Caroline tipser

Jeg har tidligere fortalt dere om mitt kjærlighetsforhold til Ole Henriksen, og hans fantastiske produkter. Jeg er avhengig av både rens, ansiktsmasker, kremer og skrubber, og har utrolig nok fått Lars-Kristian med meg på lasset. Han er like frelst som meg. I vinter har jeg virkelig fått øynene opp for hunden på hendene mine. Jeg har aldri hatt tørr hud der, men da vi entret februar, hadde de jammen meg sett bedre dager.

Visste du at hendene trenger ekstra pleie om vinteren, fordi mye av fuktigheten som vanligvis bindes på hendene, fordamper om vinteren, siden luften er tørr?

Her er noen punkter du kan tenke på å tilføre din daglige rutine

Vår nye lidenskap – håndkrem

Hands forward fra Ole Henriksen finner du her

Produktene til Ole Henriksen er ganske dyre, men til gjengjeld snakker vi fantastisk kvalitet. Min erfaring er også at de er veldig drøye. Ved å benytte deg av koden 2u6u4, får du 10 prosent på hele sortimentet. Herlig?

Produktet er sponset av Coverbrands

38 kommentarer

 1. stina:)

  jeg har aldri sett hunden på hendene dine;)

  1. Fotballfrue

   Haha :p

   1. en liten skriveleif, hehe 😉 søta!

 2. Utrolig inspirerende blogg!

  Har du noen tips rundt sukkerskrubben fra OH? Jeg vant den, men har ikke turt å bruke den enda. 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker denne 1-2 ganger i uka i stedet for den vanlige rensen (on the go) 🙂 Den er utrolig bra! Har skrevet om den før 🙂

   – C

 3. Det er herlig!

 4. Viktig med rene ingridienser, ungå kremer med mineralolje. Selv har jeg hatt atopisk eksem i 23 år, men etter å ha funnet ordentlige produkter er eksemet borte for godt og jeg har ikke engang tørr hud 🙂 nydelig. Jeg bruker også mild,såpefri såpe når jeg vansker hendene med en nøytral pH 🙂

 5. Er den fri for parabener? (:

 6. Karoline

  Jeg trodde at hendene ble fortere tørre hvis de ble vant til å få tilført fuktighet hele tiden, men da er visst det bare noe jeg har «tatt ut sv det blå» det da, eller? 😉

  1. Lillian

   Du har helt rett! Men den naturlige barrieren blir selvsagt brutt ned hvis man f.eks skrubber dusjen med jif og salmiakk uten hansker;) eller oppvasken med zalo. Jeg har ikke brukt håndkrem på iallfall 5 år, og har aldri behov for det nå når huden blir vant til det. Men som sagt, bruk hansker, det er iallfall riktig i dette innlegget!!

 7. Har du noe erfaring med bareMinerals sminken? Vurderer å kjøpe meg den start-kit pakka, men er jo forholdsvis dyr. Og jeg veit ikke særlig mye om det heller…
  Du får varme tanker fra meg om dagen!

  1. Nå er ikke jeg Caroline, men jeg begynte å bruke bareMinerals nå på nyåret, og jeg er fornøyd! Syns sminken er lett å ha på, ser naturlig ut og når jeg også er flink til å rense huden godt, føler jeg at huden er mye renere enn den pleide. Men om det er takket være sminken vet jeg ikke. Og jeg syns ikke dekkevnen er den beste, men om man ikke har så mye å dekke så ser den bra ut!

  2. Jeg er ikke fan av bareMinerals, syns huden blir gusten, småkvisete og merkelig. Liker everyday minerals mye bedre. Intensive formulaen deres har mye bedre dekkevne enn bareMinerals, og i tillegg inneholder den ikke bismuth som bareMinerals gjør. Den er også myye billigere:) Everydayminerals.com

   1. Tusen takk for tips! Var inne på den nettsiden du skrev opp, hege, utrolig mye å velge mellom. Må det bestilles på nettet eller selges det i noen butikker her i Norge? 🙂

   2. Du må bestille på nett. De har prøvesett du kan bestille (første gratis, deretter 5$) du velger bare om du er fair, medium, tan osv, så får du fem små 3g bokser i ulike nyanser og formulaer:) Du kan også kjøpe enkeltprøver for 2,5$. da finner du din riktige farge og favorittfinish:) er ikke så lett å navigere blandt alle fargene deres.
    Intensive har best dekkevne, og gjør tørre områder mindre tørre og blanke matte. Everyday glo er for tørr hud, men syns likevel det er for mye shimmer og dekker ikke fullt så godt. matte er perfekt i t-sonen og semi-matte for normal hud. Selv har jeg ganske normal hud, så bruker intensive, men matte i panna for å unngå å bli blank iløpet av en lang dag.

    Håper du finner noe du er fornøyd med, lykke til:)

 8. kamilla

  HEI:) idag så jeg mannen din ved Oslo City:)
  Ville gjære ta bilde med han men han var litt opptatt!
  kjempe kjekk mann du har btw.

 9. Hvor lenge får vi 10%? Jeg har tenkt til å kjøpe nytt, men har forsatt litt igjen. Vet du hvor lenge OH sine produkter er holdbare? Takk 🙂

 10. TUSEN takk for tips – jeg sliter virkelig med tørre hender, så nå skal jeg investere i denne!

 11. Takk for tipset 😀

 12. Så lengre nede på bloggen din at dere har tenkt å skifte over til økologisk !! DETTE ER UTROLIG BRA CAROLINE !! Herregud, jeg har ventet på det i flere år! At en topblogger ENDELIG skal få nok vett til å begynne å blogge om økologiske mat! Min far er gründeren av Godt Brød (økologisk bakeverksted), og for ham er økologisk mat noe han virkelig brenner for. Mammaen min er også utrolig opptatt av økologisk mat, dermed er jeg proppet med info om økologi og hvorfor det er så utrolig viktig at denne industrien blir større! Så håper du fortsetter med økologiske innlegg i ny og ne, og kanskje leser deg litt opp på hvorfor det er så viktig og viderefører det til resten av leserne dine! Stå på 😀

 13. Trives med den fra L’Occitane 🙂

 14. Du må ikke bruke for mye håndkrem heller. Det fører til at hendene dine slutter å produsere fukt selv, den bare venter på å få det. Da blir hendene dine tørre hele tiden. Men ellers, bra tips 🙂

 15. Jeg elsker disse innleggene 🙂

 16. Hei. Bloggen din er veldig fin, og jeg leser hver dag. Men som grafisk designer irriterer jeg meg over bildene du legger ut som du sikkert har laget i photoshop eller lignende program, med typografi som blir kornete og dårlig for øyet å oppfatte. Enten kan du finne en ny font som egner seg bedre for web eller gjøre noe med filformatet slik at lesbarheten blir bedre. Bare et lite tips. 🙂 (Det har ingenting å gjøre med at jeg hater «Apple Chancery)

 17. Jeg kjøpte meg tre forskjellige ansiktsmasker fra Ole Henriksen i februar og jeg må ærlig si at jeg er skuffet over kvaliteten på produktene. F.eks. Blueberry-masken var bare en enkel gjennomsiktig gele, den gjorde ingenting for min hud, enda jeg har sensitiv og fuktfattig hud som trekker til seg alt av fuktighet. :/ Jeg synes Decleor, Dermalogica og spesielt Carita er langt bedre!

  1. Fotballfrue

   Søsteren min har atopisk eksem, og Ole Henriksen gjør underverker for hennes hud. Har selv prøvd en del produkter fra både Dermalogica og Decleor, men foretrekker absolutt Ole Henriksen. Både sukkerskrubben og blåbærmasken får huden min til å gløde. Når det gjelder blåbærmasken kjenner jeg virkelig at den jobber etter bare noen sekunder, og jeg har faktisk fått ny glød / farge etter 20 minutter. Dette er min favoritt 🙂 Det at den er gjennomsiktig har vel ingenting å si? Den inneholder masse antioksidanter og enzymer som jobber med huden, det må vel ikke være et fargesterkt produkt for at det skal være bra? 😉 En annen favoritt jeg har en den poresammentrekkende masken firm action mask. .

   Men ja, en kan jo ikke like alt det samme 🙂 Hver hudtype er vel unik 🙂

   – C

  2. Det finnes et helt drøss av forskjellige bra merker for huden. Men, blueberry-masken er jo helt fantastisk!! Jeg blir lett rød i kinnene, det klør litt, og man føler virkelig at den jobber med huden 🙂
   Jeg er OH-junkie nr 1 <3
   Caroline, du MÅ bare prøve OH ultimate lift eye gel. Den skal brukes som natt øyekrem, og jeg har virkelig aldri vært så myk under øynene. Jeg våkner aldri med hovne øyne lenger.
   Pluss OH African tea exfoliating lip salvation – skrubber leppene, gir fukt og gir en lett rosa farge. Må jo tipse deg litt også 😉
   Ha en fin dag:)

   1. Fotballfrue

    Oh, takk for tips 😀

 18. Hei Caroline 🙂

  Kunne ikke du ha prøvd og fått testa ut den foundationen av Nilens Jord? Hadde vært kult om du hadde fått til det! Har kikka litt på den og hørt den er bra. Men er så vanskelig og velge hvilken farge man skal ha, og trenger man ett mattende pudder over etc.

  Mvh

 19. Har hørt så mye bra om Ole Henriksen, må vell snart prøve noen produkter der i fra! 🙂

 20. Hei Caroline. Jeg har veldig lyst å prøve Ole Henriksens produkter, men vet ikke helt hvilke jeg burde begynne med? Har nok ikke råd til å kjøpe alle på en gang, tror jeg.. Har du noen tips til hvilke produkter som er mest «nødvendige»? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg synes du burde starte med et starter-kit 🙂 Da får du litt av alt, så får du se om liker alle produktene som er der, eller bare rens og krem for eks. Jeg ga et slikt til søsteren min til jul, og hun kommer til å ende opp med å bruke alle produktene i kittet fast :p Men det er jo ikke et must med ansiktsmasker og skrubber i første omgang, selv om det er veldig deilig 😀

   – C

   1. Takk for svar!! 🙂 Det høres bra ut, hehe. Det er så vanskelig å finne gode hudprodukter, så håper disse slår til 😀 Gleder meg til å prøve 🙂

 21. Yey! Var inne hos coverbrands i går og siklet etter disse starter-kit’ene, må nok kjøpe en nå 😛

 22. Susanne

  Det er høy ph-verdi som er mildt! Og omtrent 5.5 er hudens ph-verdi.

 23. Hei Caroline!
  Kan du ramse opp alle OH produktene du pleier å bruke? Bruker firm action masken i dag og elsker den så leter egentlig etter en dagkrem nå men synes det hadde vært gøy å høre hvilke produkter du bruker. Har lett igjennom «Caroline tipser» innleggene uten hell så håper du kan svare 🙂

 24. dette merket er billigere på lookfantastic.com 😉

  1. Det er også mye billigere på feelunique.com. Samme pris som på lookfantastic.com, men frakten er gratis og i tillegg så betaler feelunique.com tilbake toll og moms:) så prisen som står på nettsiden, er den reelle prisen du ender opp å betale. bare google det, så finnes «oppskrift» på å få det tilbakebetalt! De har også mye billig md formulations, matis, decleor osv!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *