Today’s

Skinnbukse fra Zara Woman // Kimonoinspirert silkebluse fra Zara Woman // Sko fra H&M // Armbånd fra Treasures // Klokke fra D&G // Cape fra Asos – det er forresten 20 prosent på hele Asoskolleksjonen helt til i midnatt i morgen

Nå har vi akkurat spist fiskelasagne – utrolig godt! Kommer forresten en annen fiskeoppskrift til dere i løpet av uka.

Ble en treningsøkt på en drøy time i dag, rakk det akkurat før rushet med 8-16 arbeidere styrtet inn døra. Løp til kneet begynte å verke, så ble det styrke på hele skrotten. Nå er jeg mør, nydusjet og stappmett, og skal endelig legge bort alt som heter jobb . Resten får jeg ta i morgen tidlig. Snart blir det SOLSIDAN! Jeg er hekta! Og jeg ELSKER Fredrik (neida, ikke mer enn Lars-Kristian)

74 kommentarer

 1. Så fin outfit 🙂 Kos deg i kveld!

 2. Åh…den capen er noe av det vakreste jeg har sett!!!

  Nydelig farge til deg 🙂

 3. Super fint outfit Caroline!, as always : )
  Men jeg lurte litt på en ting, ettersom du trener såpass mye, har du noen gang opplevd kramper i diafragma? (mellomgulvet) Jeg har begynt å slite veldig med det. Var til legen og fikk beskjed om at jeg overtrente meg, men jeg har trent likt i over et halvt år nå og har aldri opplevd de smertene før nå i november :/

  Håper du har noen tips imot det, takk på forhånd ! : )

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

   Nei, jeg har (dessverre?) aldri opplevd dette, så jeg har ingen gode råd å komme med. Annet enn at du må lytte til kroppen, og trene for å holde deg i form, ikke for å presse deg selv så du blir dårlig 🙂

   – C

   1. Karianne

    Dessverre? Er det bra?

   2. Fotballfrue

    Det er bra å ikke ha opplevd det ja 😉 SKrev jo (dessverre?) fordi jeg da ikke kunne hjelpe henne, i og med at jeg ikke har opplevd dette selv.

    – C

   3. Karianne kverulerer herregud

   4. Karianne

    trine: slapp av, pust med magen, ta det heeelt med ro, jeg bare lurte fordi jeg ikke har hørt om dette før.

   5. Trine Lise

    Hei :o)
    Utrolig nydelig antrekk som alltid. Er det lenge siden du kjøpte de skoene fra H&M? De var lekre!
    Ha en strålendes fin dag :o)

   6. Fotballfrue

    Ja, det er dessverre en stund siden :/ september tror jeg :O

    – C

 4. Gud for noen flotte ben på deg da! 😀 Trodde man fikk større lår ved å trene styrke på dem, men man gjør vel ikke det? Jeg jogger, går på spinning og trener mye styrke på beina…de blir vel ikke større av den grunn? 🙂 Eller?

  1. Du kan bare slappe av Lovise.. Man får ikke pluttselig muskelbunter av lår selv om man begynner å trene styrke på dem. Stryke strammer opp bena vettu, gjør dem fastere, og det er jo bare positivt!? Skal du få store lår, krever det mye og tung styrketrening, men det er faktisk først og fremst genetisk. Dessuten så er det begrenset hvor store lår/ben jenter/kvinner kan oppnå ved vanlig trening. Ikke vær redd for å ta i ved styrketrening. Kjør tungt – dt fører til oppstrammende effekt samtidig som du får økt forbrenning.

   1. Jeg får faktisk litt større lår av å trene styrke. Har hatt ei lang pause på grunn av sjukdom, og har kommet i gang med styrke igjen nå, og buksene strammer over låra. Men syns det bare er fint jeg da 🙂 Er ikke noe galt med litt muskler.

   2. Andrea

    Så lenge du greier 15-20 reps før utmattelse, vil du ikke bygge noe særlig til muskler 🙂

 5. Nydelig outfit, men jeg lurte på om du kunne legge ut et bilde av «owl» fra treasures inne på bloggen din? Leter etter ugle-smykker, men er helt lost for tiden, men vil gjerne se smykket før jeg kjøper:D Men så er det ikke bilde av smykket… heh… rotete, men håper du skjønte hva jeg mente:D

 6. victoria

  Åh, Caroline, du e heeilt fantastisk, lever reine drømmelivet ser det ut som..!
  Har så lyst til at du legger ut mang oppskrifter, har prøvd omtrent all du tidligare har lagt ut, smaker fantastisk!!! 🙂

  Du e helten, ha ein strålandes kveld<3

 7. Så utrolig fint antrekk, Caroline! 🙂 Du kler deg jo alltid så fint!
  Og jeg er også helt HEKTA på solsidan. Det er jo så hysterisk morsomt! 😛

 8. blogger du fra wordpress? Hvor, i så fall? 😀

 9. Kunne du lagt ut oppskriften på fiskegratengen hvis den er lavkarbo? Liker bloggen din godt, du virker som en flott jente.

 10. Du er sååå fin!

 11. Gro-Lise

  Vi er hektet på Solsiden vi også, fantastisk morsomt 🙂

 12. Hei, jeg bare lurte på om man må betale mye i frakt eller evnt. toll når man bestiller klær fra Asos? 🙂

 13. det var et kjempe fint antrekk som kledde deg utrolig godt 🙂

  Fiskelasagne hørtes fantastisk ut! Elsker alt med fisk og sjømat ;o) har dere brukt samme oppskrift som på den lasagnen du har lagt ut tidligere, og kun byttet kjøttet ut med fisk, eller er det en het annen oppskrift? Synes alle matoppskriftene du har lagt ut i det siste (lchf) har vært helt supre, så tar i mot flere med stoooor takk 😀 har selv gått på dette kostholdet et halvt års tid nå å føler meg mye bedre på alle måter!

  takk for en super blogg :o)

 14. Du og de frisyrene dine.. nydelige! 🙂
  Kanskje du kunne hatt det som ukens leserspørsmål? Steg-for-steg hvordan du lager de flotte frisyrene dine?

 15. Fiskelasagne hørtes spennende ut. Gleder meg til oppskrift!

 16. Karoline

  Er det skinnbuksa du kjøpte på fredag du har på deg? Den var dødsfiiin!!

 17. Ingrid S.

  Hei! Hvor lang tid bruker du vanligvis å løpe en mil på på tredemølla?:)

 18. Heij 🙂

  Liker veldig godt klesstilen din og har begynt å handle en del på Nelly 🙂 Ser også at Asos har masse fint. Tenkte å bestille noe kjapt siden det er salg men hvordan fungerer det å bestille over 200 NOK ? Det står noe om at man kanskje må betale en avgift til tollen? Hvilke erfaringer har du med dette? Vil ikke dumme meg ut og måtte betale masse ekstra for pakken.

  Håper du har tid til å svare før i morgen 😀

 19. Hei! 🙂
  Lurte bare på om du kunne fortelle hele historien din om trening? Når du startet, hvorfor du startet, når du så resultater, osv 🙂
  Forresten, du er et kjempefint forbilde til oss alle! Er en fast leser av bloggen din 🙂

 20. hvordan går det ann å ha så fint hår :O

 21. Så bra du kommer med fiskeoppskrift! Elsker fisk:)

 22. Nydelig outfit 😀

 23. Hei caroline! Hvor lang tid tar det før du får varene fra Asos?? jeg har bestilt før og fikk ikke varene før 2 mnd senere.. ?

  🙂

  1. Fotballfrue

   Oi? Det var ille :/ Jeg får mine etter 2-3 dager, maks en uke. Har du snakket med kundeservice?

   – C

   1. Jepp, men bruker du bare ekspress levering da eller? 🙂 for det er vel tollen som tar opp mye av tiden!

   2. Fotballfrue

    Ja, ekspress 😀

 24. Caroline

  heihei, har bare et spm om de vippe extension du hadde, det kommer jo en tid da man gjerne vil fylle på eller bli kvitt! hva gjorde du med dine? dro du tilbake til spa miami og fikk di fjernet? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, de falt av av seg selv, og tok med seg mine vipper :/ Det var helt grusom, så ut som ei ribba høne, og måtte gå med løsvipper i tre uker før jeg fikk tilbake mine egne 😉

   Aldri mer!

   – C

   1. Liker at du er så ærlig! 🙂

 25. hei jeg må bare få sagt at jeg elsker bloggen din 🙂 !

  Gjennom flere innlegg og outfit har du oppgitt at du kjøper en del klær på nett, da blandt annet fra asos og bikinier fra victoriassecret. Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg der du skrev litt om erfaringer med disse og flere nettsider? Frakt og toll kan jo bli veldig dyrt, og det er ofte vanskelig og sette seg inn i størrelser. Jeg selv har lyst til å bestille et par bikinier fra victoriassecret og noe fra asos, men jeg er redd for hvor mye frakt og toll, og i det hele tatt hvordan størrelser jeg skal ha.

  Tror du at du kan få til dette, hadde vært til stoooor hjelp ?

  Mvh Oda 🙂

  1. Oda Sofie

   her kan du beregne tollen ihvertfall: http://www.toll.no/templates_TAD/ImportCalc.aspx?id=153564

  2. Det har Caroline allerede skrevet om. Ikke vær lat, det er bare å lese selv på de ulike nettsidene. Om du er gammel nok til å ha kredittkort klarer du også å lese… Toll og frakt kan du regne ut på toll.no.

 26. Så et klipp av solsidan og holdt på å le meg ihjel!! Gud for noen skuespillere,hehehe:) Men hvilken kanal sendes det på??

 27. De skoa var kjempefine , har de akkurat kommet inn på HM ?

 28. Ragnhild

  De skoene var veldig fine 🙂 Var inne på nettsiden til H&M, men fant de ikke der. Vet du om de er i salg enda? Eller er det en stund siden du kjøpte dem?:)

 29. utrolig fint antrekk! elsker stilen din 😀

 30. Du har et helt fantastisk fint hår Caroline!kan du ikke lage ett innlegg om håret ditt hehe 🙂 Vet du hviilke farger du bruker når du striper deg eller er det bare bleking? tror jeg må få meg extension:)blir så misunnelig av å se på ditt hår! ser jo kjempe fint og naturlig ut på deg 🙂 Mener jeg har sett i et innlegg at du har extension, det stemmer sant?
  🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Jeg skal til frisøren i morgen, og kan gjerne høre med henne da 🙂 Jeg har peakshair, og er hittil veldig fornøyd. Oppdaterer dere på dette neste uke 🙂

   – C

   1. Enig med Jeanett! Du har helt utrolig fint hår, og du har så utrolig fine krøller! Hvordan ordner du krøllene så mye? 🙂

 31. Heisann!!

  jeg jobber som helsesekretær, og har mye med kosthold og ernæring og gjøre. Det du gjør mot deg selv, med tanke på lavkarbo kombinert med mye trening er fryktelig farlig. Trener du mye, trenger du også mer karbohydrater enn folk som ikke trener.
  Det jeg ønsker er at du tenker mer igjennom hva du skriver. For mesteparten av dine lesere er tenåringer som vil bli «perfekte». Vil du ta ansvaret for at disse ender opp på sykehus pga mangler av mineraler i kroppen?
  Dette ønsker jeg at du tar seriøst, da du er et forbilde for mange. Og din livsstil ikke er en sunn fremgangsmåte for jenter i pubertet. EI heller for jenter/damer som trener mye.

  1. Fotballfrue

   Fett som energikilde er overlegen karbohydrater. Lars-Kristian som trener på toppidrettsnivå har aldri følt seg bedre, han restituerer seg raskere, har mer energi på trening og slipper å fylle på med sukker i løpet av øktene 🙂 Kan ikke du heller utdype hvorfor deter så viktig med mer karbohydrater hvis du trener?

   Siden du nevner mineraler, så tror jeg du er litt feilinformert eller kan litt lite om LCHF. Hva er det kornprodukter har som ikke bær og grønnsaker ( kanskje frukt ) ikke har?

   – C

   1. her må jeg bare kommentere- er utdannet innen ernæring. og her er det altså store misforståelser. men det vil vi nok oppleve i mange år enda før vi får snudd denne fettfrykten. fett er suverent som energikilde, og vi blir mer utholdenede. og med tanke på vitaminer og mineraler finner vi disse aller mest i grønnsaker og naturlig mat som fisk, kjøtt bær og grønnsaker. jo mer bearbeidet mat er, jo mindre vit/min. og kornfiber kan hos noen virke som sagflis i tarmene i forhold til fiber i grønnsakene. så selv om man jobber i helsevesenen, betyr det ikke at man er oppdatert. Lavkarbo har fungert siden steinaldertiden, og er nå på full fart inn i de norske hjem. og de som velger å tro dette er farlig, så burde vi vel alle allerede vær død siden våre forfedre vokste opp på dette kostholdet! Oppdater dere helsepersonell – her skjer det ting! AMEN!!!!

   2. Fotballfrue

    TAKK, Tonje 🙂

    – C

   3. bare hyggelig!

 32. Håret ditt ser alltid så fint ut!!
  Ja takk til fiskeoppskrift:)

 33. Er det mulig å ha så lange fantastiske ben?? Du er heldig..

  1. Fotballfrue

   Takk *rødme*

 34. Fint antrekk!

  Igår spiste vi färsk laxfilè & väldigt god sallad med massa nyttigheter som rød paprika, valnøtter, tomater osv.

  Och idag blir det nån annan god fiskrätt! Love it! Speciellt bra før mig som är gravid at äta mye omega- 3 da det sägs att barnets IQ blir høgre =) Yeahh!

  Ha en fin dag!

 35. Kan ikke du forklare litt om modellkarieren din? hvordan du startet som modell, ble du oppdaget? Kan du vise bilder fra oppdrag du har hatt? Hvordan opplevde du frøken norge, og hvordan ble du med?
  -Kan du lage et innlegg om dette?:-))

 36. Haha, håper du IKKE spiste middagen din mens du så siste episoden av Solsidan!! 😉 Det gjorde nemlig jeg.. Isj!

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei :p Vi har ikke kommet så langt 😉

   – C

 37. Likte buksa skikkelig godt! Satt som et skudd på deg 😀

 38. Hei!
  Er en stund siden du har lagt ut oppskrifter nå, og jeg har et størt ønske om at du snart legger ut noen 🙂 Er så topp å få nye mattips, og det virker det som at ganske mange på den siden her synes 🙂

  1. Fotballfrue

   Kommer senere eller first thing i morgen 🙂

   – C

 39. alt kler den smukke:)
  hva kostet kimonoblusen-den var fin!!

 40. Så fin du var ! 🙂

  Men du som går på høge hælar heile tida, blir du ikkje sliten i føtene? Eg er heilt gåen om eg går i høge hælar ein kveld på byen..

 41. Pent!:) Elsker bloggen din!

 42. Har aldri sett noen mer unatulige krøller! Hvorfor vil du se så fake ut?

 43. vet du, du minner meg om Bree Hodge fra frustrerte fruer, håret ligger alltid helt perfekt!

 44. Hvor er vesken fra? ble en smule forelsket, og du vet vell hvordan det er når du bare MÅ ha noe. 🙂

 45. Jeanette

  lurer også på hvor vesken er fra!

 46. Hei, hvordan får du til de krøllene du har på disse bildene, og hvilke hårprodukter bruker du?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *