TVting episode 4

Her er siste episode før TVting kommer tilbake for fullt om ikke lenge. Vår første store produksjon er nemlig under planlegging, og kommer til å involvere flere andre bloggere, kanskje til og med deg?

Her har du episode 4, og den må du ikke gå glipp av! Kong Halvor er jo (quote Trine) en fest, og denne gangen befinner han seg på Byporten – inne i en Coca-Cola automat!

Dersom noen lurer på hvor det ble av Lars, var han dessverre syk under denne innspilling (håper du er frisk nå )

Noen av dere lurte på bakgrunnen for valget av antrekk til Halvor i forrige episode (du kan se alle her) . Her er i hvert fall bildet jeg brukte som inspirasjon.  Poenget var å finne noe som var den rake motsetningen av han, og hva er da mer naturlig enn å kle han opp i dress?

Dress er også noe som aldri går av moten for manfolka, men som kan brukes i flere sammenhenger. Jeg er alltid sjalu på Lars-Kristian fordi han aldri trenger å stresse med antrekk før diverse anledninger. Dressen er alltid trofast. Likevel endrer snittet seg fra sesong til sesong, og i 2011 er det altså denne varianten jeg fant til Kong Halvor som gjelder, med spisse jakkeslag.

69 kommentarer

 1. Herlig! Ble litt skremt av det med soyamelk? Jeg sverger jo til det når det kommer til alt av kaffe. Vil du fortelle litt mer om akkurat dette?

 2. Godt valg, men synest han kunne hatt en str. mindre. Ihvertfall jakken =)

 3. Ja det är galet så enkelt det är att klä sig før män =)

  En snygg dress eller snygga jeans & skjortsa så är dem redo =) Hehe..Mne livet är ju inte rättvist!
  Skitsnygg dress på killen!

  Min sambo går alltid i dress och han är såå stilig.

  Ønskar dej en UNDERBAR dag!

 4. Sykt sexy fyr i dress! Det gjelder han kjekke inni boksen også – han var dæihli naken lixxx

 5. Fin! Men, kanskje litt stor? Eller, jeg synes i hvertfall det er penere når den sitter litt bedre. Som han på inspirasjonsbildet ditt!

  1. Fotballfrue

   Haha,de hadde ikke mindre! Halvor er for tynn 😉

   – C

 6. Hei Caroline. Du er bare så nydelig, jeg liker å se deg på tv-ting:) Du gjør deg veldig godt på tv. Trine og de gutta virker også kule! Har du alltid visst at du ville noe mer med livet ditt?? være i media osv? Jeg følger ivrig med på bloggen din! Digger den! Bare lurte på dette med lchf… Kan man spise 2 ryvita knekkebrød om dagen? Og en ting til, har lchf ikke noe med at du har lyst til å holde den fine fasongen din? Skjønner om det blir for personlig å svare på.. Du og mannen din er nydelige sammen forresten:) Likte tipsene dine her om dagen for å bevare romantikken:) Har akkurat flyttet med kjæresten min selv, og i en hverdag med trening og jobb er det viktig å prioritere god kvalitetstid sammen på kveldene.. og kanskje et glass vin og en atkinsbar;) Gleder meg til nettbutikken din åpner!!! hilsen trofast leser

 7. Synes du gjør en fantastisk jobb med bloggen Caroline! Såå gøy å følge med på!
  Lurte på om du husker nettadressen til butikken du kjøpte den gule lange kjolen du hadde i bryllupet i høst?? Jeg er nemlig å utkikk etter en kjole å ha i et bryllup i sommer. husker jeg gikk inn på linken du la ut og det var så mange fine der, men nå husker jeg ikke nettadressen. Veldig takknemlig for svar! 😀

 8. Litt feil å skrive denne komentaren her, menmen: God tur til Ålesund idag, vi har laget sol til deg her oppe c»,)

 9. Er det en norsk modell på inspirasjonsbildet ditt?
  Lurer på om jeg kjenner han igjen. 🙂

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg ikke 🙂

 10. ine-marielle

  Du er alltid vakker, du Caroline!
  Jeg syntes tv-ting var litt tamt de første gangene, men denne gangen var det jo utrolig bra 🙂
  Gleder meg til konseptet fortsetter!
  Riktig god tur til Ålesund, jeg skjønner godt du gruer deg, men husk at du har lars kristian og sammen er dere sterke for hverandre 🙂 Og flyturen går garantert bra, det er nesten ikke vind, og det er jo ganske ulikt vigra 🙂

  God tur, og takk for at du har en så fantastisk blogg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, søte deg <3 Det varmer!

 11. Så bra innlegg Caroline!! Flott m bildet av Kongen og hvor du fant inspirasjon til bildet! Veldig bra!!

  1. Fotballfrue

   Du er så snill! Tusen takk 🙂

 12. Heei!

  Kjempe fin blogg, er fast leser! 🙂

  Kan du kommentere tilbake?? 😀

 13. Du virker så snill og koselig du Caroline 😛
  Sikkert vært koselig å møtt deg tror jeg ^^

  Men jeg går også på lavkarbo, og da drikker jeg soyamelk.. Hva er det som er farlig med den egentlig? Å er det andre ting enn fløte man kan bruke istedet da? Når det f eks kommer til lavkarbo frokostblanding?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Jeg skal finne fram til det kapittelet igjen, så kan jeg svare 🙂

   Jeg spiser frokostblandingen med kefir eller tyrkisk matyoghurt 🙂 Lasse blander yoghurt og fløte 😉

   – C

   1. Det setter jeg pris på 😀 tusen takk for det ^^

    det var jo noen gode ideer da 😀 skal forsøke noe av det neste gang jeg også hehe 🙂

 14. Karoline

  Så deg på SATS idag. Du er så flott altså!:)
  (Skulle så gjerne ha gått bort til deg og fortalt at jeg er fan og fast leser av bloggen din, men selv blir jeg bare flau hvis folk jeg ikke kjenner prater til meg når jeg trener, så jeg lot bare være..:)

  1. Fotballfrue

   Nei, uff *rødme* Jeg hadde bare blitt dødsflau selv :p Men jeg synes alltid det er kjempekoselig likevel 🙂 Si hei neste gang, da 🙂

   Ps. skjønner hva du mener i forhold til å bli forstyrret i treningen, men nå trener jeg jo så lett om dagen pga. kneet at det er null stress med litt forstyrrelser 😉

 15. Caroline, Du hadde en fotoshoot med noen nydelige bryllupskjoler i midten av januar. Jeg finner ikke innlegget hvor du skriver hvilken butikk disse var fra. Jeg har lett og lett… Husker du det? Du var aldeles nydelig i de kjolene:) Syntes å huske du sa at butikken skulle åpne på nettet også…. Hadde vært utrolig snilt hvis du hadde svart 🙂

  Morsom episode, du er søt du 🙂

  1. Fotballfrue

   Arous 🙂 Her er link: https://fotballfrue.no/?p=4232

   – C

 16. Hei Caroline! 🙂
  Ville bare si at du har en super blogg og er et stort forbilde for mange! 🙂 Må innom bloggen din flere ganger daglig 🙂 Ta vare på hverandre i denne tunge tiden og god tur til Ålesund.
  Du er en vakker jente <3
  Klem fra fast leser!:)

 17. Hva er egentlig poenget med tvting?

  1. Fotballfrue

   Kutt ut med det poengpratet! Hva er poenget med torsdag kveld fra Nydalen? Hva er poenget med Skavlan? Hva er poenget med nytt på nytt? Hva er poenget med Senkveld???

   – C

   1. Haha, poenget er jo underholdning xD
    Det er vel det de fleste programmer osv er lisa 😛 Det er også en mulighet for leserne å bli enda bedre kjent med bloggerene 😀

   2. Line B

    ..Underholdning 🙂

   3. Fotballfrue

    Nettopp! 🙂

   4. Karina

    Hei Caroline 🙂
    Eg meine at det e et poeng me alle dei programmene du nevne; lettspist underholdning 🙂 Og det meine eg for all del TVting e o!

    Og te Lisa: Alt trenge jo ikkje ha dei dype poengene, de fleste underholdningprogrammene på tv har jo ikkje det, heller ikkje TVting. Me me ser på det for det om 😉

   5. Poenget med Torsdagkveld fra Nydalen, Skavlan, Nytt på Nytt og Senkveld er underholdning.
    TV Ting er ikke underholdende, så da gjelder fortsatt spørsmålet; hva er poenget med TV ting?
    Hadde det gått på tv, så hadde det blitt tatt av etter piloten. En flopp!

   6. Fotballfrue

    Haha,dette blir for dumt! Mange som ikke synes torsdag kveld fra Nydalen er underholdene for eks. Det er bare å ikke se på vet du. . .

   7. Nå skal ikke jeg være slem på noen måte, men jeg er litt enig. Jeg forstår enda ikke poenget, for jeg blir ikke så veldig underholdet av det. Skavlan er jo en dyktig journalist som intervjuer kjente personer som har gjort eller opplevd store ting, det samme med senkveld, bare at de kanskje holder seg litt på overflaten. Torsdagskveld fra nydalen jobber jo hardt med å lage sketsjer som underholder. Men TVting har liksom ikke en rød tråd eller noe underholdende jeg klarer å sette fingeren på. Dette er jo bare min mening. Satser på at neste «sesong» blir bedre, og kanskje dere finner en rød tråd dere kan jobbe rundt:)

    God tur til Ålesund Caroline. Ønsker deg og Lars Kristian lykke til. Tenker på dere.

   8. Fotballfrue

    Dette var jo som sagt et prøveprosjekt 🙂 nå har vi fått til noe større og bedre neste gang,så du ser nok den røde tråden da 🙂 konseptet er likevel underholdning 🙂 selv synes jeg ikke torsdag kveld har en rød tråd,men jeg elsker det! Det er humor. Kjenner flere som ikke liker det,så alt er relativt vil jeg tro 😉

  2. Poenget er vel å underholde og kanskje engasjere bloggleserne litt? Jeg liker det i hvertfall.

 18. bah! Bakebloggen kom så vidt forran deg på «Norges mest elskede blogg» kåring! Heiet på deg! jaja du er ihverfall den bloggen jeg elsker å lese<3

  1. Ja, det var noe dritt..Sikkert fin den bakebloggen også, da men 🙂 Jeg stemte på C hver dag. Synd du ikke vant, Caroline. Det hadde du fortjent.

 19. Så gøy, du er så søt!:D

 20. Nam, spinatlasagne såg godt ut, det må eg finne oppskrift på 🙂
  Du har blitt veldig flink forran kamera synes eg, blir spennande å sjå kva de kjem opp med seinare 🙂

 21. Hei Caroline!
  Angående LCHF, så jeg dette på NRK: https://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7533049
  Hva tenker du til det. Jeg syntes det hørtes ut som tull ihvertfall!

 22. Dressen var utrulig stilig 😀

 23. Anne-Thea

  Jeg var på byporten når Halvor delte ut ting, skjønte ingenting, haha!
  Bra episode da 🙂

 24. Jeg syns TvTing er veldig gøy, jeg!
  Og jeg må si meg enig; det var utrolig dumt at ikke du vant » Norges mest elskede blogg»

 25. Synes TVting er superbra, jeg! Gleder meg til å se veien videre:) Har skjønt at du har det litt tungt for tiden, men du stråler jo allikevel Caroline! Du har fått meg til å starte med trening, og jeg føler meg så utrolig mye freshere om dagen! Så takk for det:) Stå på!

 26. Gratulerer med kostomlegging! Herlig når man kjenner energien komme. Du/dere har sansynligvis både lest og hørt historiene om Odd/Strømsgodset på LCHF siden dere begge har lagt om. En ny artikkel dukket opp i TA i går: https://www.ta.no/fotball/telemark/odd/article5477228.ece De har fått kjemperesultater med lavkarbo, naturlig nok… 🙂

  1. Fotballfrue

   Den har jeg lest, har du linken til den nye artikkelen? 🙂

   – C

   1. Det finnes jo sunne karbohydrater i brød, det sier de fleste eksperter. Jeg spiser og lchf nå, mye også fordi magen min eser ut når jeg spiser karbo fra bakst, brød, spaghetti, pasta, ris og poteter. Dessverre. La oss si noen spiser masse proteiner og litt fett, de vil nok også få mye av samme helsefordeler? du har ikke prøvd det Caroline?

   2. Fotballfrue

    Hexeberg vil forklare nærmere, men mer fett gir jo masse energi til trening og daglig aktivitet, det er jo viktig siden du kutter ned på karbo. Proteiner gir på langt nær den samme energien, og er i tillegg ikke bra i for store mengder. I tillegg gjør fett at du holder deg mett lenger, og derfor unngår småspising og søtsug 🙂

    Og da har jeg ikke begynt på de hundrevis av oppgavene fett har i kroppen 😉

    – C

 27. Litt sånn off-topic. Hva slags lavkarbo-bok er det dere bruker? Mener å ha sett at du har skrevet det før, men jeg finner det ikke nå 🙂

 28. Jeg ble ganske så skuffet da jeg så passion 4 baking vant.. Jeg stemte og stemte og ville virkelig at DU skulle vunnet! Dette fordi du har en virkelig inspirasjonsblogg der du får med alt fra mote til de gangene du faktisk er lei deg. Men du har uansett den beste bloggen, trenger ikke noe konkurranse for å finne ut det!

 29. Spennende å se deg «live» – Artig ;D

  Jeg er bare litt nysgjerrig på hva du tidligere har jobbet med? Før Bloggen altså 🙂

  – Monica

 30. Caroline jeg bare digger dg herregud MÅ nesten si jeg bare elsker deg. Men du jeg trenger din help,jeg sliter med å spise frokost,hva slags frokostblanding er det du spiser??

 31. mannen din driver ikke med toppidrett, lær deg definisjonen!!!!

  1. Fotballfrue

   Haha, dette er vel en spøk? Lars-Kristian driver med toppidrett ja!!!

   – C

   1. «Toppidrett defineres som trenings- og forberedelsesarbeid på linje med de beste i verden, avhengig av den enkelte idretts egenart og utbredelse. Arbeidet fører til jevnlige prestasjoner på internasjonalt toppnivå. Idretten er for disse utøverne en hovedbeskjeftigelse.»

    Greit nok, mannen din lever av det han gjør, men det er kun fordi norske fotballspillere er latterlig overbetalt!! Ikke en gang prøv å fortelle meg at Lars Kristian driver arbeid som fører til jevnlige prestasjoner på internasjonalt nivå, han spiller i Tippeligaen i Norge!!! For Lillestrøm!!!!!
    Hadde han spilt i de store ligaene i Europa hadde jeg godtatt dine uttalelser, men å kalle det å spille på LSK, som ikke vinner serien i Norge engang, for toppidrett blir helt FEIL!!

   2. Fotballfrue

    Så hvis en spiller blir solgt fra Norge til en toppklubb i Europa, så blir han plutselig toppidrettsutøver over natta? 😀 Og hva med utøvere i bittesmå idretter, er de plutselig toppidrettsutøvere bare fordi ingen andre driver med det de gjør?

    Går ikke an å definere toppidrett på den måten du gjør, da det er ørsmå marginer som skiller på høyt nivå. Lars-Kristian har hatt mulighet til å spille i Nederland, men den avtalen strandet :/ Ble han liksom ikke toppidrettsutøver fordi det ikke ble noe av?

    Hva er dette å lage en diskusjon av egentlig? Er det så viktig for deg å få fram at du mener han ikke er en toppidrettsutøver?

    – C

    – C

   3. Du vrir jo og vrenger på alt. Tåler ikke kritikk i det hele tatt!! Magnus Carlsen er en toppidrettsutøver, selv om han «bare» spiller sjakk, fordi han hevder seg i toppen! Det med å spille i utlandet ble kanskje litt feil, men det jeg prøver å påpeke er at Lars Kristian (og forsåvidt de fleste fotballklubbene i Norge) ikke hevder seg i toppen! Det hadde ikke hjulpet om han spilte på landslaget engang, for selv ikke de hevder seg i toppen. Hadde mannen din vært Aksel Lund Svindal eller Henrik Bjørnstad hadde du kunne kalt de toppidrettsutøvere, FORDI DE HEVDER SEG I TOPPEN!!!!

    Kan du forresten nevne en såkalt «bitteliten» idrett til meg? Please, kom med noe fornuftig for en gangs skyld….

   4. Fotballfrue

    Kurong!! 🙂 Hadde lett vært i verdenstoppen 🙂

    – C

   5. KØDDER DUUU? Kritikk? Det du prøver å komme med, er ikke kritikk, verken konstruktuv eller ikke. Det er jo bare en helt sykt merkelig påstand og mening?!

   6. …………….og Tippeligaen i Norge er liksom ikke toppen av det du kan oppnå som fotballspiller..i Norge? Hehe…

   7. Jenny Henriette

    Gidder du virkelig å gå inn på olympiatoppen for å direktkopiere definisjonen dems på toppidrettsutøver for å rakke ned på Caroline? Serr? Get a life!

 32. Nydelig bilde av deg! 😀

 33. Hei!
  Håper ikke du tar dette negativt, men tenkte jeg burde si i fra 🙂

  Sjokoladeriet i Frognerveien heter ikke SebastiAn Bruno, men SebastiEn Bruno. Navnet på butikken er det samme som navnet på mannen bak, den fransknorske mannen Sebastien.
  Vet at du skrev feil i brylluppet ditt og tenke jeg skulle si ifra da, men så det for sent desverre i og med at jeg ikke leser bloggen din så ofte. Tenkte bare jeg skulle si i fra nå som jeg så du kjøpte sjokolade i posten under her 🙂

  Ellers håper jeg du nøt sjokoladen masse! Elsker SB selv og er nok innom hakket for ofte. (:S) Skulle gjerne hatt selvdisiplinen din der, hehe!

  1. Fotballfrue

   Hei du! Jeg er fullt klar over at det er Sebastien Bruno han heter.. Sikkert bare en glipp fra min side 🙂

   – C

 34. Interessant og inspirerende blogg du skriver!

  Jeg så du spiste gulrotsuppe i den ene episoden av tvting. Var det godt? Jeg har lenge lurt på å lage det, men aldri tatt meg tid.

  God tur 🙂 Og jeg kondolerer så mye!

 35. Caroline! Du var bare helt fantastisk fin på det bilder der. Måtte bare få sagt det, hihi 🙂
  God tur til Ålesund, forresten. Forbered deg på snø. Bah, er så lei av snøen..

 36. Pernille

  Bare et lite tips.. Se mer inn i kamera når du snakker Caroline, ikke bare på Trine. Tror det er grunnen til at du ser ut som om en som bare er der hele tiden, i stedenfor en programleder. For hvis du ser mer inn i kamera så snakker du på en måte mer til oss, ellers ser det bare ut som om du er gjesten til Trine Grung..

 37. Så fint å se deg live! Kjempe fint opplegg!:)

 38. haha Halvor har fantasi xD

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *