Småjusteringer

Selv om sikkert halvparten av dere sliter med å se endringen, er den faktisk der. Den er det! Nå har jeg tre forskjellige nyanser i håret, i stedet for kun striper som var i ferd med å bli altfor mye striper. Vil ikke at stripeeffekten skal forsvinne.

Her er fargeringen til peaks hair, og siden lilla og grønt er utelukket, gikk jeg for noe litt annet

Kald brun, kald blond og litt varm blond – en fiiin miks

Lyset hos Hendrix Hair er litt gult, så på disse bildene ser jeg ikke forskjellen selv en gang. Men resultatet er i hvert fall litt mere spill i lokkene. Så får vi se om jeg trives med det, og kanskje legger enda flere kaldbrune striper.

Nå står jeg snart på farten for å spille inn siste rest av TVting som skal foregå under ski-VM. Det er jo over til uken, og da runder vi av med TVting som dreier seg om akkurat det. I dag skal jeg blant annet smake is. Ben & Jerry ♥

Ønsker alle en fin fredag, snart er det helg!

Har helt glemt å minne dere på å stemme på meg – jeg blir kjempeglad for stemmer, konkurransen er over på tirsdag, dere kan stemme én gang per dag.

75 kommentarer

 1. Victoria

  Hei:) Hvor er den blusen og jakken din ifra? Passet utrolig fint sammen, fikk så vårfølelse når jeg så det:) Ha en fin dag og kos deg med innspilling og is:)

  1. Fotballfrue

   Gina bluse og BikBok jakke 😀

   – C

 2. Du er finere med ikke så blondt hår som du har hatt, det ser for falskt ut. Mye bedre nå, fint!

  1. Fotballfrue

   Det er så rart at noen sier det er for lyst, mens andre klager på etterveksten min annen hver dag.. Tror nok lyset har en stor rolle i sammenhenger som kommer til dette med hår. Ser det bare på forskjellen i episode 2 og 3 av TVting, hadde ikke gjort noe med håret i mellomtiden, det var bare skarpere lys i episode 3.

   – C

   1. Oda Sofie

    Ettervekst har man jo selvom håret er for lyst blondt eller ikke da, tross alt.

    Men uansett, håret ble veldig fint – laaaaangt i fra gult det der etter min mening, og det er så fint med kalde og varm (men ikke gule) blondfarger 🙂

 3. det ble skikkelig fint !

 4. Du ble kjempe fin Caroline!:)
  Kos deg masse i dag da:)

 5. Kjempe fin på håret 😀 Og utrolig fin bluse 😀 Kan jeg spørre hvem str du har ?:D Har lyst å bestille den på nett men usikker på str 😀

 6. Ser nyansene godt, og det var utrolig fint 🙂

  Ha en fantastisk helg!! 😀

 7. ser du skriver i en kommentar over at folk kommenterer på lysere og mørkere hår, samt etter vekst, og det er nok helt sikkert kun lyset som du sier. har selv vært på bad hos noen venner og plutselig sett meg nærmest blond(er lys brun), blitt litt sjokkert:P

  men lurte på en ting til lchf, er det noen former for is man kan spise? eventuelt lage selv? da av sukrin kanskje? har lagd selv før, da med sukker, og det er jo både enkelt og godt

  1. Jeg har lagd sorbet av naturell yoghurt, frosne bringebær og sukrin. Bare kjører det i blenderen – nydelig! 🙂

   1. takk for tipset!

 8. Hei på deg. Mulig jeg spør skikkelig dumt nå, men det er fordi at dette har jeg rett og slett ikke greie på.
  Kan du ikke velge helt fritt hvilke farger du vil ha i håret av striper/farging osv når du har peaks hår? Siden du viser fram de forskjellige fargene?
  Eller har du satt inn nytt peaks hår?

  Som sagt, jeg vet at det er litt rare spørsmål, men håper du bærer over med meg.

 9. Ble kjempe fint! 🙂

 10. Ser veldig fint ut! men blir fint å se det i dagslys:)

 11. Ida Kristine

  Du har hatt en utrolig fin hårfrisyre i det siste, la spesielt merke til den på episode 3 av tvting. Kunne du har laget en walktrough på hvordan du ordner håret ditt på den måten? Hvordan du får den stilige krøllen nederst liksom.. Det er så elegant ut!

 12. du er kjempefin med glatt hår! har merket at du krøller det ofte, blir det håret veldig slitt da? bruker du noen spray eller noe?

 13. Åh heldige deg! Ben & Jerry’s er den beste isen 🙂

 14. Utrolig fint hår du har! 🙂

 15. Kjempe fint 🙂 Du MÅ ta flere brune striper, det kledde deg skikkelig!

 16. Kan man spise iskrem på LCHF?

  1. Fotballfrue

   Absolutt ikke! Men det blir sånn i dag 🙂

   – C

   1. Fantasia

    Men man kan spise kremfløte? Hva med hjemmelaget is av kremfløte og med feks. sukrinsukker som søtningsmiddel? Er vel ikke det absolutte «nei`et» på LCHF? Hm..

   2. Fotballfrue

    Kremfløte er bra, sukrin også 🙂

    – C

   3. fantastisk å se at du klarer å ha en lett holdning til mat av og til 🙂 håret ble kjempefint, så jeg var overhode ikke skuffet. syntes egentlig det var finere sånn jeg 🙂 og så kanskje helt lyst om sommeren 🙂

   4. Fotballfrue

    Tusen takk 🙂 Jeg har alltid hatt lett forhold til mat, vi har jo bare endret kosten 🙂

    – C

 17. nå har jeg stemt 🙂

 18. Synes det ble kjempe fint, jeg! : ))

 19. Det ble veldig pent!

 20. Ser det godt på det nederste bildet, og det ble kjempefint!! 🙂

 21. Jeg synes du ble super-fin på håret! Jeg synes jeg ser litt forskjell, siden du nå har tre forskjellige nyanser:) Uansett er du alltid flott på håret! Jeg må innrømme at jeg så vidt legger merke til om du har ettervekst eller ei, for du klarer og ordne det så fint uansett:)

 22. Nå har jge stemt, prøver å stemme hverdag men jeg glemmer d: S
  Håper du vinner:D

 23. Synes det ble kjempefint 🙂

 24. Det så veldig fint ut selvom man ikke ser forskjellen her 🙂

 25. Ragnhild

  Du ble kjempefin på håret 🙂 Og en kjempefin jakke du hadde der også 🙂

  Dette spørsmålet passer kanskje ikke akkurat under dette innlegget. Men jeg spør likevel:) jeg lurte på om du har noen forslag på noen gode viner? Både hvite og røde. Jeg har ikke så god peiling på vin, men vil veldig gjerne finne noen viner som er gode, bare sånn til å kose seg med:)

  Ha en fin dag Caroline 🙂
  Klem 🙂

 26. Det ble kjempefint! Gleder meg til å se flere bilder 🙂

 27. Det ble kjempe fint, ser absolutt forskjellen!! Når man får inn litt spill ser det mye mer naturlig ut 🙂 Også synes jeg det er så utrolig fint når man får litt krøller i det, da kommer spillet skikkelig frem!

 28. jeg ser det jeg ja. fint med spill i haaret:) jeg har jo baade mor og soster som er
  frisorer! litt lyst brunt spill gjor d veeeeldig naturlig. ha en flott dAg. her er det fridag og jeg skal gjore null niks! 🙂 herlig.

 29. elisabeth

  Fint hår ! Jeg er fast leser av bloggen din, den er inspirasjon i en travel hverdag. Du har bra balanse mellom trening, glamour, kjærlighet og livet i bloggen. Ikke for personlig, men samtidig nært.
  Takk for at du finnes !

 30. det ble veldig fint, selv om ikek alle tre fargene vistes så godt så var de fine sammen, kan se at håret ditt ble varmere.

 31. Det ble veldig fint! God helg 🙂

 32. Kristine

  det ble ekstremt fint 🙂

 33. Hva skjer med fotballfrue sin fa-gruppe på facebook? Går ikke ann å se noen innleg ..

  1. Fotballfrue

   Hvilken side? fotballfrue.no på face funker fint 🙂

   1. Mente fan-gruppe 🙂 ingen innlegg viste før idag, men nå fynker den 🙂

 34. Det var veldig fint! Jeg har faktisk akkurat farget håret i samme farge som du har der. Jeg har #613 (lys blond) og #27 (karamellfargede striper). Det ser faktisk helt likt ut som på bildet du har postet. Du får liv i håret uten å måtte overdrive stripeeffekten 🙂

 35. Jeg ser stripene! Det ble kjempefint!! 🙂

 36. Ser forskjell og det ble kjempe fint:)

 37. Jeg syns det var fint jeg! Ikke tenk på hva de andre sier, gjør det du selv mener 😉
  Ha en fiiin dag!! 🙂

 38. Så nydelig du er, Caroline 🙂 Et spm – vet du om noen steder hvor man kan få kjøpt stylingproduktene fra brazilian blowdry på nett? Og har du prøvd noen av disse?

  1. Fotballfrue

   Nei, det vet jeg ikke :/ Har veldig lyst til å prøve selv 🙂

   – C

   1. Hei!

    Brazilian Blowdry får man dessverre ikke kjøpt på nett, det er skikkelig sterke stoffer som man ikke får tak i lengre i Norge. Det er rett og slett ingen som vil gjøre det (hvert fall ikke på adam og eva salonger) lengre, fordi det inneholder noe farlige stoffer. Har selv tatt det, og er sinnsykt fornøyd med resultatet, men det var skikkelig styr å gjøre det. alle i salongen ble forgiftet med gassen + tårer i og svie i øye, også fikk jeg utslett i hele hodebunn og rundt hårfestet…

 39. Så fiint det ble 🙂

 40. Kan du legge link til den siden i hvert innlegg, sånn at jeg husker å stemme på deg? 🙂 <3

 41. så kjempe fint ut men kan du legge ut ett innlegg det du viser alle dine sko par? har så lyst og se dei du har så mange 😀

 42. Kjempe flott 😀 Men hvor langt er ditt naturlige hår? 😀

 43. Du har utrolig fine kinnben! 🙂

 44. Så ikke så stor forskjell nei, men som du sier – det er antakelig lyset. Håret er fortsatt utrolig vakkert da 🙂

  Ben & Jerry’s er forresten farlig.. Spesielt chocolate fudge brownie :O

 45. Du må huske å minne oss på å stemme hveeer dag, hvis ikke glemmer i hvert fall jeg det 🙂 Håper du vinner!!

 46. så fint det ble! 🙂

 47. hei fotballfrue. Kan du være så snill å fortelle hvilken fargekoder som ble brukt?? det ble sååå nydelig. Du har verdens fineste hår !! Ønsker at du kunne lagt ut en video av hvordan du krøller håret ditt. God helg 🙂

 48. Jeg ser en klar forskjell! Kjempefint! ♥

 49. Hei! det ble kjempe fint caroline! glad du ikke tokk lilla! 😀 hvor ligger hendrix hair?

  1. Hendrix Hair ligger i Jacob aalsgt 47b, på Majorstua 🙂

 50. Kristine

  Det ble kjempefint, ser absolutt forskjell! 🙂 mer spill i håret gjør jo bare at det ser mer naturlig ut – og det er jo bra. 🙂

 51. Kjempe fint 🙂 du er alltid så pen !

 52. oh jeg visste jeg ikke at man kunne stemme mer enn en gang, for ellers hadde jeg stemt hver dag.. gitt deg stemme for andre gang nå;)

 53. Stilig 😀

 54. Hei hei!

  Hvor mye koster det å sette på hår som du har gjort? Døds fint!! liker bloggen din 🙂

 55. Hei, hvor mye kostet det for deg å sette på extensions? Lurer litt på prisen siden det ikke står på siden deres 🙂

 56. […] Fotballfrue –  tre forskjellige nyanser i håret […]

 57. […] Fotballfrue hos Carina for små justeringer. Fargen ble kjempe fin. Se resultatet etter frisørbesøket! […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *