Karbofredag

Kom akkurat hjem fra en travel dag med innspilling fra ti til fire. Kjenner at det skal bli godt med helg nå, litt sjokolade og ett glass vin. Lars-Kristian spiller kamp til sent i kveld, så jeg har planer om selvpleie. Det er litt godt å bare være meg av og til.

Ellers har dagen bestått av mye utskeielser. Men det må til innimellom, selv om magen virkelig har hatt det bedre. PAIN! Det har blant annet blitt is på Paleet som har åpnet Norges første scoopbar med Ben & Jerry’s – faaaarlig godt!

Også har vi vært på  Glassmagasinets vegetarcafé og spist vegetarkost.

Nå blir det en liten gåtur med vofsene for min del, så får jeg se hva kvelden har å by på. Skal i hvert fall bli godt å kaste fra seg 12 centimeterne, og heller stikke tærne i de rosa favorittøflene mine. God helg, dere ♥

. . og ikke glem at dere kan stemme på meg her, en gang per dag frem til tirsdag.

60 kommentarer

 1. Du er nydelig! Gleder meg til episode 4 av TVTing! You go girl! ♥

 2. Åh.. jeg elsker Ben&jerry’s, verdens beste is! ^^
  Ha en fin fredag videre 🙂

 3. Der syntes stripene veldig godt, det ble kjempefint!

 4. Eg har stemt 🙂 God helg!

 5. Så fin du er! 🙂 Hvor er toppen fra, ELSKET den:D

 6. Så deg på «Paleet» i dag! Du så smashing ut, som alltid! 🙂

 7. her er planen lagt til pub med live musikk ikveld. date med min ektemann 🙂 kos deg med selvpleie, det er alltid herlig!!

 8. Har aldri smakt Ben & Jerrys, men det virker utrolig godt! Hihi, du må jo unne deg noe godt og usunt du også ;P
  Og selfølgelig har jeg stemt på deg! Håper du vinner!! Ser det er mange som syns at du ikke trenger å være med i nominasjonen, siden du har så god jobb at du kan betale selv og sånt. Men herremin! Du reiser jo ikke hvor du vil, når du vil! Syns du fortjener turen til New York. Du kan jo også få besøkt vennen din som flytta dit! ( hvis ikke jeg tar helt feil nå…)
  Kooos deg!

 9. kos deg 😀

 10. ELSKER ben and jerry <3 kan du vise åssen du «krøller« håret sånn du hadde det på tv ting sin siste episode! elsker håret ditt 😀

  Ylva

  1. Fotballfrue

   Det er bare med vanlig krølltang som jeg har vist dere før 🙂 Så er det bare å gre det, og tvinne det 🙂

   – C

 11. så gøy!
  god helg til deg også 🙂

 12. Ben & Jerry’s er helt fantastisk 🙂
  Og du ser nydelig ut som alltid, Caroline! Kan jeg spør hvor blusen er fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 Den er fra Gina 🙂

   – C

 13. Ben & Jerrys?! Den isen er utrolig god! hvor mye kostet det per kule?

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke :/ Vi prøvesmakte for TVting 🙂

   – C

 14. Har stemt:) Men du de isene dere holder så veeldig små ut,så var ikke store utskeielsen det der da;)

  1. Fotballfrue

   Jeg skal jo ikke ha sukker fordi jeg spiser mye fett, så for meg var det mer enn nok 😉

   – C

   1. Ser den! Når man først har lagt seg på det kostholdet må man jo være ekstra påpasselig og holde seg vekke fra sukker.Ellers blir man fort tjukk:)

   2. Andrea

    Vel, jeg har et lavkarbokosthold, og er veldig strikt på det i hverdagene. Likevel unner jeg meg litt smågodt, sjokolade eller is på lørdager, rett og slett fordi det er godt, og fordi jeg lever bare en gang! Og jeg blir absolutt ikke feit av den grunn 😀 Så lenge det er én dag i uken, er det nok ikke noe problem.

 15. Hanne Sol

  Du kledde de stripene i håret utrolig godt!! Smeltet bra inn i ditt hår 🙂 Kos deg i helgen!

 16. Jeg skal stemme så mye jeg kan for at du vinner, Caroline!
  Minn oss på det hver dag i innleggene dine, for tror det gjør så vi husker linken (blir fort mye å lete igjennom hvis du nevner det sjeldent) 🙂

  Stå på!!
  og lykke til! 😀

 17. Caroline! har du to eller tre pakker med i peaks i håret nå:-)??

 18. Love the hair! 🙂

 19. heihei! Må bare få sagt det at du ser helt nydelig ut! jeg har et lite spørsmål; jeg har lenge tenkt på å gå på lavkarbo, og da du startet med dette var jo dette en fin måte å få litt informasjon om dette på. Jeg valgte å vente litt, å se hvordan resultatene ble etter hvert.

  Du har jo egentlig ikke lov til å spise is på lavkarbo, og etter at du spiste et beger med is, nevnte du at du satt igjen med magesmerter? Er dette pga Lavkarbo, eller får du bare naturlig vondt så fort etter å ha spist søtsaker?

  hilsen vanaja 🙂

  1. hadde blitt glad for svar altså 😉 …

   1. Fotballfrue

    Det har litt med LCHF å gjøre, kroppen er ikke vant til å få i seg så mye sukker 🙂

    – C

   2. Eg reagerer ved å bli tung i hovudet og generelt uvel når eg et (for mykje) sukker. Best å halde seg unna då 🙂

   3. vanaja

    Da er ikke LCHF noe for meg gitt! Jeg må ha søtsaker minst en gang i uken, det er viktig å tilfredstille seg selv, en gang iblandt! 🙂 Men jaja 🙂

   4. Fotballfrue

    Litt av poenget med LCHF er jo at søtsuget forsvinner. Grunnen til at du MÅ ha søtsaker en gang i uken er fordi du inntar mye karbohydrater, det øker lysten på søtsaker.

    – C

 20. ben&jeryyys <33 klems

 21. Ha en strålende helg, Caroline 🙂

  btw.. jeg logget tilfeldigvis inne på http://www.skybyen.no, så på sist registrerte dukker det opp et bilde av deg, trykket meg videre til denne profilen «https://skybyen.no/index.php?option=com_community&view=profile&userid=47204&Itemid=10» er dette deg, eller fake profil? Så liksom en av Linni meister også, på samme felt, syntes det var litt stusselig at to kjendisbloggere plutselig ble medlemmer under samme minutt

 22. Hva er det du spiser? det så godt ut.

 23. du får min stemme fine du!

 24. You are a beauty, Caroline! Stripene ble veldig vellykket! Ben & Jerry is paradise (men unner meg sjelden dét selv uten å ha en veldig god grunn). Ha en fin helg, nydelige deg )) Klem

 25. Så koselig! Kos deg videre og ha en fin helg! 🙂

 26. Jeg har stemt på deg, og det skal jeg fortsette med fram til tirsdag 🙂 PS: Du leder !
  Elsker bloggen din Caroline !<3

 27. Nam! Ben & Jerry <3

 28. Nyydelig farge på håret ditt!:) var skikkelig fint!:)

 29. sv; tusen takk for det, Caroline, det varmer! Selv har jeg sett opp til deg i over en lenger tid, så må si at du fikk meg til å føle meg en smule bedre nå.
  Tusen takk, det betyr veldig mye.

  Ida Jakobsen

 30. Sånn i forhold til deg som går på lchf-kostholdet.. Er dere aldri ute på restaurant og nyter en bedre middag? Blir det problematisk i forhold til maten…. ?

  1. Fotballfrue

   Neida, er jo bare å stille servitøren et hyggelig spørsmål om du kan få ekstra grønnsaker i stedet for poteter 🙂 Vi er i tillegg svært glad i tapas, og da er det jo enkelt 🙂

   – C

 31. Stemmer selvsagt på deg 🙂 Så fin du blei på håret! Gleder meg til neste episode av TVting 🙂
  God helg <3

 32. Nei, nei,nei, Passion for baking tar innpå! Du må minne oss på det! 😉 Vil så gjerne at du skal vinne.

 33. Så fine stripene i håret ble Caroline 🙂

 34. Håret ditt var kjempefint nå, Caroline 🙂

 35. Hehe. Vi husker konkurransen nå asså :D!!

 36. Stemt! Du fortjener virkelig den tittelen 🙂
  Utskeielser er vell lov for alle engang i blandt :p Tror aldri noen har lykkes med noe som helst kosthold uten noen utskeielser. Har hørt den isen skal være kjempegod, men har aldri smakt. Kanskje likegreit, hadde jeg smakt den og likt den hadde jeg vell spist altfor mye av den :p Elsker is!

 37. Jeg hadde utskeielse selv 😀

 38. Kristina

  Nå er du veldig fin på håret, Caroline! Stripene blandet seg skikkelig fint 🙂

 39. Det er blevet super flot med striberne – meget naturligt resultat! Tak for en inspirerende blog 🙂

 40. Så koselig det så ut!

 41. Magen har vel ikke gått av det, men det ser digg ut da:)

 42. lov til å unne seg noe godt i ny og ned 😉

 43. Sjokolade og vin er nammiiii! Men mer skeptisk til om vegetarkosten var godt 😉

 44. Enkelte ganger kan man skeie ut ja 😉 God helg! 🙂

 45. Du bruker FOR mye smykker på samme tid. blir helt blenda.

 46. Hei:D
  Har stemt på deg!!
  Elsker bloggen din og du er såå pen!!!<3

  Ta gjerne en titt på bloggen min<3
  Blir glad for en komentar<3

  -S:)

 47. Yaya Nova

  Håret ditt så veldig bra ut:) de tre nyansene kom godt ut:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *