Never forgotten

Gårsdagen var både fin og uvirkelig trist på en gang. Jeg kan ikke fatte at det er over nå, samtidig som det var en utrolig vakker og verdig avslutning. Vi var en gjeng som hadde planer å ta turen ut for å prate litt senere på kvelden, så jeg skiftet og gjorde meg klar, men jeg tror alle var så slitne og følelesmessig utladet. Ingen orket likevel.

Her er jeg, ute av det helsorte og krydret med litt blått

Playsuit fra asos.com // Pumps fra asos.com – 30 prosent på alle Asos-sko til midnatt i morgen! // Hårbøyle fra H&M // Ring fra Treasures.no

I dag er det farfar sine 90-år som står på menyen. Og jeg tuller ikke, han virker ikke en dag over 70! Klatrer på taket, kjører bil og lufter Mario hver dag (les: hunden til familien Eriksen) Sånn skal jeg også være i en alder av 90. Sprek som få. Det er beundringsverdig.

Ellers skal jeg og Lars-Kristian trene litt snart. Jeg skal fokusere på styrke, i og med at kneet mitt ikke er en dag bedre. Utrolig frustrerende.

Ønsker dere en god lørdag, alle sammen ♥

94 kommentarer

 1. HERREGUD… Caroline, jeg synes SÅ synd i deg som må lese deg gjennom alle disse frekke, unødvendige og direkte ufine kommentarene. Når jeg leser sånt, lurer jeg virkelig på hva som er galt med folk. Stå på, Caroline, du er Norges beste blogger! 🙂

 2. Du er rett og slett fantastisk! sånn som jeg hører på bloggen tror jeg at alle jenter mesunner livet ditt, det gjør vertfall jeg! du har alle jenters drømme liv. Fint hus, walk in closet, perfekt mann, nydelige klær, vidunderlige sko å alt er perfekt! satser på mitt liv blir likt ditt. du er ett så stort forbilde for SÅ mange jenter i norge å kanskje andre steder i verden. Uansett om du har det vanskelig greier du alltid å komme deg videre, det mesunner jeg deg for. Det hørres kanskje ut som om jeg kjenner deg, men føler jeg kjenner deg litt gjennom bloggen vertfall men vetikke. Bare sånn så du vet det når du har det tøft!

  Liten hilsen fra meg 🙂

 3. annemarte

  Hei!

  Hvor fort løper du når du løper på mølla? Intervaller og langkjøring?
  Blir du ikke lei av å ha håret likens hver dag?

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke håret likt hver dag 🙂

   – C

   1. annemarte

    Du svarte ikke på de andre spørsmålene mine..?

 4. Du blogger utrolig lite for tiden! 🙁

  1. Fotballfrue

   Ja, det er jo veldig rart at jeg har blogget litt sjeldnere de siste dagene. Tenk deg om før du kommenterer.

   – C

 5. Du er nydelig <3 Begravelser er så trist, men man føler seg litt lettet når den er vakker og verdig. Håper det går bra 🙂

 6. Kondolerer med dine tap. Det er vanskelig når de blir borte, men med tiden blir ting bedre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *