke, hadde de dedikert en helt vegg til nettopp dette temaet.

Og se hva jeg fant! Er den ikke fin? Gleder meg til å bruke den når sommeren kommer ♥

Nå skal jeg ut å gjøre noen ærender, før jeg skal slenge meg på sofaen og bare kose med Lars-Kristian resten av dagen. Også skal jeg bake biscotti 😀

113 kommentarer

 1. Biscotti som er lavkarbo? 😀 Kan du legge ut oppskrift i så fall? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jaaa 😀 Det skal jeg, om de blir gode 🙂

   – C

   1. Det gleder jeg meg til.

    L:)

 2. penaaa <3 Elsker american style // baseball!

 3. Marita Kristin

  Spennende med Biscotti, håper de blir gode, slik at vi kan få oppskriften! 😀
  Laksesalaten er enda fast på middagsmenyen vår, vi elsker den!!
  Ha en herlig dag vidre!
  -M

 4. Ååh, den var skikkelig kul og sporty! 🙂
  Synes du er så flink med å opptatere bloggen din og skrive om gøyale ting! 🙂
  Vet ikke om du er interessert, men her er noen løpe-sanger som er på hos meg når jeg springer for livet på mølla 😉 «Riverside» – Sidney Samson, «Higher» – T.I. ft Kelly Minouge og «Runaway Baby» – Bruno Mars 😀 Ha en superfin dag!! 😀

 5. Fy fader for ein fin kropp:-) !

 6. For noen store lårmuskler! Misunner deg noe sykt!
  Du er så pen!

 7. Marianne

  Du ser helt SMASHING ut!!! Lars-Kristian er heldig 😉 Lykke til med biscottis, de er en favoritt også her i huset. Jeg lager med hakkede mandler, tørket aprikos, revet sitronskall og romdråper. Uten smør, kun med egg. Lykke til med dine!

 8. O to the M to the G!!! You look stunning:) er det body? Den var bare suuper fin da:) Hva er biscotti.. ? heheee..^^

  Helene

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Ja, det er en body 😉

   Biscotti er kjempegodt til kaffe, hovedsaklig er det malte mandler, en slags kjeks 🙂

   – C

   1. takk for VELDIG raskt svar:) må virkelig si jeg misunner kroppen din! … nei, nå må jeg være sunn!!!

 9. Så fin du var 😀

 10. Du ser dritbra ut Caroline! slank, muskeløs og utstråling. heeldig!

 11. Hei!

  Bare et lite spm: har du opplevd å få mer eller mindre muskler på lavkarbo? Man mister jo endel vann når man legger om til dette kostholdet, så det er kanskje mulig at kroppen ser mer definert ut? Og hvordan opplever du formen generelt? Synes det er flott at du fronter dette kostholdet, ikke som en «slankekur»,men som en livsstil, og jeg er overbesvist om at dette er den riktige maten å spise for de fleste mennesker. Jeg er selv kvitt eksem/allergi, cellulitter, redusert angst/uro, har fått en mer kvinnelig kropp, og føler meg mer stabil, ja og rett og slett mer «levende» etter at jeg la om til mer fett og mindre karbs!

  Keep up the good work. Du virker som en flott og oppegående jente!:)

  1. Fotballfrue

   Hei 🙂

   Jeg spiste ikke så mye karbohydrater før jeg la om, derfor har jeg ikke merket noe på akkurat det området. Lars-Kristian har derimot merket en del, og har bygget mye muskler, i tillegg til at han er blitt mer definert. Så bra at du har opplevd så mange positive effekter 🙂

   – C

   1. Birgitte

    Hei!
    Det eneste jeg spiser av karbohydrater er fra grønnsaker (spiser ikke frukt), skeier ut med sjokolade kanskje 1 gang i mnd (max). Hvor mye grønnsaker må til for at det tipper over av karbohydrater i forhold til fett og proteiner i løpet av en dag?
    Setter pris på svar:)

   2. Fotballfrue

    Du kan spise MASSE grønnsaker for å få i deg «for mye» karbohydrater. Faktisk så mye at jeg ikke tror at du klarer det 😀 Dr.Hexeberg mener at det beste er å ligge på ca 50 gram karbohydrater om dagen, for da slipper kroppen å produsere det selv 🙂 Hvis du er usikker på hvor mye karbohydrater du får i deg, foreslår jeg at du tar et par dager der du skriver ned hvor mye, på den måten vil du etter hvert vite automatisk ca hvor mye du har spist 🙂

    Dette med forbehold om at du er normalvektig og frisk 🙂

    – C

   3. Skjekk ut http://www.diett.no – og register deg! En kjempe fin side til å regne ut hvor mye karbohydrater det finnes i de ulike matvarene du spiser.

    Jeg er selv i startfasen og syntes denne er helt super!

    LYKKE TIL!

 12. Du kledde det antrekket kjempegodt! Er egentlig litt rart at man kler nesten alt! Du kler alt fra den avslappa stilen til den pynta stilen! Heldiig 😉 Elsker virkelig stilen din, Caroline:)
  Ha en fin dag videre, og håper biscottiene smaker godt 😛

 13. Kan du skrive litt om hvordan du får så fint volum i håret ditt? 🙂

 14. Rebekkah

  Kjempe fin body 😀
  Kos deg med biscotti og hunken din i kveld!

 15. Så fin! Hvor er shortsen fra?

 16. Jeg tror du har redigert bort kneet ditt på midterste bilde? haha

  1. Redigert bort? Du ser da at hun bare har definerte lårmuskeler!

  2. I mine øyne ser det ut som lårmuskler 😉

   1. Haha, det kalles lårmuskler. Aldri sett det før du..? Hvordan kan du si at hun har redigert bort kneet egentlig – kneet viser jo kjempegodt!! Haha 🙂

 17. Lisa Marielle

  Sååå eventyrlig vakker du er Caroline! <3
  Jeg ELSKER bloggen din fra A-Å, og bare må titte innom hver dag:)
  Vil takke deg for innspirasjon både når det gjelder mote, trening, kosthold og det aller beste; den positive energien din! Blir veldig glad hver gang jeg titter innom:)
  Håper du har det bra etter omstendighetene som har oppstått den siste tiden og vil takke deg for at du er sååå sterk & positiv ovenfor leserene dine-DU er fantastisk og virkelig et godt forbilde! <3

  PS: Hvordan er det med skjønne Hugo & Ronaldo om dagen?;)
  Kos deg masse med både hundene og mannen din:)
  Du og LK er virkelig et FLOTT par! <3
  *Klem*

 18. For et nydelig plagg! 😀 Du kledde den kjempegodt også, satt jo supert! 🙂
  Kos deg masse med biscotti og sofakos, høres ut som en ganske grei tirsdagskveld, hihi! Åh, det skal bli deilig med sommer igjen ja… Alle klærne og skoa som endelig kan brukes igjen, DET er en herlig følelse det! 😀

 19. hva * har skjedd med foten din over kneet? sick

  1. Fotballfrue

   Hva mener du?

   – C

   1. uff, må nesten le litt, noen må alltid se etter feil! kneskålen er faktisk der, den ligger bare litt i skyggen 😉

  2. Akon, det er en «muskel», du har kanskje hørt om dem?
   Sees ofte på trente mennesker. Hvis du vil ha din egen muskel kan jeg anbefale å oppsøke et treningsstudio…

 20. Den var kjempesøt. Track & field betyr forresten friidrett 🙂

 21. beina dine ser superlange ut på bildet! 🙂 Hvor lange er de? hehe!

 22. Hei Caroline. Jeg er en jente på 15 år som sliter med strekkmerker. Dette er noe som irriterer meg veldig og jeg blir veldig flau når jeg må vise meg lettkledd forran andre fordi da ser de fleste det. Det er på puppene, lårene og hoftene. Ser på bildene at du ikke har noe lignene. Bruker du noen spesielle kremer, eller har du aldri hatt noe slikt. Vet du hvordan man kan fjerne det, eller forminske det? Plis svar.

  -Julie<3

  1. Fotballfrue

   Hei, det er helt vanlig å ha strekkmerker 🙂 Noen er kanskje litt mer utsatt enn andre, men de fleste har det 🙂 Jeg har vært heldig, men kommer garantert til å få det en gang selv 🙁 Skjønner godt at det er noe du vil bli kvitt, men jeg kan dessverre ikke så mye om det.

   – C

   1. Tusen takk for svar <3

  2. Hei Julie.
   Jeg har også strekkmerker på samme steder som deg, til og med på baksiden av knærne har jeg strekkmerker. Du har sikkert fått dem på samme måte som meg; jeg vokste utrolig fort på barneskolen. Iallfall, jeg vil trøste deg med at strekkmerkene blir mindre og mindre synlige med tiden, jeg tenker ikke over at jeg har dem en gang lenger.
   Hilsen fra Marita.

  3. Elisabet

   Som jeg ser Marita skriver så pleier strekkmerker å bli mindre synlige etterhvert. «blekne» litt.
   Har en del strekkmerker selv på rumpe og pupper da disse pluttselig begynte å vokse i slutten av tenårene. Det er som regel arvelig betinget og er ikke så mye å gjøre med dessverre (er hudpleier).
   Kremer osv er bare tull, men er du fryktelig plaget kan laserbehandling hjelpe.
   Forebygge flere merker kan du da:) Bruk f.eks mandelolje på utsatte områder. Dette gir huden bedre elastitet, som igjen forebygger fler strekkmerker:)

  4. Hei!
   Jeg slet selv med det på din alder. Jeg hadde skikkelige problemer med hvordan jeg så ut, og det å vise seg i bikini var i hvertfall ikke aktuelt. Så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det. Så ikke fortvil, det finnes flere løsninger på problemet. Jeg gikk for laserkirurgi. Det høres skummelt ut,men det var ikke det i det hele tatt. Det er like mye «kirurgi» som det er å fjerne hår med laser, bortsett i fra at det er MYE mindre smertefullt. Det tok 10 minutter, og gjorde så vidt vondt.
   Merkene mine er helt borte, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Ellers så vil merkene bli lysere av seg selv etterhvert og dermed mindre synlige. Lykke til 🙂

   1. Madeleine

    Var det dyrt? Vurderer det selv 🙂

   2. Cassandra

    Laser er ikke kirurgi :p Kirurgi er medisinske operasjoner. Dessverre, men verken kremer eller laser vil fjerne strekkmerker. Strekkmerker er sår/arr i huden og er umulige å få bort. Om merkene fortsatt er røde kan du gå til hudlege for råd.

   3. Tusen takk for svar! Nytt håp. Cassandra: Lest flere nettkilder om dette og de sier at laserbehanlig kan hjelpe, så vi får håpe på det beste får min del 🙂

   4. Fullstendig klar over at dette ikke er kirurgi, men poengterer bare at det ikke er så skummelt som det høres ut som. Poenget var å fortelle om at det finnes løsninger på problemet. Litt drøyt at du påstår at det ikke fungerer, når jeg ikke kunne vært mer fornøyd, Men for all del. Jeg anbefaler deg å undersøke så mye som mulig rundt temaet. Behandlingen min kostet 1500 kroner.

 23. når skal du trekke vinnerne fra den siste konkurransen du hadde?: )
  er såå spent:D

 24. Likte den 🙂 !

 25. Hei:) Jeg synes du er utrolig pen på håret på dette bilde! kan du vise oss hvordan du har laget denne hestehalen??:)

 26. Elsker den litt mer røffe stilen, eller avslappestillen som jeg kaller det:P hehe… Du kler jo det meste du!

  Lurte på en ting, leste i et innlegg at du hadde garderobe fra ikea, har dere tegnet den selv ?! Den så utrolig praktisk ut… Har nettopp kjøpt oss hus, så er på jakt etter en stor fin garderobe 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi brukte Ikea home planner 🙂

   – C

   1. Takk for svar 😉 Har sittet en del med det selv, blir aldri helt fornøyd.. har du noen tips ? 🙂 Ønsker mest mulig hengplass

 27. Hei Caroline:) Du, jeg lurer på et par ting: Når du gikk over til lavkarbo-kostholdet, har du merket noen forandringer på huden din? Bedre?

  Og hvordan går det med knærne dine? Jeg løper mye selv, og i dag fikk jeg skikkelig vondt, og har fortsatt vondt:/

 28. Hei C.

  Oj, så flotte muskuløse bein du har!! =) Regner med at du er sterk! 🙂 Og jo, kjempe søt body!! De har faktisk en god del fine klær der. Og syns også det er så bra at du snakker varmt om LCHF..jeg og min fam spiser også etter dette prinsippet og vi har det også myyye bedre på så mange måter:) 🙂

  God bedring med kneet ditt da:/

  1. Fotballfrue

   Så gøy å høre at hele familien er med på kostholdet 🙂

   Takk for gode ønsker ang. kneet, begynner på en betennelsesdempende kur i morgen, satser på at det hjelper. Hvis ikke blir det kortison.

   – C

   1. Hei 🙂 Jeg regner med du har gode leger osv, men vil bare tipse deg om å virkelig vurdere grundig om du skal sette hydrokortisonsprøyte nå som du er så ung. Jeg har hatt slimposebetennelse (kronisk) i begge skuldrene siden jeg var 16, og har valgt å ikke hive meg på kortison-reset, da virkningen varer ca 6 mnd, før du evt. må kjøre inn enda mer dritt i kroppen..

   2. Enig med linna. Håper du slipper kortison, Caroline. Det kan gjøre saken mye verre om de ikke vet nøyaktig hvor betennelsen er, og hvor sprøyta skal tas (men det vet sikkert legen din) 🙂 En bekjent tok kortison i hælen, og det hjalp ikke i det hele tatt. Ble bare verre. Håper du blir bra, så du slipper. 🙂

 29. Den var jo bare helt rå 🙂
  Digger figuren din 🙂 Fit og veltrent… smashing 🙂

 30. Har den bodyen jeg og! digger den! og du ser strålende ut i den. skikkelig fresh 🙂
  og beina dine må være de peneste i verden! slanke men samtidig muskuløs. drømmekroppen!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Musklene er der enten jeg trener dem eller ei, vet ikke om jeg liker det eller ikke :p

   1. Kirsten

    Når man har danset ballett og trent mye turn-out vil den muskelen være der for alltid:)

   2. vet ikke om du liker det eller ikke? ser vi på samme bilde? 😛

 31. Den var kjempefin! 🙂

 32. Kul shorts 🙂

  Jeg lurer på hvordan du trener styrketrening, trener du med tunge vekter, eller lette/ eller bare med egen kroppsvekt????

  🙂 ha en god kveld og kos deg med din kjære.

  1. Fotballfrue

   Mest med egen kroppsvekt, bortsett fra armene som jeg trener med hantler & markløft 🙂

   – C

   1. polvott

    markløft er vel heller en øvelse som aller mest går på ryggen, men også på generell styrke i hele kroppen. Så flott at du har den på programmet! Hvor tungt tar du?

   2. Fotballfrue

    Da tror jeg du forveksler med strak mark. Markløft går også på rygg, men mest på lår og rumpe 🙂 Jeg trener på ca 15 kg, tar ca 15 reps.

    – C

 33. Åh, biscotti er kjempegodt! Til jul ga jeg bort biscotti med hasselnøtter og mørk sjokolade – stor hit 😀

 34. Hei, lurer bare på om du kan spise vanlige wasa knekkebrød når en går på lavkarbo diett? Og har du noen anbefalinger om hvilke knekkebrød som er det sunneste (eks. sport, husman, havre ol.)?

  1. Agus/Anne

   Hei Hanne,

   Lavkarbo er en fellesbetegnelse for flere kostholdstyper med redusert karboinntak. Lavkarbo inneholder fra 0-150 gr. karbo dagen. Det spørs hvilken type kosthold du velger (Ketose, Atkins, LCHF, Fedon, osv.)? Les litt om lavkarbo på nettet (google) eller les bøker om det (biblioteket/evt. kjøpe) og bestem deg for hva du vil satse på.

   Jeg spiser LCHF (som Caroline), men jeg ligger på mellom 50-70 gr karbo dagen. Hovedsaklig får jeg karbohydratene fra grønnsaker, nøtter, bær og frukt (toppen 2 frukt om dagen), men innimellom spiser jeg knekkebrød. Ikke WASA, de har for mange karbohydrater. Sætres Fiberrik med solsikke (gul pakke) inneholder kun 2,2 gr karbo pr stk, 1 gr. protein og 1,5 gr fett. Spiser jeg 3 stk blir det ca. 7 gr «usunne» karbo. Har alltid fettholdig pålegg på: meiersmør/bremykt , makrell, laks, avokado, fete oster, egg, majones (ikke alt blandet altså).

   Er du normalvektig som meg (og Caroline), så gjør det ingenting om du spiser et måltid dagen med dette knekkebrødet (1 måltid = 3 stk fiberrik). Jeg har spiset LCHF i over 1 år nå og vekta er stabil. Skal du ned i vekt, anbefaler jeg deg å få karbohydratene via grønnsaker, ikke disse knekkebrødene. Eller så kan du bake lavkarboknekkebrød. Masse oppskrifter på nettet.

   Men les og lær om dette kostholdet, viktig med kunnskap før du setter i gang 🙂

   Lykke til!
   PS. Om du spiser en neven bær eller 1-2 frukt dagen, bør du enten spise det sammen med fett (en bit ost eller noen nøtter eller fløte eller …) eller som en dessert rett etter et måltid. Spiser du bærene eller frukta alene, vil du raskt få stigning i blodsukkeret og bli sulten, «fysen» på noe godt. Et lite tips …

   1. Tusen takk for et flott svar! Jeg tror ikke jeg er bestemt nok til å bytte helt over til en lavkarbo diett, dette er en såpass stor del av måltidene mine, men tenkte at jeg i det minste kunne kutte ned på brødmaten fordi det blir det alt for mye av, og om knekkebrød da er et godt alternativ. Skjønner ikke hva jeg skal bytte ut all maten med hvis jeg verken kan spise brød og helst ikke for mye knekkebrød? Jeg spiser et vanlig sunt kosthold, men har merket at i det siste har det blitt aalt for mye brødmat. Har du noen tips til gode mellommåltider jeg kan bytte ut brødmaten med?

   2. Agus/Anne

    Hei igjen,

    Nå vet ikke jeg hvor mange karbohydrater du spiser daglig, men om du spiser et vanlig norsk kosthold med grønnsaker, brød, poteter, pasta og ris, så får du i deg mange karbohydrater og da er det uheldig å kombeinere det med for mye fett. Fedon er lavkarbo og kanskje noe for deg? Fedon gir rom for en større mengde karbohydrater enn LCHF (Han gir rom for de langsomme = grønnsaker, rug, fullkorn, etc.) , mindre fett og mer proteiner:

    Fedon: https://www.fedon.no/no/Kostholdsfilosofi/?folderpagesize=10
    – Du finner tips til mat/mellommåltider her

    Om du vil spise brød/knekkebrød, er det lurt å velge de med minst karbohydrater pr 100 gram (les på brødpakningene og knekkebrødpakningene). «Ingers rugbrød» har en del mindre karbohydrater enn annet brød og metter godt.

    Fra Sunn jenteidrett finner du også tips til mellommåltider: https://www.sunnjenteidrett.no/Sider/velkommen.aspx

    Om du har et vanlig norsk måltid med masse karbohydrater, anbefaler jeg deg å spise mellommåltid med mindre fett og mer proteiner (altså IKKE LCHF):

    – Skyr med 20 gram nøtter (mandler, valnøtter, paranøtter – usaltede) og en liten neve bær eller en liten frukt.

    – cottega cheese med 20 gram nøtter (mandler, valnøtter, paranøtter – usaltede)) og en liten frukt (1/2 banan eller et eple eller 20 gram syltetøy uten tilsatt sukker)

    – lett youghurt uten for mye sukker og fett, med litt bær eller litt frukt eller litt sukkerfritt syltetøy OG 20 gram nøtter eller usukret musli.

    – Et tykt stykke lettost, noen skinkebiter, litt paprika/tomat og 20 gram nøtter (usaltede)

    Bare å bruke fantasien og google. Ha en deilig dag! 🙂

 35. urtrolig stilig og sporty body 😀 åsså har du et fantastisk vakkert hår Caroline!!

 36. Åh så utrolig fin body!! 😀 hvor har du kjøpt den og når ? 🙂

 37. Kjempefin topp 🙂
  Jeg har nesten ikke hatt internett de siste dagene, og kjenner jeg får helt abstinenser av å ikke lese blogen din, haha. Det er vanligvis det første jeg leser om morgenen (siden jeg bor i USA, og vi er 6 timer bak dere).

 38. Hei:) Jeg prøver å gå ned en del kilo, og bruker veldig mange av de tipsene du legger ut. Men mitt største problem er søtbehovet, jeg tenker ofte på sjokolade eller bare noe søtt. Jeg lurer på om du har noe tips her? Eller noen oppskrifter på sunne desserter osv…

  1. Fotballfrue

   Tjaa, hvis du kutter ned på karboinntaket (til ca 50 gram per dag) og øker fettinntaket vil du etterhvert miste søtsuget fullstendig 🙂

   – C

   1. Hei! Gikk på lavkarbo i litt over en mnd. For det første mistet jeg søtsuget, som er bra, men brystene ble jo bare mindre og mindre… gikk fra B til A…. 🙁

   2. Fotballfrue

    Hvis du samtidig gikk ned i vekt så er jo ikke det så rart 🙂 Gikk du ned i vekt?

    – C

   3. Anette

    Takk for svar:D

 39. omg, you look amazing:)

 40. Marthe Pedersen

  Hei! 🙂
  Jeg så jo at du en gang skrev at du hadde vært modell. Jeg bare lurte på om du kunne skrive litt om hvordan du liksom ble det, vet ikke om du gikk noen linjer på videregående eller noe. Å om du kunne skrive litt om hvordan det var å være modell å sånn. For jeg er ikke så flink med sånt, å kunne godt ha tenkt meg å sedd hvordan det var for deg og hvordan du fikk det til ! 😀

  hilsen meg ;D å Btw, jeg elsker bloggen og stilen din! 🙂

 41. Cassandra

  Åe, du er så fin på håret! Med sånn hestehale :-D! Har desverre for kort og tynt hår til å lage sånn .. hehe!

 42. Flott blogg, og fantastisk bra stil.

  Sjekk ut min blogg: Lorelai.blogg.no Hair and make up =)

 43. Fy fader Caroline – du er helt nydelig!! For noen bein!! <3

 44. Du er så pen! 🙂
  Kos deg 🙂

 45. Basebal? Track and field er friidrett ;P

  1. Fotballfrue

   Jeg snakker om jakka, om collegestilen, altså baseballjakka om du vil. Innlegget dreier seg ikke om teksten på bodyen.

   – C

   1. haha! hva med å lese teksten?

 46. åh, den var skikkelig fin! kos deg ikveld da 🙂

 47. Kristine

  Nydelig topp. Å og kropp. Hvor høy er du? 😀

 48. Den var rå stilig!! 😉

 49. Skikkelig kult outfit! Også er du så nydelig :- ) Lykke til med bakingen, ikke at du trenger det da ; )

 50. herregud du har drømmekroppen! misunner deg!!

 51. Lik den shortsen der hadde jeg på meg i dag! 🙂

 52. Du ser utrolig bra ut, Caroline!!:-)
  Fin body! Men hvor har du kjøpt shortsen?:)

 53. Er det håret ditt du bruker som »strikk» på bildene over? hvordan er det du får til det ?
  Det er så fint! 🙂

 54. alex bea

  Du, Caroline.. om legen/fysio nevnte at du kunne redusere skader i kneet under løping ved styrketrening av lårmusklene? DU ser, i fjor så hadde jeg løpekne (slimposebetennelse i tillegg til jeg måtte operere menisken). Kom meg veldig fort etter operasjonen.. å hadde null smerter. For å oppta joggingen/hånballen fikk jeg beskjed om å styrke lårmusklaturen, slik at muskelen ville ta mer av belastningen under løpingen. Jeg har alltid hatt lårmuskler (sier seg selv :), men aldri vært flink til å trene jevnlig i tillegg til å øke vekter. 4 mnd siden nå å jeg kan løpe uten å få vondt. Etter MR sist mandag fikk jeg bekreftet at det fortsatt er bra å ingenting betennselse/slerk 🙂 fysio var overbevist om at jeg kunne takke styrketreningen:)

  PS, jeg liker ikke svære lår å foretrekker slanke ben, SÅ mange repitisjoner å lav vekt ( og gradvis økning)var løsningen for meg. har fortsatt slanke ben.

  Jogger gj.snitt 3,5 mil i uka og ror på romaskin 1 mil. tilsammen. null vondt mer 🙂

  Anbefaler deg å ta en bodyanaylse test så kan du jo få en nøyaktig profil over, muskler,fett, vann, mineraler osv 🙂

 55. Så fin body. Du ser lengre ut en 1.70. Heldig som har så utrolig lange bein 🙂

 56. Hei! 🙂
  Kan du svare på dette?:))))
  Jeg så jo at du en gang skrev at du hadde vært modell. Jeg bare lurte på om du kunne skrive litt om hvordan du liksom ble det, vet ikke om du gikk noen linjer på videregående eller noe. Å om du kunne skrive litt om hvordan det var å være modell å sånn. For jeg er ikke så flink med sånt, å kunne godt ha tenkt meg å sedd hvordan det var for deg og hvordan du fikk det til ! 😀

 57. Hei 🙂

  Så innlegget ditt angående bryllup, og det synes jeg absolutt du burde skrive om. Du var jo den perfekte brud. I forhold til det har jeg et spørsmål. Vet ikke om du har tid å svare på det, men kanskje noen andre vet.

  Hvordan type kjole bruker man i et vinterbryllup? Hvilke farger gjelder, og hva har man egentlig på seg? Det kommer nok til å bli kaldt, så hva passer seg?

 58. kan du lage et innlegg om hvordan du ble modell og hvilke oppdrag og sånn du har vært med på ?

 59. Nydelig, perfekt til St patricks day 😉

 60. lest bloggen skikkelig lenge, digger deg ! du er så flink, har et mål om å begynne å trene på treningsstudio( trener bare fotball 3-4 ganger i uka nå) men er litt vanskelig i og med at man må ha med voksen første gang man trener( siden jeg er 13)og alle i familien min har ikke tid/ gidder ikke. men skal få det til ! 😀

 61. Hei!
  Biscotti er såå godt! 😀 Elsket antrekket ditt, spesielt shortsen! Hvor er det du har kjøpt den? 🙂

  1. ja, lurer også på hvor du har kjøpt den ! (: den er sinnsykt fin

 62. Elsker stilen!

 63. Hvordan lager du frisyren du har på disse bildene?

  kjempe fint! 🙂

  1. Fotballfrue

   Krølltang, hestehale og surrer hår rundt strikken som jeg fester med en hårnål 🙂

   – C

 64. Hei hei! Jeg vil først og fremst bare si at du er helt fantastisk.
  Også synes jeg du har så fine og tynne armer, og lurer på hvordan du pleier å trene armene ?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 De er litt for spagettiaktig for min smak, men de er bare sånn :p Prøver å trene de opp til å bli litt sterkere, og bruker for det meste hantler på (hold deg fast) 3 kg (!!)

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *