TVting PILOT

Hehe! Her er resultatet av gårsdagen. Håper dere kommer til å følge med videre ♥

160 kommentarer

 1. Dette må jeg følge med på ;)))

 2. når er neste ? 😀

  1. Fotballfrue

   Neste uke 🙂

   – C

   1. okei 🙂 gleder meg! 😀

 3. Jeanett Hagen

  Det så veldig morrsomt ut ! Å de skoene som du hadde i slutten var kjempe fin. Hvilket merke er dem ? : )

  1. Fotballfrue

   Du kan vinne dem på facebooksiden vår, TVting 🙂 De er fra Karen Millen 🙂

   – C

   1. Kari Johansen

    De er fra karen Millen i Paléet 🙂

 4. Veronica

  Hei, er du virkelig gravid? 😀
  If so, så er det helt fantastiske nyheter. Ble VELDIG glad av å høre det :):)

  1. Fotballfrue

   hæ?? neineinei!!

   – C

 5. Ja dette kommer jeg til å følge med på.. Kommer du til å legge ut episodene her på bloggen din?

  1. Fotballfrue

   Ja 😉

   – C

 6. Charlotte

  Åå.. Det er bare helt svart ?? 🙂 Vil see !!

  1. Fotballfrue

   Å? Jeg får det opp 🙂

   – C

 7. Veronica

  Hun hadde nok misforstått facebook statusen din… -.-, men det hadde vært noen awesome nyheter for det om! 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, det blir nok et par år til i hvert fall 🙂

   – C

 8. Dette syns jeg var skikkelig teit… uff..*flaut*

  1. Fotballfrue

   Hehe 🙂

   – C

  2. svanhild

   hehe, enig. Digger det meste du er med på, men klarer ikke helt å se hva du gjør i samme program som disse 😉 (utenom at dere appellerer til forskjellige målgrupper- og dermed når flere leser 😉 )

   1. Ikke for å være slem, men må si meg enig med Jes… Var litt flaut å se på,, hehe… syns ikke du
    skal være med på det der Caroline 😉

   2. Dette var bare klent:( Det du gjorde var ikke ille, men ble rett og slett flau over han der konge-fyren og lars sin opptreden. Hvorfor i alle dager er du med på det her?

    Som du har skrevet er jo dette bar en pilot, så kanskje det blir bedre, men dette virket egentlig litt uproft. Du var søt da, som alltis 🙂

   3. Fotballfrue

    Ting er veldig tatt på sparket her, og planer har blitt endret mye på fra det opprinnelige. Men dette er morsomme mennesker, som er spennende å jobbe med, så jeg tror det skal bli noe bra til slutt 🙂

    – C

   4. Staser på det:) Artig å se deg live da:)

   5. hva mener du med «gjør i samme program som disse»? lol, det er jo ikke sånn at fotballfrue har noe hun kan gjøre og ikke kan. eller må leve opp til det bilde leserne har fått av henne.

    syntes programmet var ok, liksom er ikke sykt fan, men det skader ikke å bruke ti minutter hver uke på å se på det. liksom. eller.. det var fire. lol.

   6. Fotballfrue

    hæhæ :p

   7. Jeg likte programmet 🙂 kommer til å følge spent med videre 🙂
    stå på Caroline 🙂 elsker bloggen din 🙂

   8. svanhild

    så du synes ikke at Caroline skilte seg ut av disse 3? :p
    For all del, Caroline kan gjøre hvaENN hun vil, jeg liker jenta jeg! men min mening om dette programmet var at hun som person (ikke det bildet vi har fått av henne, da jeg regner med at hun «er seg selv» på bloggen) ikke passet inn i denne settingen:) Og det er en BRA ting!

  3. hahaha, dette var Lættis! Hva mener dere med flaut?! jeg ser for meg at dere er noen 40 år gamle kvinner som ikke tar humor på samme måte som oss 😀 LOLOL, Caroline, dette var jæææævlig morsomt, spess han derer ekonge fyren. trodde jeg skulle døø! Ser frem til neste ep!

 9. Jeg kommer til å følge med! Du er så pen 🙂

 10. Jeg ser bare en stor sort firkant. Kan det ha noe med browseren å gjøre? Jeg bruker Google Crome….

 11. Anne Line

  Hehe, det var gøy:) Gleder meg til neste gang:)
  Har du sluttet med yey or ney innlegg? Syntes de var så bra 🙂
  Ha en fin kveld videre 😀

 12. Hahahaha! Morsomt, jeg må nok følge med videre ja 😀

 13. Haha! Veldig bra 😀

  -https://inamakeup.blogg.no/

 14. dette skal jeg søren ma følge med på! så morro å se deg på vidioer, liksom .. LIve ! Du er så fin, du caroline 🙂 De skoene du holdt var skikkelig hotte!

  klem.

 15. Er det lov å spørre hvor mye du veier? Jeg syns du ser fantastisk ut.Jeg er bare nyskjerrig,for jeg er naturlig tynn selv:)

 16. Elisabeth

  Haha, dette var kjempegøy. Hadde ikke hatt noe imot flere i uken. Kjempe gøy Caroline!

 17. Det var jo morsomt! 🙂 Gøy filming og bra klippet! 🙂 Kommer til å følge med!

 18. Elsker det! Dette skal jeg virkelig følge med på! 😉 Utrolig bra:P

 19. åå, det er helt svart 🙁 samme hos kong halvor..

 20. Hahaaha, jeg lo godt når du sto og koste på skoene! Du er virkelig bare helt fantastisk 😀 Gleder meg veldig til neste episode!

 21. Det her var det kleineste jeg har sett på lenge!

 22. Synes ikke det var spesielt interessant og se på da du og Halvor bare gikk rundt i butikkene,
  men det at Lars spurte om glidekrem på parfymeriet var utrolig morsomt:D
  Kommer til å se på neste episode:)

 23. Linn Kristell

  haha, ingen som la merke til at Trine Grung sa «som har disse gigantiske leserne» ? ;b

  1. Fotballfrue

   sier hun ikke gigantiske lesertallene? :p

   – C

   1. hun er mumleguri 😉 haha

 24. Karianne

  Uff, dette var dårlig, ingenting som fikk meg til å tenke at «dette vil jeg følge med på». Greit nok å beskrive det som en serie som skal handle om unge bloggere, men utifra presentasjonen var det vanskelig å skjønne hva dere har å by på som kan interessere andre. Kommentar?

  1. Fotballfrue

   Dette er en pilot, noe som nesten aldri er noe store greier. Du får bare følge med, kanskje du endrer mening 🙂

   – C

   1. Ein pilot ska vel strengt tatt værr ein teaser. Og det va vaffal ingenting som teasa meg her.
    Utrolig kleint, syns eg!

 25. Hei.
  Vil bare starte med å si at du skriver fantastisk. Bestandig er det fine bilder og fengende tekst. Leser bloggen din daglig. Du gjør en god jobb! 😀

  Leste på et tidligere innlegg at du prøver ut nokia n8. Har planer om å kanskje kjøpe meg den telefonen, men jeg er fryktelig usikker. Er liksom så mange på markedet.. Hva syns du om telefonen? Fordeler, ulemper?

  Klem.

 26. Ingrid B

  Heisann 🙂

  Jeg skal ha meg en mobil, men jeg er veldig usikker på hvilken jeg skal kjøpe og jeg har sett at du har snakket om Sony Ericcson x10. Og jeg lurte på om du kunne skrive litt om den sånn at jeg kan høre hva du synes om den.
  Jeg hadde satt veldig stor pris på om du hadde gjort det, men forstår selvfølgelig om du ikke har tid. 🙂

  1. Jeg hadde den en kort periode i fjor. Anbefales ikke!
   Den var kjempe fin i begynnelsen, men etter hvert begynte den å henge seg opp og ble skikkelig treg. Har hørt andre har hatt samme problem. Kjøp heller en iPhone 4, mye raskere på feks sms skriving! 🙂

   1. Fotballfrue

    Nokia n8 er den beste kameratlf., men jeg anbefaler ikke Xperia. Den ble håpløs etter hvert :O Er fornøyd med Iphone 4 😀

    – C

 27. Mille Mette

  Synes bloggen din er fin og inspirerende, men dette var utrolig kjedelig! Tror nok dere har det gøy, men herregud, for oss andre……

 28. Hahaha.. elsker Lars Tangen 🙂

 29. SarpeRaz

  Det falt meg plutselig inn at du ville kledd en pannelugg Caroline.

  Forøvrig var det morsomt å se deg «live», men den seansen med Lars i parfymeriet og den flygende kong Halvor var bare klein.

  1. Fotballfrue

   Jeg har tenkt tanken mange ganger, men jeg tør ikke :/ Hehe, det er mange delte meninger her – men det er bare gøy 🙂

   – C

   1. SarpeRaz

    Jeg tror det ville satt en fin myk prikk over i’en 😉 Du får finne deg en parykk som ligner håret ditt, bare med lugg og teste feelingen på den. Og post bilder! Hihi..

    Jeg håper forresten på å se deg på stadion i hjembyen din når LSK møter 08 😉 Bare å komme å hilse på Fossefallet.

   2. Fotballfrue

    Jeg har faktisk sett at de selger clip in lugger nå :p Kanskje jeg skal prøve?? Heia Sarpsborg 08 😀

    – C

   3. SarpeRaz

    Det ville jeg nå absolutt gjort 🙂

 30. Du har en veldig fin stemme! Det er alltid så flaut å høre stemmen sin på opptak, og de fleste jenter nå om dagen gjør om stemmen sin så de piper når de snakker, men stemmen din var fin 🙂 hehe, merkelig kompliment?

  1. Fotballfrue

   Haha, takk 😀 Jeg hadde jo knute på stemmebåndet da jeg var liten (typ Jenny Skavlan stemme) Men vokste den av meg. Likevel henger det nok litt i ennå, så lys stemme har jeg aldri hatt :p

   – C

   1. Jenny Skavlan blir jeg sliten av å høre på, men som sagt din stemme er rolig og god å høre på :p
    Jeg skal nok se litt på dette, men hadde vært bedre hvis programmet bare handlet om deg, de andre to blåser jeg i :p

   2. Fotballfrue

    Tusen takk 🙂

   3. ENIG! Hadde vært bedre med bare Caroline. Ikke at jeg har noe imot de andre 🙂
    Dog, jeg har aldri hørt om han kongemannnen, jeg. hehe 😀
    Det er kjekt å se deg «live», Caroline. Må også nevne som Hanna: Stemmen din er så flott!

   4. Fotballfrue

    Tusen takk! Blir like overrasket hver gang noen sier det 🙂

   5. Helt enig. Kjempefin stemme, søt:) husker jeg tenkte det første gangen jeg hørte deg, på fem. det «talkshowet»;)

   6. Enig, fin stemme du har Caroline 🙂

 31. haha, morsomt. gøy å se at du har litt selvironi ! 🙂 Og jeg som alltid har trodd at du hadde DEN pipestemmen, men her var d litt mer trøkk ja 🙂
  Har du vært i London btw ? skal dt i påsken, og ser for meg at jeg surrer gatelangs, helt på gråten over at jeg ikke finne marc jacobs veska jeg sikler på.. noen tips ?

  1. Tips: gå til marc jacobs- butikken da vel 🙂

  2. SassySmart

   Umm, Marc Jacobs har en flaggskipbutikk i London, så jeg tror ikke det skal by på store problemer;) Husker ikke helt adressen akkurat nå, men du går ned heeeelt helt helt i enden av Oxford Street, så til venstre og så til venstre igjen:) Tar ca en time å gå:)

   1. ja, DET var jo en god idè ! ;P
    er jo d som er problemet, jeg er ikke kjent.. London er nokk ikke like lett som karl johan, rett frem 😉

 32. Cathrine R

  Ikke døds imponert, hadde ønsket litt mer prat og litt mindre musikk, men satser på at det kommer i de neste episodene 😉 Gleder meg til å bli bedre kjent tre flotte bloggere 😀

  Du er topp, Caroline, elsker bloggen din!

  – Cathrine

 33. Elisabeth

  Oj, dette var litt… sært?
  Hvem kom på ideen om å lage dette? Og hvorfor akkuratt dere bloggerne?

  Ellers må jeg jo si at jeg synes jeg du er en stor inspirasjonskilde og jeg er ofte innom bloggen din. stå på 🙂

 34. Mona Larsen

  haha, så morsomt 🙂

 35. Hmm, jeg veit ikke helt hva jeg skal si. Var gøy å se deg «live», men jeg sleit med å forstå meg på konseptet. Men det er ikke din feil, men rett og slett kanskje Trine Grung som har bomma litt? At bloggere = oppmerksomhet betyr ikke at du kan koke opp hva som helst random av dem. Det er jo rett og slett ikke et konsept i det hele tatt. Navnet er intetsigende og jeg skjønner ikke hva hun har tenkt å vise oss. Det virker litt raskt og gæli rett og slett, og det er synd for det er jo en del der som kunne hatt potensiale.

 36. hehe var jo litt moro da! litt.. meningsløst kanskje, men moro!

  jeg bare lurte på en ting, hvor lenge venta du med å trene etter du hadde influensa?
  jeg har selv vært syk et par dager nå, bare vært hjemme fra skolen og verk i hele kroppen.
  tenker jeg drar på skolen i morra, og lengter veeeldig etter å trene. bør jeg vente til jeg er HELT frisk?
  vet du ikke er doktor hehe, men kanskje du kan svare etter egen erfaring hva som var smart 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg ventet til jeg var feberfri, en dag over feberen 🙂 Så var det full rulle 😉

   – C

   1. Haha, av en eller annen grunn leste jeg » jeg ventet til jeg var BLEIEFRI». Holdt på å svelge vannet i vranghalsen. Hahaha. Godt å se at du skrev feberfri:)

 37. Jeg fikk inntrykk av at det var litt rotete redigert. Ble forvirret liksom. Men det var vel bare en slags introduksjon, så jeg gleder meg massemasse til neste episode! 😀

 38. Hehe, dummeste jeg har sett på svært lenge:p Men du var iallefall like vakker som alltid!

 39. Du er saa sykt vakker!
  Og jeg er saa insperert av alt ved bloggen din, du gjoer en fantastisk jobb:D
  Blir saa glad av aa lese denne bloggen!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! 😀

 40. haha han der konge duden er rar ><

  1. Fotballfrue

   Haha, Halvor er konge 😉

   – C

 41. Kult! 🙂

  Ville forresten bare si at jeg synes det er utrolig å se hvor blid og oppegående du er, den siste uken din tatt i betrakning. Du er en inspirasjon for alle oss andre :). Lars-Kristian er en heldig mann, som har ei så sterk og oppegående (og perfect) kone!! 🙂 Stå på.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, dette setter jeg stor pris på å høre 🙂

   Klem til deg!

 42. Kong Halvor er KONGE!

 43. Dette var bare kjempe flaut. Elsker bloggen din, men dette syns jeg fremstiller bloggere som dumme. Skikkelig amatør.

  1. Fotballfrue

   Hvordan fremstilles jeg / vi som dumme her?

   1. Hvis du ikke ser det, foreslår jeg at du ser klippet igjen. Du virker som et dumt nek som bare bryr deg om et par med sko. Hvilket alle som har lest bloggen din lenge vet at du ikke er. Du er så mye mer enn det klippet der! Håper det blir bedre etter hvert, for jeg er enig med de andre som skriver at det er kleint. Det var rett og slett flaut å se på, og det er jo ikke din skyld, men produksjonen sin.

   2. omg, hele greiia var jo bare tull. Det SKULLE være teit/morsomt/rart. Og det var kult. Man må jo ikke alltid være særiøs må man? Og hvorfor blir du så flau a?, det var ikke sånn at hun danset lapdance heller. Hun så på et par sko.?! Jaaaa!!!! DRITKLEINT!!!!!!!!!! OMG! not …

   3. Jeg er enig med Line og Vilde her. Kleint og dårlig. Men det er jo ikke din feil, synes du er helt nydelig uansett 🙂 Og du, en annen ting: Forstår ikke helt at du vil assosieres så sterkt med Trine Grung. For det første er du en MYE bedre blogger (etter mitt syn), og for det andre synes jeg hun er svært ukritisk i måten hun driver til tider farlig «helseopplysning» på bloggen sin gjennom gjestebloggeren sin HelseHilde. Altså, jeg mener ikke at du støtter det Grung publiseres på bloggen sin bare fordi dere samarbeider om denne tv-greia, jeg synes bare du kunne klart så mye bedre. Med andre ord, jeg har stor respekt for deg, men kanskje ikke så fryktelig stor respekt for Trine Grung…

    Synes du skulle hatt ditt helt egne tv- show, er sikker på at det hadde blitt kjempepopulært! 🙂 Klem

 44. Jannicke

  Så utrolig …skjønn! du er!! 🙂

  1. Fotballfrue

   *rødme* så hyggelig av deg!

 45. Haha, morsomt!

 46. Sykt random – men det så litt spennende ut! TvTing kan love bra i mine øyne 🙂

 47. Du har så fin hårfarge! Er den naturlig eller farger du det? Hvis du farger kan du fortelle litt om hvilken farge du har, hva slags farge du hadde før og ev. Noen tips?

 48. Du er herlig Caroline!! Virkelig!

 49. Nydelig er du i hvertfall her! 😉 skal så absolutt gi det en sjanse,men første inntrykke var ikke helt der enda.

 50. Det var jo bare som en eneste lang intro jo…. håper de neste episodene har litt mere innhold:)

  1. Fotballfrue

   Hehe, det har du rett i 🙂 Satser på det!

   – C

 51. Haha, så gøy!:)

 52. Uff, har vi ikke sett mange nok slike serier nå? Flaut og pinlig…

  1. Fotballfrue

   Kanskje? :p Likevel skal ikke dette være som «alle de andre» Det kommer til å bli annerledes 🙂

   – C

 53. Kristina

  hei. Første gang jeg faktisk legger igjen en kommentar på bloggen din, men har fulgt deg i laaaaang stund nå, siden du begynte:) Dette var morsomt og nytt, definitivt noe jeg kommer til å følge med videre på. Gleder meg til neste gang. Du er en sann innspirasjon Caroline, ikke heng deg opp i de «stygge» komentarene dine du skulle få. For hver negative kommentar venter 100 000 positive fra mennesker som liker deg;)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord 🙂 Setter veldig stor pris på det <3

 54. Synes dette var bra jeg! Skjønner ikke hvorfor folk klager. Dette er jo variasjon, en sånn serie er jo bare topp uansett selvom jeg ikke skjønte så mye nå så. Morsomt å se Lars Tangen og Caroline «live» Hihi. Nydelig stemme du, Caroline!:)

 55. Jeg skal følge med! Det var litt morsomt 😀

 56. Marianne

  Haha, Caroline! Du var så søt når du sto med den skoen i hånda og strøk på den. Det ansiktutrykket, måtte se det to ganger! 😉

  Har aldri sett deg «live» noen ganger, eller jo faktisk!!!!! En venninne av meg og jeg spiste Sushi på en plass i Oslo, og da stoppet du og LK utenfor, og han kjøpte en baguett eller noe inne. Holdt på å sette sushien i halsen, men det var artig å se deg da. Men det jeg skulle si! Det var at du virket veldig rolig og jordnær, det lille man fikk se av deg i videoen. Hadde kanskje tenkt du hadde lys stemme som mange andre blonde bloggjenter, hehe (no offence), men det hadde du jo ikke. Ikke at det hadde vært negativt da, men. 😉

  Fast følger på bloggen din, gleder meg til å se neste video! =)
  Stå på.

 57. Så utrolig artig 😀 Du er så nydelig, Caroline!

 58. Jacklinn

  Haha, glidekrem under skiene på parfymeri 😛 😛 knis..morro og se på 🙂

 59. Jeg forstod velidg lite av dette, men så vet jeg ikke helt hvem Kong Halvor var. Synes ikke dette var så veldig bra, men det er jo ikke på grunn av deg, men på grunn av «manus» hvis det foreligger, og regi. Det ble litt for mye tul og litt for lite synlig rød tråd. Men det med at Lars Tangen spurte etter «glidekrem» til ski på et parfymeri var litt morsomt. Hahah! Nå skal det sies at jeg aldri har hatt stor sans for Trine Grung som programleder, synes hun maser mye på tv og er mer slitsomt enn morsom.

  Men alt i alt synes jeg det er kult at folk tør, og det kan sikkert bli mye bedre framover. Stå på!:)

  1. Enig! Skjønte ikke helt poenget med dette og synes det var litt små pinlig å se på. Minnet meg litt om sånn video prosjekt man hadde på ungdomsskolen…

 60. Hahaha, vittig opplegg. Håper dere koser dere under innspillingene!

 61. Hmm.. Du er veldig søt med en fin stemme ja 🙂 Skjønte ikke helt greia med dette, men det blir nok bedre etterhvert 🙂

 62. Du virker så skjønn og jordnær!

 63. Haha kong Halvor er jo gal 😛 vittig..
  Du hadde sånn » my precious look» over de skoene 😉 haha så skjønn du er !

 64. Nei, nei, nei.
  Huff, dette var dessverre veldig dårlig. Hvem er det som har lagd dette? Hvem filmer og hvem sin ide er dette? Håper dere ikke har lagd flere episoder ennå og at dere går i tenkeboksen og endrer ting drastisk til neste gang for dette var både amatørmessig og veldig flaut å se på. Beklager krass kritikk.

 65. Kjempe gøy å se 🙂 gleder meg til å se netse episode Caroline. At folk gidder å skrive drit er helt utrolig.Du er jo bare kjempe søt! stor klem

 66. Haha, dette kan bli morsomt. Jeg skal følge med. 🙂

 67. Haha! Artig! Det må følges med på =)

 68. jaja, får se hva dette blir. tror konsensusen uansett er at dette var litt kleine greier. Man kan ikke ta utgangspunkt i at alle vet hvem alle er. Og hvis man har tekniske problemer så venter man heller 🙂 hehe. Men, lykke til!

 69. Kjedelig og dum!

 70. Emilie :)

  Hahaha, «Hva i all verden skal Lars Tangen med glidekrem?» Hahahahaha, æ døøør av latter! excuse me for my bad houmor ;L

 71. Liten Ida

  Jeg liker deg supergodt, Caroline. I begynnelsen av blogglesingen var du rimelig forhåndsdømt, men du stråler av masse god energi!! Jeg liker deg kjempegodt!! Nå håper jeg bare at de som lager serien, ikke fremstiller deg som dum og deilig, med blikk kun for deg selv. Du fremstår som så mye mer enn det via bloggen din! En del av de andre toppbloggerne virker rimelige blåste slik de fremstiller seg selv. Om jeg aldri hadde lest bloggen din, hadde jeg fått dårlig inntrykk av deg via seriens første episode-men jeg hadde blitt nysgjerrig på å se mer. Hehe, jeg ler med deg etter å ha lest bloggen din en stund. Du digger sko…So what? Du står for mye, mye mer enn det, så vis hvem du er! Håper vi får møte Lars K også, jeg har best mannen min til å spare til sånn dialekt:-)

  Lykke til i konkurransen, blir nok New York på deg!!!

 72. Jenny Therese

  Jeg får bare en svart boks 🙁

 73. Jeg syntes at det var litt rotete, og forstod ikke helt poenget. Mulig det er jeg som er helt blåst her, men…håper det tar seg opp. Virka litt uproft også, men det var nok ikke din skyld 🙂

 74. oi. er det virkelig disse bloggerene du identifiserer deg med? lars tangen og kong ett-eller-annet? hvorfor vil du bli assosiert med disse menneskene?

  selv ville jeg aldri ha vurdert å gjort noe med de. det er ingen som tar de særiøst i blogger miljøet eller moteindustrien i norge. de er bloggere folk ler av og ikke respekterer.

  1. Fotballfrue

   Jeg identifiserer meg ikke med noen. Jeg er en blogger uanvhengig av noen andre. Jeg visste ikke en gang at det var flere enn meg og Trine som skulle gjøre dette, før for et par uker siden, og da hadde jeg allerede sagt ja til å være med. Når det er sagt, synes jeg både Halvor og Lars er hyggelig mennesker, med forskjellig form for underholdning / humor.

   – C

 75. Huff, dette var bare kleint, og rotete. Syns ikke akkurat det var spennende. Men hver sin smak 🙂 Du ser smashing ut som vanlig!

 76. Jeg synes at dette var tøft gjort av dere jeg! 😀 Liker at dere ikke tar dere selv så høytidelig og bruker masse humør i innslagene. I motsetning til bildene på bloggen din hvor du alltid er så pynta, viser du her en litt mer uformell side av deg selv..! Og jeg liker det jeg ser 😀

  Du hadde også en voksen og behagelig stemme Caroline, ikke noe pipe-preg over den i det hele tatt! Hehe.

  :-*

 77. Jeg tror jeg stiller meg bak resten av folk som sier dette var litt kleint. det handler jo om hvordan man blir fremstillt som person. Du er jo ressurssterk og smart, men fremstilles i klippet som en blondine som ikke bryr seg om annet enn sko. Du burde heller bruke den sterke profilen din til større ting, som gründerskap eller noe annet. F.eks. smykkebutikken og det der, gjør noe bra ut av deg selv, ikke fremstill deg selv som dum, for det vet vi jo at du ikke er.

 78. Mariamor

  Snakker du ikke Sarpsborg-dialekt?

  1. Fotballfrue

   Har aldri snakket noe utpreget særpedialekt, faktisk 🙂 Noen ord er jo selvsagt.

   – C

 79. Skikkelig kult og se deg live 🙂

  Du er helt nydelig pen, Caroline 🙂

 80. Litt rar video 🙂 Hva vil dere oppnå? Hvem er målgruppa? Hvem er hun med mørk korthår? Hun sto litt nærme kamera liksom. Virket litt uproft.

  1. Kunne ikke sagt det bedre selv faktisk, men jeg er nesten sikker på to ting;
   1) Dama med det mørke håret er Trine Grung – hun er kjent for noe i bloggverden, men jeg veit ikke hvorfor eller om hun har blogg selv.
   2) Målgruppa er ikke meg i allefall..Det blir sikkert bra, men jeg kjenner at dette ikke er noe jeg skal følge med på. Lykke til dog! 🙂

 81. hei den vesken du hadde når du satt og snakket med lars tangen hvor har du kjøpt den ? håper du svarer ! du har en kjempe fin bogg 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er fra Italia 🙂

   – C

 82. Bah Trine Grung…..

  men morro å se på deg 🙂

 83. Silje Marie

  Haha, sinnsykt bra !
  Gleder meg til neste 😀

 84. Du er så sykt inspirerende Caroline, har fulgt bloggen din lenge: )
  Likte dette på en eller annen måte, selv om det så veldig ut som en introduksjons video. Håper det blir en mer sammenheng etterhvert !: )

  Kos og klem <3

 85. uff, hva var detta?
  det her syntes jeg ærlig talt ikke du passet inn i. ble for «dårlig» for deg og ditt nivå om du skjønner hvs jeg mener. du klarer deg fint i serien, men utenom deg er serien bare…..ikke noe! bare tull. neineinei caroline, det her var under ditt nivå. men sikkert gøy å prøve noe nytt!:) skal følge med kun pga deg.

 86. det der var ikke akkurat speislet bra. minner meg om de filmene vi pleide å lage på ungdomsskolen. Å følge unge bloggere er interessant, men synes virkelig de kunne gjort det litt mer proft.

 87. Så utrolig moro! Gleder meg til å følge med videre 😀

 88. Å jeg som trudde jeg var shoppegal?? Neida..hihi 😉
  Får dere penger for dette eller er det noe dere bare gjør på gøy?
  Gøy å se på var det i hvert fall…gleder meg til mer 😀

 89. beklager å måtte si at dette vat utrolig dårlig

 90. Dessverre, men dette var pinlig dårlig! Håper på en bedre fortsettelse, lykke til!

 91. sorry meg, men så overfladisk spilt eller hva jeg skal si av trine på starten, allerede da ville jeg skru av.

 92. iiik, jeg får ikke sett den, VIL se den!!! :))

 93. Og så gikk det heldigvis,,, 🙂 Skuffende lite fra deg da 😉 Håper på mer neste gang. Ps. Håret ditt er PERFEKT!!!

 94. Hm, ble litt skuffet, da jeg trodde serien skulle være med deg og Trine Grung
  som møtte «mannen i gata», intervjuet folk, at vi skulle bli bedre kjent med dere
  og hvordan dere jobber. Men ser det er mer humorserie. 🙂

  Synes du klarte deg fint i serien, men synes det ble litt lite filming av deg. Kunne også
  tenkt meg mer prat og mindre musikk.

  Hadde vært fint om første episode hadde med en kort introduksjon av dere, før
  serien satte i gang. Samt litt om hva serien skal være for noe, savner en rød tråd.

  Men skal fortsette å se den, satser på det blir litt mer om deg!

  Jeg må innrømme jeg sjelden blir flau, men akkurat det med Lars Tangen tok kaka.
  Jeg ble så flau at jeg måtte skru av lyden. Syntes det bare ble for dumt. For å
  gjøre det litt mindre flaut kunne han jo spurt om glidekrem under skia på sportsbutikken.
  Ikke på parfymeriet, der de verken selger glidekrem eller skismørning.
  Men hver sin humorsmak. 🙂 Leser jo at det slo an hos noen!

  Det jeg har skrevet er bare ment som konstruktiv kritikk. I tilfelle noen skulle tro jeg var
  ute etter å «ta» deg. Dette er kommentarer basert på mitt inntrykk av serien.

  Gleder meg til lansering av smykkebutikken!

 95. Kristine

  Dette var virkelig helt FORFERDELIG. Det handlet om… ingenting? Skulle ønske jeg heller hadde brukt de 4 minuttene til å glo i veggen!

 96. Dette var helt merkelig egentlig. Det festligste med hele greia var at Trine Grung så halvgal ut.

 97. Kult! Dette skal jeg fortsette å følge med på 🙂
  Men kan du poste episodene på bloggen din? Da er det lettere å følge med…

 98. Jeg burde sikkert prøve å komme med noe konstruktiv kritikk, men sorry… Dette var helt begredelig dårlig. Trine Grung, noen må ta fra den dama datamaskinen.

 99. Du er så herlig!

 100. Beklager, men føler at det mangler litt plot i serien eller hva det er. De sier at vi skal få et inblikk i deres liv, men så langt har vi bare fått oppleve en som er på utsikt etter glidemiddel på house of beauty, en som ønsker seg tiger i hagen og du som funderer over om du skal kjøpe skoene eller ei. Skjønner at det kanskje tar seg opp, men håper da at du ikke blir bare fremstilt som en som shopper masse dyre sko, for du er jo (vil jeg tro) mye mer enn det da.

  Håper hvertfall at dere får en ordentlig handling utover og at du blir riktig fremstilt!

 101. Det her så veldig hjemmelaget og dårlig ut. Hvem er Kong hlavor liksom. aldri hørt om.

 102. […] kan dere se her, her og her. Lagret i: Bloggrelatert « Last […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *