Never forgotten

Gårsdagen var både fin og uvirkelig trist på en gang. Jeg kan ikke fatte at det er over nå, samtidig som det var en utrolig vakker og verdig avslutning. Vi var en gjeng som hadde planer å ta turen ut for å prate litt senere på kvelden, så jeg skiftet og gjorde meg klar, men jeg tror alle var så slitne og følelesmessig utladet. Ingen orket likevel.

Her er jeg, ute av det helsorte og krydret med litt blått

Playsuit fra asos.com // Pumps fra asos.com – 30 prosent på alle Asos-sko til midnatt i morgen! // Hårbøyle fra H&M // Ring fra Treasures.no

I dag er det farfar sine 90-år som står på menyen. Og jeg tuller ikke, han virker ikke en dag over 70! Klatrer på taket, kjører bil og lufter Mario hver dag (les: hunden til familien Eriksen) Sånn skal jeg også være i en alder av 90. Sprek som få. Det er beundringsverdig.

Ellers skal jeg og Lars-Kristian trene litt snart. Jeg skal fokusere på styrke, i og med at kneet mitt ikke er en dag bedre. Utrolig frustrerende.

Ønsker dere en god lørdag, alle sammen ♥

94 kommentarer

 1. Fjellstua? 🙂

 2. Hei! Jeg ville bare tipse deg om yoga hvis du ikke har testet det. Jeg var litt skeptisk til å begynne med, men det er en herlig avkobling både for kropp og sinn etter spinning/løping/styrke osv.. Også lærer man veldig gode tøye øvelser for å forebygge belastningsskader, blandt annet i knær! Kjempe flott blogg du har, det er spennende å følge med på livet ditt 🙂 Anne

  1. Fotballfrue

   Gjorde yoga to ganger denne uken 🙂

   – C

 3. Oi! Dette var da virkelig ikke passende i en begravelse!

  1. Fotballfrue

   Jeg hadde ikke på meg dette i begravelsen. . . Les gjerne hva jeg skriver 🙂

   – C

   1. Sorry, min feil! Ble litt sjokket, for vanligvis kan du jo å kle deg! Men da er det greit 😉

   2. Fotballfrue

    Hehe. Hårbøylen hadde jeg på, men antrekket var ganske annerledes. Og helsort. Blir nok til at jeg bruker det samme antrekket i begravelsen til onkel, det helsorte altså :/

    – C

   3. Jeg synes så synd i deg Caroline:( Jeg er 22 år og har vært i 2 begravelser i løpet av hele mitt liv, begravelse til min kjære onkel og min elskede bestemor. Du skal i to begravelser til mennesker som betyr mye for deg bare i løpet av 1 uke. Du er så sterk at det er beundringsverdig. Jeg tror ikke jeg hadde taklet det.

  2. Oi, trodde også du hadde den på i begravelsen! Fin drakt, men veldig upassende tenkte jeg og!

 4. Karoline

  Håper dere kan kose dere hjemme i Ålesund også, jeg liker å si at jeg kommer fra det store fjellet over fjorden…(sula;) Digget skoene, har du en formening om de er stor eller små i størrelsen? Har bommet på skostr en gang for mye…!:S

  1. Fotballfrue

   De er normale i strl. 🙂

 5. Madeleine

  Jeg mistet min oldefar julaften i fjor, helt uvirkelig! Sender deg alle gode tanker og håper det blir en kjempe koselig 90 års feiring 😀

 6. Så fint du var kledd. Håper at det går bra med dere. Bare tenk at de er på et bedre sted nå, og at de ikke vil at dere skal være lei dere…
  Håper dere får det fint i 90-års bursdagen!
  Ha en fin lørdag dere også 🙂

 7. Jeg skjønner deg utrolig godt med kneet ditt! Jeg har tilsvarende problem i hofta, og det er umulig å løpe… Å gå er heller ikke særlig behagelig, men sykling går i det minste.

  Bloggen din er veldig inspirerende. Ha en fin lørdag!

 8. Vilde :-)

  huff, blir litt trist av å lese.

 9. Fint tøy 🙂 Men jeg lurer på hvilken blogger du leser selv ? 🙂

 10. Hei<3
  Håper det går bedre med deg,
  kos deg i 90 års dagen til farfaren din 🙂
  klem

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 det er farfaren til Lars-Kristian 😉

 11. Kondolerer. Håper dagene fremover blir bedre. 🙂

 12. Du e like nydelig som alltid, men du ser veldig sliten ut.. Håper dere får slappet litt av innimellom slagene. Håper trening gjorde godt. 🙂

  1. Margareth

   Vi blir jo på en måte glad i den gjennom bloggen, og jeg må si du ser veldig sliten ut! Slapp av og kos deg i bursdagen idag! Det fortjener du.. 🙂 <3

 13. Hej

  jag hadde nog sluta gå med höga skor i 1 mnd och gåt bara med låga skor, så knät får vila från det också. men du får välja det helt själv, jag bara tror att det har kanske en ska med att du har fått ont i knät 🙁 men det är bara vad jag tror. massera knät också 1 gång om dagen och använda muskelavslappnade salva, det hjälper tror mig. och börja ta Spirulina och Chlorella tabletter, det är det bästa jag har gjort någonsin! att börja på dom, jag är friskare och mår bättre och har inte ont längre! och jag har problem med mina knä förut och det är helt bort nu!

  https://www.iherb.com/Source-Naturals-Yaeyama-Chlorella-200-mg-600-Tablets/1058?at=0
  https://www.iherb.com/Now-Foods-100-Natural-Spirulina-500-mg-500-Tablets/783?at=0

  läs detta innlägg också, det är superbra info och just spirulina och chlorella 🙂 https://superlivsstil.net/gr%C3%B8nt-er-skj%C3%B8nt%E2%99%A5/

 14. Hei Caroline, stå på! du er best! Håper dette er siste begravelsen må oppleve.

  Klem fra fast leser:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 onsdag er forhåpentligvis siste på en stund.

   – C

 15. Synest du kler deg altfor jålete i hverdagen. Men det er ditt valg.

  Uansett, føler du deg ikke litt arrogant når du gjør det?

  Om jeg pynter meg mye, føler eg meg av og til tåpelig i alle fall.

  1. Fotballfrue

   Er dette for jålete for en fredag kveld ute? Der må jeg si meg sterkt uenig.. Det er lov å pynte seg for å dra på restaurant/bar en fredag kveld.

   – C

   1. Helt enig i det Caroline sier her ja, det er vell ikke for jålete?

   2. jeg skrev i HVERDAGEN 😉

    Altså, jeg mener generelt…

   3. Fotballfrue

    Sant det, kanskje jeg burde bruke daffedressen mer 😀

    – C

  2. Lena… Det er akkuratt som om Caroline skulle kommentert klesstilen din! Dette er både barnslig og tåpelig! Forhåpentligvis for din skyld sier du ikke dette til de du møter?
   Voks opp og slutt å kommenter slike ting! Caroline har nok med det som foregår akkuratt nå, så dennne dritten fra utakknemlige lesere er høyst unødvendig!

  3. Så får du føle deg tåpelig og la andre kle seg som de vil.

  4. Christine G

   Du er ikke dame før du bruker hæler, og altfor mange av dagens kvinnfolk synes visst joggings er passende å bruke offentlig.. serr , det er latskap!

   1. eeeøøh..

    Ikke dame før du bruker heler? LOl,

   2. «Du er ikke dame før du bruker hæler», for en tåpelig ting å si! Dersom jeg føler for å gå på butikken i hæler og kjole, så gjør jeg det. Dersom jeg føler for å gå på butikken i joggebukse og joggesko, så gjør jeg det også. Begge er like passende og lat er jeg ikke.

   3. Jeg heter forresten Elena, så det er ikke jeg som har kommentert før her altså :p

 16. Kos deg i bursdagen til farfaren din da! Prøv å fokusere på noe annet enn kun det triste… Og nok en gang: kondolerer.

 17. Helene Pedersen

  Huff… Det antrekket der var du virkelig ikke heldig med. Ser ut som en sliten kordfløyel gardin fra 70 tallet :/

 18. Marianne

  Beundrer deg for at du er så sterk. Hvordan du kan smile på bilder, svare lesere, skrive de perfekte innleggene dine samtidig som det skjer så mye rundt deg, det er så mye mer enn man kan forvente av noen.
  Stå på, du er flott du.

 19. ….Men heldigvis er smaken som baken, delt i to 😉

 20. Elisabeth

  Veldig trist det som har skjedd i det siste, men du får tenke på alle de gode minnene og ta den tiden du trenger med å sørge. Du er virkelig nydelig, både utenpå og inni.

 21. Skjønner kordan dokke har det for øyeblikket! I går var det 1 mnd siden bestekameraten min gjennom 20 år døde. Livet er urettferdig….

 22. Du er heldig som har en farfar som er så sprek i en alder av 90! Mormoren min er vel av samme typen – det virker som om hun er mange år yngre enn hun egentlig er når det gjelder formen hennes 🙂

  Du må ha en kjempefin dag du også, kos deg på bursdag <3

  1. Fotballfrue

   Det er Lars-Kristian sin 🙂 jeg har dessverre aldri møtt min egen :/

   1. Ikke jeg heller:( Trist..

   2. åhh, så trist :/

 23. Søta 😀

 24. Hei Caroline.

  For det første synes jeg folk som bare klager og rakker ned på deg og hva enn du har på deg kan ta seg en bolle (og finne seg en annen plass å gjøre det på! Dhjiises!)

  For det andre skjønner jeg deg godt i det du skriver om at man blir følelsesmessig utladet og sliten i en sådan stund. Selv har jeg vært i 3 begravelser på to dager denne uken. Alle unge menn med livet foran seg. For meg blir det nå viktig å ta vare på alle gode minner og prøve å se framover. Sakte men sikkert. Håper dere får til noe lignende.

  Klem fra Karina i Hammerfest.

 25. Utrolig fint antrekk Caroline:) Håper det står bra til med deg.

 26. Hva tilsvarer norsk størrelse 38 i sko på nettsiden til asos? Har aldri bestilt over nett før, men har siklet på noen sko lenge, og nå skal jeg kjøpe de!

  1. Svarer jeg! Norsk str.38 tilsvarer UK str.5. Asos sine egne sko er stort sett normale på størrelsen.
   Må også skyte inn at det ikke er 30 % på ALLE Asos-skoene, bare selected items.

 27. Jeg går gjennom en veldig tøff periode med et veldig knust hjerte fortidenhvor det føles som om alt raser sammen. Kom innom bloggen din tilfeldig i går, har fo hørt mye om den i media osv. Leste meg bakover og bakover, du virker så utrolig søt og din og mannen din sin kjærlighet er inspirerende. Du fortjener alle muligheter som kommer din vei. Håper du får tid til å sørge litt også, høres teit ut å si fra en som du ikke kjenner, men tenker på dere i tung tid. Kos deg i 90 årsdag!

  ps. syns du var kjempe fin i jumpsuiten!

 28. Nydelig var du! Er ei jåledukke selv og vet godt at utsiden sier lite om følelsene og evnene som regjerer innvendig. Jeg har selv vært gjennom grusomme sorgprosesser og for meg ble det litt sånn at jeg pyntet meg ekstra da fordi jeg ikke orket å se ut slik jeg hadde det. Orket ikke svare på hvordan jeg hadde det samme hvor jeg snudde meg for da visste jeg at jeg ville klappe sammen. Folk kan holde de uvitende fordommene sine for seg selv. Jeg hadde takk og pris gode folk rundt meg som kjente meg godt, og visste uansett. <3 De andre orket jeg ikke at skulle spørre og grave. Føler noen ganger at en sorg (når det ikke er av naturlig alderdom) blir andres underholdning. Har opplevd det for mange ganger(tilknuttet et selvmord), spesielt på fest?! Man merker med en gang hvem som mener det vel og hvem som liker drama. Uansett, man lærer mye om mange når man er i krise, både på godt og vondt. Den slitenheten er så ekstremt utmattende. Sender dere varme tanker selv om det ikke gjør om på en eneste ting. Og en ting til; ja, livet går videre, men et godt tips til alle som tror det er trøstende å høre i starten: det er det ikke! Det virker ufølsomt. Man vil på en måte ikke at livet skal gå videre den første tiden og man må få lov til å leve litt i sorgen og gå litt i dvale. Livet går videre helt på egen hånd og etter hvert blir man automatisk selv mer og mer med. Jeg er opptatt av å nyte de små gleder i livet og hater å bli syntes synd på, jeg trengte bare gode ord som jeg ikke nødvendigvis måtte svare utbroderende på og at jeg visste at vennene mine var der uten å presse. Mannen min ble bedt om å skjerpe seg og "komme over det" fire uker etter brorens død…Jaja, det var det vennskapet! All sorg er ulik og man skal ikke la seg lure av en sterk fasade.
  <3

 29. Hei. Jeg skal gifte meg ganske snart, og er nå på utkikk etter nydelige øredobber. Dine var veldig fine, hvor handlet du de? Hvilket merke? Krysser fingrene for at du kan svare meg, og hjelpe «en kommende brud i nød».

 30. Du er sterk som greier å holde bloggen din gående gjennom en så tøff tid synes jeg – det står det respekt av… Håper bursdagen gjør tilstanden litt lysere for dere begge, dere er noen fininger! Sender masse, masse varme tanker <3

 31. Du får satse på at Lars Kristian har arvet sin farfars gode gener så har du mannen din i maaaaaange år fremover 😀

 32. Håper du har det bra 🙂 Men, jeg er veldig nyskjerrig , på hvordan du ser ut uten sminke? Du har alltid sminke på ikke sant? For hvis ikke er du VELDIG pen !! haha, Er det mulig å få se den ekte caroline?:)

 33. hei=) Så det var skrevet et inlegg lengre oppe om kneet ditt. Kanskje det hadde vært lurt å la beinet få hvile litt av de høye hælene, foten er jo ikke i sin naturlige posisjon når vi går på høye hæler. Kan være det hjelper:)
  Ha en fortreffelig dag! Jeg skal ut å nyte solen=)
  Klem

 34. Du ser så utrolig trist ut på det nederste bildet til venstre at det gjorde helt vondt å se på! Håper virkelig virkelig det blir bedre, å at dere klarer å få noen fine dager uansett om dere går gjennom mye trist nå. Håper det hjelper med trening, og ønsker deg en så fin helg som mulig <3

 35. tror nok du kan redusere forbedringstiden på kneet ditt dramatisk om du slutter å gå med heels 24/7 🙂

  1. jag tycker också det, sluta gå med höga skor en tid och se hur det går med ditt knä efter en stund. Vi bryr oss och man vill ju inte ha ont i knät som du, jag har själv haft ont i knät och det är inte alls kul 🙁

 36. Kondolerer <3

  Vet du en kode man kan skrive på blivakker.no for og få 10%? 😀 Skal ENDELIG bestille ghd!

 37. Du skriver jo ikke at det er Lars-Kristian sin farfar, så derfor alle tror det er din 🙂

  1. Ganske lett å forstå da, i og med at de er i Ålesund og det er Lars Kristian som kommer der fra 🙂

   1. Er vel ikke alle som vet det da..

   2. Hvordan skal alle vite at lars-kristian er fra ålesund???

 38. Fast leser

  Hei!
  Pleier egentlig aldri å kommentere, men synes det som har skjedd i det siste er så utrolig trist. Det virker som om du er trist på bildene dine, selv om du prøver å smile. Er noe med øynene som avslører deg litt, men det forstår jeg godt, ingen som er sprudlende glad i en slik periode! Håper det går bra med deg, og at du kommer deg igjennom dette. Det er ingenting du kan gjøre med det som har skjedd, og jeg tror alle ønsker at du skal ha det bra! Fortsett med den gode jobben du gjør her på bloggen og utenom, du er en stor inspirasjonskilde for mange jenter i Norge!

 39. Heihei!!
  Har en del treningspm:
  Hvor lang tid bruker du på å løpe 8 km, og hvor fort løper du??
  Når du trener styrke, hvor mange repetisjoner tar du pr øvelse??

  mvh meg

 40. Hei Caroline.
  jeg lurte på om du har noen tips, til hvordan man får tynnere lår?
  du er en stor inspirasjon, og takk for at du tar deg tid til å sitte å skrive om din hverdag.
  håper du kan skrive et innlegg om spm mitt, og ha med litt treningstips. sånn generelt.
  tusen takk på forhånd!

 41. Kan du legge ut treningsplan ved slutten av uka om hva du hva du har gjort? Savner de listene. 🙂

 42. Du er helt vanvittig lik på Bree i frustrerte fruer! har du hørt det før? dere har helt lik beinbygning i ansiktet, så veldig like trekk. sikker på dere ikke er i slekt? :o)

 43. Hei! Hvordan gjør du når du løper intervaller på mølla? Har nylig startet med løping så jeg er ganske fersk på det. Pleier å veksle mellom gåing og løping hvert fjerde minutt. Synes du dette er en grei løsning? Ønsker deg en fin kveld:D

  1. B - toppidrettsutøver

   Den beste intervalltreningen er nok 4min intervaller. Greit å begynne med 4x4min, etterhvert er 6x4min veldig bra. Evt annen intervalltrening. Løp 17sek veldig fort, pause 13sek – hold på slik i 5min. Tre ganger, altså 15min tilsammen. Lykke til! 😉

   1. Tusen takk for svar! Dette skal jeg prøve:)

 44. huff, veldig trist og lese! men du får kose deg idag!

 45. Sporty familie dere er!:D

 46. Du proever aa vaere midtpunktet absolutt hele tiden ved aa kle deg opp. Kan du ikke for en gangs skyld proeve aa kle deg slik andre vill gjort? Stakkars familie og venner til den doede…….

 47. Veldig fin playsuit. Fikk veldig lyst på en selv! 🙂 Men når jeg åpner linken, så kommer den ikke frem. Har den kommet i nettbutikken ennå, eller kan det være at den allerede er utsolgt?

  Klem fra Nina 🙂

 48. Silje Kristin

  Skjønner virkelig ikke hvordan dere greier å skrive stygge ting til en så nydelig Caroline! Dere bør begynne å tenke dere om før dere poster noe. Og viss dere leser hele innlegget, så står det faktisk at hun har hatt av seg det helsvarte for så å ordne seg til at hun egentlig skulle ut. Bare et spørsmål til dere som skriver upassende ting; Hvordan føler dere dere egentlig når dere skriver det?

  Synes du er fin hele tiden jeg, Caroline! Får inspirasjon til 1000 av å lese bloggen din, så er kjempeglad jeg på en eller annetn måte ploppet inn på bloggen din, for leeenge siden! Kos dere kjempe mye i Ålesund 🙂

 49. blir skikkelig kvalm av å se bildene av deg hvor du poserer så voldsomt.Ser ut til at du har tatt til deg kritikken om at du ikke ser sørgmodig nok ut på bildene, så i dette innlegget har du plutselig gått så veldig inn for å se trist og sørgmodig ut.Tviler ikke på at du er i dyp sorg,men hele den tiden jeg har fulgt bloggen din slår det meg hvor opptatt du er av å være little miss Perfekt og alltid skal ha et perfekt ytre utdad.
  Det er mer enn krøllete hår, sminke og å være tynn her i verden.

  1. Silje Kristin

   Viss du har såå mye imot utseende hennes, hvorfor i huleste gidder du å lese bloggen hennes ? Skjønner liksom ikke hva det skal være godt for å kritisere bloggere for den de er. Hun trener, spiser riktig og kler seg pent, skjønner ikke hvorfor det er så ille, så lenge hun er fornøyd med det selv!?

  2. Herregud. Hva er vitsen med å komme med slike kommentarer?
   Du velger jo selv å lese denne bloggen. Hvis du ikke har noe pent å si, kan man faktisk la være å si det.

  3. Ærlig talt! Ville du snakket sånn til et menneske som sto forann deg? Eller syns du bare det er greit å komme med spydigheter fordi det skjer på nett? Samme hva man mener så kan det være greit å ha i bakhodet at også Caroline er et menneske med alle de styrker og svakheter og følelser det medfører! Å rakke ned på noen på denne måten fører da ingenting godt med seg, og er det så galt å være litt raus med hverandre??

   På den ene siden kritiserer du for ting du mener ikke er bra, og på den ander siden kritiserer du fordi du oppfatter henne som en som prøver å være perfekt. Det er jammen meg ikke lett å tilfredsstille kritikerne!

  4. Anne Marthe

   Denne kommentaren må jeg bare le av, herregud så patetisk sagt. Lukter misunnelse på lang vei (kanskje ikke så rart heller, Caroline er jo vakker!). Du burde virkelig passe munnen din, og sett deg inn i situasjonen til andre før du kommer med dritt til dem. Huff nei, dette ble bare for dumt!

 50. Håper det går bra med dere.. Er så trist.
  Når du har tid og lyst, kunne du skrevet litt mer om kostholdet dere har begynt på? Spiser dere frukt? Har selv begynt, og føler at det mangler noe når jeg ikke får i meg noe frukt. Er også litt redd for alt dette mettede fettet.

 51. HERREGUD… Caroline, jeg synes SÅ synd i deg som må lese deg gjennom alle disse frekke, unødvendige og direkte ufine kommentarene. Når jeg leser sånt, lurer jeg virkelig på hva som er galt med folk. Stå på, Caroline, du er Norges beste blogger! 🙂

 52. Du er rett og slett fantastisk! sånn som jeg hører på bloggen tror jeg at alle jenter mesunner livet ditt, det gjør vertfall jeg! du har alle jenters drømme liv. Fint hus, walk in closet, perfekt mann, nydelige klær, vidunderlige sko å alt er perfekt! satser på mitt liv blir likt ditt. du er ett så stort forbilde for SÅ mange jenter i norge å kanskje andre steder i verden. Uansett om du har det vanskelig greier du alltid å komme deg videre, det mesunner jeg deg for. Det hørres kanskje ut som om jeg kjenner deg, men føler jeg kjenner deg litt gjennom bloggen vertfall men vetikke. Bare sånn så du vet det når du har det tøft!

  Liten hilsen fra meg 🙂

 53. annemarte

  Hei!

  Hvor fort løper du når du løper på mølla? Intervaller og langkjøring?
  Blir du ikke lei av å ha håret likens hver dag?

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke håret likt hver dag 🙂

   – C

   1. annemarte

    Du svarte ikke på de andre spørsmålene mine..?

 54. Du blogger utrolig lite for tiden! 🙁

  1. Fotballfrue

   Ja, det er jo veldig rart at jeg har blogget litt sjeldnere de siste dagene. Tenk deg om før du kommenterer.

   – C

 55. Du er nydelig <3 Begravelser er så trist, men man føler seg litt lettet når den er vakker og verdig. Håper det går bra 🙂

 56. Kondolerer med dine tap. Det er vanskelig når de blir borte, men med tiden blir ting bedre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *