Caroline tester

Jakten på en ny, plettfri mascara startet da jeg fikk vite at Smashbox sin fantastiske Bionic skulle gå ut av produksjon. Jeg kan jo ikke være avhengig av noe som ikke eksisterer! Bestemte meg derfor for å prøve et produkt fra Nilens Jord, som jeg har hørt så mye fint om. Valget falt på deres volume mascara – Gold. Hittil lover den gull og grønne skoger. Kanskje dette blir arvtageren til Bionic?

Nilens Jord selges ikke i butikk, men du finner det blant hos Makestyle.no. Volume mascara Gold finner du her.

Før med ingenting / etter med ett strøk over & under

Lite minus for at det kommer litt mye mascara på kosten i starten (som da jeg tok dette bildet). Da har den lett for å samle vippene.  Nå som jeg har brukt den en stund, er det mer passelig mengde på kosten.

Her har jeg løsvipper sammen med mascara fra Nilens Jord – på bloggawards.

// foto: seher.no //

Mascaraen er sponset av makestyle.no

44 kommentarer

 1. Den mascaraen så veldig bra ut på deg! Takk for tipset 😉

 2. Det hørtes bra ut! 😉

 3. Har du prøvd den nye fra Dior? vil virkelig anbefale den på det sterkeste, viste ikke at vippene mine kunne bli så lange engang! Virkelig til å anbefale! Dior 365 tror jeg den heter! 🙂

 4. Ser jo fin ut, den.

 5. Du er nødt å prøve Helena Rubinstein sin, sexy black lashes. FANTASTISK! Litt dyr, men så absolutt verdt det. 🙂

  Nathalie – Sangbloggen

 6. Caroline, nå er jeg litt deg, slik du var for ca 1 uke siden 😛 Idag har jeg vasket og skrubbet hele leiligheta, og er veldig klar for min kjære som kommer i morgen (selvom han egentlig skulle komme idag)! Som jeg gleder meg <3

 7. Digger Maybeline sin nye, den lilla. Den er helt genial. Så om denne ikke holder mål til slutt, kan jeg anbefale den 😉

 8. Bruker en mascara fra YSL nå, og har vært på jakt etter en ny variant.. Får se om jeg ikke prøver ut denne 🙂 Takk for tips.

  Forresten et nydelig bilde av deg. Du gløder 😀

 9. Adele Kristin

  Nilens jord har mange gode produkter og de selges ikke bare på nett, men i en butikk i Drammen som heter Gajda fashion og på danskebåten 😉

 10. Sikke et godt billede af dig fra blog award. Har du ikke flere billeder derfra?

 11. Ser egentlig ikke stor forskjell, men det er sikkert bare kameraet 😛 men drugstore mascaraer som maybeline eller Loreal er veldig gode de også, for en billigere penge! makeupartister bruker drugstore mascaraer, fordi det sier at de er bedre enn de eksklusive som YSL, Dior. Og jeg er enig. jeg har en Smashbox mascara og en fra Maybeline og jeg fåretrekker å bruke sistnevnte fremfor Smashbox 🙂 Så hvis ikke den nye mascaraen din når målene, kan du alltids prøve ut drugstore 😀

 12. Hvis du får mye mascara på kosten kan du dra et papir forsiktig over. Har du fått klumper på vippene kan du skylle mascara kosten helt rent og bruke den som om du tar på vanlig masara. Det hjelper med å ta bort klumper.

  1. Ja, det gjør jeg også 🙂 Bare at jeg bruker en gammel mascarabørste, som jeg har rengjort. Det blir en del svinn om du vasker samme mascarabørste som du påfører med, hver gang 🙂

   Caroline: Akkuratt nå bruker jeg denne mascaraen:
   https://www.esthetique.no/Merkeguide/Clinique/20714365424/

   Veldig merkelig form, men du kommer virkelig til over alt!! også de små vippene 🙂 De deles veldig fint.

   1. Jeg bruker også en gammel mascarabørste til å fjerne klumper eller dele vippene som er klistret sammen. Fungerer helt perfekt! 🙂

 13. Synes Max Factor false lash effekt er best 😉 Men..skjærer du tenner om natta?

  1. ENIG! : )

  2. det har jeg også lurt på!

 14. Den så veldig bra ut! 😀

 15. Hei Caroline!
  Hvordan fungerer den lchf-dietten? Hvordan er det mulig at en diett der du spiser (mye) fett, er sunt for kroppen? Den virker jo genial, i og med at du slipper å kutte ned på godsakerne! 🙂

  1. Fotballfrue

   Slipper å kutte ned på godsakene? Hvis det er sukker du sikter til, så bør du absolutt kutte ut det i forbindelse med lchf 🙂 Eller mener du at den fete maten er godsaker?

   Det er karbohydrater som er det usunne, de påvirker blodsukkeret så kroppen lagrer fett, derfor blir vi fete, og derfor blir vi syke 🙂

   – C

 16. Isabelle

  Vi har nilens jord på hudpleieklinikken vår:) men enda
  Så sverger jeg til loreal av alle ting.. Beauty tubes, «vannfast» som man
  Løsner med varmt vann om kvelden:) holder seg perfekt hele dagen:)

 17. Caroline

  Bruker Dior Show sin mascara jeg 🙂 Er superfornøyd med den.. Men heldigvis er jeg velsignet med veeeeldig lange og fyldige vipper fra naturens side 🙂
  Ser ut som NJ mascaran funket god med løsvipper, men ikke overbevist over resultatet den ga alene :/

 18. Åå, Caroline! du var SÅ fin på bloggawards, kan du ikke lage et innlegg hvod du skriver hvordan makeup du brukte da og hvordan du påførte det? 😀 elsker bloggen din! du er et stort forbilde 🙂 håper det går fremover med både deg og Lars Kristian, tenker masse på dere <3

 19. Hvilke løsvipper bruker du? Hel rad eller «en og en» Hihi 🙂 Og hva synes du er best og vil anbefale?

  1. Det heter punktvipper.

 20. Fint! 😀 se vår nye haba haba video!

 21. Når du sier går ut av produksjon, mener du hos coverbrands, eller mener du generelt aldri lages mer? For hvis ikke kan du jo evt finne den på utenlandske nettsider;) eller hamstre mens den fins:D

  1. Fotballfrue

   Jeg har hørt at den ikke skal produseres mer.

   – C

 22. du er så fin 🙂 Alltid pen, jeg er også veldig fornøyd med Dior sin 🙂 Men denne kledde deg 🙂

 23. løsvipper

  HVA SLAGS LØSVIPPER BRUKER DU? MERKER OG NAVN PLEASE?

 24. Diorshow Ionic Extreme – verdens beste ! (:

 25. Den så litt tørr ut, hvis du skjønner hva jeg mener. Men det kan jo hende den «kommer seg» litt etterhvert. Jeg sverger til Lancôme sin Hypnôse!

  1. hmm håper noen tenker på at loreal og lancome tester på dyr.. se på siden til dyrebeskyttelsen eller noah for lister av hvem som tester på dy

   1. Auda, det var jeg ikke klar over. Da går den i søppla!

 26. Jeg har testet ut Smashbox sin Bionic mascara og jeg syns egentlig ikke den var noe særlig jeg. Den var tørr og rar og jeg fikk ikke til å få fine vipper. Så har gått tilbake til Chanel sin Inimitable mascara, den er fantastisk!!! 🙂

 27. Jeg bruker Dior Show i helgene/pyntede anledninger, og L’oreal Lash Architect til hverdags.
  Mitt beste mascara tips er å kjøpe ny mascare hver måned (hver 5-6 uke i alle fall), da unngår man infeksjoner dersom man har sensitive øyne, samt at vippene blir finere, mascara som er over 5 uker gammel drysser lettere syns jeg…

 28. På det siste bildet var du helt nydelig!

  Kanskje jeg skal prøve ut den mascaraen der:-)
  Den funker i hvertfall supert på deg!

 29. Har den mascaraen selv faktisk 🙂
  er ganske fornøyd med den, men er enig med det du sa at det kommer litt mye
  på kosten i begynnelsen.

 30. Kunne du testet Tigi bed head sine produkter? evt den leave-in balsam sprayen? 🙂

  -https://inamakeup.blogg.no/

 31. synes i grunn det der bare så tørt og klumpete ut, jeg. personlig bruker jeg Loreal sin clean definition telescopic. jobber man litt med den får man utrolig fine vipper. får masse skryt for øyevippene mine 🙂

 32. Hei. Ser du er opptatt av å bruke sminke med naturlige ingredienser og uten parabener, og det er kjempebra. Kanskje du kan tipse om hvilke pleieprodukter du også bruker, f.eks renseprodukter, kremer og slikt hvis dette også er parabenfritt og like naturlig?:)

  1. Fotballfrue

   Ole Henriksen 😀

   1. Kjersti

    Tusen takk! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *