Eller hur?

Da står jeg endelig på farta til å gjøre alt jeg skal i dag, som ikke innebærer kontorarbeid og SATS. Jeg må ut i allmennheten og handle nødvendigheter til i morgen. Det vil si barberblader og barberskum (siden jeg har anlagt skog på leggene etter at Lars-Kristian dro) matvarer, vin, telys og godlukt.

Måtte faktisk ut i heisen for å ta bilder til dere, blir nok bedre saker når mesterfotografen kommer hjem. Har nemlig ikke fått selvutløserknappen min til å fungere, så da blir det dårlig med dagens antrekk. Nettopp det er faktisk noe jeg savner selv.

Dagens fottøy i litt bedre kvalitet – mine favoritter fra C. Louboutin. Har jeg forresten nevnt at jeg har blitt totalt hekta på ballerinaer, etter at jeg så Black Swan?

Ha en fin ettermiddag, vi snakkes litt senere ♥

98 kommentarer

 1. therese

  sykt fine sko! Du er helt nydelig Caroline

 2. Karoline

  Hvor mange Louboutin-sko har du egentlig? Nydelige sko:)

  1. Fotballfrue

   Det er bare 4 🙂 Har veldig lyst på et til. . Klarer ikke bestemme for boots eller pumps 😉

   – C

   1. «bare fire» 😉 nydelige !

 3. Kjempe fine sko! helt perfekte, har selv vært inne på C. Louboutin sin side for å se etter noen som dine:D
  kos deg masse videre:)

 4. Angelina

  Åhh, elsker ballerinaer jeg og! Tanken på å bruke dem en varm og solfyltsommerdag gjør meg utrolig glad!! Du er helt skjønn du Karoline <3

  1. Fotballfrue

   Jeg tenkte mer på ballerinaer som dansere jeg da, men skoene er selvsagt også flotte 😉

   – C

 5. Emilie Solberg

  Hehe, jeg barberer heller ikke leggene så ofte, i alle fall ikke nå på vinteren! Du virker så utrolig jordnær! 🙂

 6. Tina Jeanette

  Du STRÅLER, Karoline! Så kjekt å se du har «lagt» på deg itt muskler, du får så mye finere former. Likte skoene din utrolig godt 🙂 Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Æ, jeg har ikke lagt på meg :/

   – C

   1. Blir du stresset når noen sier at du har lagt på deg?

   2. Fotballfrue

    Nei, jeg blir ikke stresset – jeg kjenner selv sannheten og har hatt samme vekt i hvert fall helt siden jeg startet bloggen. Men samtidig er det verken hyggelig å høre at jeg har lagt på meg, eller blitt tynnere.

    – C

   3. hehe den personen så har skreve den kommentaren ville bare ha en reaksjon.. (sannsynligvis) du må slutta å besvara sånn idiotiske kommentara…- hvis du vil få slutt på det 😉 Der e mange «syge» mennesker der ude så ikkje unne det en dritt.. meine sånne ikkje fortjene oppmerksomheten din! – Du e på millimeteren lik så du har vært heila tiå, derfor så lett å gjennomskua enn sånnen kommentar. ( har vært fjortiss eg og..) Sånn ca heilt t nå nylig 😛 hehe I wish ;p

  2. Eeh, Caroline har vel ikke lagt på seg? Hun er jo akkurat like slank og fin som hun alltid har vært 😀 Jeg ser hvertfall ikke noen forandring, jeg!

   1. Det er kanskje det dummeste jeg har lest på lenge! Selv synes jeg du har sett ganske så mye tynnere ut de siste ukene, men etter som du hevnder at du veier det samme, så gjør du vel det. Men opplever du at det nye kostholdet har endret kroppsfasongen din? Litt vanskelig å se på bildene at huden er blitt enda finere (du ser alltid «feilfri» ut), men synes du selv at ansiktet ditt er blitt annerledes? Etter som lchf skal medføre større forbrenning av kroppsfettet, lurte jeg på om dette også er tilfellet med det lille laget av naturlig underhudsfett i ansiktet ditt. Sier ikke dette for å såre, men synes du ser mer kantete og dradd ut… Det kan jo være vinkel og lys…
    Håper uansett du har det bra. Må bli superdeilig å få mannebenet hjem igjen! Nyt det!

   2. Renate

    Nå er det stor forskjell på å legge på seg fett og å legge på seg muskler! Muskler er bra, og jeg regner med det var det som var ment her 🙂

   3. Fotballfrue

    Har nok ikke fått noe mer muskler heller 😉

    – C

   4. Elisabeth

    Hvis du i så fall hadde «lagt på deg» mer muskler, så er det bare fint og sexy synes nå jeg:) Synlige muskler på jenter er veldig pent, så lenge det ikke blir for mye såklart.

 7. Hvilken parafyme bruker du? Du har kanskje sagt det før 🙂

  1. Fotballfrue

   Lolita Lempicka og Escada Magnetism. Har kjøpt en ny fra Britney Spears nå, og en fra Victoria’s Secret som jeg venter på i posten 😀

   – C

 8. Hehe, morsomt! Kjenner meg igjen angående leggene 😛 har faktisk kjøpt meg flere trenings-tights (i full lengde) pga dette «problemet».. Hørtes ut som en romantisk aften du har i vente! 🙂 Tror også ballerina-trenden blir spredd pga filmen Black Swan! Har du sett den? Kjempebra film! 🙂 Ønsker deg en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Ja, filmen er utrolig bra. Vil se den igjen 😀

   – C

   1. Barberer kroppen hver eneste gang jeg dusjer jeg 🙂 Da er det veldig lite å fjerne hver gang; tar 30-40 sekunder 🙂 Venter til huden er varm, myk og våt av dusjvannet før jeg gjør det; dvs lar balsamen virke mens jeg tar barberingen 🙂 Funker som gull; silkemyk hud hver dag <3

 9. Det var en kjempe fin outfit, elsker stilen din !
  Ha ha, da burde du være hekta på meg, har danset ballett i ca.5 år 🙂

 10. Kristin

  Hei 😀 Utrolig fin bluse du hadde på deg ?:D Kan jeg spørre hvor den er fra?:D

  1. Fotballfrue

   Blusen er fra BikBok, og korsettet under er fra H&M 🙂 Båndet rundt livet er fra en bluse fra Zara.

   – C

 11. Nice skohylle! I løpet av de siste innlegga dine har jeg tenkt at det er synd at du blir så «lost» når LK er borte. Det er jo lov å savne noen, men en trenger jo ikke rømme til mamma/sutre etc selv om kjæresten er borte noen dager. Kan du ikke bare nyte roen, det å være alene? Syndes det sender dårlige signaler til unge jenter. Jenter må være selvstendige, ikke «ramle sammen» så fort gutten er borte.

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 Vet ikke helt ærlig ikke hva jeg skal svare på dette….

   – C

   1. Hohohohohohohohoho, dette var tidenes innlegg! Caroline, fikk du egentlig med deg hva poenget var her, for jeg falt raskt av på slutten der..? Love your man, but enjoy your time apart from him as well… or something…

  2. hahahaahahah

   1. Jeg er helt enig med deg, Monica. De gangene samboeren min er borte, nyter jeg kvalitetstid med meg selv.

   2. Fotballfrue

    Det har jeg jo gjort i aller høyeste grad! Har nytt familietid,vennetid og alenetid..

    – C

   3. Syns det er et sunt tegn å savne kjæresten, jeg! Det er forskjell på å savne, og å ikke greie seg alene.

   4. Herregud og fader!!! Går det an? Synes dere virkelig det er rart at Caro savner kjæresten sin??? Og hvis dere hadde tatt dere tid til å lese bloggen hennes hadde dere lagt merke til kvalitetstid med familie, venner på skitur, bloggawards og hjemmekos.

    Min kjæreste jobber på havet, fire uker på og fire uker av, og jeg gråter like masse hver gang han reiser selv om han har jobbet sånn i 3 år, og jeg savner han like masse uansett. Hvis hun ikke hadde savnet han, hadde det heller ringt en varsellampe:)

   5. Lars-Kristian

    Elsker deg jeg, jenta mi <3 Savner deg like mye! 🙂

   6. ååå søte lasse! 🙂

 12. UTROLIG NYDELIGE SKO! Ååå, de var så fine og enkle 🙂

 13. Du gjør virkelig ingenting halveis du (mtp. telys osv) 😉 Ha en super dag

 14. At du tør å gå med de ute nå :O Det er jo dødsglatt. Jeg tør nesten ikke gå ute med tjukke vinterstøvler en gang. Hihi^^

  1. Fotballfrue

   Øvelse gjør mester :p

   – C

 15. Kom til New York så kan vi være ballerinaer sammen 😀

 16. Kristiansen

  Hei, bare si det er en fantastisk ting at læse din blogg hver dag. Herlig med oppdateringer, og får meg alltid til å smile….

  Vet du får mange spm om hvor du har kjøpt ting, men jeg bare synes de skoa er fantastiske, så jeg må bare spørre hvor du har købt de?

 17. Caroline, datteren min på fem år kom akkurat forbi da jeg klikket meg inn på siden din.
  – Må man finne fem feil? spurte hun da hun så de to nesten like bildene av deg i heisen!

  hilsen en stor og en liten leser;-)

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

   1. Haha, barn er så søte 😛

 18. Jeg er så fascinert over at du alltid har så fint og stylet hår! 🙂 Hvor lang tid tar det å ordne det sånn? Det er en ting jeg bare aldri *orker* å fikse, utenom når jeg skal noe spesielt, da 😉 Nå har jeg tidenes tykkeste og vanskeligste hår også da… 🙂 Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Bruker vel en 20 minutter :p

   – C

 19. Morsomt at jeg drømte om deg som ballerina her en natt da 😉

  1. Fotballfrue

   Er det sant?!? 😀 Jeg danset jo da jeg var yngre 😉

   – C

 20. Caroline

  Får du ikke vondt av å gå så mye i høye hæler :)?

  1. Fotballfrue

   Det spørs, noen ganger får jeg jo det 😉

   – C

 21. Åhå, tror det er flere som bør begynne å finne fram barberhøvelen, her kommer karen hjem i overimorgen! 😀 men du, kunne du fortalt meg hvordan du oppfattet studiemiljøet i Oslo? Jeg vil studere journalistikk, men er så usikker på HVOR, da jeg har hørt at det ikke nødvendigvis er det beste miljøet i Oslo ;o håper du kunne hjulpet meg litt på vei, da du har been there and done that 😉

 22. Elsker de hælene! Jeg ser at du har en veldig fin «cover» på din iPhone. Lurte på om du kunne vise den og fortelle hvor du kjøpte den, og eventuelt fortelle hvor mye den kostet. Hadde satt meget stor pris på det!

  1. Enig!! Har lett etter noe liknende på nettet, men er så mye grellt :p

 23. Siden du går i så høye heler (noe jeg synes er kjempestilig, i tillegg til at du kler det godt.) lurte jeg på noe :)!

  Kan man få ryggskader av å gå for mye i høye heler, eller er det forskjellige fra person, til person??

  Må også si du var veldig fin på håret i dag!

 24. Hadde baconrullet svin med tilbehør til middag i dag… Det var et festmåltid!! Takk for oppskriften:)

 25. nydelige sko!

 26. Elsker skoene 😀

  Tid er det din kjære mann kommer hjem igjen ?
  Har du hundene hjemme igjen ? så hjelper vel det litt på savnet hehe, kan tenke det er litt selskap i de søte små 🙂

 27. Herreguuuud du e no så fin 🙂 stråle virkelig!

 28. Line Margrethe

  Gleder meg på dine vegne til Lars Krstian kommer hjem i morgen 🙂 Dere er bare helt utrolige sammen :))
  Ellers – nyydelig på håret og sykt, sykt fiiiiine sko :)))

 29. Herlige sko <3

  -http://inamakeup.blogg.no/

 30. Caroline, har du noen tips til hvordan en kan legge på seg, helst litt raskt?
  Jeg får det virkelig ikke til.. Tips til treningsmetoder, mat etc.?

 31. fine skooooooo!

 32. Hei! Hva slags brød spiser du når du spiser brød? Ingers rugbrød? hva med iskrem, sjokolade osv? hva skjer når du drikker for mye alkohol i forhold til mengden karbohydrat du vanligvis spiser? jeg har gått opp 1 kg på dager jeg tror jeg spiser lavkarbo. Huffamei, flott hår!

 33. Åh, jeg er misunnelig på de skoene! Fantastiske sko på en vakker dame 😉

 34. hei 🙂
  kan ikke du legge ut dine favoritt øvelser for mage rumpe osv?
  btw, elsker bloggen din!

 35. Skal du noe spesielt i morgen? 🙂

  Du stråler, Caroline! Jeg elsker bloggen din, og blir i så godt humør om morgenen når du skriver koselige morgeninnlegg 🙂
  Hva spiser du til middag nå, når det er bare deg? 🙂

 36. Hvor kjøper du alle disse skoene? Noen nettsider å linke til?:)

 37. Så fine sko 😀

 38. ine-marielle

  Caroline, du er jo så vakker!
  MEN; jeg tenkte på en ting (Et tegn på at jeg leser bloggen din slavisk, kanskje.. hehe) Har du kommet i gang med soveromsdekoreringen? Jeg har så lyst på noen gode interiørtips til mitt soverom, men kommer meg liksom aldri helt i gang. Ser jo at du har gjort mye den siste uken, så du har kanskje ikke kommet så langt 😉
  Håper du deler med oss lesere, du har jo så utrolig bra stil! Kan være inspirerende for noen som kjemper en evig kamp mot maskuline møbler og pc-utstyr så stort som et troll på sitt soverom 😉 Hehe

 39. Jeg liker at du sier «snakkes senere».

  For vi gjør jo faktisk det! 😀

 40. Hei! 🙂 Jeg lurte på om du hadde lyst til å komme med flere tips til frokoster? Likte veldig godt den shake’n med kaffe, mandler og banan 😉 Kan du komme med flere varianter? 🙂

 41. Kan du ikke legge ut det innlegget om hair extension snart Caroline? hadde blitt superglad 🙂

 42. Elsker bare de sko + dine bryllups sko (som jeg har fået en veninde til måske at købe til hendes bryllup hi hi)

  Hvor har du købt dine Christian Louboutin?

  Der er kun et sted i København man kan købe de ægte, så vidt jeg ved.

  <3

 43. Hei Caroline!

  Jeg opererte korsbåndskaden jeg fikk i 8ene klasse i oktober (går i 10ene nå), og det tar 1 år før jeg kan begynne med ordentlig trening. Jeg begynner å bli litt rastløs, og har lyst til å trene. Fysioterapeuten min sier at jeg kan trene på tredemølla osv, så lenge det ikke er løping (at jeg kan gå på den) Og jeg ville bare spørre deg, er det normalt å gå på tredemølla? Man forbrenner jo kalorier, men jeg vil jo ikke se dum ut på treningsstudioet hvor det er så mange folk. Håper på svar! 🙂

  1. Fotballfrue

   Selvsagt kan du gå 🙂 Det er mange som gjør det. Bare du får noe ut av det, spiller det jo ingen rolle hva resten gjør 🙂

   Masse lykke til, og god bedring!

   – C

 44. Kjempefint antrekk! Og helt nydelige sko! 😛

 45. Ida Marie

  Hva heter modellen til disse Louboutin skoene? 🙂

 46. Du har så bra stil! Blir inspirert av hvert eneste bilde av deg. selv speilbildene i heisen! hehe
  Du inspirerer selvfølgelig på treningsfronten også. Jeg lurer på, hvor fort løper du f.eks. 10 km på? eller hvor mange km løper du på 60 min? prøver du å forbedre deg eller løper du på samme hastighet som du gjorde før/alltid har gjort?

  håper på svar! <3

 47. Cathrine R

  Du er så herlig, Caroline 🙂 Nyt resten av kvelden!

  – Cathrine

 48. samma om hun har lagt på seg eller ikke vel? hun er TYNN og tynnere enn de fleste av oss kommer noen gang til å bli Face it folkens. Dere trenger vel ikke si at hun har lagt på seg for å føle dere bedre selv? Dere vet hvordan hun reagerer , sier dere det bare for å irritere ?…
  Når hun er så tynn skal det mye til for at dere kan se om hun har lagt på seg 1 kg? hun kan umulig lagt på seg mer vertfall. Om hun hadde lagt på seg 10 kg kunne dere begynt å skrive sånn , men hun er jo like tynn som hun alltid har vært.

 49. stina:)

  Du kan virkelig få en sliten sykepleier og småbarnsmor til å drømme seg bort i sko,fashion og jakten på drømmekroppen 🙂 Jeg er nok noe eldre enn deg men likevel synes jeg det er inspirerende og veldig fascinerende å lese bloggen din 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *