HYSJ

Nå er jeg nysolet, nydusjet, usminket, og sitter med blåbærmaske fra Ole Henriksen kladdet utover hele ansiktet. Leiligheten er skinnende ren, jeg har vasket i tre timer i dag! Tør ikke en gang tenke meg hvor lang tid jeg kommer til å bruke når vi en gang i fremtiden får oss hus. .

Med meg i sofaen har jeg favorittgutta mine, som faktisk prøver å spise opp ansiktet mitt i skrivende stund. Men ikke si noe til matfar! Vanligvis er sofakos veldig forbudt. Tihi 😀

Nå skal jeg lage meg litt kveldssnacks før jeg reiser til drømmeland. I morgen skal jeg så altfor tidlig opp.

41 kommentarer

 1. KOs deg! God natt 😉

 2. Marte :)

  Fy søren, Caroline!! Du er utrolig flink til å oppdatere, har ikke vært inne hele dagen, og så er det hele tre bra skrevet innlegg å få med seg!!
  Kjempegøy 🙂

  Og til sist et spørsmål; når du snakker til Lars- Kristian, sier du Lars- Kristian eller Lasse eller noe helt annet? 🙂

  1. Fotballfrue

   Begge deler, eller bare Eriksen :p Hehe 🙂

   Tusen takk <3

 3. Marthine!

  Du har en helt fantastisk blogg 🙂 Blir så utrolig inspirert! Du er også utrolig flink til å oppdatere leserne dine, noe som kanskje er grunnen til at de fleste går inn på bloggen din x antall ganger iløpet av dagen! tihi. Ha en fortsatt strålende kveld!

 4. Føler meg fresh bare av å lese bloggen din. Du er fabolous!!<3

 5. høres ut som en herlig kveld. god natt! 🙂

 6. Det er en glede å gå inn på bloggen din hver gang, Caroline! Om det ikke er nytt innlegg leser jeg det gamle om igjen, og når det er et nytt smiler jeg fra øre til øre!
  Du er så utrolig inspirerende! Tusen takk for at du er så flink til å oppdatere, skrive innlegg og ta fine bilder!

  Ha en nydelig kveld!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for at du forteller meg dette, jeg blir så glad 🙂

   Klem til deg <3

 7. Cathrine

  Har du noen forslag på navn til en liten pomeranian-jente? 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, gratulerer! Hva er stamtavlenavnet da?

   – C

   1. Cathrine

    Tusen takk 😀 Er i ekstase! «Gizmo», men jeg vil jo ha et navn jeg føler er riktig. Også har jeg tenkt litt på Chloè, men er veldig åpen for forslag?

   2. Torill

    Fiona, Aurora, Mille, Princess, Lady, masse fint å velge til prinsessen.

    Lykke til, herlig med pomme, og lett skjemme bort 🙂

   3. Min hund heter Minnie<3

 8. Åh, tusen takk Caroline! Du gjør virkelig dagen min mye bedre! 🙂

 9. kos deg 🙂

 10. Karoline

  Du ser fantastisk ut, din vakre solstråle! God natt og sov godt 🙂

 11. Katinka

  Hei 🙂 Jeg har fulgt bloggen din en stund nå, ville bare si hvor inspirerende du er! Og så lurte jeg på om du kunne (når du får tid selfølgelig) fortelle oss hva du spiser i løpet av en uke? Jeg er litt ny på lavkarbo, så jeg synes det er vanskelig å gi opp forskjellige ting som brød, poteter og slike ting. Har du noen inspirerende ord?:-)

 12. Sov godt, nydelige deg 🙂

 13. Hei Caroline!
  Du er en utrolig motiverende og inspirerende person med bloggen din, du lyser opp og gleder meg til hvert innlegg 😀
  Et lite spørsmål ang. Ole Henriksen ansiktsmasken. I denne vinterkulden begynner huden min å reagere ved røde nupper i neste og kinnbensområdet. Jeg har aldri hatt det jeg vil se på som uren hud og blir helt satt ut over hvor mye «urenheter» jeg har fått av denne kulden. Vet du om denne annsiktsmasken vil hjelpe mot det, evt. noen andre gode ansiktsmasker/kremer som kan hjelpe? 🙂

 14. Du har en kjempefin blogg! Har følgt med på den en god stund nå!! Må virkelig si at du er et forbildet for mange jenter, you go girl!

  Jeg jobber i en ny butikk som er kommet i Fredrikstad, nabobyen til ditt barndomshjem, som heter Støy! Dette er en butikk med flere merkeklær, og jeg lurer på om du kanskje vil ta en titt innom bloggen å sjeke den ut? Kanskje kommentere også? Eller ta deg turen innom neste gang du er hjemme!

  http://www.stoyws.blogspot.com

  Holiya

 15. Elsker at du oppdaterer så ofte 🙂 Følger med hver dag!

 16. God natta 🙂 du er så pen naturig også <3

 17. God natta 🙂 du er så pen naturig også <3 er også enig med at det er utrolig bra du opptaterer bloggen din ofte, jeg er her stadig for og se , og som de andre sier , blir utrolig blid når det kommer nytt etter nytt 😀 du er den beste bloggeren jeg noen gang har lest <3

 18. Har sikkert sagt dette før, men jeg sier det igjen : du er helt utrolig flink! Du skriver gode og «meningsfulle» innlegg hver dag, og flere ganger til dagen!! Sjekker bloggen din hele tiden jeg 🙂
  Kan såvidt tenke meg at du gleder deg til Lars Kristian sin hjemkomst 🙂 han var så søt da han ble avslørt med tanke på blomstene i det ene intervjuet :p
  Dere passer så utrolig bra sammen virker det som! 🙂
  Forresten; får ikke hundene lov av han til å være i sofaen?:)
  Mange varme nattaklemmer til en fantastisk jente ved navn Caroline

 19. Deilig med ren leilighet 🙂 Jeg sitter her bleik, udusjet, gammel sminke, og en snorkende bikkje i andre enden av sofaen. Drøm sprøtt!

 20. Hei! Vil først si at du har en fantastisk bra blogg, og jeg er innom her hver dag 🙂 Jeg er bare nyskjerrig på en ting ang LCHF-kostholdet deres. Er det slitsomt å ha et sånt kosthold? Bare tenkte på innkjøp av spesialvarer, brødvarer osv som du sikkert må bruke mye tid på å lage selv osv. Bruker du mye ekstra tid på dette i forhold til hva du gjorde før du begynte? Er det «dyrt» å ha et sånt kosthold med tanke på alt det ekstra du trenger? Er vel sikkert ikke så mye ekstra heller, men tenkte på når du laget den pizzabunnen for eksempel. Er jo enkelte ingredienser som jeg aldri har hørt om engang..
  Klem

  1. Fotballfrue

   Nei, det er overhodet ikke vanskelig, men folk tror det 😉

   Hvis du skal bake, så kan det være litt stress, men det gjør jeg jo ikke så ofte 🙂 I hverdagen er det jo bare å kutte ut pasta, ris, poteter og brød, og bruke masse smør, rømme, bacon, egg og creme freche, resten går av seg selv 🙂

   Det som er så fint på lchf, er at hver dag er en fest. Jeg har aldri spist så mye god mat før 🙂

   – C

   1. Birgitte

    Hei!
    Noen gode kveldsmattips? Hva sto på menyen i går? 🙂

 21. Så koselig <3 Kommer til å bli fantastisk å se igejn Lars-Kristian da!

  Jeg og Aleksander bor en time unna hverandre, så får dessverre ikke sett hverandre hver dag, men nesten da. Gleder meg virkelig til vi skal flytte sammen, en gang, så vi kan se hverandre så mye mer.

  Viktig å være flink husmor, som vet hvordan man vil ha det. Da trives man mye mer i hjemmet sitt. Gleder meg hvert fall veldig til å ordne til å få det akkurat slik jeg ønsker det fra rom til rom.

 22. Hei.
  Siden du er så sunn og opptatt av helse og kosthold.
  Hvorfor soler du deg i solarium?
  Er du ikke redd for de farlige strålene?

  Ellers vil jeg takk for en fin og innholdsrik blogg,
  med mange bra tips!

  1. Fotballfrue

   Jeg soler meg kanskje en gang i måneden, eller mindre 🙂 Det er ingen direkte helsefarer ved å gjøre det så sjelden. å gjorde jeg det kun for å ikke føle meg som en bleikis ved siden av Lasse som tross alt har vært i Spania 😉 Jeg har bestilt med selvbruningsprodukter, og gleder meg til å prøve det 🙂

   – C

   1. Hvilke bestilte du? Noen av dem vi leserne tipsa?

 23. Blitt litt nysgjerrig på dette kostholdet ditt, du som trener så mye må vel spise litt karbohydrater og?
  Jeg pleier å spise havregrynsgrøt til frokost, er det low carb eller fyfy?

 24. Jeanette

  har du tatt blodprøver etter at du begynte på ditt nye kosthold? har du mer eller mindre kolestertol?

 25. Hei flotte Caroline 🙂 Jeg blir så inspirert av bloggen din, at når jeg har tid så går jeg tilbake å ser hva du har skrevet tidligere 🙂
  Men så kom jeg bort i noe jeg ikke visste, har du jobbet i klesbutikk? 🙂

 26. Cecilie Maria

  Å, så søte dere er i sofaen! My lips are sealed 😉

 27. Hei Caroline. Har lest bloggen din lenge, og har et spørsmål som jeg håper du kan svare på en gang. Jeg lurer på hvordan du tar vare på dine high heels/pumps? spesiellt nå på vinteren? Du bruker jo disse mer enn de fleste, men skoene dine ser alltid så bra ut!!

 28. Er så herlig å våkne til at du har skrevet nye innlegg, spesielt når jeg ligger hjemme med forkjølelse og altfor vondt i magen…

 29. Gud, du er fantastisk Caroline!
  Du inspirerer virkelig, og du har mye av æren for at jeg endelig fikk kroppen opp av sofaen, og inn i treningsstudioet! Jeg har gått ned 22 kg, og har 12 kg igjen, før jeg har nådd idealvekten, så keep up the good work!!:D
  En solstråle er du!=)

 30. Hei!
  Jeg er bare nysgjerrig på en liten ting, hvilken matvare butikk bruker du?

  Klem 🙂

 31. Josefine

  du er så sykt nydelig og leiligheten deres er også dødsfin ! Jeg bor i hus nå og det er egentlig bare styr, veldig mye å vaske og veldig mye vedlikehold med hage, beising av terasser, maling og vasking av kledning osv. tror snart jeg vil flytte til leilighet altså 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *