Ukens leserspørsmål

Kan du legge ut treningsplanen din uke for uke slik du gjorde tidligere, og fortelle litt om rockeringen din?

Grunnen til at jeg ikke legger ut treningsplan uke for uke, er rett og slett fordi jeg tror det vil bli kjedelg i lengden. Tror ikke du også? Jeg er jo, som dere alle vet, løpefrelst, noe som fører til lite variasjon i treningen. Det jeg kan gjøre, er jo å legge ut  en treningsplan for eksempel hver tredje uke. Jeg varierer faktisk mellom intervaller, langkjøring, og hvor langt jeg løper fra gang til gang eller fra uke til uke, så det kan kanskje være ok å følge med på.  I tillegg hadde jeg planer om å. . hold deg fast. . trene til MARATON i JUNI, men nå har jeg jo fått løperkne og slimposebetennelse, så disse planene er satt på vent foreløpig. Nå er det snart to uker siden jeg var hos fysio og fikk diagnosen, og siden den gang har det bare gått en vei. Nedover. Jeg er ikke bedre, ennå jeg iser det ned, holder meg unna løping, gjør tøyeøvelser, og smører inn kneet med Zooooon tre ganger daglig. Det er forferdelig kjipt, uutholdelig og ikke minst, irriterende. Jeg savner løpingen mer enn noen annet, spesielt når det gir meg så mye. Det hadde en lettelse å bare løpe og løpe, og i hvert fall bli kvitt triste tanker for en times tid. .

Jeg får vel gi det noen uker til, så bestiller jeg MR. .

*krysserfingreneforatjegslipperdet*

Mens jeg venter på at kneet blir bedre, trener jeg alternativt. Grunnen til at jeg går, kommer av at jeg har fått beskjed om å holde meg unna løping, sykling, ellipsemaskinen, roing og det meste som belaster kneet. Svømming, styrke som ikke belaster kneet og rolig gange er det eneste jeg kan gjøre.

Her er planen for denne uka 

Rockeringen er en venn i nøden nå som kneet ikke er bra. Den skal blant annet:

 • styrke korsryggen
 • gi sterkere kjernemuskulatur
 • gi slankere midje, hofter, rumpe og lår
 • forbedre koordinering
 • brenne kalorier

Min er på 2 kilo, men ikke særlig tung å holde oppe. Den er knudrete på innsiden, men dette er ikke noe som gjør vondt. Noen sier de får blåmerker av å trene med rockering i starten, det har jeg aldri fått.

Den består av flere ledd, slik at du kan endre størrelse i diameter. Kommer fra BuyHelse, og koster 359,-

Her kan du se en video jeg laget for en stund siden, da jeg nettopp hadde kjøpt rockeringen.

Mange spør om det gjør vondt når jeg bruker den, siden jeg har piercing. Svaret er nei. Jeg merker ikke noe til det, men om du gjør det, er det jo ikke noe problem å bare ta den ut.

Husk at det optimale er å rocke begge veier, for å få maksimalt utbytte av rockeringtreningen!

173 kommentarer

 1. ikke vent med og bestille time til mr!!!!

  🙂 du har bare 2 kne! Greit nok du kan vel bytte ut knea men
  er vel best med sitt eget:-)? .

  1. Ja og ventelisten er vel ganske lang så bedre å bestille og heller avbestille igjen hvis kneet plutselig blir bedre 🙂

 2. Flott blogg du har! Leser den nesten hver dag 🙂
  Er interessert i LCHF-kosthold, og har prøvd omtrent alle oppskriftene dine, men nå vil jeg ha flere! 😀 Kunne du lagt feks hatt en uke der du legger ut frokost, lunsj, middag, evt kveldsmat hver dag? Eller er det for mye forlangt? 🙂 Håper ikke det!

  1. Fotballfrue

   Kanskje litt for mye forlangt? :p Jeg prøver å dekke alles behov, så jeg tror dette kan bli litt mye matprat. Prøver i det minste å ha en middagsoppskrift annen hver uke, frokost har jeg jo allerede lagt ut 3 forskjellige forslag på 🙂

   – C

   1. Carina

    Okey, skjønner. Men håper du kan legge ut flere middager, siden det er det beste måltidet i løpet av dagen 🙂 Gjerne lettvinne kyllingretter. Jeg og mine roomies elsker laksesalaten forresten!:)

   2. Fotballfrue

    Så godt å høre 🙂 Det kommer mer etter hvert 🙂

    – C

   3. Tips til kyllingretter – og mye annet godt – finner du bl.a på bloggen til lenabeatrice. f.eks her https://lenabeatrice.net/kategori/lavkarbomat/kylling/

   4. Carina

    Å, tusen takk 🙂

  2. Det er bare å søke litt på nettet, utrolig mange oppskrifter som ligger ute på lavkarbo.no og andre nettsider 🙂 Lovelyliller.com legger også ut mange herlige middagstips! Eventuelt kjøp et par kokebøker, selv har jeg akkurat kjøpt «matglede med lavkarbo» av Annika Dahlqvist og Maria Höglund, som er super! 🙂

 3. Løper du ute og, eller bare tredemølle?:)

  1. Fotballfrue

   Ute når det er vær og føre til det 🙂

   – C

   1. Ok, takk for svar. Sendte mail til deg for litt siden fordi kommentarene mine ikke kom opp, men ser ut som de dukker opp likevell, bare at jeg ikke får sånn bekreftelse på at de er skrevet. Merkelig!

    Du får ha god bedring med foten, hadde vært gøyt å følge med deg på veien til maraton, du hadde sikkert klart det med glans!

 4. Supert innlegg!! Du er en stor treningsinspirasjon og dette er jo ting jeg kan klare også (ikke noe særlig glad i løping) 🙂

 5. Huff, jeg blir nesten litt trist å høre om bena dine. Jeg håper virkelig at de blir som før igjen, slik at du kan starte å løpe igjen. Jeg krysser fingrene for deg. Du er i hvertfall flink som tar alle forholdregler nå. Lykke til 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk <3

 6. Hvor er bhen fra?=)

  1. Fotballfrue

   Pierre Robert 🙂

   – C

 7. Jeg lurte på om du kunne ha satt sammen det du kommer på når det kommer til løpingen din; fart, lengde, intervaller og oppvarming i ett innlegg. Skal selv starte med å løpe på tredemølle så hadde vært bra med litt mer informasjon på ett sted 🙂

 8. Glemmer alltid at jeg har en slik en, finner den fram for og bruke den så rydder samboeren den VEKK så jeg ikke finner den igjen, enten på loftet, eller i en av bodene, eller under sengene til barna..

  Tror han rett og slett gjemmer den for meg ;P

  1. Fotballfrue

   Haha, han vil ikke at du skal få bedre vaskebrett enn han 😉

   – C

 9. Personlig trener

  Hvorfor vil du løpe maraton? Det er jo ikke noe smart i det hele tatt. Løpe på asfalt så mangen mil..over så lang tid. Det finnes ingen helse fordeler med dette løpet. Du risikerer å skade deg. Å det er en grunn for at du har fått løperkne.

  Hvorfor bruker du Zoon? denne hjelper bare «psykoligisk» den trekker ikke inn i huden din, å «lammer» nervene.. den ligge bare som en hinne oppå huden din..å bedøved huden.

  1. Fotballfrue

   Har fått beskjed om å bruke zoon av legen. . . Jeg vil løpe mararton fordi det er min drøm, mitt mål. Det skader ikke å ha mål, ser du 😉 Du synes alle som er maratonløpere setter helsa på spill du da? Nei, slutt opp! Dersom kneet mitt blir bra, kommer jeg nok til å trene meg opp, men det blir vel kanskje ikke i år, ettersom jeg har hatt vondt i over 6 uker nå. .

   – C

   1. henriette

    Nei, det er feil Caroline! Hun mener at det ikke er smart for deg, noe det ikke er! Helsa kommer først, alltid! Begynner du å trene deg opp til maraton nå (snart) kan du risikere og få enda verre og varige skader!

   2. Fotballfrue

    Hvordan i alle dager vet du hva hun mener? Om du leser hele kommentaren i sin helhet, skjønner du vel at vedkommende ikke akkurat er ute etter å gi meg noen trøstende ord?

    Jeg skriver at jeg hadde PLANER om å trene meg opp til maraton, ikke at jeg skal det. Herregud, jeg risikerer jo ikke helsa mi heller. Slutt å dra konklusjoner, og les heller hele teksten 🙂

    – C

   3. Tror nok Caroline, som har løpt mye i noen år nå har bygget seg opp sterke nok bein til å klare maraton når hun blir bra igjen:)

 10. Hei Caroline! Leser bloggen din hver dag og syns du er så flink til å motivere oss til å starte å trene! Tusen takk for det:) Skal finne frem rockeringen min idag og sette i gang:) Hvor mye veier du egentlig? Regner med at du har mest muskler og lite fett:D
  Klem Lise<3

 11. hei du!
  ville bare nevne for deg at å trene på ellipsemaskin og/eller spinning er en veldig lur ting når kneet er vondt. Da belaster du det ikke på samme måte som når du går og løper (ingen «slag» mot bakken), samtidig øker du blodsirkulasjonen til kneet, noe som er med på å gjøre det bedre.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Har dessverre fått beskjed om å unngå løping, sykling, ellipse, romaskin og det meste bortsett fra svømming, yoga, styrke som ikke belaster kneet og rolig gange. Hvis ikke hadde jeg nok syklet 🙂

   – C

 12. Henriette

  Jeg får dødsvondt av rockering! :p

 13. Bare vær obs på at rockeringen kan være belastende for kneet. Har selv hatt slimposebetennelse i lengre tid (var til og med på MR), og fikk beskjed om å unngå rockering, da bruk av rockeringen skaper uheldige bevegelser for kneet.. Merket for så vidt også selv at det ikke var helt gunstig å rocke.. Håper du blir fort frisk, ingenting er som å være satt ut av en skade når man føler seg helt topp og gjerne vil løpe som en helt ellers! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er det motsatte som jeg har fått beskjed om, heldigvis 🙂

   – C

 14. Håper kneet blir bedre fort! 🙂 Og, på disse bildene kan vel ingen si at du ser gravid ut 😉 hehe Kun smashing!!

 15. Hei hei.

  Et lite tips, jeg har slitt med det samme som deg i cirka 2 år nå, og det hjelper i alle falll ikke å gå så mye som du gjør. Du bare irriterer det ennå mer, og kommer aldri til å bli helt bra. Jeg gjorde det samme som deg i begynnelsen, gikk og gikk på tredemølla, helt til at det resulterte i at i det daglige begynte jeg å halte.
  Nå har jeg latt det hvil i flere månder, men kun litt løping innimellom, og det har blitt bedre, men langt i fra bra…
  Et lite tips til, du burde bestille MR nå, det er evig lang ventetid hvis du ikke tar det privat. Heller bedre å avbestille hvis du ikke skulle trenge den…
  Min ny lidenskap på trening ble benkpress og brystøvelser, prøv det, og du får dilla…

 16. Fina 😉 God bedring til kneet!

 17. Bra svar ! Har selv en slik rockering, men den har vært lite i bruk den siste tiden..

 18. Miss Mini Me

  Litt rart spørsmål i denne sammenheng; men jeg spør alikevell;) Hvor tar du sol? Jeg ønsker å bygge opp fargen min litt før påske-sola kommer og er blond som deg, men har litt olivennyanser i huden. Hvor ofte og hvor lenge kan jeg ta om gangen? Har kjøpt en selvbruningskrem også, er det ok å bruke dette samtidig? Kremen min er fra Piz Buin. Kan du ikke lage en sak om soling og bruning – skrive litt om produkter og sånn? Jeg vet sesongen er i annmarsj – butikkene er fulle av produkter!
  🙂

  1. Fotballfrue

   Det kommer snart et innlegg om selvbruning 🙂 Har selv dårlig erfaring med dette, så gleder meg til å prøve 🙂 Nå har jeg ikke tatt solarium på evigheter, prøver å la være 🙂

   – C

 19. 80 min gange??:) Blir ikke det veldig langdrygd på mølla? Eller du går kanskje ute med hundene?:)

  God bedring hvertfall 🙂 Kan ikke være noe gøy å bli fratatt noe som betyr så mye for deg 🙁

  1. Fotballfrue

   Det er DØDSKJEDELIG :O Musikk gjør alt!

   1. Hei! synes du skrev et sted at du ikke hadde godt av å gå og at du hadde gjort det på tross av dine anbefalinger fra fysio? hvorfor går du så lenge? du trener jo veldig mye denne uken, 2 timer hver dag kanskje? det som hadde vært fint var om du nå kunne unngå å trene noe særlig og se hva lchf gjør for kroppen din vektmessig. Kanskje en utfordring du ikke vil ta, men. Spennende da. Jeg går ikke ned noe på lchf og spiser lite karbo altså, er nok ikke meningen da se.

   2. Fotballfrue

    Å gå har vært fint hele tiden 🙂

    – C

 20. Tusen takk for rockeringinformasjon og rocketips:) Kjøpte en for en stund siden, men jeg trodde egentlig ikke det var noen helsefordeler ved å bruke den, så feil kan man ta:) Du er min motivasjon i hverdagen:)

 21. overvejer også sådan en hulahopring, sjovt navn på dansk!, tænker bar at vi ikke har plads nok hjemme til at gøre det. Men kan se du heller ikke bruger meget plads.

  Har du tænkt på hvordan træningen skal være engang når når/hvis i skal have børn?

  Skønneste dag til dig<3

  1. Fotballfrue

   Haha, samme som på engelsk 🙂 Det er ikke så mye plass som skal til, bare rydd unna noen bord eller stoler 🙂

   Treningen vil absolutt fortsette som før den gangen jeg blir gravid, siden jeg har lang erfaring med å løpe, er det ikke noen fare for å fortsette emd det ut i svangerskapet, så det er jeg glad for 🙂 Ellers kommer jeg nok til å fokusere mye mer på styrke på hele kroppen, så jeg ikke siger sånn altfor mye :p

   Herlig dag til deg også, i Oslo skinner sola 😀

   1. Det er sandt, må skubbe møblerne lidt af vejen og så ellers komme i sving med hofterne:O) Min veninde har også en, og nævnte også at hun fik blå mærker i starten hi hi

    Har det på samme måde med træning og graviditet. Det var så sødt i Sex and the City, hvor Charlot ikke tør løbe da hun endelig er blevet gravid:O)

    Alfa omega…jeg må have fingrene i en også jubii

    <3

 22. Pernille

  Hei
  Jeg har et spørsmål angående håret ditt og treningen.
  Hvor ofte vasker du håret? Jeg har ikke lyst til å vaske det mer enn annen hver dag, for det er jo ikke spesielt bra for håret, pluss at det tar mye tid. Men når jeg trener blir jo håret svett og ekkelt! Hva pleier du å gjøre? Takk for svar! Hilsen Pernille

  1. Fotballfrue

   Har aldri slitt med fett hår, så annen hver dag holder fint for meg 🙂 Det er uansett finest når det ikke er nyvasket 😉 Nå om dagen kan jeg vente tre dager med å vaske det også, fordi jeg ikke blir svett under treningen når det foregår så rolig. De dagene jeg løper langt og svetter mye, vasker jeg ofte bare fronten / øverste del.

   – C

 23. Bra blogg Caroline, leser den hver dag:) Når du skriver trening med pilatesball i 55 minutter, hva innebærer dette? Har selv gått til anskaffelse av pilatesball av «helsemessige årsaker» om man kan kalle det det, og vil gjerne ha påfyll av øvelser jeg kan gjøre:)

  1. Fotballfrue

   Det er en time på SATS 🙂

 24. Supert innlegg! Jeg har blitt helt rockering frelst, rocker minst 10 minutter om dagen. Endelig har jeg lært meg å rocke like efektivt begge veier, det tok sin tid 😉 Krysser fingrene for at kneet ditt blir bedre. Svømming høres ut som et godt alternativ da, greit når det ikke finnes så mange andre treningsformer du kan velge i 🙂 Kan jo få med deg Lars Kristian, hehe 🙂

 25. er du klar over at 15 min med rockering er skadelig for indre organer? Maks 5 minutter vær enese dag er anbefalt 🙂

  1. kristine

   Med informasjonen som følger med, står det max 20 minutter med rockering 😉

 26. Rockeringen er genial! Men den vil vel ikke veie to kg hvis du ta av ledd fra den, og den i utgangspunktet veide to kg? 🙂

  1. Fotballfrue

   Neeeei, det har du kanskje rett i?

   1. 😉

 27. Christina

  Ser at det er en del som har kommentert på andre innlegg,har ikke sett noen sted at du har svart ennå..

  Men det er visst mange som klager på at du bruker høye hæler til tross for vondt kne, og jeg må si jeg lurer litt selv..? Eller har du fått klarsignal fra legen om at det går i orden så lenge du ikke merker noe til det selv? 🙂
  Er ikke for å være kritisk altså! Bare lurer 🙂

  Ellers må jeg si at jeg har magemusklene dine i tankene hver gang jeg trener selv,du gir knallbra motivasjon!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Høye hæler er ingen fare 🙂

   – C

 28. Hei!
  Er det ikke bedre for kneet ditt om du slutter å gå med så høyehæler?
  Jeg har hørt flere ganger at det skader knærne, og høyehæler en hel dag pluss så mye løping kan vel ikke være bra? Du hadde jo nettopp kjøpt noen kjempe fine flats! Jeg vil tro det ville vært lurt å ta en periode hvor du bare bruker flats? Skader vel hvertfall ikke å prøve 🙂

 29. hei 🙂
  Jeg bare lurte på om du kunne lage et innlegg om forskjellige mageøvelser osv?
  Og er det farlig å bruk rockering med piercingen i? jeg har hatt min i 8 uker nå.

  1. Fotballfrue

   Sjekk under «TRENING» til høyre 🙂 Det andre spm. har jeg svart på i dette innlegget.

   – C

 30. Hvorfor kan du ikke ro når du har vondt i kneet?

  1. Fotballfrue

   Tenker på denne romaskinen. Du sparker jo i fra med beina, og det går på knærne hver gang du bøyer for å samle ny kraft.

   – C

 31. Lurer på om du alltid har vært av den typpe typen som ikke har hatt noe problem med vekta, eller om du har vært mere «normal» får du trente så mye og spiste lavkarbo? 🙂

  1. Fotballfrue

   Har aldri hatt problemer med vekta 🙂

   – C

 32. Liker at du legger ut treningsprogrammet du bruker når du ikke kan løpe! Selv så hater jeg å løpe, og har i tillegg belastningsskader på føttene slik at jeg som danser egentlig ikke burde løpe så mye heller, så dette er nyttig for meg 🙂 Liker bloggen din, jeg er en fast leser!

 33. Tror det er mer vanlig å få blåmerker etter rockeringen hvis man har litt mer fett rundt midjen enn det du har 🙂 Du er jo så godt trent fra før av..

 34. ha ha ha – fantastisk film av deg og mannen 🙂 Supert at du la ut av han og – for jeg tenkte det så så lett ut når du gjorde det, men en topptrent fotballspiller som ikke greide det fikk meg til å tenke litt til ja 😉 Vet du noe om trening med rockering når du har bekken trøbbel? Ryggtrøbbel og tatt keisersnitt?

  1. Fotballfrue

   Koordinasjonen kunne nok vært noe bedre ja! Annerledes med ball 😉

   Dessverre, har ingen svar på spørsmålene dine. Men kanskje du kan google det? Er jo så mange forum rundt omkring 🙂

   – C

  2. Jeg har slitt leeenge med bekkenløsning. Men det er forskjell på hvor smerten sitter hos forskjellige, selv om det heter bekkenløsning hos alle. Hos meg sitter det først og fremst i halebeinet, men selvfølgelig også rundt. Andre merker det mest i lysken, eller nederst i korsryggen. Jeg anbefaler deg å snakke med en fysioterapeut om det. Jeg har fått grønt lys til å prøve rockering nå, men bare hvis ikke jeg merker at bekkenet blir verre av det. Det spørs hvor smerten din sitter, og hvor langt du har kommet i helbredelsesprosessen. En fysioterapeut som får tid til å finne ut hvordan kroppen din er, vil ikke ha noe problem med å svare deg på hvilken trening som er best for deg. Jeg har fått mange gode tips fra min fysio, og skal teste ut rockeringen snart. Lykke til, og god bedring! 🙂

 35. God bedring <3

 36. Jeg leste din forrige innlegg om trening. Jeg har et spørsmål. Hvordan skriver du «lop 8 km» menes at avstanden til 8 km løp, eller kjøre, med en hastighet på 8 km / t? 🙂
  Prøver å avgjøre en treningsøkt på treningsstudioet …
  Takk på forhånd for hjelpen :))

  Ag

  1. Fotballfrue

   Jeg mener at jeg løp en avstand på 8 kilometer. Gjennomsnittshastigheten var vel 9 – 10 km/t. 🙂

   – C

   1. Takk:) Jeg misunner tilstanden og motivasjon til å øve! Du er kul:).

 37. Det er ståpåviljen sin det. Ønsker meg litt av den selv gitt.

 38. Katrine S

  Hei hei Caroline!

  Så synd med kneet ditt! aldri kjekt når noe sånnt skjer!
  Håper det ordner seg!

  Jeg skal gi deg den beste treningssangen! Har fått med meg at du liker Rihanna :-D!
  Jeg er drit lei: Only girl men viss du hører den med fatihless. En helt RÅ sang! Jeg bruker den på tredemøllen og den motiverer mye. Rihanna Feat Faithless-World Remix 🙂 (https://www.youtube.com/watch?v=tT_pB8hxDy4)

  P.S du har en skikkelig bra blogg! du skriver utrolig bra! keep up the good work!
  Ha en finfin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 🙂

 39. Jeg bare lurer på en ting. Før du ble skadet, trente du opptil 6 ganger i uka, løping. Er det slik at du dysjer hver dag da? Har selv tenkt å begynne å trene på morningen slik at jeg får energi til resten av dagen, og det tar SÅ lang tid å vaske og føne håret (må alltid føne håret, ellers blir det elektrisk -.-) Er det like effektivt å trene på morningene, eller har det egentlig ingenting å si når på dagen du trener?
  Håper virkelig på svar, er litt avgjørende om jeg får tid til å trene så tidlig som hall6..

  I tillegg lurte jeg på om du kunne legge ut noen tips til sanger du ville brukt til å trene med nå? Har sett gjennom de du har lagt ut før, men vil ha noen LITT nye 🙂

  Du ser forresten stunning ut! Du blir nok min motivasjon når jeg skal trene, tror jeg <3 Synes også at det er urettferdig at du, som elsker å trene, ikke har muligheten til å gjøre dette. GODBEDRING og håper du får en bra dag videre!!

  1. Fotballfrue

   Kan legge ut sanger neste uke, det går ofte i de samme 😉

   Jeg dusjer hver dag ja, noen ganger to ganger daglig også, kommer an på når på dagen jeg trener, men siden jeg nesten alltid trener om morningen, blir det som regel én dusj. Håret tar jeg annen hver dag, før jeg fikk extensions ble det hver dag på håret også.

   Forskning (?) viser at det ikke har noe å si når på dagen du trener, bare du trener du når du selv har overskuddet eller vilje 🙂

   – C

   1. Haha, oy mente ikke dysje, men å vaske håret (a)
    Skrev litt feil :-p Men etterlyste om du vasket håret hver dag :-b

    Tusen takk for kjapt svar, virkelig til hjelp 🙂 Håper at du også kan begynne å trene skikkelig igjen snart!

   2. det er mer effektivt å trene (kardio) om morgenen (før frokost), dersom man trener for å gå ned i vekt. Da man så vil forbrenne mer fett, enn andre tidspunkt på dagen.

 40. Cathrine R

  Ser at flere har nevnt det, men gjør det jeg også: IKKE VENT MED Å BESTILLE MR! Køen er uendelig lang :/

  Du er knallgod til å trene alternativt, Caroline! Stå på!

 41. Karoline

  Hei du.
  Jeg vil støtte deg i det med maratontrening (i og med at jeg ser du får negative tilbakemeldinger til tross for at du sier at du ikke skal trene deg opp allikevel). Jeg er veldig løpeglad selv og gjennomførte mitt første halv maraton for ikke lenge siden, og det var fantastisk! Nå trener jeg til mitt første maraton til høsten og jeg har aldri vært så motivert. Det er e fantastisk følelse å oppnå noe man legger så mye arbeid inn i.. Jeg er bedre trent enn noen gang, mindre syk, sterkere, lykkeligere. Og det må da være helsesmessig??Løper med gode sko og på godt underlag og har ingen negative konsekvenser. Tøyer godt, varmer opp, løper ned osv, og tar selvfølgelig fri om kroppen svikter. Stå på vakre deg, kjenn din kropp og respekter den, slik det virker som du er flink til! God bedring med kneet 🙂

 42. når kårer du de to vinnerne for konkurransen?:D

  1. Fotballfrue

   i løpet av uka 🙂

   – C

   1. ååkei:D ha en fin dag da!

 43. Hei!
  Jeg er en løper sånn som deg men fikk kjempe vondt i kneet sist jeg trente(1 uke siden) og har tatt en pause. Har likevel ikke slappet av og har blitt mye verre, har fått en slags kul på undersiden av kneet. Har du noe slikt? Håper ikke jeg har det samme som deg:P

  1. Fotballfrue

   nja, en liten kul har jeg jo :/ dra til fysio!

   – C

  2. kan være menisken? det var det med emg i hvert fall..

   1. Fotballfrue

    Nei, det var visst ikke det 🙂

    – C

   2. Oh no! Skal til lege i morgen, blir vel henvist da.
    Jeg takler ikke å ikke trene. Må gå til innkjøp av hulahoop og div jeg og.

   3. Hva fikk du som beskjed av legen at den kulen var? Har sånn selv , og hadde vært morsomt og hørt hva andre fikk beskjed om at det var! 😉

   4. kristine

    Jeg har også kuler under begge mine knær. Jeg har fått beskjed tidligere om at det er schlatters, men i mitt tilfelle tviler jeg, da dette er noe som skal gå over av seg selv etter noen år. Men det finnes jo alltid noen unntak.

    «Schlatters sykdom (Osgood-Schlatters sykdom) er en betennelse i festet for den store lårmuskelen der denne fester på leggbeinet like nedenfor kneet. Typiske symptomer er smerte i øvre del av leggbeinet i forbindelse med aktivitet.

    Tilstanden skyldes gjentatt drag og belastning av den store lårmuskelens sene der den fester til leggbeinet. Smerten øker ved aktiviteter som medfører aktiv bruk av denne lårmuskelen (musculus quadriceps femoris), slik som hopping, løping, kneling, strekking av kneet mot motstand, og når kneet er bøyd i lengre tid, som på buss, tog eller fly. Direkte trykk mot området er også smertefullt»

    Sjekk med legen din eller fysioterapaut. Vet det finnes behandlinger, blant annet laser..

 44. Hei.

  Ser at du har på deg høye heler på alle bilder, er dette bare for bildets skyld???
  Kneet belastes også ganske mye når du går med disse…..du bør nok ty til flats for en stund.
  Nok en ting du hater…..men bedre med en liten periode enn retsen av livet med vondt kne. <3

  1. Fotballfrue

   har jeg høye sko på alle bilder? da har du ikke sett nok bilder av meg 🙂

   – C

   1. Karina

    Haha, diggbar kommentar ;D

   2. Stine MM

    Tror det er slitsomt for alle å skulle nilese bloggen din før de kommenterer, så hva med å bare korrigere, men alikevel svare på spørsmålet… Det virker ikke så innbydene for nye lesere, liksom 🙂 Ikke frekt, bare nevner det 🙂

 45. Du trener vilt mye!:-) Flink er duu

 46. Hei 🙂
  Hvordan deler du opp de 15 min med rockering?
  Hilsen fast leser 🙂

  1. Fotballfrue

   som det faller seg 🙂 For eks. 3-4 sanger 🙂

   – C

 47. Åh, for en drømmemage! Er det magen som er tynnest på deg?
  På meg er det omvendt, men jeg er langt fra feit fordeom 🙂

 48. Hei 🙂

  Jeg elsker rockeringen, til meg ga den kjempe gode resultater!
  Ned 4kilo på 2uker :-))

  Men, jeg har et spm, hvor høy er du ?
  Jeg selv er 1,70 høy, og føler meg aaaalt for lang med høyehæler!

  1. Hun er like høy som deg, det samme er jeg, man venner seg til høyden med hæler etterhvert 🙂

 49. Jeg går også veldig mye – det blir fort en og en halv time om dagen. Jeg har lang vei til og fra skolen og kan ikke fordra buss. Jeg opplevde det som veldig kjedelig før jeg tok turen innom biblioteket og lånte med meg en hel haug med lydbøker og hørespill som jeg la inn i itunes! Så hvis du kjeder deg når du går anbefaler jeg lydbøker varmt. Skader i alle fall ikke å prøve 🙂

  Håper kneet ditt blir bedre!

  1. Jeg anbefaler også lydbøker på det varmeste! 🙂 Krim, f.eks. Kjempegøy!

 50. Hei!

  Var det maraton eller halvmaraton du tenkte å løpe? Mener du sa noe sånn som at du var «vill og gal» her en gang og skulle melde deg på Oslo HALVmaraton i 2011, og synes det var litt rart at du nå plutselig skulle løpe helmaraton hvis du aldri har løpt stort sett lenger enn 12 km. I så fall er det jo betydelig kortere enn en hel maraton, som jo, kan være skadelig for helsen (som noen skriver over her). Halvmaraton er faktisk godt innenfor det de fleste takler, men løping alt over tre mil er ikke særlig bra (for bena).

  Anbefaler deg uansett å være forsiktig, hva nå enn det var du hadde en drøm om å løpe. Asfalt er verre enn mølle, i alle fall for mine ben. Etter Oslo Halmmaraton i fjor ble jeg ikke kvitt benhinnebetennelsen på to-tre måneder, UTEN løping, MED fysio (trykkpunktbehandling). Sliter fortsatt med jevnlig benhinnebetennelse, bytter på hvilket ben jeg har det i, men er løpbar. Og vurderer stadig om det er verdt å løpe flere asfalthalvmaratoner pga det.

  God bedring med kneet, og jeg melder meg inn i klubben til noen over her: Gåing på mølle er kanskje heller ikke optimalt? Hva med å gå lange turer med bikkjene i marka ute i stedet? Og, hvis du er redd for å miste formen, (det tror jeg ikke du gjør, men jeg skjønner at du er bekymret for det) så kan du prøve å gå i noenlunde raskt tempo i BRATT BRATT BRATT oppoverbakke på møllen, noe som visstnok er mindre belastende for knærne. Noen typer går helt opp til 25% stigning, og det skal jeg love deg, det gir like god kondisjonstrening som å jogge, spesielt hvis du prøver å ikke holde deg fast i møllen mens du går. Stig med 1% hvert minutt opp til 25 og hold deg der så lenge du ønsker, før du trapper ned igjen, og jeg vil love deg en treningsøkt der du får brukt både lungekapasitet og svettekjertler. Dette drev jeg med da jeg først «oppdaget» møllen for å trene opp formen før jeg begynte å løpe så mye som jeg nå gjør. Bare et tips. Eller nei, mange tips!

  Uansett, god bedring!

  1. Fotballfrue

   det lengste jeg har løpt er 2 mil, men dette er snakk om helmaraton ja 😉

   – C

   1. Hei 🙂

    Jeg har selv en kjæreste som skal løpe maraton i April og som moralsk støtte og motivasjon er jeg med han og løper laaange turer i helgene pluss at jeg løper intervaller og distanser på opp til 10-15km i ukedagene. Igår løp vi hele 32 km så han begynner å nærme seg nå.
    Jeg tror at hvis du virkerlig går inn for det og kneet er bra, så blir det ikke noe problem. Bare pass på å ta deg 2-3 løpefrie dager i uka hvor du f.eks svømmer for å la musklene i bena komme seg igjen. Mellom 25-30 km kjenner du helt klart at det begynner å tære på muskulaturen i rumpe og bakside lår + at du kjenner det i hoftene. Da kan det være lurt å ta seg en ørliten pause til å tøye/gå litt for å ikke føle seg så stiv. Og husk energidrikk og energy jellybeans. hehe 😉

    Selv tviler jeg på at jeg noen gang vil løpe maraton selv om jeg er sikker på at jeg hadde kommet ganske kjapt i form til det med tanke på at jeg trener med kjæresten min fir tiden. Har derimot veldig lyst til å sjekke hvor raskt jeg klarer et halvmaraton siden jeg allerede har løpt denne distansen med mer.

    God bedring med kneet, får håpe det blir bra snart. Vet selv hvor kjipt det er, spesielt nå som vår, sol, bare veier og sommer kommer krypende.

 51. Du er rett og slett fantastisk! sånn som jeg hører på bloggen tror jeg at alle jenter misunner livet ditt, det gjør hvertfall jeg! du har alle jenters drømmeliv. Fin leilighet, walk in closet, perfekt mann, nydelige klær, vidunderlige sko og alt er perfekt! satser på mitt liv blir likt ditt. du er et så stort forbilde for SÅ mange jenter i Norge, og kanskje andre steder i verden. Uansett om du har det vanskelig greier du alltid å komme deg videre, det misunner jeg deg for. Det høres kanskje ut som om jeg kjenner deg, men føler jeg kjenner deg litt gjennom bloggen hvertfall. Bare sånn så du vet det når du har det tøft!

  Liten hilsen fra meg 🙂

  1. Så hvis man har fin leilighet, walk in closet, nydelige klær og vidunerlige sko så er alt perfekt? For meg blir dette sykt overfladisk. Et perfekt liv handler jo ikke om det. Eneste punktet som går litt i dybden av hva et perfekt liv er, er jo at caroline har kapret seg en mann som er perfekt for henne. Caroline har jo en flott familie(virker det som) rundt seg, en jobb hun trives med, gode venner, sunn livsstil, god helse osv osv. Hvis alt det er på plass har man et perfekt liv. hvem bryr seg vel om fine sko og vakre klær i en slik sammenheng?:P

   Just saying:P

 52. Veronika

  Hei Caroline 🙂
  Jeg så en tidligere i kommentarfeltet spørte deg om å legge ut frokost – lunsj – middag – kveldsmat i en uke, og det skjønner jeg blir mye.
  Men, oppskrifter kan man alltid finne på internett, selv om dine selvfølgelig er litt annerledes.

  Uansett, problemet er at jeg ikke klarer å se det varierte med kostholdet deres. Og jeg ber deg ikke om å legge ut oppskrifter, men kunne du skrevet hva du spiser til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Ingen oppskrift, men bare hva du spiser. Da får man innblikk i hvor variert det er, og hva man kan spise.

  Du trenger ikke skrive det på bloggen, men du kunne kanskje laget en gruppe på facebook som heter «Carolines mat» eller lignende. Du syns det kanskje er mye å be om, men f.eks. skrive på gruppen: «I dag har jeg spist egg og bacon, laksesalat, kylling med grønnsaker». Ber ikke om noe mer 🙂

  Tror det er mange som syns det hadde vært greit 🙂 Men forstår hvis det blir mye altså! Men var bare et forslag 😉

  1. Er det bare meg selv som synes det er helt sykt at noen kan spørre slike spørsmål? Caroline har da absolutt ingen opplysningsplikt om hva hun spiser. Bare en teori, men jeg gjetter at de som spør slike spørsmål må være på ungdomsskole/videregående-nivå og eventuelt kommer til å kopiere alt som Caroline spiser..
   Jeg leser kommentarene til innleggene da jeg synes det er interessant å lese informajsonen/erfaringer som kommer frem om lchf – selv om jeg har lest flere bøker samt blogger om lchf. Jeg tror nesten jeg må slutte, for blir så oppgitt av mange av kommentarene her som vitner om mye uvitenhet. Gå på biblioteket, les dere opp på emnet, bruk google – for makan til mange tullete og (ofte) idiotiske spørsmål. Mulig jeg er en smule oppgitt nå, men klarte ikke dy meg. Har lest tidligere at andre blir oppgitt, og skjønner ikke helt hvordan du Caroline takler alt. For all del – folk må få lov å kommentere og spørre om kosthold o.l men skulle tro dere trodde Caroline var en gud med alle svarene. Denne kommentaren er ikke bare regnet på personen som spurte dette spørsmålet, men igjen så har jeg merket meg at folk spør om det samme så uendelig mange ganger tidligere som Caroline har svart på så mange ganger før, så denne dråpen i havet forblir vel nettopp det – og spørsmålene kommer til å fortsette
   Men -det skader ikke å lese gjennom tidlgere innlegg, gjøre bittelitt research… 🙂 Okei sier meg ferdig nå.. Ha en fin kveld Caroline, bare et lite hjertesukk fra meg

   1. Ro ned litt a Nina…..

   2. Veronika

    Hei Nina.
    Jeg forstår at du synes det var et spesielt spørsmål, og jeg forstår hvis folk synes det. Men grunnen til at jeg skrev det jeg skrev, var på grunn av jeg leste en kommentar med svar fra Caroline. Det ble tatt ut fra en annen kontekst som du ikke har sett.

    Og ja, jeg går på videregående, men i slutten. Der har du rett. Men jeg skal fortelle deg en ting; jeg har aldri i livet kopiert noen av oppskriftene til Caroline. De har kun vært til inspirasjon. Og aldri har jeg kopiert et klesplagg, et sminkeprodukt, oppskrifter eller lignende fra en eneste blogg. Så beklager, teorien din stemte i hvert fall ikke med meg. Og hvis jeg skal tippe, går du på enten ungdomsskolen eller videregående, siden du faktisk gidder å irritere deg over dette.

    Jeg skrev forresten aldri at Caroline MÅ skrive opp hva hun spiser. Det var et forslag, og jeg forventet egentlig aldri at hun kom til å gjøre det. Og forslaget mitt var faktisk satt litt på spissen, for å få frem poenget.

    Men en ting synes jeg du skal ta med deg, Nina; det er bedre å ikke vite og ta å spørre enn å tro at man vet noe (som at jeg kopierer alt Caroline spiser) og si det og ta feil.

    Bare et lite hjertesukk fra meg! 🙂

   3. Hei Veronika 🙂

    I hovedsak var nok egentlig ikke denne kommentaren i utgangspunktet rettet spesielt mot deg, Første delen var så klart rettet mot kommentaren din, mens resten var generelt til de mange kommentarer som stadig dukker opp. Jeg kunne nok med fordel ha skrevet den som en egen kommentar (eller droppet den) – men var som jeg skrev, et lite hjertesukk.

    Angående alder så ser jeg at jeg kunne spart meg for å spekulere i det, finnes mange helpesløse (type «hvordan finner jeg ting på nettet» – trenger alt med teskje) 30åringer og samtidig veldig oppegående 15-åringer, så den ser jeg at jeg kunne ha droppet. Ellers er det nok noen år siden jeg gikk på videregående, og pleier holde meg for god til å legge meg oppi alt og ingenting, samt skrive slike «sinte» kommentarer – pleier heller komme med forslag på hvor folk kan finne oppskrifter som i hexeberg og dahlquist sine bøker (som har veldig gode ukesplaner med alle måltider!!) samt diverse lchf blogger 🙂 🙂

    Når det er sagt så har jeg full forståelse for at du og oss andre henter inspo fra Caroline, er jo ikke uten grunn at jeg er innom her støtt og stadig 🙂 Får bare følelsen til tider av at mange ønsker å gjøre «alt» på samme måte, og mener da at det må gå an å tenke litt selv – i mange tilfeller.

    Støtter deg fullt ut i at det er bedre å spørre – og sier ikke det er umulig at jeg tok feil av dine hensikter:) Og igjen så er det ikke min blogg, så hva som er lovlig å spørre om er jikke opp til meg. Har bare merket meg at mange spørsmål kunne vært unngått om vedkommende (les: andre som kommenterer) hadde brukt en liten kalori i å sjekke kategoriene på høyresiden eller google 🙂

 53. Hvordan løper du intervaller? Hvor lang tid, og hvilken hastighet? 🙂

 54. Lurte bare på når du begynte å trene, og når begynte du å trene så mye som du gjør nå?
  Og hva er det som motiverer deg til å trene så mye som du gjør? 🙂

 55. Marie-Therese

  Hei!
  Sliter selv med slimposebettennelse under kneskålene i begge knærne.. Noen tips jeg fikk fra fysio er som du også har fått: svømme masse og smøre inn med smertestillende gel. Men jeg fikk også beskjed om å sykle på spinningsykkel UTEN belastning 1-2 ganger i uka for å «myke» opp kneet! Jeg brukte også voltaren og Ibux daglig en liten periode for å bli kvitt betennelsen!
  God berding!

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

   1. Har selv kneskade og sliter veldig med det. Kommer mest sannsynlig til å ha den resten av livet :/
    Men jeg ville bare si; VÆR FORSIKTIG MED Å TA FOR MYE IBUX! Jeg måtte ta ibux hver dag en periode for å klare håndballtreningene, og det førte til at jeg fikk magesår (siden ibux virker etsende på magesekken) og jeg ble lagt inn på sykehus, fikk en tykk slange ført ned i halsen og hele pakken. Det er noe av det verste jeg har opplevd.. Vil ikke at det skal skje med flere, så bare vær litt obs på det 🙂 det beste er å styrke opp musklene RUNDT kneet, og ikke gjøre øvelser der du kjenner at du belaster kneet ditt eller at det gjør vondt. Og så vil jeg anbefale «kinetisk teip» som fysioterapauten kan ta på deg. Mange idrettsstjerner bruker denne 🙂 Den hjelper bla annet for blodsirkulasjonen i kneet slik at du blir fortere kvitt skaden 🙂
    Håper kneet/knerne blir fort bra igjen, C! og lykke til 🙂

 56. Hanne Maren

  Farlig nært vitrineskapet ditt med den rockeringen :p Hoho! Har lyst på selv, må bare finne ut om jeg kommer til å bruke den..!

  1. Fotballfrue

   Haha :p Sant 😉

   – C

 57. Hei! Jeg har lenge lurt på hvordan du lager disse treningsplanene dine, i hvilken program liksom? Hadde blitt utrolig glad for svar! 🙂

  1. Fotballfrue

   cs3 🙂 Eneste jeg klarer.

   – C

   1. Elisabeth

    og CS3 er hva??

   2. PhotoShop CS3

 58. karoline

  Hei! Jeg skal gi deg et godt tips hva gjelder kneet ditt. Jeg har selv slitt med vonde knær, har trent aktivt løping i en årrekke parallelt med at jeg har jobbet som instruktør i sal på sats. Knærne sa til slutt helt stopp. Prøvde fysio, treningstopp osv uten bedring. Tok mr og fikk påvist skader i brusken i kneskåla på begge sider samt væske i det høyre. Dommen var aldri mer løping! KRISE! Men det var en løsning, jeg ble kort tid etter sammen med en aktiv idrettsutover og fikk råd av han om å prøve glukosamin! Dette selges reseptfritt i sverige! Det bidrar til nydanning av brusk og er helt ufarlig! Bikkja mi har også fått dette av veterinær etter kneoperasjon faktisk! Parallelt med dette gikk jeg til naprapat og roet bruken av høye heler, nå er jeg helt fin! Google glukosamin om du vil lese mer, jeg merket effekt etter en uke! Lykke til!

  1. Marie-Therese

   Har også hørt at glukosamin skal være bar for ledd-skader, og da spesielt knær! 🙂

 59. Christina

  Hei

  Jeg skal løpe maraton i juni, hadde vært morsomt å møte på deg der 😉

  Håper kneet ditt blir bedre! 🙂

 60. Jeanette

  Uff.så dumt at kneet ditt ikke blir bra! Akkurat som du elsker tredemøllen,så elsker jeg ellipsemaskinen,og det er noe dritt når jeg ikke får trent hvis jeg har vondt.Men heldigvis er ellipsemaskinen skånsom,så det er ikke mange gangene det har skjedd.

  Håper at du blir bra snart så du får trent til maraton! Ganske teit at folk synes det er dumt at du skal løpe maraton,eller lurer på hvorfor.Det er vel opp til deg selv! 😀

  Jeg skal tenke på deg i morgen når jeg trener,og trene litt for deg og:D

 61. Hei Caroline. Fast leser av bloggen din. Lite tips for løperkneet ditt: du kan forsøke trykkbølgebehandling. Ny og effektiv behandling mot senebetennelser ol. Det vil kanskje ikke påvirke slimposebetennelsen, men kan absolutt være verdt å prøve for løperkneet. Spesielt mtp. at du ikke har merket så mye forandring de ukene du har klart å holde deg unna løpingen. Og det er klart du vil tilbake til den. Du kan lese mer om det her: https://ryenklinikken.no/article.aspx?cat=1091&id=21550&mid=21550
  Håper det er til litt hjelp 🙂

  Klem

 62. Du er virkelig ren treningsinspirasjon, Caroline! Tusen takk<3

 63. Christine

  Hei Caroline!
  Jeg har nå fulgt bloggen din siden bryllupforberedelsene, og har vært en stor fan av deg. Jeg har hele tiden misunnet deg for motivasjonen til treningen,og du er du stort forbilde. Så nå i begynnelsen av mars tok jeg det store steget og meldte meg på treninssenteret. Jeg har alltid elsket å trene, men siden jeg hadde hest har jeg aldri trent skikkelig. Det er styrke og tredemøllen det går i. Elsker det!!

  Siden du er løpefrelst har jeg et spørsmål. Jeg er nødt til å ta det litt rolig med løpingen pga en ulykke tidligere i år som forsatt sitter litt igjen i foten.. Derfor løper jeg ikke mer enn ti-femten min. Går, jogger også løper jeg fort med en hastighet på 13/14 km/t, tør ikke fortere, er redd for å skli bak og av, haha- intervalltrening er vel det.. Spørsmålet jeg håper du kan ta deg til til å svare er da, når jeg går av, føler jeg som som luft på en måte.. Akkurat som om jeg skal lette liksom :p har du noen gang opplevd det? Vet du hva det er for noe? Er det normalt, eller har jeg presset meg for hardt da?
  Forresten, god bedring med foten din! Håper du snart blir bra. Vær glad du hvertfall kan gå, det kunne ikke jeg da jeg var skadet..

 64. Jeg rocker hver dag, og jeg er kjempe fornøyd med det:) blir så glad og våken av det! (gjør det hver morgen rundt seks, og da blir jeg mye mer opplagt og i form til dagen 🙂 )

 65. Du er et utrolig godt forbilde! : )) Keep up the good work!

 66. Hæ, MARATON? HELMARATON? FIRE MIL?

  1. Fotballfrue

   YES 😀

 67. Lager du slike treningsplaner for deg selv hver uke? Eller gjør du det bare av og til for vår del liksom?
  Tror kanskje jeg skal begynne med det selv, det gir nok litt ekstra motivasjon med en fast plan.
  Jeg synes forresten ikke det er kjedelig med dine treningsplaner. 🙂

  Du er et utrolig bra treningsforbilde for meg 🙂 Ha en super dag ,Caroline! 😀

 68. Pawandeep

  Hei Caroline!

  Jeg har et spørsmål men som jeg egentlig ikke vet om du kan svare på.
  Jeg har trynet en del ganger på tredemølla, det har skjedd sånn helt vanlig har ikke hatt noen høy fart men klarte bare å surre litt. Men tingen er at når jeg prøver å løpe nå til dags så tørr jeg ikke jeg er veldig redd for at jeg skal tryne foran en del folk og i tillegg slå meg. Men dette er et par uker siden det skjedde, og når jeg prøvde å løpe i dag så klarte jeg ikke å se rett frem måtte hele tiden ha hodet ned for å fokusere på føttene og med det så klarer jeg ikke å løpe blir utrolig stiv i nakken og svimmel av å se ned.

  Så har fått en angst nå, tørr ikke å gå mot møllen siden jeg ikke klarer å løpe ordentlig etter den hendelsen, har du noen tips om hva jeg kan gjøre for å komme fullt tilbake? Jeg er veldig redd for at jeg skal tryne igjen det er liksom ikke så himla gøy..

  Hadde satt stor pris på svar =)

 69. syntes du er utrolig flink med og trene! 🙂

 70. Har du noen gode øvelser for rumpe og lår? Spesielt baksiden av lårene, sliter veldig med å finne noen øvelser.

  Elsker bloggen din 🙂

 71. christina sol

  Kan du blogge mer om trening? De innleggene inspirer og motiverer meg sånn til å trene, noe jeg liker! Treningsdelen av bloggen din er noe som skiller din blogg fra alle andres blogger, og det er virkerlig ikke kjedelig å lese om!

 72. Åh..Caroline, digger deg! 😀
  Utrolig vakker kropp du har altså!

 73. Hei!
  Jeg lurte på om du har noen gode øvelser som trener innsiden av lårene?
  Hadde blitt satt stor pris på! 😛
  Hadde vært kjempemorro med ett innlegg med rumpe og lår øvelser en eller annen gang, er sikkert mange som hadde vært interessert i det! 🙂

 74. Prøv å dra til osteopat med kneet ditt 🙂

 75. Henriette

  Hei! Ser du har tatt bort ett ledd på rockeringen, er det noen spesiell grunn til det? 🙂

 76. Har også en sånn rockering, men tror den er på 3 kg, litt usikker. Jeg brukte den utrolig lenge første gangen, så var både gul og blå de neste dagene, men bra trening!

 77. Har du tips til hvordan man kan trene armene uten å bygge muskler? Bare stramme de opp, på en måte?
  Kjedelig med de knærne dine, da. Håper du snart blir god igjen:) God bedring!

 78. kristine

  hei 🙂 elsker bloggen din! lurer bare på en ting, under en treningsøkt trener du styrke eller kondisjon først? vet ikke om det er en ting som er best å gjøre først, men lurer bare på hva du synes er best.

 79. hei! Lurte på om du kunne gi noen tips for å få tynne lår??
  Du har utrolig fine, og veldig tynne, men med muskler. Liker!

  Er sikkert mange som lurer på dette. 🙂 klems

 80. Du burde høre på What are words-Chris Medina. Den er helt sinnsykt fin og søt, men ikke treningssang da, mer rolig. Historien bak sangen er helt fantastisk rørende så du burde virkelig høre på den

 81. johanne marie leiros

  du når du bruker rocke ringe «rokker» du bare helt vanlig rundt magen eller gjør du noe spesielt med den? tenker på noen spesielle triks osv. 🙂

 82. Så ufattelig kjedelig å være skadet – du har min fulle medfølelse!! Går ut ifra at du har du prøvd idrettsmassasje? Løperkne bunner ofte i stram muskulatur i hofte/rumpe/lår. Så tøy-og-bøy, få massasje og invester i gode (riktige) sko! 🙂

  -Med ønske om god bedring!

 83. Hei 🙂

  Synest det var VELDIG rart at legen din har gitt deg lov til å svømme i og med at det kan gi store belastninger på kneet!! Kanskje dette kun er tilfelle viss man svømmer mye, but still?
  Sikkert lei av treningstips nå, men anbefaler deg ikke å svømme i denne perioden.

 84. Så leit å høre at du har fått slimposebetennelse i kneet. Hadde det selv for en stund siden, og jeg anbefaler deg egentlig å dra til en spesialist med en gang. Jeg ventet aaaltfor lenge, og det ble bare verre og verre til meg også. Endte til slutt med operasjon, og jeg ble etter hvert bedre. Legen sa til meg at om jeg hadde kommet tidligere ville det ikke ta like lang tid å bli bra etter operasjonen som det gjorde til meg. Det skal også sies at jeg hadde andre skader i kneet i tillegg, men det var slimposebetennelsen som utgjorde mesteparten av smerten. Sier selvfølgelig ikke dette for å skremme deg, håper jo du slipper operasjon, men tenkte bare å tipse deg. Ikke vent for lenge!
  God bedring, håper du blir bedre snart 🙂

 85. For min del kan du gjerne skrive om trening hver dag, haha. Det hjelper å se at andre trener 🙂

 86. Det er så grusomt å være en løper uten å kunne løpe! Jeg har knekt en tå og har løpenekt i mange uker. Aldri har tiden går saktere.. Så føler med deg, altså. Det er skikkelig, skikkelig vanskelig:/

 87. tror jeg skal begynne å rocke rockering! se på magen din!

 88. Hei:) vil ikke ødelegge noe for deg, men jeg fikk det samme problemet med ett kne for fire år siden. Hadde store problemer med det i over ett år. Merker det av og til fortsatt, men jeg kan løpe så mye jeg vil nå. Så lenge jeg holder meg borte fra asfalten;) men håper du kommer deg mye fortere:) lurte også på om du føler rockeringen virker? Har nemlig en liggende hjemme og har vurdert å ta den i bruk:)

 89. Er det mulig å få slankere midje av rocke ringen når man har tynn mage fra før av? Jeg har også en slank og veltrent mage, men lurer på om man får noe særlig utbytte av rocke ring da? Føler du at du har fått slankere midje ved å bruke den?:)

  1. Fotballfrue

   Aner ikke, jeg blir jo faktisk støl av å bruke den, så noe må det jo ha for seg 😉

   – C

 90. Karoline

  Har begynt å rocke andre veien enn jeg pleier, og må si det er veldig vanskelig! Haha 🙂 Satser på at jeg blir finkere etterhvert 🙂 For min del så kan du godt legge ut treningsplanen din hver uke 😀 Det hjelper meg hvertfall!

 91. Når jeg ikke har motivasjon til å trene leser jeg bloggen din. Da blir jeg motivert og trener! 🙂

 92. Hvor mange ledd er det på rockeringen din? 6 stykker? 🙂

 93. Hei 🙂
  Jeg bare lurer på om du bruker endomondo noe? (www.endomondo.com)

 94. kristine

  Hei Caroline!

  Jeg gikk akkurat til innkjøp av en rockering! Ble inspirert av ditt inlegg, så kjøpte en i dag. Og den er testet ut for første gang for noen minutter siden. Klarte det overaskende lenge! hehe,

  Nå håper jeg på underverker, som sammen med trening på senter og kosthold vil gi meg de ønskede endringene. Er jo lov å krysse fingrene!

 95. Hei Caroline.
  I fjor fikk jeg løperkne etter å ha løpt mye på asfalt og mølle. Jeg visste jo at dette ikke var bra for knærne, men gjorde det likevel (siden jeg elsker å løpe!). I tillegg er jeg vant til store treningsmengder, og når det begynte å gjøre vondt tenkte jeg bare at «Nei, nei. Kroppen er nok bare litt sliten».

  Da jeg først kom meg til fysio (som jeg håper du også har vært hos- ikke bare vanlig lege) fikk jeg løpeforbud i 8 uker. 8 uker!!! Han gav meg streng beskjed om at hvis jeg ikke tok grep om dette nå ville det mest sannysnlig aldri bli ordentlig bra. Følg det samme, ikke press kneet noe mer enn det tåler. Jeg spiller fotball og siden jeg var i sesong åpnet han for muligheten for en kortison-innsprøytning, men han frarådet det selvfølgelig. I det øyeblikk bestemte jeg meg for at helsa var det viktigste, unngikk kortison og trente alternativt i 8 uker (og ja, en haug med styrke og tøying). Det var de lengste 8 ukene i mitt liv, men det var så absolutt verdt det! Jeg er veldig glad for at jeg ikke lot staheten ta ovhånd og la kontrollfriken vinne. God bedring til deg!!

 96. Når du går 8.3 km, ca hvor fort er det du går på tredemølla da?

  Digger bloggen din forresten!

 97. Hei Caroline!

  Jeg har noen spørsmål til deg som jeg håper du vil ta deg tid til å svare på:)

  Som sikkert omtrent alle jenter her i verden, så syns jeg at jeg veier for mye i forhold til høyden min. og lurte på om du kunne gi meg noen tips til hva du f.eks drikker daglig? Jeg er ikke spesielt fan av vann, så det er noe jeg drikker når jeg er på trening bare. har du noen andre tips til hva? jeg har prøvd bris, og ikke fan av det heller. drakk mye brus og spiste en del godteri i ukedagene, men har sluttet helt med det og har bare en spisedag i uken. jeg fant en iste som de solgte på meny, i pulver løsning, som var 15kcl pr 250ml. og 90% mindre sukker. men så er kanskje ikke det så bra likevel? så prøvde isteen fra funlight, og den er jo god den og:)

  og så lurte jeg på om du hadde noen tips til å trene rumpen hjemme? bortsett fra løping, er desverre ikke frelst med samme gleden som du har til dette. men jeg elsker fortsatt trening og liker gruppetreninger, aerobics osv. men jeg jobber opptil 5 dager i uken, hvordan får du tid og motivasjon til alt??

  Trenger virkelig råd, jeg vil gjerne ha en mindre rumpe!

 98. Er ikke det veldig usmart å rokke rokkering når man har piercing? Har dette problemet, og er veldig redd for at piercingen skal bli »irritert» 😀

 99. Heei:)
  Så at du satte glassene dine opp ned i skapet… Det må du ikke gjøre! Kanten blir nemlig ødelagt av det. Bare et lite tips, så holder de seg fine lengre;)

 100. Hei! Håper du kan svare på et spørsmål. 🙂
  Jeg brukte rockering hver dag over lengre tid! Jeg brukte den ganske lenge hver gang (som regel over en halv time). Denne tiden hadde jeg gått litt opp i vekt, men hadde endelig greid å kommet i gang med litt regelmessig trening. Etter å ha brukt rockeringen over lang tid oppdaget jeg å ha fått veldig små, nesten strekkmerke-liknende, streker på høyre side av hoften min. Det kan være at disse merkene kom av at jeg hadde gått opp i vekt, men jeg sluttet å bruke rockeringen i frykt for at det kunne være den som hadde gjort det. Har du hørt om noe sånt før?
  Vil gjerne begynne å bruke rockeringen igjen, men merkene har ikke gått bort. De har heller ikke blitt verre etter at jeg sluttet å bruke rockeringen.

 101. Jeg har noen spørsmål om den rockeringen:
  -Har den størs effekt med bar mage, eller med topp over?
  -Blir man strammere i magen eller bare styrker den?
  -hvor lenge må man gjøre det for å se resultat?
  🙂

 102. Hei Caroline,

  Vi har fulgt deg i mange år og synes du er veldig inspirerende. Vi setter stor pris på at du bidrar til et sunnere og friskere samfunn.

  God klem fra Lauren Emily

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *