Have a snack

Hva skal du med potetgull når du har osteflarn? Jeg får vann i munnen av å bare se på bildene! Dette er utrolig godt, og perfekt snacks for deg som har et LCHF-kosthold. Jeg synes dette var så godt at både frokost, lunsj og middag står i fare for å bli byttet ut , men jeg skal selvsagt prøve å la være. .

Jeg laget 20 flarn til oss to i går, men vi hadde lyst på mye mer da det var tomt. Neste gang lager jeg dobbelt opp.

Dette trenger du

 • revet ost – gjerne ferdigrevet fra Tine
 • parmesanost
 • raspe
 • stekebrett & stekepapir

Slik gjør du

Rasp ønsket mengde parmesanost (jeg brukte ca. halve osten), og bland dette med den andre osten. Legg små hauger på stekebrettet og stek i ovnen på 300 grader. Beregn steketiden etter hvor stekt du foretrekker osteflarna. Vi liker dem godt stekt, så vi hadde dem i ovnen i ca. 13 minutter.

Følg med underveis i steketiden.

La snacksen avkjøle litt før du / dere hiver innpå. Håper det smaker ♥

104 kommentarer

 1. NAMM!! Det så utrolig godt ut. For nok prøve på den oppskriften, ja:)
  Så forresten at du var på se og hør sin hjemmeside.

  https://www.seher.no/863284/fotballfrue-sorger-etter-flyulykken

 2. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. vann i munnen fikk jeg og naa,

 3. Hei 🙂
  Går du på lavkarbo diett ? 🙂 Har lest litt om den dietten selv, og det virker veldig som det du spiser ligner på den typen diett.. 🙂 Reiser dere mye til Ålesund? 🙂 har du vært på sukkertoppen?

  1. Fotballfrue

   Ingen diett, men jeg har et low carb high fat kosthold 🙂 Mye fett, lite karbohydrater (mest fra grønnsaker og nøtter)

   Vi reiser ikke så ofte til Ålesund, i og med at Lars-Kristian ikke har fri så ofte. Men vi har to turer foran oss nå, om ikke så lenge. .

   Sukkertoppen har jeg ikke vært på 😉

   – C

   1. Kjersti

    Det er jo et MUST når du er i Ålesund neste gang det er sommer da 🙂 Fantastisk fint der 🙂 Men du er jo temmelig slank, er det bra for kroppen din med det kostholdet da?

   2. Fotballfrue

    Får se om jeg får med meg Lars-Kristian 🙂

    Hvorfor skulle det ikke være bra for kroppen min? LCHF er bra for alle 🙂

    – C

   3. Legen min og flere andre bloggere som går på LCHF (se motivated/ Lone) anbefaler ikke noen å gå på LCHF hvis de ikke trenger å gå ned 10-15 kg…

    Hvilken kilde får du det fra at LCHF er bra for alle?

    Hilsen interessert leser!
    Du ser jo fantastisk flott ut uansett LCHF eller ikke 😉

   4. Fotballfrue

    Leger og diverse bloggere som går på lchf 🙂 Kan ikke du spørre hvorfor? Lett å slenge ut en påstand, skulle likt å høre grunnen 🙂

    – C

   5. Jeg hørte for lenge siden at lavkarbo er vektstabiliserende, at de som er overvektige går ned og undervektige går opp til normal vekt. Men uansett er lchf veldig bra, for alle! 🙂

   6. De anbefaler de ikke å ikke gå på lavkarbo, men de anbefaler de ikke å være i KETOSE. Det er det eneste de sier, for det er når de er over 10-15 kg overvektig 🙂

    Men alle kan ha et lavkarbo kosthold, selv om de er normalvektig, bare de ikke er i ketose!

   7. Tusen takk for svar 🙂
    Nå skjønte jeg hvorfor Emma 😀

 4. Hadde disse til tacoen på lørdag, første gang jeg spiste taco etter å ha gått over til lchf og det var så godt!!:) Kjempebra erstatning til nachos/skjell 😀

  1. Nina, da mååå du prøve disse også :))
   https://lchf-bloggen.blogspot.com/search/label/taco%2Ftexmex

   Eneste ulempen med disse er at du klarer ikke slutte å spise 😀

   1. Oiii!!;) Takk for tips, det skal jammen prøves til helga 😀 Er så utrolig mye godt en kan spise på lchf, er bare å finne de riktige oppskriftene;) For en student som har spist det samme i alle år, har det blitt morro å lage mat igjen:D

 5. Nam! Hvor mye ost går det med til å lage 20 flarn?

  1. Fotballfrue

   Jeg troooor det ble ca. halve boksen med revet ost fra Tine, og halvparten av parmesanen 🙂 Sånn ca. 😉

   – C

 6. Jeg pleier å bare skjære skiver av vanlig hvitost, eller bruke ferdig skivet. Kan også bruke taffelost i ferdig skiver med forskjellig smak.. Den med bacon er kjempegod! Jeg steker de noen minutter i microen.. 😉 Kjapt og veeldig godt!

 7. Det skal jeg så sykt teste!

 8. guuud, det der e godt! 🙂

 9. Dette var en ny vri! Takk for tips. Jeg pleier å lage disse med ferdigskivet taffelost(?) fra Tine. De som er runde.. Godt det også 😀

 10. ÅÅHHH, hva jeg skal lage i kveld til min kjære blir ikke vaskelig 😀 tusen takk Caroline <3 du er helt utrolig! digger bloggen din , deg !! <3

 11. nam!! Det hørtes kjempegodt ut! Skal jeg jammen meg prøve neste gang jeg har ost i hus!! Takk for spennende tips!

 12. Jeg pleier å lage hjemmelaget guacamole til også. Kjempegodt! 😀

 13. Hei!

  Håper du kan svare på dette 🙂

  Jeg har veldig lyst til å begynne på LCHF diett, jeg er ca 170cm og veier mellom 57-58. Jeg har absolutt ikke tenkt å gå ned i vekt.

  Det jeg lurer på er om du har opplevd å gå noe ned i vekt eller at du har blitt noe tynnere etter å ha begynt på lchf. Venter spent på svar

  Ha en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke gått ned noe i vekt, men hvis du til daglig spiser mye pasta, ris o.l, vil du miste noen kilo i «vannvekt». Paste, ris o.l binder opp vann i kroppen, hvis du slutter å spise dette vil kroppen gradvis «slippe» det 🙂

   – C

 14. ser du også har en tibbe! nå ligger min tibbe hos dyrlegen på observasjon, og jeg ligger bare gråtene og venter på svar. han hadde klart å spise en mørk sjokolade, som lå åpen på bordet. dosen han har fått er såkaldt » dødelig» så denne dagen håper ejg bare forsvinner nå! klarer ikke tenke på noe annet.. håper bare bebien min blir frisk! FORT! man blir så altfor glad i dyrene sine, og dette er det værste. kan ikke tenke meg et liv uten han! virkelig.. så pass på dette med skjokoladen.. trodde virkelig ikke det ville være så farlig..! neste 24 timene kommer til å blir ganke så ille.. han må ligge til observasjon på et hospital i oslo i hele natt..:( vet virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg akkuratt nÅ! har du opplevd dette med dine hunder?

  1. Fotballfrue

   Å, kjære deg! Det ordner seg skal du se! Mine hunder har ikke fått i seg noe slikt ennå, jeg er alltid veldig (kanskje litt for) nøye (les:panisk) når det gjelder å legge fra meg ting som for eks. nøtter, druer og sjokolade. Nettopp fordi jeg vet at hundene mine spiser ALT de kommer over. Men jeg vet at Ronaldo er veldig glad i for eks. sjokolade, og det har hendt at han har spist noen smuler som har falt på gulvet. Men det har aldri vært mengder.

   Jeg lover deg at dette går bra! Sender positive og gode tanker <3

   – C

   1. ja, håper virkelig dette går fint! Hunden min er også alt for glad i alt han finner. går rundt på kjøkkenet, og rydder opp gulvet etter jeg har laget mat, hehe 🙂 trenger ikke å støvsuge kjøkkene lengere hvertfall:)
    håper bare han kommer trygt hjem til mamma igjen! savner å ha han her allerede! man merker at noen mangler! venter bare på svar nå. for når jeg kjørte dit i sted, sa de at bivirkninene ikke kommer før 5-24 timer etter han har spist det. det er fordi det absorberes i kroppen, og det er da det blir ordelig farlig!
    uff var virkelig ille å se han bli tatt med inn på et rom, og jeg fikk bare beskjed om å kjøre hjem og vente på svar..
    tusen takk, kan sikkert gi den en «update» om du vil vite hvordan det går med «barnet» mitt 🙂

   2. Ååå.. Håper virkelig dette går bra S! Hvor mye fikk han i seg?
    Hadde selv en tibbe som fikk i seg en liten bit med melkesjokolade og etterpå har hele familien vært obs på å aldri gi hundene vårs (har 2 små yorkshire terrier nå) enn skikkelig kvalitetsfor og kun godbiter egnet for hunder avogtil.. Druer, rosiner og andre frukter kan være bra for oss, men veldig farlig for hunden i store mengder..
    Andre produkter som inneholder melk sånn generelt skal ikke hundene ha! Men en kan godt gi hunden små biter ost i små mengder..
    Ellers bare et lite tips til andre hundeeiere der ute: Får hunden omgangsyken/diare så trenger man nødvendigvis ikke å springe til dyrlegen samme dag, vent 2-3 dager. Pass på at får nok av vann slik den ikke tørker ut og sult den de 24 første timene.. Etter 24 timer kan du koke kylling & ris og gi den kun vannet med smak i.. Senere kan man gi små mengder med kylling og risen! Anbefaler også å kjøpe noe som heter Zolac som balanserer hundemagen!

    S la oss vite hvordan det går! *Krysser fingrer*
    Hilsen fremtidig dyrepleier!!

   3. han fikk i seg 42 gram, men det som er farlgi når de spiser skjokolade er kakao mengden! og uheldigvis var dette mørk skjokolade.. det er et stoff i kakaoen som hundene reagerer sterkt på. nå kom jeg nettop hjem fra Oslo dyreklinikk hvor han skal bli over natten til obervasjon. så får bare håpe timene går som de skal, og at han ikke får de bivirkingene (oppkast, brekninger, høy puls osv.. ) håper virkelig på det beste! så da er det bare å vente på tlf i morgen tidlig, hvor de forhåpentlig sier at jeg kan kaste meg inn i bilen til Oslo så fort som bare det og hente men kjære 🙂

 15. Naaam!:) Vil haaa

 16. Marthe Eide

  Jeg skjønner hvis du ikke kan lage ett innlegg om det, men kunne du svare meg på noen spørsmål her? 🙂
  Hvilken størrelse bruker du i bikiniene fra Victoria´s secret?
  Sånn ca hva kommer prisen på, (hvor mye det blir i eksta omkostninger som f.eks toll…) ?
  Er de veldig forskjellige fra størrelsene f.eks hm har på sine bikinier her i Norge? 🙂

  Håper du kan hjelpe meg, for jeg har virkelig lyst på en bikini derfra, og trenger den så fort så mulig! Hadde vertfall blitt veldig glad om du svarte 🙂 🙂

 17. Holder på å lage de nå! 😀

 18. Hei! Marcus her, du har så fin hund 🙂 savner lille Ronaldo, det var faktisk jeg som bestemte at hunden skulle hete Ronaldo :)dere kjøpte han av oss!!! hehe 😀

 19. Nam, gleder meg til å lage disse 😀

 20. Prøv Kavli skivet ost med baconbiter eller skinkebiter til dette:) bare å legge rett på brettet!

 21. Hei! Jeg driver å prøver ut LCHF kosthold men sliter med å finne mat jeg kan spise. Lurte på om du. vær så snill, kunne laget et innlegg med mat du spiser i løpet av en vanlig dag? Eller bare komme med noen tips! Det hadde vært superdupert! Jeg hadde blitt så glad! 😀 Klem

  1. Fotballfrue

   Er jo tusenvis av ting du kan spise, vil si det er mer utvalg på LCHF enn på et «vanlig» kosthold. Slipper å gå rundt å være redd for fett. Måtte le litt på butikken i går, en jente som gikk og så etter LETTprodukter, men sukker, det plukket hun, så lett som bare det 😀

   Alle typer kjøtt, egg, fisk, nøtter uten tilsetninger, fete meieriprodukter (IKKE lettprodukter), grønnsaker som vokser over jorden, bær 🙂

   Hold deg unna pasta, ris, potet, brød, margarin, frukt, sukker, lettprodukter etc 🙂

   – C

   1. Tusen takk for bra svar! Morsomt med hun jenta på butikken! Har selv kuttet ut sukker for leeenge siden og merker at det er mye lettere å stå i mot alt snopet som frister! Savner det nesten ikke en gang 😛

 22. Du! Jeg har bare et spørsmål:
  De osteflarna, jeg har nemelig tenkt å lage sånne siden jeg står for middagen til torsdag. Så jeg bare lurte på om det er godt å ha de som tilbehør til en middagg. Isåfall, vet du en middagsrett som hadde passa sammen med disse osteflarna?
  Tusen takk! 😛

  1. Fotballfrue

   Tipper det går til det meste, jeg 🙂 For eks. sammen med kyllingfilet og blomkålmos? Eller til taco, som noen over her foreslo 🙂

   – C

   1. Tuuuusen takk! 😛

 23. Madeleine

  Hei. Jeg har et spørsmål angående hundene dine. Pleier de å gjøre fra seg på flossteppet ditt? Ser at du har et veldig lyst og pent flossteppe i stua. Jeg har en chihuahua på snart 5 måneder og han gjør fra seg på teppene mine. Har du noen tips for å unngå dette?
  Setter veldig pris på svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det gjør de aldri 🙂 Jeg var veldig flink da Hugo var liten, så han ble stueren ganske fort. Han gjør derfor aldri fra seg inne. Det samme gjelder med Ronaldo, selv om det ikke var je som stod for de første månedene av oppdragelsen hans 😉

   – C

 24. Hei!
  Reagerte bare på osten fra Tine som er revet. Har ikke prøvd akkurat den, men er jo veldig mange oster som er ferdig revet som inneholder masse «dritt» i tillegg til selve osten. Er den fra Tine «ren»? 🙂

  1. Fotballfrue

   De som inneholder masse «dritt», er de revne ostestypene som det kun står «revet» på. Som for eks. den fra First Price. De har ikke lov til å skrive ost, om det ikke er ost. Den fra First Price heter jo bare 500 g. revet 😉 Inneholder bla. potetmel og lignende. Denne fra Tine inneholder 0 gram karbohydrater og er ren 😀 Kun ost. Ordentlig ost.

   – C

   1. Ingerid

    Okei, takk for at du svarte! 🙂 Du skal ha creds for at du er så flink til å svare på kommentarer altså! Jeg er imponert. 🙂

 25. Ser godt ut 🙂
  Men jeg stusser litt på steketemperaturen, tror ikke ovnen min går til 300 grader en gang. Skal det være 200 grader?

  1. Fotballfrue

   Vår går til 300, så jeg skrudde den selvsagt på maks 🙂 Går mye fortere da. Du kan jo prøve med 200 🙂

   – C

 26. Nam, det så godt ut! Jeg lurer på om det går ann å lage dem uten parmesanost? Blir det veldig annerledes isåfall? 🙂

  1. Fotballfrue

   De går nok helt fint 🙂 Mister vel kun smaken av parmesan 😉

   – C

 27. Nam, det så godt ut! Jeg lurer på om det går ann å lage dem uten parmesanost? Blir de veldig annerledes isåfall? 🙂

 28. Sånne lager jeg i mikroen, det er superdigg!

 29. Mmm, spennende! Må testes ut en gang 🙂
  Hadde vært interessant å se dine yndlings-styrkeøvelser en gang! Alle vet jo at du foretrekker mølla, men hvilke styrkeøvelser finner du mest effektive? Du har sikkert skrevet om det før, men tenkte å spørre likevel 🙂 Du er et flott treningsforbilde, og det er godt å se at du er en person som klarer å ballansere trening og kosthold, men samtidig unne deg noe når du har lyst! Finnes nok av farlige slankeblogger som ødelegger psyken til unge jenter. Stå på!

 30. Jeg må bare si at jeg leser bloggen din hver eneste dag, og stortrives med å lese innleggene dine. Du skriver kjempe bra, og jeg har fulgt deg siden i fjor sommer 😉 Og ja, osteflarn så veldig, veldig godt ut – må prøves til helga!
  Ha en strålende kveld, både tobeinte og firebeinte 😉

 31. Anne Line

  Liker veldig godt at du legger ut slike tips:)
  Også er de alltid så gjennomført! Alt står liksom så klart og tydelig. Umulig å gjøre det feil!:D
  Tusen takk for at du allttid har innlegg av høy kvalitet! Det er en fryd å lese bloggen din:)
  Ha en god kveld videre 🙂

 32. Det der så veldig enkelt ut! Det må nok prøves! Jeg legger til innlegget i bokmerker jeg 😀

 33. Dette har jeg ikke hørt om før, men det så da godt ut. Ikke så vanskelig å lage heller tror jeg. Da er planen klar for lørdagskosen!

 34. Fantastisk godt!

 35. Anne Line

  Lurer på om du kan anbefalen en bok om lchf? Hvis du har noen:)
  Jeg har selv Dr. Sofie Hexeberg sin.

 36. Hei Caroline!
  Vil bare si at du er en inspirasjon for meg både når det gjelder trening og kosthold! Jeg går siste året på idrettslinjen å det er ikke alltid like lett å holde motivasjon oppe til både trening, skolearbeid og fokus på et bedre kosthold, men det hjelper å titte innom bloggen din hver dag 🙂

  Takk for alt du deler med oss, jeg setter virkelig pris på det! 🙂

 37. Ser kjempe godt ut 🙂

 38. Ser namnam ut! Bare synd jeg ikke kan spise melkeprodukter for tiden… 🙁

 39. Salter du ostesnacksen før du spiser de? eller spiser du de naturell?
  Så veldig godt ut:)

  Forresten, du som er så glad i sushi, hvordan blir det med det nå som du har gått over til LCHF?:)

  1. Fotballfrue

   Sashimi 🙂

   – C

 40. Prøv den pizzaosten fra Tine som heter 4 oster neste gang. Jeg lager ofte slike osteflarn med denne i steden for den originale, fordi den inneholder mozzarella og cheddar i tillegg til norvegia og jarlsberg. Det blir kjempegodt =)

 41. Christine

  Nå skal jeg for første gang skrive igjen en kommentar her, for jeg er veldig nysgjerrig på dette kostholdet ditt. Er det helt nulltoleranse på karbohydrater? er så glad i pasta og ris, føler det er vanskelig å finne en erstatter for det, spesielt med en kjæreste som MÅ ha full pakke til middag, holder ikke med salat til kyllingfilet, han er som meg veldig glad i disse ris, pastasakene. Men, så det jeg lurer på er egentlig hva slags innvirkning dette kostholdet har på kroppen? Slankende? Eller bare sunnere for kroppen liksom? håper du tar deg tid til å svare, spennende å lære litt om 🙂 kunne bare tenke meg en mer fitt og sunn kropp, trenger det for å bygge muskler og bli fornøyd 🙂

  og så må jeg slenge med at jeg er imponert over hvor flink du er til å opprettholde bloggingen og være positiv i den vonde situasjonen du er i, men skriving er jo ofte terapi, så hjelper nok å få tankene over på noe annet. du er sterk, og flott, og et stort forbilde for mange unge her inne 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg må bare spørre, hva er det med pasta og ris som gjør at dere MÅ ha det? Det smaker absolutt ingenting, pasta er jo laget av kun mel og vann, og det metter faktisk ganske dårlig også :p

   Vi ligger på ca 10- 15 % karbohydrater i løpet av en dag, det er hovedsakelig fra nøtter, grønnsaker og bær. 20 – 25 % fra proteiner, og 60 – 70 % fra fett. Jeg skjønner godt at han ikke blir fornøyd med kylling og salat, da han mangler det viktigste i hele måltidet, nemlig fett 🙂

   Innvirkningen på kroppen kan være flere ting, men de meste sentrale er mer energi gjennom dagen, aldri småsulten, bedre utbytte av trening, stabilt blodsukker, null søtsug etc.

   Det finnes masse erstatninger for pasta, ris og poteter. Det er jo bare å lage en spennende saus, eller gjøre noe spesielt med grønnsakene. Blomkålmos er jo hundre ganger bedre enn potetmos, eller past og ris for den saks skyld 🙂

   – C

   1. Christine

    haha nei du kan så si, det er helt sikkert bare en helt unødvendig vane, gamle vaner er vonde å vende vettu, det er liksom alltid kjøtt, pasta/ris/potet, grønnsaker/salat og saus, den perfekte middag 😛 men har i alle fall gått over på fullkornspasta/ris, men er vel kanskje som disse lettproduktene det da? ( som jeg selvfølgelig også trodde hjalp haha). Nei jeg skal gjøre enn innsats og prøve, høres jo ut som det er veldig bra for kroppen 🙂

 42. Du er veldig inspirerende! 🙂
  Noen dager går jeg inn på bloggen din bare for å finne noen oppskrifter til middagen!

 43. Mmm så godt ut, skal prøves! Tenker du på økonomi når du handler mat, eller stopper ikke prisen deg? Jeg er student og lever av å finne billigst mulig mat, sjekk ut http://www.studentliv.net.

 44. Har i ett år prøvd å lagt om til denne livstilen du har,men synes det er så utrolig vanskelig ,spesielt når jeg blir inviter i selskaper der det serveres mye mat med sukker! !Må nekte meg alt jeg er glad i.som is,yoghurt,pasta,kaker,pizza, vafler,grøt,frukt og grovt brød. Syns spesielt det er vanskelig når ikke resten av familien er interessert i å legge om kostholdet. Jeg sliter med overvekt og har prøvd det meste av kurer,dietter!

  Noen spørsmål.Spiser du iskrem? Og hva med capuccino er det fy?

 45. Elisabeth

  Hei Caroline:) Har et lite spørsmål. Du spiser en del Atkins-barer? Kjøpte meg en idag og så på næringsinnholdet. La merke til at det var 19 g karbs pr 60 g. Synes dette virket relativt mye, spesielt hvis man har et LCHF-kosthold. Tar jeg feil?

  1. Fotballfrue

   Les hele pakken 🙂

   – C

   1. Elisabeth

    Hva mener du?

 46. Anne-Gro

  Heisann Caroline!!

  – Jeg har akkurat blitt tipset om bloggen din, og jeg må bare si at jeg er mektig imponert!
  Så utrolig flink du er!! Både med å skrive, forklare & ikke minst bildene..
  Jeg er ikke den største blogg-fan`en, men din skal jeg følge med på! Tusen takk for alle gode mat tips! Kom med flere, dette er strålende for oss andre som prøver å kutte ned på karbo.
  Ellers så vil jeg bare få kondolere over deres tap av et kjært menneske…

  Vennlig hilsen fra Anne-Gro

 47. Kjerstin

  MMm det så skikkelig godt ut. må prøves:)
  Men ang denne dietten , har ei lita jente som ikke er spesielt glad i grønnsaker. Vi prøver, vegetarianere som vi er . Hun spiser selvsagt kjøtt, må jo det – får velge selv når hun blir eldre.
  Men problemet blir tilbehør til kjøttet…er jo ensformig å bare spise det. Vil jo ikke at hun skal proppes full av karbohydrater .
  Noen tips?

 48. Kan desverre ikkje spise det sida eg har laktoseintoleranse..
  lurte på om du har eit anna forslag til snacks da?:)

 49. Christina

  Hei Caroline 🙂 Jeg lurer på en ting, når du går på LCHF dietten, er du plaget med kvalme og lignende etter trening? Jeg er selv glad i jogging.. Etter jeg har hatt en lang løpeøkt så opplever jeg at jeg blir skikkelig kvalm, og lurer på om det kan være fordi jeg har spist lite karbohydrater før trening, eller hva tror du?

  1. Fotballfrue

   Jeg var plaget av kvalme i starten av kostholdsendringen, men ikke nå 🙂

   – C

   1. Christina

    Takk for svar 🙂

 50. Skal helt klart teste ut dette istedenfor skjell til tacoen 😉

 51. Nam det så veldig godt ut <3

 52. Madeleine

  Ååh bestefar er veldig flink til å lage mat og pleier og lage sånne, eller bare at han bruker sånn vellagret norvegia istedet. Det er kjempegodt. Et tips, ihvertfall som fungerer til vellagret norvegia er å ha sånn akasiehonning som man dypper osten i, det er KJEMPE godt!

 53. Jeg synes du er sååå flink til å svare på kommentarer og opptatere bloggen din samtidig som du virker som en positiv jente/dame! 😀
  Er det usunt å spise pasta, ris og poteter? Jeg har hørt at du får mye proteiner osv. av dem 🙂 Jeg bor sammen med 3 andre så det er ikke jeg som velger middagen, men brød har jeg sluttet sånn ca med 😀 Hvis jeg trener hver dag og spiser pasta, ris eller poteter til middag blir jeg tykk da? 🙂

  1. Fotballfrue

   Du får ikke særlig med proteiner fra pasta, ris eller poteter. Du blir heller ikke automatisk tykk av det, det avhenger av aktivitetsnivået ditt og hvor mye du spiser av det.

   I utgangspunktet bør du være forsiktig med inntaket av disse matvarene, spis med måte 🙂

   – C

 54. Dette så jo bare kjempegodt ut, skal definitivt prøves ut. 🙂
  Du virker til å virkelig ha satt deg inn i dette kostholdet, og inspirerer i hvertfall meg til å prøve ut det samme. Ser i tidligere innlegg at du anbefaler å ikke spise frukt, gjelder det all frukt? Og et spørsmål om atkinsbarer, spiser du dem helst etter trening eller spiser du dem noen ganger som snack på kvelden eller til kaffen?
  Må ellers benytte anledningen til å skryte av en positiv og motiverende livsstils-mote-trenings-blogg!

 55. Oj, stilig 😀 skal virkelig prøves ut !

  -https://inamakeup.blogg.no/

 56. Christina

  Dette så godt ut! 🙂 Hvor mange kalorier er det i de?

 57. prøvde å steke mine på 290 (max på vår ovn) i 10 minutter, men da ble de helt svarte …

  1. Fotballfrue

   Haha :p du må jø følge med underveis slik at de ikke blir brent,sa jeg jo 🙂

   – C

   1. gjorde det :p men så var jeg uoppmerksom i 2 minutter …

 58. hmm… skal ærlig inrømme at å kutte ut alt av karboydrater har vært i mot meg lenge, har ikke spiste brød og pasta/ris maks anna hver uke, i to år nå, men knekkebrød og frukt er det vanskelig å kutte ut. er ekstremt glad i både bananer og epler. men må si du inspirerer.. er veldig glad i egg, så frokost ville jo ikke akkurat blitt noe problem, men lurer på åssen light bruser er i forhold til denne livsstilen? er det okå å drikke fanta zero og nestea light? og om det ikke er det, hva annet drikker dere enn vann? er veldig glad i vann, men i helgene føler jeg at det blir ikke nok med bare det

 59. Jacqueline

  huff, du kan ikke spise ost når du trener så mye på SATS… nå må du bli kvitt kaloriene hos SATS, så ses vi etter du har vært på SATS.

  1. Fotballfrue

   WTF?!? Jeg spiser så mye FETT jeg bare vil 😀 FETTFETTFETT 😀 😀 😀

  2. What????

 60. Kjære Caroline! 
  Må først og fremst få si at du er en aldeles så nydelig dame. 
  Er ingen bloggleser, men har flere ganger i det siste tatt meg i å havne opp her inne. Du ser sunn og frisk ut! Trenger ingen rakettforsker til for å forstå at du har jobbet for å se slik ut. Cudos! 🙂 Vel, det er vel få av mine ord du ikke har hørt hundre ganger før. 
  Legger merke til at det er myye fokus på kosthold og trening. Misforstå meg rett; sier ikke at det ikke er vel og bra. …skjønner ikke at jeg gidder å røre rundt grøten. Har du hørt om ortoreksi? Ikke gi meg pepper, bare ta en titt på det. 

  Stå på videre! Du er flott! 🙂

 61. hei, jeg prøvde akkurat å lage det, men jeg tok bare på 274 grader, også lot jeg de stå i 10 minutter, og når jeg skulle ta de ut var de helt svarte og kjøkkene var helt røykbelagt. Hva gjorde jeg galt? Er det en spessiel måte du steker dem på ?

  -Hilsen Rikke 😀

  1. Fotballfrue

   Det er viktig å følge med underveis så dette ikke skjer 😉

   – C

 62. aw, naaaamm

 63. VIKTIG å følge med dem mens de steker ja! MIne endte opp i kull 🙂

 64. Malin :o))

  Hei :o)
  Jeg prøvde og lage denne snacksen ikveld, og jeg satt på 300 grader, og puttet de inn. Det så ut til og gå ganske bra, helt til jeg så at det var fult av røyk inne i ovnen.

  Det endte med kjempesvart snacks, og en stinkende og røykfulll leilighet. :-P!!

  Men de ser veldig gode ut, så i morgen prøver jeg på nytt, bare med en del mindre varme!
  Takk for flotte matoppskrifter, det er moro å lese! :o))

  God kveld videre:).

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *