Trøtt i trynet

Tjohei! Så ble det enda et gull på Marit Bjørgen, denne gangen mens vi var i gang med å filme episode 2 av TVting. Ingenting er som å stirre rett inn i et kamera når det ser ut som du har blitt dratt opp av senga og lempet inn i en bil som tilfeldigvis skulle til Paleet. Jeg snakker om meg selv altså, ikke Marit.

HURRA! Vi har fått vårt eget studio – veldig stas!

Satser likevel på at det går bra. Så har dere altså to ting å se frem til i kommende episode: den røde tråden vi endelig er i gang med, og ikke minst morratrynet mitt – herlig!

Sannheten er vel heller at jeg aldri sovnet i går. Vet ikke hvorfor, men jeg endte i hvert fall opp med å ligge og gruble til morrakvisten. Da jeg måtte opp og stå, var det ingenting som stemte. Nåja, sånne dager kommer av og til. Heldigvis med litt mellomrom. Hvorfor har jeg inntrykk av at menn aldri har det på samme måte?

Uansett. På vei hjem stoppet jeg innom absolutt alle butikkene i håp om å finne noe fint til i kveld, men jeg får bare improvisere. Jeg fant ingenting.

Plutselig er jeg en paraply rikere, men endelig hjemme igjen. Nå sitter jeg og nipper til en espresso (dagens femte) mens jeg undrer.. SATS eller ikke SATS?

Vinneren av en syvende sans fra tryckdig ble forresten Ida. Jeg sender deg en mail, så du vet at det er deg

83 kommentarer

 1. Sletsomt med sånne daga! Håpe resten av dagen blir fin 🙂

 2. Har ikke så mye med dette innlegget å gjøre, men jeg spør i vei jeg 🙂 Har du en annen linse enn den som følger med til kameraet? For på antrekksbildet så den så mye større ut. Elsker virkelig bildene dine! Like flotte hver gang! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har bare hatt en linse hele tiden, og jeg tror det var denne som hørte med fra starten av. Ganske sikker på at den lå i sonypakken (fikk det i julegave i fjor) 🙂

   – C

 3. Det går sikkert fint! Du får kose deg resten av dagen! 😉

 4. Jeg ville nok ha droppet SATS i dag 😛 Jeg jobber som oftest i helgene, og når jeg en sjelden gang har fri liker jeg best å kose meg på hjemme med min kjære og veslegutt 🙂

 5. Det ser ut som du har sovet i 100 år og er godt uthvilt, for hva det er verdt 😉 Men skjønner at det kanskje ikke føles slik på innsiden etter en slik natt! Virker ikke som at gutter har det problemet nei, virker som de bare sovner på flekken, mens vi jenter ligger våken med tanker og bekymringer.. Noen ganger syns jeg det virker som det er lettere å være gutt 😛 hehe. Håper du får en fin dag, kaffe kurerer det meste! 🙂

 6. Gleder meg til å se neste episode 😀

 7. Karoline

  Du finner helt sikkert noe du kan ha på deg, du har jo så mye fint:) Men det er vel noe i det at uansett hvor mye klær en jente har, føler hun alltid at hun ikke har noen ting å ha på seg! Har det akkurat sånn selv også!

 8. Hei Caroline! 🙂
  Jeg ville bare spørre deg om de bikiniene du hadde bestilt fra Victorias Secret. Den bikinien med leopard mønster, var det den Miraculous push up halter top, med low-rise bottom? Jeg har planer om å kjøpe den selv skjønner du, bare i rød. Så da bare lurer jeg litt på åssen den er i størrelsen osv, og om man kan bestille den BH-størrelsen man vanligvis bruker. Og en ting til, hvordan er det med toll og frakt osv, er det dyrt?
  Beklager hvis dette ble mye på en gang! Men lurer så fælt, hihi 🙂

 9. Skal du/dere noe spesielt i kveld siden du lette etter noe fint i byen? 🙂

 10. Så utrolig gøy å spille inn serie 🙂

 11. two choices: enten blir du liggende hjemme å slappe av om du har en dårlig dag, eller så stikker du på sats og frigjør noen endorfiner. Du vil garantert føle deg bedre etter en tur på sats 😉

  1. Fotballfrue

   Det ble det første :p Har tatt ansiktsmaske, og skal fikse meg skikkelig til kvelden 😀 Så løper jeg heller av meg kvelden i morgen ettermiddag 😉

   – C

 12. Nipper til en espresso ? Du er vel klar over at man drikker hele espressoen i en slurk, det er derfor den blir lagd i små mengder, nemlig for at kaffen skal få den som drikker den til å kvikne opp. Tydeligvis ikke alt her i verden du har peiling på…

  1. Fotballfrue

   Å. herre. gud. Jeg tar av meg hatten for deg altså, virkelig. Setningen hadde jo bare blitt DØDSBRA om jeg skrev at jeg helte nedpå en espresso. Dessuten heller jeg nesten aldri ned espresso, jeg liker å nyte den.

   Jeg PRØVER å få frem at jeg sitter og slapper av her. Du vet, å uttrykke seg gjennom tekst?? 😀 Tydeligvis ikke alt her i verden du har peiling på. .

   – C

  2. LOL…

  3. Snipp : Er det mulig???? Hun slappet av, og prøve å få frem det! God bedring snipp 😉

   1. Damn, take a chill pill. Det er tydelig i måten du svarer på at du rett og slett ikke takler at folk ikke er enige med deg. Og i tillegg svarer du med min setning til slutt for å liksom «ta tilbake» ..virkelig ..jeg har ikke ord for sånne som deg. Og btw. no hard feeling, (selv om jeg vet du klikker..IGJEN) men det ser ut som du har lagt på deg.

   2. Fotballfrue

    Herregud, Selma Ardiz Hansen. Så det er greit at du angriper meg, men da kan jeg ikke ta igjen? Veldig logisk. Dette var ikke snakk om en uenighet, du kritiserte måten jeg drikker espresso på. Er du klar over hvor SYKT det er?

    Og du, jeg har jo faktisk gått ned 30 kilo i løpet av de to siste dagene 😀 HURRA!

    – C

   3. Det der er rett og slett tragisk Snipp. Lavmål.
    Supert at du klarer å heve deg over slikt Caroline! De er bare misunnelige..

   4. Dagens. Jeg får en sånn rar følelse av å lese kommentarer fra sånne som snipp. Jeg vil le, men samtidig blir jeg litt bekymret for vedkomne, så jeg klarer heller ikke le liksom. Man skal jo ikke le av folk som tydelig sliter. Oppsøk hjelp Snipp, kanskje du får en bedre hverdag og kanskje du klarer å lese blogger uten å oppleve slik aggresjon inni deg, som tydelig kommer fram her.

   5. Røpte du nettopp navnet til snipp Caroline ??

   6. silje bakken

    HAHA dagens. Det finnes VIRKELIG større problemer i verden, enn om noen nipper eller drikker espresso… Get a life. Og hvordan kan du si at Caroline har lagt på seg. Hun er bare utrolig slank og vakker … Vedder på at DU veier dobbelt så mye og bare er kjempesjalu

   7. Jeg håper virkelig ikke du har gått ned 30 kg de to siste dagene?!?:-O 😛 regner med, og håper, at det var en god, gammeldags skriveleif:-P

   8. Fotballfrue

    Eller en god, gammeldags spøk 😉 Vekten min har vært den samme i flere år.

    – C

  4. Haha, bra gjort å henge seg opp i om hvorvidt Caroline nipper, slurper, drikker, shotter kaffen sin da. Dette var dagens, hehe..

 13. Jeg sovner med en gang jeg legger hodet på puta, så savner å ha litt tenketid på kveldstid! Men jeg hadde nok blitt lei av det også.

  Jeg har akkurat kommet fra trening og mener lørdag er den beste dagen å trene på! Helg med god samvittighet 🙂

 14. Skal du noe spesielt i kveld, siden du har letet etter antrekk?:)

  1. Fotballfrue

   Vi skal treffes en gjeng med venner bare, og minnes en annen venn.

   – C

   1. Ok, takk for svar:) Tenker at dere sikkert skal minnes han dere nettopp mistet i flyulykken så et «kos dere» er kanskje ikke passende.. Men godt og være sammen med gode venner i slike situasjoner..=/

 15. Har du ikke annet å gjøre enn å svare omtrent alle kommentarene som kommer inn, spesielt de negative…. Du er jo like ille selv, i og med at du svarer like barnslig og usaklig tilbake. Hva med å bare la det være? 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg svarer alle, så og si. Dette er jobben min. Selvsagt må jeg svare slike usakeligheter som den over her, sitter her og humrer for meg selv, og det er vel ikke ulovlig?

   «Å ta igjen med samme mynt» – i noen situasjoner passer det meg utmerket!

   – C

  2. WTF, samme det om hun svarer begge kategoriene! Hun svarer dem hun vil! begynner å bli temmelig lei av disse kommentarene om at hun bør passe på hva hun sier tilbake.. Jeg ser i værtfall ingen gal mote på hvordan hun svarer, hun svarer logisk og fornuftig, som oftes imotsetning til det vedkommende skrev til henne. Herregud, hun svarer jo voksent, det merkws værtfall slik jeg ser det. Hun har i værtfall ikke vært frekk, uansett det må jo være i noen grad hennes deal hvordan hun skriver bloggen sin og hva hun skriver av kommentarer tilbake, same deal, hvis du ikke liker det du leser så ikke les her da. er det mulig, skjønner ikke hvorfor du prøver å styre livet hennes

 16. Liker 😀

  -https://inamakeaup.blogg.no/

 17. Har du sluttet å trene ? Jeg savner den timeplanen som du bruker å legge ut hver uke 🙁 Elsker bloggen din forresten ! du er kjempepen !

  1. Fotballfrue

   Jeg trener 5-6 ganger i uken 🙂 fikk tilbakemeldinger på at slike planer var kjedelig,men jeg kan godt gjøre det til uka?

   – C

   1. JA! Treningsplan :)))

   2. Samme her, jeg også savner planene for treningen 🙂

   3. Birgitte

    Lurer på en ting; kan peanøttsmør være en del av et LCHF kosthold?

   4. Fotballfrue

    Peanøtter er i de fleste tilfeller bra 🙂 Bare sjekk at de ikke er tilsatt noe sukker e.l 🙂

    – C

   5. Birgitte

    Skjønner bare ikke hvordan man kan holde seg så slank med så mye fett. Ok at man dropper karbohydrater, men ¨frotse i fløte, seterrømme, meierismør mm. Kan jo ikke helle innpå ubegrenset…

   6. Fotballfrue

    Et høyt inntak av fett får kroppen til å produsere et hormon som heter glukagon. Glukagon øker fettforbrenningen og gir økt utholdenhet 🙂

    – C

   7. Er noe sukker tillatt i denne dietten? På min peanøtt-pose ser jeg at det står 3 gr sukker per 100 gr innhold. Dette er saltede nøtter. Hvilke nøtter inneholder 0 % sukker, de usaltede?

   8. Fotballfrue

    Ingen diett, helt vanlig kosthold/livsstil 🙂

    Det eneste du skal tenke på er at du ikke skal spise så du får blodsukkerstigning, og nøtter inneholder bra karbohydrater 🙂

    – C

  2. Ja, jeg savner også treningsplanene!

 18. Så fin den genseren var på deg! Bytt ut buksa med et skjørt og hæler, og du er klar for kvelden! <3

 19. Karoline

  Heisann! Lurte på om du kunne skrive litt om LCHF-kostholdet ditt, hva dere spiser til middag og kanskje lage et samleinnlegg der du legger ut oppskrifter du har lagt ut før osv.? 🙂 Hadde vært veldig flott.

 20. Synes du ser ut som en supermodell som vanlig jeg, til tross for lite søvn! 🙂 Jeg ser *ikke* så opplagt ut etter våkennetter, det kan jeg love deg God helg! 🙂

 21. Hva i alle dager er i veien med «Snipp» ?! Er det mulig?! Synes du skal plassere denne personen i kategorien «søppelkommentarer», Caroline. Og blokkere hele dritten.
  Det er faktisk flere personer som «nipper» til espresso, Snipp 😉 Jeg gjør det selv. Man kan godt kose seg med den, uten å måtte hive innpå, så den er borte på to sekunder. Og har det slått deg at man kanskje lager en større porsjon når man lager den selv, HJEMME??
  Er det ikke det ene, så er det det andre.. Og det at du skriver at Caroline har lagt på seg, beviser virkelig hvor blåst du egentlig er. Der gjorde du et sjakktrekk gitt..

  Kos deg mye i kveld, Caroline. God helg 🙂 <3

  1. Jeg og nipper til espresso….Jeg er tydeligvis helt ute og kjøre??? Hjeeeeelp….
   Nei vet du hva «Snipp», jeg gir deg en god gammeldags OMG…..og høyner med en LOL.

 22. Hei Caroline 🙂
  Sitter her å blar igjennom alle bildene fra bryllupet deres, og må bare si at du var helt fantastisk nydelig på den store dagen.
  Du er helt utrolig vakker hver dag ellers også, et stort forbilde både når det gjelder utseende og at du jobber så hardt for å oppnå det du gjør!
  Ha en fantastisk kveld med vennene dine, og ikke tenk på SATS. Du er ikke den som har vondest av å sitte hjemme en dag eller to 😉

 23. Syns du ser strålende ut jeg! selv uten søvn 🙂 Ha en fantastisk helg, Caroline 🙂

 24. Jeg også liker når du legger ut treningsplanene dine for uken 🙂 Det er en ting jeg lurer på, når du trener om morningen, spiser du alltid frokost før du trener?

 25. Tenkte bare jeg skulle komme med en fin kommentar, siden jeg ikke er den som kommenterer mest 🙂
  Ville bare si at jeg setter utrolig pris på bloggen din ! Du skriver så bra, legger inn brae bilder, og deler så mye med oss! Har virkelig ingenting negativt å si om bloggen din, den er så fin og bra, likedan som hun som skriver den! Jeg må si du virkelig er en sprudlende, vellykket, og ikke minst veldig søt dame ! Helt klart mitt store forbilde 🙂

  Ha en fin kveld 🙂

 26. hvor kan jeg se serien? kommer den på tv?

  1. Den kommer her på bloggen Johanne 🙂

  2. hun legger den ut på bloggen …

 27. Hei!

  Kan du si litt om hva det vil si å ha et LCHF-kosthold? Hva du ikke spiser, og hva du erstatter ting med osv.. 🙂 Du nevnte tidligere at du ikke spiser pasta, er det en del av det?

  Fin blogg du har forresten.

 28. Hei Caroline..

  Jeg har fulgt bloggen din en stund, men aldri kommentert ei heller lest noe særlig med kommentarer.. Men da jeg leste den kommentaren over her med kaffen måtte jeg bare lese meg litt bakover i innleggene for å kikke hvordan «ståa var».. Nå etter ca en time med lesing har jeg bare en ting å komme med… AT DU ORKER… jeg tar av meg hatten for at du dag ut og dag inn orker dette «livet her», med bloggen mener jeg altså, slik at det ikke blir noe misforståelser av det… Hvordan greier du å få så mye «dritt» i livet ditt og stå på videre? Forsvare deg i hytt og gevær? Jeg hadde ihvertfall mista lysta helt til å fortsette.. Du er jo ei flott, oppegående jente som sikkert kunne fått hvilken jobb som helst… Jeg sier bare stå på videre, (for jeg synes bloggen er kjempebra) hvis dette gir deg glede og motivasjon i hverdagen, men har bare et råd å komme med.. den dagen det går utover deg og LK, familie og venner så bør du slutte for pengene du tjener på denne bloggen kan da virkelig ikke verdt det…

 29. Har du smakt lavkarbo sjokoladekake? Oppskrift i det nyeste KK

 30. silje bakken

  Caroline, kan du linke til stedet du blogger fra? Vil bytte blogg-platform fra blogg.no til det du har … Muligens jeg er UTROLIG dum, men jeg har virkelig ikke peiling. Blogger du fra wordpress? Link til hvordan man kan opprette en blogg?

 31. Hei Caroline! 🙂
  Jeg bare lurte på en liten ting ang produktene i nettbutikken deres. Hvordan er det med nikkel i produktene? Er det nikkelfritt eller bare under EU-grensen på nikkel?
  Det er så urolig mye fint, men er hyper allergisk 😛

  Ha en fortsatt fin lørdag videre!:)

 32. Jeg bare digger deg, Caroline! Elsker måten du svarer folk på 😀

 33. Heia!

  Hva heter kameraet ditt mer enn SONY egentlig? Altså hvilken modell er det…? 🙂

 34. Har du noen tips til bryllupsantrekk? Min mor skal gifte seg om noen mnd. Er kun 165cm på sokkelesten, så usikker om f.eks en maxikjole vil passe meg. Hadde satt pris på om du hadde noen tips 🙂

 35. blogger du fra wordpress? Legger du ut en link til det bloggsamfunnet du blogger fra? Vil slutte på blogg.no men vet ikke hvor ellers jeg skal blogge 🙂

 36. Den buksa er så fin! Kan jeg spørre om hvor den er fra? Og så pen du er på håret 🙂

 37. Liker bloggen din godt:) titter innom flere ganger om dagen! Fikk først nå rotet meg til å legge til fan greia på facebook.

 38. de bildene var sykt fine av deg! 🙂

 39. Gleder meg til å se neste episode! : )

 40. Hvor stort klesbudsjett har du egentlig?
  Du har utrolig mye klær /kjøper mye klær. Ser stadig nye innkjøp, selv om det ikke er dyre merkeklær bestandig, er dette et stort forbruk synest jeg.

  Må tro at jenter som leser bloggen din og di som ser opp til deg har mye å leve opp til vist d skal oppdatere klesskapet sitt så mye som du gjør.
  Jeg tenker at jo mere bevisst man er å kjøpe klær jo bedre er det.
  Å ikke bestandig må ha noe nytt for å føle seg fresh.
  Derfor skal du ha et lite pluss for at du trener å bruker tiden din ikke BARE på shopping.

  1. Fotballfrue

   Jeg gjør nok mye mer enn å trene og shoppe. .

   – C

 41. Elisabeth

  Du er så flott!
  Håper kvelden var sterk, minneverdig og artig (viktig å minne sine kjære med et smil).
  Du er et fantastisk forbilde for meg!

 42. Hei Caroline!

  Har dere åpnet nettbutikken?

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke ennå 🙂

   – C

   1. Ok. Er det lagt en dato?

   2. Fotballfrue

    Ikke ennå, dessverre :/

    – C

 43. Hei 🙂 Er veldig glad i bloggen din, stor inspirasjon! 🙂 Men jeg bare lurte på en ting; når du har lagt ut spillelister over hva slags musikk du hører på når du trener, så sier du at dette ikke er type musikk du hører på til vanlig! Så jeg bare lurte på hva slags musikk du liker/pleier å høre på? 🙂 Har du noen store musikkhelter? 🙂

 44. Herlig at du er med på noe sånt, C 😉

 45. Hvordan finner man ut hvem de ulike personene er? Er det ved hjelp av IP adressen?? 😀

 46. Hei 🙂
  Nydelig antrekk! Hvor er den blå blusen kjøpt? <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Den er fra Zara.

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *