TvTing

I morgen braker det løs! Da publiseres den første episoden i tv-prosjektet vårt her på bloggen. Det er innspilling jeg har holdt på med store deler av dagen, og nå er jeg utslitt. Det blir altså dårlig med SATS. Kanskje like greit. Kjenner at kneet har godt av hvile.

Noen fra teamet

Var blant annet en tur innom Fam Irvoll sin åpning av et showroom på Paleet. Det vil være åpent under hele ski-VM. Kanskje verdt en titt når mannfolka er helt paralysert av skiaktivitetene? Mye gøy å se!

En annen ting jeg gjorde var å plukke ut en premie til en av dere fra Karen Millen. En av mine favorittbutikker når jeg har cravings på både sko og vesker. Du finner alltid noe der! Disse godbitene kan bli dine dersom du trykker her, liker oss, og blir med i konkurransen om å stikke avgårde med dem.

Alt du skal gjøre, er å laste opp et bilde av et antrekk som kan passe til disse skoene. Det kan være noe du har i skapet, noe du finner på nett, eller noe du har på deg. Det trenger nødvendigvis ikke å være avbildet på deg.

—————–

Nå er det snart natta her i heimen, onsdagen starter med et brak.

47 kommentarer

 1. Å så spennende! Gleder meg skikkelig til å se resultatet! 🙂

 2. Hvor skal man laste opp bilde, Caroline? 🙂
  NYDELIGE sko!! <3

  1. Fotballfrue

   Det er bare å trykke på bilde under vegg, og laste opp 🙂 Merk med konkurranse uke 8 🙂

   – C

 3. Åh, jeg digger de «tegneserie-wedgesene» !

 4. Spennende! 😀

 5. Denne tvtingen er det noe som
  skal bli sendt på tv også?;)

 6. Åh, så artig! Dette blir vel bra, kan jeg tenke – gleder meg masse!

 7. Så gøy 😀

  -https://inamakeup.blogg.no/

 8. han mannen på det øverste bildet ligner på broren til voe, haha

  1. Fotballfrue

   Det er broren til voe,han er kameramann 🙂

   – C

 9. Gratulerer kjære!! blir så spennende å se!!! 😀

 10. Therese Rognstad

  Hei Caroline.
  Jeg ville bare spørre deg om en liten tjeneste.
  Jeg syntes du er utrolig god på å ordlegge deg, å i dette tilfelle har jeg ingen ord. De finnes ikke. De blir fattige. Kanskje mye å be om fra en helt utenforstående og, men jeg gir det et forsøk. Har fulgt bloggen din i eviglang tid nå, så derfor valgte jeg å spørre deg. (Høres kanskje absurd ut..)
  Min aller beste venninne på denne planeten fødte sin nydelige sønn 12.Februar iår, kl 09.38. 12.Februar 18.00 ble han desverre revet bort fra oss alle. Begravelsen hans var igår (mandag 21.02). Venninnen min har blogget fra tidlig i svangerskapet, å nå har hun valgt å dele sorgen med de som vil ta del i den. Jeg vet du er i sorg selv, sammen med mannen din, å det er ikke meningen å tråkke på noen følelser e.l.
  Spørsmålet mitt er om du ikke kunne tatt en titt inne på bloggen hennes, kanskje lagt igjen dine spor?..
  Som sagt. Du er utrolig flink på å ordlegge deg, skrive og formulere.. Om du leser dette, og velger å klikke deg inn på bloggen hennes, for å kanskje skrive noen ord er bloggen hennes – http://www.grimsmo.blogg.no

  Jeg prøver å vri hele sjela mi for ord som kan «passe» inn i noen av innleggene hennes, men jeg finner de ikke. Jeg har så vondt inni meg, for min aller kjæreste har det uutholdelig vondt. Men som det står skrevet i hennes siste innlegg har hun faktisk dårlig samvittighet for at folkene rundt henne har det vondt pga «hun» skapte lille guttungen, men ikke fikk delt gledene med oss andre.

  Det blir så mye rot i det jeg skriver å det jeg prøver å få frem. Mye pga smerte å fortvilelse.. Jeg finner rett å slett ikke ordene.. Om du velger å gjøre dette – TUSEN takk.
  Håper det ikke virker FOR «dumt» at en helt fremmed person valgte å spørre deg om en så stor tjeneste. Vet det ikke finnes et eneste ord i verden som kan ta bort smerten hennes. Men at folk rundt viser omtanke å støtte, må gjøre godt dypt inne. Aller innerst der det kanskje er et lite snev av realitet igjen..

  1. Fotballfrue

   Du har helt rett, det finnes ikke ord når slike ting skjer. Men jeg skal likevel se hva jeg kan få til. Det viktigste er at hun har støtteapparat rundt seg nå, og at hun får lov til å sørge en stund, før hun er klar for å gå videre. Sender gode tanker til henne..

   Klem fra C

 11. Ja de hadde jo ikke vært domt og had i i samlingen min 🙂
  Har sent inn mitt bidrag til konken 😀

 12. Er jeg den eneste som bare kommer rett til hjemsiden av facebook når jeg trykker på linken?

 13. Hvor har du kjøpt den nike trenningsbuksa du hadde i forrige treningsinnlegg?:) den var kjempe kul!!:)

  1. Fotballfrue

   Fikk den til bursdagen min 🙂

   – C

   1. Så en som lignet veeldiig på xxl i går 😉

  2. Du kan kjøpe den på NIKE sine hjemmesider, eller på G-Sport 🙂

 14. Så spennende med TV-prosjekt! Gleder meg masse til å se resultatet! 🙂

 15. sylviaelin

  hvilken kanal vil det bli vist på 🙂 ?

  1. Les hva det står. Publiseres her på bloggen 🙂

 16. BROREN TIL VOE ;d

 17. Broren til Voe jooo!!

 18. Hei på deg 😀 bare lurte på en ting 🙂 hvor mange timer sover du sånn ca i gjennomsnitt hver dag?? 🙂 har bare lagt merke til at du er veldig tidlig oppe 🙂 Ha en super dag… Digger bloggen din <3

 19. Lykke til med alt.
  vet du er opptatt akkurat nå, men kunne du skrevet et innlegg med mageøvelser du gjør?
  Jeg trener mage mye, men trener bare apparater, og har hørt at å trene med egenvekt er det beste, men helt ærlig vet jeg ikke hva slags mageøvelser jeg skal gjøre. Kan du hjelpe meg?

  1. Du finner flere mageøvelser under kategorien «trening». Alternativt sjekk ut fitnessbloggen.no, alternativt google «mageøvelser». Utrolig hva man kan finne på nettet 😉

 20. å så gøy følger med dere! Lykke til!

 21. hvor er jakken din fra?

 22. Hei Caroline! Nå som nye prosjekt starter, lurer jeg på hva som skjedde med musikken og jentegruppen din? 🙂

  1. Vet hun har svart på det før, og da skrev hun at plateselskapet ikke hadde vært seriøse nok- så de har lagt gruppen på is enn så lenge. Jeg har dessuten hørt at Ine har fått barn siden sist 😉

 23. Heei 🙂
  Digger virkelig bloggen din og deg! Du er så jordnær og ordelig iforhold til mange av de andre toppbloggerne. Stå på videre !

 24. Hei!:)
  Hvor har du kjøpt skjerfet du har på deg? Er det med leopardfarger?

 25. Så spennende, gleder meg til å se!

  Kan du legge ut flere mat oppskrifter snart? Har akkurat begynt på lchf, og syns det er veldig vanskelig å finne spennende oppskrifter! Spesielt når man ikke spiser rødt kjøtt (kun fisk og fjærkre), og er sensitiv ovenfor melk! Men selv om de tidligere oppskriftene dine har inneholdt begge deler har jeg klart å mikse og trikse så de passer for meg også:) Så jeg blir veldig glad om du legger ut fler oppskrifter! Gjerne litt lunsj og middagsoppskrifter med alternativer til ris, pasta og poteter:)

 26. Så gøy! Gleder meg til å få sett! 😉 Ha en fin dag videre 😀

 27. Så spennande 😀

 28. Så gøy da!

 29. Hei 😀 Når i dag publiseres første episode ?:D Så spennend 😀

 30. Hei 😀 Når braker det løs i da ?:D Så spennende 😀

 31. hei Caroline 🙂 mulig jeg er teit, men forstod ikke hvor man laster opp bildet? :/ lekre sko <3

  1. Fotballfrue

   Oppe ved statusfeltet til TvTing 🙂 Der står det innlegg, bilde, kobling og video. Der laster du opp 🙂 Så får du vennene dine til å like ditt bilde. Den med flest likes vinner 🙂

   – C

 32. Takk 😉

 33. Hei hei Caroline=) er fast leser av bloggen din,og som jeg sier til kjæresten min ; har jeg en dårlig dag, er du redningen!=)
  lurte på hvor du har kjøpt skinnjakken du har på deg i innlegget? utrolig fin! stå på videre, hilsen fast leser=)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Den er fra H&M 🙂

 34. Da har jeg lastet opp mitt antrekk :o) Kjempegøy konkurranse!

 35. så med en gang at det der er broren til voe! han er kind of awesome…. 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *