TVting episode 3

Dette er nest siste episode før vi kommer sterkt tilbake om ikke lenge. Dette har vært en utrolig spennende prosess, og jeg må bare si at jeg virkelig gleder meg til veien videre med TVting. Det håper jeg du gjør også, for dette blir kjempebra ♥

Ikke glem å sjekke ut TVting på facebook for å se om DU vant!

64 kommentarer

 1. Hei Caroline!
  Jeg synes Tv-ting er morsomt å se på og gleder meg til fortsettelsen 😀

  1. Fotballfrue

   Hurra 😀 Takk!

 2. Jeg har sett alle episodene, de er litt morsomme : D
  Jeg lurer litt på.. Hvorfor var du egentlig med der? Skjønte ikke helt hvorfor TVting ble lagd 🙂

 3. haha, kjempegøy! :- )

 4. Du er så søt Caroline! Så naturlig og skjønn:) Blir glad av å se på deg!

 5. Haha, så kjekt å sjå 😀

 6. Jeg følger også med! Bra program 😉

  xoxo

 7. Du er utrolig pen, Caroline. Skikkelig behagelig stemme å høre på «TV» også! Et lite tips er å bruke leppestift isteden for lipgloss. Lipglossen ødela litt av sminken synes jeg. Ble for mye glans for min del, hehe!

 8. Skulle dere ikke si noe om de forskjellige smakene på B&J?

 9. Ingrid S.

  Hvor er blusen og smykket ditt fra?:) Kjempesøtt<3

 10. Skjønner ikke helt meningen med det konseptet i det hele tatt desverre,sett litt på det. falt ikke i min smak,men dere ser nå smashing ut der dere satt 🙂 Kan du forklare oss som ikke forstår meningen med dette?

 11. Morro med tv-ting, men er den redigeringen meningen? Forfordelig slitsomt å se på…

 12. Gleder meg til neste episode, dette er underholdning 🙂
  Og forresten var du veldig fin på håret her, Caroline!

 13. Oda Sofie

  Småkleint å teste is og si feil smaker til feil is da. Chunky monkey-isen er min favoritt, og den er for all del ikke brun med marshallows – den smaker banan og er lys 🙂 Hihi

  1. Fotballfrue

   Da er det i så fall kleint for Ben & Jerry’s som hadde forklart hva som var hva 😉

   – C

   1. Den brune med marshmallows er phish food, som er min favoritt:)

   2. Fotballfrue

    Er det?? Jeg liker cookie dough best 😉

    – C

   3. Oda Sofie

    Ja, det er jo faktisk enda kleinere! De burde jo ha … peiling 😛

   4. Fotballfrue

    sikkert fort gjort 😉

    – C

 14. haha, så utrolig gøy!

 15. :-O Digger bloggen din 😀

 16. At du synes dette er kjempebra får jeg ikke helt til å stemme med det inntrykket jeg har av deg ellers. Men men, det er hver sin smak! Lykke til med prosjektet uansett 🙂

  1. Fotballfrue

   Dette blir kjempebra veien videre, disse episodene var bare en test.. Vent og se 😀

   – C

 17. artig å se! men er ikke dette episode 4 og ikke 3?? 🙂

  1. Fotballfrue

   nei, den første var «pilot», så ble det 1,2 og nå 3 🙂

   – C

 18. heii!
  du, jeg har bare et lite spørsmål. hvis du blir bedt med noen venner på en hyttetur for eksempel, og skal være der i noen dager. kan du spise vanlig mat da? eller må du fortsatt holde deg til kostholdet? håper du svarer 🙂 klem

  1. Fotballfrue

   et kosthold er et kosthold 🙂

   – C

 19. Så gøy! 🙂 Gleder med til å se mer fremover! Det er bra nå som du titter litt inn i kamera også 🙂 Du har nydelige øyne! De ser nesten litt grønne ut i denne episoden :O hehe

  1. Fotballfrue

   tusen takk, så snill du er <3 øynene mine lever sitt eget liv, noen ganger er de KNALLblå, andre ganger er de mer grønne 😉

   - C

   1. Så rart, det samme med mine øyne!

 20. Ååå, så flott håret ditt ble. Skikkelig spill i fargene 🙂 Skal prøve meg på dette senere ja D:D

 21. Du er mitt idol Caroline! Du har nådd så langt i livet og jeg missunner deg til de graader. Smiler alltid på dine veiner når jeg ser du får ting til! 🙂 heldige deg!

  Jeg ville bare si takk som holdt konkurransen om de skoene på tvting. Vet ikke om du holdt den men forbinder deg med den da du viste dem frem, hehe! Jeg vant konken og ble overlykkelig!! :)))

  Håper du får en fin uke i vente. Du er så herlig!:) klem adina

  1. Fotballfrue

   Det var jeg som kåret vinneren 😀 SÅ glad for å høre at du ble glad 😀 De er virkelig helt fantastiske, gratulerer! Og takk for skjønne ord <3

   1. aw:) hyggelig med respons!:) takk søta! god natt!

 22. jeg begriper ikke at noen kankalle dette for underholdning.. synes det e rbeklagelig at dere har brukt så mye tid på dette som er så gjennmført dårlig

  1. Fotballfrue

   Vær så snill og sleng dritten din et annet sted 🙂 Hva vil du oppnå med dette? Dette er ikke engang konstruktivt 😀

   – C

   1. personen vil nok oppnå oppmerksomheten til skjønne deg.. som han også får :/

 23. Caroline! hvor er blusen fra? du ser ut som en million 🙂

 24. Lars er jo bare rå da, digger han! 😀

 25. Josefine

  Jeg synes dette «programmet» hadde blitt mye bedre uten Trine Grung. Hun tar kontrollen alt for mye, og får det til å høres ut som bare hun er verten, nå kan det jo hende at det er meningen men det ser litt rart ut. Ellers er det helt greit å se på, du ser herlig ut som alltid 🙂

  1. Er nok fordi det er hun som har mest erfaring når det kommer til dette:)

 26. Du er så utrolig fin på håret!! Spesielt de naturlige stripene du har. Hvilken frisør går du til? har du noen du kan anbefalle meg? Har ikke vært fornøyd på flere år nå..

 27. Blir helt flau av å se på Lars Tangen, går det ann å være så dum?
  Du tar deg derimot godt ut!

 28. vær så snill å kall det noe annet neste gang.. tvting…

 29. den blusen du hadde på deg var kjempefin! hvor er den kjøpt? Hvis en nettbutikk vill jeg virkelig satt pris på link 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Den er fra Gina T 🙂

   – C

 30. Når åpner nettbutikken deres?

  1. Fotballfrue

   Vi jobber på spreng med saken, forhåpentligvis om ikke lenge 🙂

   – C

 31. Utrolig moro 🙂 Kong Halvor burde virkelig kle seg som dette hver dag! Mangler gutter somkan å kle seg…

  1. I dress? Syns du virkelig det? Ble skuffa over at det ikke var et hverdagsantrekk jeg.

   1. Fotballfrue

    Jeg mener dress og skjorte absolutt kan brukes som et hverdagsantrekk 🙂

    – C

 32. Blir helt flau av å se på dette. Alle virker så ukomfortable utenom Trine, som igjen har litt for mye energi.
  Den nye stilen til Harald ble fin, kanskje litt for business man og urealistisk på en måte. Liksom er det ikke meningen at du skal finne noe som han faktisk kan komme til å bruke. Og håret hans, omg, dere burde spandert en tur til frisøren på gutten.

  1. Fotballfrue

   Meningen var å finne noe totalt motsatt av han 😉

   – C

   1. Men det blir så vanskelig for oss seere og skjønne poenget, når vi ikke får vite at du skal finne klær som er totalt motsatt av han. Hvis vi får info om det tror jeg kanskje det blir artigere og litt mer meningsfylt. Det samme med Lars Tangen, jeg forstår ikke vitsen med at han skal gå på ski over en matte. Det var jo bare kleint egentlig. Hadde jo kanskje vært morsommere om han faktisk dro i en bakke utendørs og stod på ski der.

    Jeg tenker at dette her ikke er spesielt nøye planlagt, kanskje tatt litt på sparke?

    Allikevel synes jeg du gjør en bedre og bedre jobb som programleder:) Du er så søt!

   2. Fotballfrue

    Takk for det 🙂

    Denne serien er kun en «pilot», et prøveprosjekt for å se hvordan ting funker. Nå er vi ferdige med denne biten, siste episode kommer onsdag, så får vi se hva som skjer videre. Nå har vi en skikkelig pla for neste program / serie 🙂

    Lars gikk på ski på rød løper fordi det var sånn det var lagt opp på Byporten. Dette var noe alle kunne være med på, så bare ut som det var dårlig oppmøte 😉

    – C

 33. HUFF, bli rett å slett irritert over folk som bare må slenge dritt. Beundrer dere som får alt slengt i tryne,ikke vært meg som hadde klart d. Lest bloggen din en stund Caroline, å syns den e bra, tar opp ting som folk flest like å les om. Så håper du klare å overse de sjalue bemerkningene til visse lesere…

 34. Pernille

  Pen du er 🙂
  men synes ikke det var så kreativt med dress liksom, er jo noe alle kunne funnet.. men men.

  lykke til videre.

  1. Fotballfrue

   Haha, I know. Hadde lyst til å kle han opp i en litt baggy stil, vide bukser i boots, stor t-skjorte, men da jeg fikk på han det ble det liksom ikke store forskjellen 😉

   – C

 35. Hei Caroline. Jeg digger bloggen din og har vært en fast leser ganske så lenge nå.
  Det er litt rart , men jeg føler jeg kjenner deg etter å ha følgt deg så lenge her på bloggen. Supert med videoer av deg og tv-ting var ganske gøy å se på. Har sett alle episodene. Du var veldig flink å snakke og alt ble bare så naturlig 🙂 Jeg synes derimot ikke at Trine Grung gjør en god jobb. Hun blir bare kjedelig. Du skulle hatt det programmet alene, for du var dritflink 🙂 Stå på. Og så håper jeg at du legger ut mer bilder av klær du kjøper. Jeg blir så inspirert 🙂

 36. Dette er i mine øyne helt meningsløs og dårlig underholdning.

  Hvorfor skal Lars plages med å gå rundt på ski på et kjøpesenter oppå en matte? Merker at dere prøver nærmest å spille på at Lars er så dum, som for eksempel når han går inn på et parfymeri og spør om glidekrem til skiene sine. Jeg synes bare det blir flaut å se på at han driter seg ut, og det er ikke på en god måte. HVORFOR skal han spørre etter glidekrem på parfymeri, kles opp i nickers og «gå på ski» fram og tilbake på en matte inne?! Tviler sterkt på at noen finner det hverken interessant eller morsomt, det gjorde i hvertfall ikke jeg.

  Jeg synes det blir kleint at Trine også hinter for gang nummer 7362 om at du er tynn og ikke spiser søte ting. Vi får heller ikke vite noe om isen eller hvilken dere kåret som best til slutt, dere blir så opptatte av isen selv at det hele blir litt blurry for oss som ser på. Dessuten hadde dere helt feil navn på isene, men det forsto jeg det som at var en glipp fra Ben & Jerry’s sin side.

  Vi fikk ingen begrunnelse eller bakgrunnsstoff for antrekket til kong Halvor, du kunne for eksempel forklart hvor ting var fra, at han har skulderveske fordi det er in osv., dette vet jo du masse om!

  Jeg prøver egenlig å si at jeg ikke ser poenget i serien, og jeg synes kanskje dere kan ta dere jobben snart med å fortelle oss hva det egentlig går ut på…? Å se på noen stå på ski inne, spise is og få seg dress er ikke særlig underholdende, i hvertfall ikke på måten dere gjør det på.

  Dette var ikke ment som skittkasting eller å rakke ned, men jeg regner med at dere er interessert i å høre våres tilbakemelding, i og med at dette er en slags «pilotserie» om jeg har forstått det riktig. Prøv å ta det til dere til neste gang, ser at det er fler som mener det samme som meg her.:)

 37. Du tar deg bedre ut foran kameraet, kanskje litt stiv, men øvelse gjør meste.. 🙂 Desverre ser jeg ikke underholdsningsverdien i dette.. Virker som et hasteprosjekt, og halvferdige scener som ikke er morsomme etter min humor, iallefall. Bedre lykke neste gang.

 38. Hei Caroline!
  Kjempegøy å se deg på «tv»! Trodde aldri jeg noen gang skulle begynne å lese en moteblogg fast, men så fant jeg jo ut at du skriver om andre ting og. Elsker mattipsene dine, jeg er veldig kresen, men du klarer å inspirere meg til å prøve flere kombinasjoner av mat, veldig gøy. Neste tvprogram syns jeg DU burde være programleder, jeg bryr meg ikke så mye om Tring Grung, det er jo DEG jeg digger! (Trine har en merkelig dialekt etter å ha bodd litt for lenge på østlandet)

  Håper du fortsetter å blogge så lenge det gir deg noe tilbake,

  <3hilsen trofast leser

 39. Hei Caroline!
  Jeg elsker bloggen din, du skriver så fint og bra samtidig.
  Jeg syntes TvTing er et kjempe bra program, gleder meg til neste.
  Kan ikke vente 🙂

  Martine 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *