TVting episode 1

Piloten var mer en teaser, men her er the real stuff!

Hva synes du? Ikke glem å stille spørsmål 😀 Bloggene til de andre har dere her: Lars, Halvor, Trine.

128 kommentarer

 1. karina :-D

  gøyalt :-))

 2. Hei du
  Hva er poenget med TvTing? Hva er målet deres?
  Jeg beklager, men jeg syns det hele er mest flaut. Hvis dette er ment for å promotere deg selv så har du bommet, syns nå jeg.

  1. Fotballfrue

   Det er ikke noe poeng, kun underholdning, mange som liker det 🙂

   – C

 3. millemette

  Dette var mye bedre enn episode 1! Husk å se i kameraet 😉 Stå på!

 4. Utrolig kult 🙂 Litt morro å se egentlig 😉

 5. hei

  Likte så godt vesken du hadde helt på slutten, når du er ute å ser etter klær. Hvor har du kjøpt den?
  Bra blogg forresten, blitt litt hekta;)
  Ha en fin søndagskveld!

  1. Vesken er fra Asos, jeg har den også :-)) Kjempeglad i den. Den ble veldig fort utsolgt, men de fikk den inn igjen, så ble den vel utsolgt igjen, tror jeg. Så om de har den NÅ, er et godt spørsmål. 🙂

 6. Hei 🙂 Hvor høy er du egentlig? Uten de høye skoene da 😉 Du er superflott, stå på 🙂

 7. Kult å se deg på film, men skjønner ikke helt hva dette skal dreie seg om. Hva er konseptet med TvTing og serien?

  1. Fotballfrue

   Konesptet er underholdning 🙂

   – C

 8. Er stilen til selveste KONG Halvor seriøst det der?
  Hvordan er det for dere alle å holde på med den her TVting greia ?
  Hvordan klarer du Caroline å gå i så høye hæler hele tiden? Og ikke minst på glattisen? Jeg klarer det ikke lengre enn en time før jeg har dødsvondt i føttene. :p

 9. Hei caroline!

  Hver gang vi ser et outfit bilde av deg er det med smykker, øredobber, armebånd, hæler og pent oppsatt hår. Mine spørsmål lyder da som følger:
  1. Hvor lang tid bruker du på å stelle deg, slik vi ser deg på bloggen?
  2. Steller du deg så mye når du bare skal gå hjemme? (om det hender) Den gangen du var syk, sminket du deg om morgenen da?

  – Jorunn

 10. Christine

  Hei. Tenkte jeg skulle prøve å komme med litt konstruktiv kritikk 🙂
  Ok, here goes.. Lyden er ekstremt dårlig. Det vil si at trine grung sin stemme er høy/skjærende i forhold. Lars Tangen og sminkøren blir overdøvet av musikken, fikk ikke med meg halvparten av samtalen, men det var kanskje meningen? Også skjønte jeg ikke helt hvorfor Trine dreiv å pella deg i håret, virket litt rart og uprofft 😛 men det er jo bare en liten detalj.
  Klippingen var så som så, spesielt i starten.

  Eller så må jeg få si at det eneste jeg ble positivt overasket over var deg. Har ikke lest bloggen din noe særlig, ikke helt min stil. Men du var behagelig og rolig, virker som om du har veldig kamera-tekke.

  Også kan man begynne å ane en viss form for programmet. Håper det bedrer seg. Lykke til videre 🙂

  1. Må si meg enig med mye av det du sier her!

   1. Hvorfor er dere så negative?

   2. Sigrid

    Det er jo ikke negativitet, kun konstruktiv kritikk. Alle må ikke være «åh, så sykt kult :D:D».

  2. Enig med Christine!

 11. pinlig dårlig

 12. Haha du er så søt Caroline 🙂 Ser at du ikke er heeelt tilpass der du sitter, men gud så menneskelig da 😀 Følger spent med videre!

 13. Det heter «goggles», ikke «googles» (uttales «gåggels»)
  😉

  1. Fotballfrue

   Thanks 😉

 14. Dette var jo kjempegøy 😀 Wow! Smilte gjennom hele episoden, jeg! Fortsett slik:) Du virker jo like bra i virkeligheten som du gjør gjennom bloggen. Digger deg, Caroline!

 15. Hva skjedde egentlig med Julia Nyland i den serien?

  Dritkul serie forresten, digger dere hele gjengen!

  1. Fotballfrue

   Så bra 🙂 jeg vet ingenting om Julia :/

   – C

 16. haha strålende! Jeg har et spørsmål … Jeg tar vare på deg selv og din kropp. Du er herlig! Du kan fortelle hvor mye du veier, fordi jeg har samme høyde, og jeg er nysgjerrig hvor mye du veier:) Jeg vet det er et privat spørsmål, men sikkert du har noe å være stolt:)

  Beklager for feil, men jeg er fortsatt lære språket ..
  Kisses!
  Naomi.

 17. Jeg bare ELSKER den serieen. Slev etter bare to episoder! 😉 Stå på! ;P

 18. Jenny Therese

  Ordentlig morsomt programserie dere har laget:) gleder meg til å se resten:D

 19. Charlotte

  SKjønner heller ikke helt poenget med denne serien, men den er vel underholdene da..
  Lurer på hvorfor du konstant viser profil til kameraet. Noen du kan svare på her eller der.
  Hadde jo vært fint med litt blikk kontakt mot kameraet også
  Forøvrig er Kongen av Briskeby totalt mote ikon!

  1. Fotballfrue

   Det er fordi greia nå er at jeg snakker med Trine 🙂 Jeg trenger tid for å bli komfortabel foran kamerate vet du 😉

   Ellers er konseptet / poenget underholdning, så da funker det jo 🙂

   – C

   1. Jeanett

    Man skal jo ikke se inn i kameraet når man blir intervjuet, så her gjør du helt riktig, Caroline! 🙂 Å se direkte inn i kamera er nesten litt forbeholdt statsministeren, nyhetsankere og ja, programledere til en viss grad.

 20. slutt å pill deg i nesa, jente. du er på «tv»

  :p

  1. Fotballfrue

   Haha :p

 21. Hei! Jeg bare lurte på hvilke sko du har på deg i denne epiosden? 🙂 De så veldig fine ut!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 de er fra Kurt geiger 🙂 søk i arkivet,så finner du bedre bilder av dem 🙂

   – C

 22. Hei Caroline. Se mer i kamera! Du får så lite kontakt med publikum når du bare sitter og ser på den som sitter ved siden av deg. 🙂

 23. Du snakker veldig pent til å være fra Sarpsborg. Har du lagt av deg dialekten din fullstendig?

  1. Fotballfrue

   Har aldri hatt noe utpreget særpedialekt 🙂 Men det er klart den forsvinner lmer og mer jo lenger jeg bor i hovedstaden, har jo bodd her i litt over 4 år. Merker at jeg språker litt når jeg er hjemme på besøk – da krydrer jeg lett med flere særpeord.

   – C

   1. Nei det er vel ikke posh nok med sarpsborgdialekt! Please a, du er bare pinlig!

   2. Fotballfrue

    Haha, takk det samme du 😉 Posh?!? Who cares? Jeg har aldri snakket utpreget særpedialekt, mye fordi mamma jobbet i Oslo da jeg var yngre, så det var generelt lite særpedialekt hjemme.

    – C

 24. Ååå, du er skjønn på film!! 🙂 (bilder også da, hehe) Denne episoden var bedre, så dette skal følges med på:D Morro! 🙂 ELSKER Kurt geiger skoene!! <3

 25. Spennende å se deg på tv, må innrømme at du var helt annerledes enn jeg hadde forvente!
  Kult og smart konsept, kommer til å fortsette å titte på TVting:)

 26. Caroline! Du har jo noen flotte extensions, som du bruker hver dag har jeg forstått.
  MEN! Jeg tror at du kan kle en lang bob ENDA BEDRE! 😀 Hvorfor ikke prøve? Er jo bare å sette i extensions igjen om du skulle angre 🙂 Det ville vært råkult!

  1. Extensionene hennes er limt på, så de kan ikke tas ut 😉

 27. haha, du er så søt!

  du kler forresten utrolig godt å gå med blåååå 🙂 og lurte bare på om du bare pleier å gå med gifteringen, eller noen flere ringer?

  1. Fotballfrue

   Jeg går ofte med flere ringer, men kun på den hånda hvor jeg ikke har gifteringen i så fall 🙂 Føler det blir så rart p blande andre ringer med den, av en grunn :p

   – C

   1. okei, takk for svar (:

   2. Caroline, jeg synes det ser ut som gifteringen din kanskje er litt for stor? Pass på så du ikke mister den! Dét gjorde nemlig jeg i helgen 🙁 Gifteringen min hadde vært litt for stor en stund, så jeg visste vel egentlig at det kom til å skje… Så pass på!! 🙂

   3. Fotballfrue

    Å,nei :O Den er faktisk litt løs, men jeg har jo den knokkelen midt på som gjør at den ikke faller av 🙂 Håper jeg :O

    – C

   4. Og et annet tips: hvis du ikke har forsikret gifteringen din, så gjør det nå! 🙂 Dét hadde nemlig ikke jeg gjort. Ha en fin dag! 🙂 Klem fra fruen som skal ut å titte på ny giftering :-/

   5. Fotballfrue

    Det må jeg høre med mannen om :/ Takk for tips! Masse lykke til 🙂 Skal du forresten finne en som er lik?

    – C

   6. Jeg hadde en alliansering med én diamant i gult gull, men tror jeg kanskje nå har lyst på en ring i hvitt gull og med flere diamanter. Aldri så galt at det ikke er godt for noe 😉 Gifteringen din er forresten aldeles nydelig! 🙂

   7. Fotballfrue

    Tusen takk 😀 Jeg er litt forelsket i den :p

    – C

 28. Herregud, så søt du er! :’D

 29. Herlig søndagsunderholdning!

 30. ser det er så mange som spørr, men må virkelig spørre igjen. hvordan du klarer å gå i høye hæler hele tiden? tips?:) er det ikke upraktisk å slitsomt?
  fin serie:) du er herli:)

 31. Jeg skjønner ikke hva folk snakker om når de sier at du skal se mere inn i kameraet under serien. Når folk blir intervjuet, snakker de og ser på intervjueren, ikke kameraet. Se på når noen på TV blir intervjuet, ingen ser i kameraet med mindre de har et spesielt budskap til publikum. Så jeg synes at du skal fortsette slik som du gjør, for det vikrer som om dette kommer helt naturlig for deg 🙂

  1. Enig! 🙂

 32. SUPERBRA at du fortsetter med tvting, selv om det er mange som sier masse crap. Syntes ikke noe særlig om selve programmet, men liker det tuusen ganger bedre når jeg ser at du ikke slutter pga. folk kommer med kritikk og negative kommentarer.
  STÅ PÅÅ

 33. Utrolig dårlig lydkvalitet, den går opp og ned hele tiden! Blir helt flau av å se på guttene, men du gjør det veldig bra, elsker skjorten din:) Men et lite tips er å kanskje se litt mer i kamera for å få litt mer kontakt med seerne! Opplevde deg som litt ubekvem.. gleder meg til å se hva du gjør med Halvor 🙂

 34. Bra serie! 🙂 Kjenner du alle som er med? Og hvor ble det av pop gruppen din? Har du noen tanker om og jobbe med tv? Kanskje synge, være med på reality serier eller noe lignende hvis du får sjangsen?
  Liker bloggen din veldig godt, du skriver så bra!

  1. Fotballfrue

   Jeg kjente i utgangspunktet ingen, Trine har jeg hatt en dialog med lenge, men Lars og Halvor møtte jeg samme dag som vi skulle spille inn 🙂

   SkyHeels er lagt på is 🙂

   – C

 35. Så kult! 🙂

 36. Synest dere virkes litt usikre og sjenerte overfor kameraet, litt slik som jeg er når jeg er i samme rom som kjekke folk. Stå på!

 37. Åååå, du er SÅ søt og pen Karoline! Jeg får skikkelig respekt for deg eller hva jeg skal si, sitter bare å smiler her jeg sitter å ser på deg «live». Du er bare helt vakker og jeg har virkelig lyst å bli som deg, hvis du får barn en gang blir de kjempe heldige! Du er bare helt nydelig, herregud – mitt største forbilde er deg <3 <3

 38. så utrolig moro at dere lager en slik serie! Synes det var moro å se på jeg, og du tar deg virkelig ut foran kamera! Stå på videre:) artig å se på, på morgenkvisten:D Ha en fin dag Caroline!

 39. Syntes det her var veldig pinlig å se på, desverre

 40. Hei!
  Synes du gjorde det veldig bra, jeg 🙂 Du er blogger, ikke programleder, så skjønner ikke kritikken om at du virket ubekvem! Snakker jo mye med Trine, sofaen var min ide, hehe 🙂 Gleder meg til å se de neste episodene!
  Klem fra Sandra

 41. Morsomt og gøy å følge med på dere….ren underholdning 🙂

 42. Hi du er så sød Caroline. Man kan fornemme du er ny på tv, men kommer hurtigt efter det, og snart har du helt styr på det, det er jeg sikker på:O)

  Hende der interviewer dig virker lidt underlig, kan bare være mig der ikke har norsk humor hi hi.

  Kan ikke huske om det er blevet skrevet eller sagt, men foregår episoderne i Oslo?

  <3 København

  1. Fotballfrue

   Episodene blir spilt inn på Paleet i Oslo 🙂

   Håper jeg kommer meg etter hvert ja 😉

   Klem til deg <3

 43. Kathrine

  Hei 🙂
  Sia du sa du ikkje kom til å bruke de skoa meir etter denne sesongen, kunne du tenkt deg å selge dei da? 😀

 44. jeg synes dette var litt kjedelig, jeg. Forrige gang var heller ikke WOW-faktoren der. Kanskje det var litt langt? Synes den greia du gjorde for VGtv var masse bedre! Men stå på, viktig at du gjør det som gjør deg glad, uavhengig av kommentarene du får som er uhemmet negative.

 45. Dette var jo gøy å se på! Mye bedre en den første videoen du la ut 🙂

 46. haha den her var mye bedre enn teaseren! Du har utrolig søt stemme 🙂

 47. Litt overrasket over at du er med på dette, trodde du hadde litt mer stil og ikke var fult så desperat etter oppmerksomhet. Viktig å kunne stå for det man gjør, også i ettertid 😉

  1. Fotballfrue

   Kan jeg spørre hva som er ustilig med dette? Det er akkurat som å gjøre videoblogg, bare at vi tar den litt lenger. De fleste lesere vil jo gjerne se bloggeren live uansett, så jeg forstår ikke hva som er galt med dette? I tillegg til å tilføre litt mer til bloggen min, gir dette meg også erfaring foran kamera. Dette er ikke et desperat forsøk på noe som helst, det må da være lov til å jobbe med andre, og gjøre spennende ting som ikke er så altfor a4. Jeg storkoser meg, og synes bare det er gøy 🙂

   Desperat etter oppmerksomhet, mener du da at alle bloggere som lager videobogg, eller for eksempel programledere for humorprogram også er desperate etter oppmerksomhet? Jeg forstår ikke 🙂

   Forklar gjerne hva du mener er lite stilfult og desperat rundt dette 🙂

   – C

   1. Er nok mer at det virker som at du ikke «passer» helt inn i den konteksten dette programmet representerer.. Blir litt billig og uproff underholdning basert på stereotyper og det hele blir heeeelt på grensen til meget flaut…. Tror det for mange fremstår som et program som er under din «verdighet», om du skjønner hva jeg mener.
    MEN Caroline, det er et stort men; du fremstår som en fantastisk behagelig person i denne serien og det er utrolig positivt! Du får erfaring og gode minner å ta med deg og jeg er glad du liker tingene du driver med:)

 48. Hei 🙂

  Jeg er fast leser av bloggen din, og blir veldig inspirert av deg og din klesstil. Du har virkelig peiling, og jeg kunne trengt et par tips fra deg.

  Broren min gifter seg tidlig i juni i år, og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg. Det er jo enda en god stund til, men jeg er en planlegger… Jeg bor i en småby, og her er det ikke akkurat mange butikker å velge mellom. Hvilke nettsider anbefaler du at jeg titter innom?

  Jeg er åpen for det meste, men ser helst at kjolen er lang. Håper du orker å svare, vet jo du er en travel kvinne, hehe! På forhånd, takk 🙂

  Klem fra Ingvild.

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord 🙂

   net-a-porter.com, edressme.com, lipsy.co.uk, nelly.com, asos.com, shopbop.com & luisaviaroma.com er fine nettbutikker 🙂

   Klem til deg <3

   1. Ingvild

    Tusen takk skal du ha! 🙂

 49. Det er enkelte ting man bør holde seg unna,samme hvor mye man vil framheve seg selv her i verden:) Når det sagt, så er jeg generelt nok ikke målgruppen for denne bloggen med mine 28 år, men nysgjerrigheten bor jo i oss alle, og etter å ha vært litt innom bloggen din så skjønner jeg at det godt kan treffe for dem i tenårene.

  Trine er jo proff, det skal hun ha!

  1. Fotballfrue

   Aldersgruppen til de som leser bloggen min er fra 20 år og oppover. Får til og med mails fra 40 og 50-åringer, så det kommer vel heller an på hva hver enkelt interesserer seg for, tenker jeg 🙂

   Når det er sagt, forstår jeg ikke hva du mener med «Det er enkelte ting man bør holde seg unna,samme hvor mye man vil framheve seg selv her i verden»

   Det er ingenting galt med å lage TV på nett 🙂

   – C

   1. Hvordan vet du at aldersgruppen til de som leser bloggen din er fra 20 og oppover? Teit.

   2. Fotballfrue

    Spørreundersøkelser 🙂

    – C

   3. jeg er 15 år, just sayn! og mange av vennene mine leser den også! bloggen din inspirerer og inntresserer meg så absolutt, Caroline! tusen takk

    Klem

 50. Hei! Jeg har lest bloggen din siden i høst, men har aldri kommentert før. Vil bare si at jeg syntes du virker som en utrolig fin jente. Kan ikke forstå alle menneskene som skal være så kristiske og negative hele tiden… Jeg elsker hvor mye du gir uttrykk for din kjærlighet til venner, familie, og ikke minst mannen din. Flere burde vært som deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så snill du er 😀 Tusen takk <3

 51. Hei, dette var utrolig bra, blir det mer nakenhet? Han karen med den fete stilen, for eksempel

  1. Fotballfrue

   hæhæ :p

 52. Jeg er veldig overrasket over hvor mange mennesker det er som dømmer dette tv-opplegget før det hele egentlig har ordentlig startet.. Man må jo gi ting litt tid! Jeg synes jo for eksempel av episode 1 og 2 var helt vidt forskjellige da du hadde to forskjellige «roller» i serien.. Stå på Caroline, hvis man bare sitter hjemme i sofaen skjer det jo hvertfall ikke noe! 😉 xx

  1. Christine

   Jeg tror at grunnen til at folk dømmer det er fordi det virker veldig uferdig, skrev en kommentar oppi her om det. Kvaliteten tilsier at dette er et hasteprosjekt. Det hadde nok blitt en god del bedre om man satte seg ordentlig inn i det tekniske og gjorde litt mer flid med det, istede for å skynde seg såpass. Det kunne likesågodt ha vært en vanlig videoblogg lagd på webkamera.

 53. Så flott du er Caroline!! 🙂

 54. Hei Caroline!
  Jeg har ett spørsmål, noe helt annet enn hva dette innlegget handler om, men men.
  Har du sensitiv hud/øyne?
  Jeg har det, og jeg lurer på om sminken du bruker kan være noe jeg kan bruke uten å reagere på den. Sliter med å finne øyesminke som ikke får øynene til å renne.
  Mvh. Anette

 55. Må si jeg syns dette var en søt og morsom greie 🙂 Hva er det og ikke like egentlig?
  Skulle forresten ønske at du også hadde sånn «liker» knapp som jeg så Trine har på sin blogg.
  Ha en fin og solfylt dag <3

  PS: Natalie Portman fikk oscar i natt:D Men det har du vel fått med deg;)

 56. saa goy 🙂 du gjor en flott jobb som alltid. kameraet elsker deg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 57. Jeg leser bloggen din daglig og digger den, men dette var bare dårlig :p Skjønner at det bare er for underholdning, men syns det sklir litt ut fra din personlighet her på bloggen. Du er mer elegant enn dette!

 58. Får du ikke vondt under beina av å gå på høyeheler hele dagen?

 59. Veel..et steg i riktig retning hvertfall,sammenlignet med «demoen»:) *liker*

 60. Kan jeg spørre deg om en ting.. Er Lars Tangen seg selv, eller gjør han seg til???

 61. Herlighet så ufattelig søt du er! 🙂
  Syns tvting virker bra jeg, interessant og morsomt!

 62. Morsomt ! 😀 Kommer nok til å følge med videre.

  -https://inamakeup.blogg.no/

 63. Det kommer ikke opp noe video når jeg går inn på bloggen. Er bare et hvitt felt der..

 64. hmm.. dette var bare… veldig uinteressant! Bare navnet.. «tv ting».. jeg smaker på navnet.. som i uproffe aktører som lager no hjemmemekka opplegg. Der alle har møtt opp på byporten, så får vi følge deg når du tusler rundt og ser på herrejakker.. og så får vi innblikk i at gul øyenskygge er inn.. og at kongen av et eller annet har forskjellige sko.. som sagt, ikke veeeldig interessant! Det morsomste er kanskje at Trine er en slags wannabe Oprah (har jo vært med på showet til Oprah på ordentlig, må vite!) Tror ikke jeg skal aktivt oppsøke neste episode for å si det sånn! Tror desverre de fleste er enige med meg.
  Kunne dere funnet på noe gøy?
  Liker forøvrig bloggen din ellers! Stor inspirasjon for trening, det er du!:)

  1. Fotballfrue

   At de fleste er enige med deg, er jeg ikke enig i 🙂 Vi har fått masse positivt! Og det er gøy når folk er positive 🙂 Dette er den andre episoden, ingen vet hva som kommer 😉 Kanskje det kommer noe treningsmotiverende? 😉

   – C

 65. Synes du gjør en flott jobb. Skulle gjerne likt å se mer av deg med tips om mote og trender.
  Håper det kommer mer av det fremover

  (Kan dog styre meg for Trine G…)

  Og enig med deg, Caroline: Jeg ville også tatt på sminke før skitur eller trening. (Selv om jeg skal svette)

  1. Jeg er veldig enig.
   Håper at du kan komme med dine «ekspert tips». Hvis dette bare blir deg på shopping vil det kanskje bli litt kjedelig etterhvert. Ikke minst fremstiller du deg selv som en overfladisk dum blondine hvis shoppe er det eneste du gjør, og jeg tror du har veldig mye mer å by på enn som så. Hva med treningstips, treningsmotivering, kosthold, sminlke, klær for forskjellige kropper, hår, smykker osv. Hva med å sjekke ut forskjellige trender, stilen i gata, stilen på Blinderen osv. Eller hvordan en arbeidsdag for deg som blogger er osv. Heller at det blir dine personlige innlegg, som du gjør nå i variasjon, men bare på TV. Du har jo masse å bidra med, håper du bare får vist det, og at du ikke drukner i Trine G sin krampeaktige programlederrolle.

  2. Hei og hå!

   Det er spennende med denne filmingen deres 🙂 men hvorfor ser du ikke inn i kameraet noen gang? det vil bli enda bedre da 🙂 det virker som du gjemmer deg bort nesten. Jeg lurer på hvordan det går med sminken din når du trener for du bruker så mange produkter og en god del sminke. Vasker du av deg alt igjen og tar på nytt? trener du styrke om morgenen? mener jeg har lest man skal trene styrke senere på kvelden? hmm goood mandag 🙂

 66. Stilig program! elsker å se videoblogger av deg, du virker så snill og koselig 🙂

  Klem:)

 67. Restylanen har gått ut av leppene dine:o men herregud så nydelig du er Caroline, blir bare mer og mer glad i bloggen din og deg når jeg ser deg i «live». Kult underholdningsprogram! Stå på videre og hold ut VM;-)<3

  1. Fotballfrue

   Ja, det er vel en stund siden nå :p

   – C

 68. Hei Caroline 😀 Jeg har aldri kommentert her før, men i dag gjør jeg det. Likevel leser jeg hver dag! Du inspirerer helt utrolig. Både med treningen din, kostholdet, som stilikon og som menneske! Digger hvordan du skriver, så variert og så bra. Og det at du svarer så mange kommentarer og mails som du gjør, med så mye og gjøre og så mange lesere – det er kun imponerende! Og negative kommentarer handler du som om det skulle vært en positiv. Digger’æ! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig med tilbakemeldinger som dette! Tusen takk til deg! 😀

 69. Ok, helt ærlig!! Her kommer det…

  Først av alt vil jeg si at jeg bare elsker stemmen din, og jeg liker måten du fører samtaler på.
  Når det er sagt synes jeg du fikler for mye med håret, du ser litt uinteressert ut, og du ser for lite inn i kamera. Vil ikke bare se deg fra siden. sånn der var det… Det var ikke så ille vel.
  Du vet jo at jeg digger deg:)

  1. Du må ikke bare tenke på det negative

   1. hum..?? Jeg ga jo både ris og ros jeg. Objektivt, rett fram og ærlig. Er det ikke det som er meningen?

 70. du har sexy stemme!! det er bra!

 71. Hei! Jeg elsker den skjorten du har på deg. Hvor er den fra??

 72. Vil du bli kjendis og jobbe med TV? TVTing-prosjektet fremstår som useriøs skole-tv. For å være helt ærlig fremstår også du som relativ grunn når du har valgt å delta i dette prosjektet. Men heldigvis har jeg lest flere av innleggene din mht til trening og kost. Der er du en stor inspirator. Kanskje noe å tenke på.

 73. jeg liker deg kjempe godt!! hadde ikke trodd du hadde så god personlighet!!
  jeg så det også når du var på kanalen «FEM», så var det ei av damene som interviewet deg som sikkert var litt misunnelig og som prøvde og få deg til å føle deg dum eller noe, samme som denne damen her.
  men du tar det så utrolig fint!
  du gjør ikke noe mye ut av det i det hele tatt, du bare overser det:) samtidig som du ikke lar deg styre.

  Det syns jeg er kjempe bra. Det ser ut som du er vant til det også.

  Jeg vet ikke om du helt skjønte hva jeg mente, men det var komplimang.

  Jeg blir helt overrasket over deg, positivt!!

  Men jeg har også noen spørsmål til showet!!!!

  Jeg har kjeempe lyst til å begynne å trene og være sunn. jeg har prøvd hele tiden over 2 år nå.
  også klarer jeg det max en uke, så hviler jeg en uke og spiser og blir like feit igjen. (faktisk)
  det er som en ond sirkel. det skjer heeele tiden.

  – Så jeg lurer på om det var vankselig for deg og forandre den vanen fra å være usunn til å trene masse..
  tror du jeg kommer til å syns det er like vanskelig hvis jeg har holdt på 2 uker ?? har aldri klart det enda skjønner du. jeg sprekker etter max en uke.

  Dette ble på en måte en litt personlig kommentar egentlig. men jeg ble så positivt overrasket over personligheten din.

  !!!!!!!

 74. Begynner å bli mer interessant dette Du er en spennende kvinne. Men du bør være mer bevisst kroppspråket. Enig i at du bør se mer rett inn i kamera. Skjønner jo at du liker best å vise deg i profil , men det virker litt uprofft dessverre….

  1. Fotballfrue

   En lærer så lenge en lever! Jeg var mye flinkere til å bruke kamera i dag for eks. Er litt uvant vet du, så uproff kan du godt si at jeg er, for det er sant 😉

   – C

 75. Det blir spennende å se hva slags klær du velger !
  Hva slags rase er hundene dine og trenger de mye mosjon ?
  Hva trengs for å ha en slik hund ?

 76. Hei! 😀

  Er det sant at Lars Tangen trodde han kunne finne skismøring i en kosmetikkbutikk?
  Eller var det planlagt for at det skulle virke litt mer «typisk» han? 🙂

  1. Fotballfrue

   Lars Tangen bare tøyser 😉

  2. Lars er seriøs. Det var bare tilfeldig at vi hadde kamera der akkurat da

 77. Hei!
  Ville bare si at jeg likte TVting veldig godt, og spesielt deg 🙂 Synes du var flink, og du virket ikke ubekvem i det hele tatt. Det at du kikker mest på Trine er da helt naturlig når det er hun du snakker med…
  Ikke bry deg om de stygge kommentarene, du virker som ei herlig jente 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *