Er du klar for Valentine’s Day?

Selv om jeg er litt bitter fordi jeg er helt alene på kjærlighetens dag for tredje gang siden jeg og Lars-Kristian ble sammen, betyr ikke det at jeg ikke kan komme med gode tips til dere. Enten dere skal ut og spise, eller lage en romantisk middag hjemme, kommer det alltid en tid hvor klærne skal av. . og da er det viktig å ha det lille ekstra under ♥

Rødt symboliserer kjærligheten, så hvorfor ikke gå for nettopp denne fargen på alle hjerters dag?

Kimono // Nattkjole // Sett 1 // Sett 2

Sort er sexy. Uansett.

Rødt og sort // Sort med blonder // Sort med høyt liv // Body

Hvitt er både delikat, og kan forsterke en lekker brunfarge. I tillegg er det smart å gå for hvitt helt innerst, dersom du har valgt et lyst antrekk.

Kremfarget // Sett med singlet // Sett 3 // Sett 4

Pasteller og fargesterkt undertøy er noe vi kvinner aldri blir lei av. Kanskje kjæresten også foretrekker det sukkersøte?

Rosa sett // Lilla sett // Babydoll // Kimono // Pastell g-streng

60 kommentarer

 1. Tenk hvis jeg hadde vært der og kunne brukt sånt…

 2. kamilla

  ååh det er så mye søtt og fint 🙂 victoria secret <3

 3. Etter å ha gått banans på nelly.com må jeg humre litt :

  Du vet du har kommet til en ny epoke i livet når visakortet går varmt på barneklær på Nelly ( Tips ! De hadde faktisk utrolig mye søtt! ), og Valentines skal feires iført enorm mammatruse. (dog veldig lykkelig! )

  Uansett, det er derfor jeg liker å lese bloggen din – jeg kan drømme meg litt bort å tenkte på noe helt annet 🙂

 4. susanne

  hei, kunne du fortalt litt om bestiilig fra victoria secret? frakt og sånn 🙂

 5. FYI, den røde nattkjolen er utsolgt. Du har bare linket til trusa. Så det i siste liten, holdt på å bestille kjolen :p hehe 🙂

 6. Jeg skal studere og jobbe fra tidlig morgen til nærmere midnatt på valentines day, så det er ikke bare du som ikke får kost deg med din kjære den dagen, hvis det er noen trøst :p Jeg rekker kanskje en halvtime i armkroken til kjæresten den dagen… Jaja! 🙂

 7. Flotte tips dette.. hadde jeg bare ikke hatt en tom konto!
  Hvem satte valentinsdagen til å være dagen FØR lønning? 😛

 8. Nederste bilde av Candice e smashing, for ei dame!

 9. Utrolig mye fint, men tror ikke det blir så mye kjærlighet her denne valentines dagen.. Var hos tannlegen igår å trakk visdomstann så er veeeeldig hoven og har veldig vondt så sover for det meste nå.. ellers mangler jeg også en valentine! 😛 Dumt at LK er bortreist hvert år da, men dere kan jo feire den en dag han kommer hjem? -lage deres egen valentines day? 😀

  Forresten, vet du sånn ca når nettbutikken deres åpner? Har funnet mye som jeg har lyst på, deriblant uglesmykket, sykkelen og ugleringen!!
  Stå på du vakre! 😀

 10. søtt undertøy 🙂

 11. Mye fint! Hadde man bare hatt kroppen til det! Men men, er alene på Valentins dag, jeg og. Sambo jobber for Forsvaret i Afghanistan, ikke bare, bare! Lovin your blog! 🙂

 12. Jeg vil ha en å dele Valentinsdagen med. Det hadde vært midt i blinken. 😉 Kanskje jeg er heldig neste år. Hihi, er jo viktig å se framover og å håpe! 🙂

 13. Vakre caroline, har du smakt aikins, crispy milk chocolate? Er den like ok å spise som den du spiser? Den smakte i hvertfall kjempe godt, ble derfor veldig skeptisk til hvor sunn den kan være! 🙂

 14. Hei bare lurer er nettbutikken åpen?
  Gleder meg sånn!<3
  Mvh DREAMY

 15. aah, I want your life! 🙁 why is the worlld so unfair, Caroline?

 16. Når kommer forresten vinnern av Nelly-konkurransen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har jeg avslørt for lenge siden 🙂

   – C

 17. Og når kommer vinneren av den 7. sans?

  1. Fotballfrue

   Søndag 🙂

   1. Venter spent;)

 18. Jeg var egentlig på vei til å være klar, og hadde forberedt meg på å reise på besøk til kjæresten min. Vi har nemlig avstandsforhold, noe som er utrolig kjedelig og vanskelig…. Men så er han så opptatt til uka, at jeg kunne ikke komme dit før uken etter. Så Valentine blir ikke feiret i år=/ Utrolig kjedelig!

  Håper du og Lars Kristian får en flott dag:) Ser i hvert fall ut som om det blir en fin kveld, med dette flotte undertøyet som inspirasjon 😀

  1. Du kan ikke ha lest innlegget så godt. Da hadde du sett at det er 3. gang de ikke skal være sammen på valentines.. 🙂

 19. Hei!! Pleier vanligvis ikke å kommentere blogger, men eg har veldig lyst til å kommentere på din!
  Du er så flink til å skrive, ser du jobber masse med hvert innlegg!
  Du gir stæsja jenter et bra ansikt!! Synes forøvrig også at alltid fremstår bra i tv intervjuer!!

  Fortsett med god blogging, du trenger ikke en pris- du e en flink blogger med mange lesere!

  Hilsen Helene

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Setter veldig stor pris på kommentaren din 🙂

   – C

 20. kjempe masse fint undertøy!:) men desverre er jeg også alene på valentines day, min samboer jobber for tiden borte på anlegg og jeg liker det ikke 🙁
  heldigvis har jeg den søte, kosete katten min og trøste meg med når han er borte! 🙂
  håper du får en fin valentines day selv om du er alene 🙂

 21. Det er jo ikke noe vits i å legge ut bilder av Victoria’s Secret undertøy når Valentines day er om 4 dager..

  1. Fotballfrue

   Alt er fra Nelly? 🙂

   – C

   1. For sent å bestille fra nelly også.. er jo valentinesday på mandag..

   2. Dette er vel sikkert ment som inspirasjon, så du har per nå faktisk 3 hele butikkdager (inkl. VD) på å finne noe i en butikk nær deg! Lykke til og god Valentines Day 😉

 22. Ah, nå skulle jeg gjerne hatt en kjæreste jeg kunne vist fram noen av de godbitene til 😉 Men men, det er uansett godt for selvfølelsen å føle seg fin helt innerst, så tipsene kommer kommer godt med allikevel!

  Fin torsdag videre til deg!

 23. Victoria`s Secret modellene er så sinnsykt flotte! Du hadde glidd rett inn i den gjengen der, men den kroppen din 😀

  1. Fotballfrue

   Så snill du er! 😀

 24. Hei! Du vil ikke komme med noen tips til en liten oppmerksomhet til kjæresten på» alle hjertes dag»??
  Min mann er praktisk og glad i naturen. Ikke jålete… 😉
  Du har en flott blogg, jeg er fast leser!

 25. utrolig mye fint undertøy, ble fristet til å fornye litt nå 🙂
  lurer på en annen ting også, du har utrolig fin farge på håret! hva gjør du hos frisøren, bruker du farge eller bleking? 🙂

 26. Mye flott, men…

  …gubben liker best sloggi, han. true story.

 27. Elsker bloggen din, Caroline! 🙂 så du forresten på Svendsen, Hansen og Jensen på TV2?:) de var i sarpsborg og flere andre steder i Østfold! Er selv fra Moss, men bor i Halden fordi jeg studerer her!:-) hilsen fra en fast og trofast leser! 🙂

 28. Hei! Elsker bloggen din og er fast leser! Du blogger om interessante ting og inspirerer mange! Så du forresten på TV2 kl 20.00 idag(torsdag)? Det var fra Østfold, spesielt Sarpsborg!:-) hilsen Andrea!

 29. Heei:) Åssen trener du rumpe og lår? Kan du lage et innleg?:D

 30. Adeline

  Hei Caroline! Må bare få skryte av bloggen din, som helt klart er Norges beste! Tror du er den eneste som virkelig leser og SVARER på samtlige spørsmål! 🙂 Du oppdaterer ofte og med god kvalitet, jeg elsker mat- og treningstipsene dine! Du er virkelig inspirasjon!
  Har et spørsmål ang. Victoria’s Secret. Har jo sett dine vakre bikinier derfra, og er fristet til å kjøpe selv fra nett. Men er litt redd for å få feil størrelse. Er det bare å satse på samme størrelse som jeg bruker i BH her hjemme, eller kan det bli feil? Har du noen tips? 🙂

 31. Masse lekre saker der..
  Har du noen planer for valentins dagen, Caroline? 🙂

 32. Jeanett

  Alt er fint til de kroppene der hvertfall:) du har faktisk litt lik kropp som de ! hvor mange karb (ca) liker du på om dagen og inntar du mer når du trener ?:)

 33. Dessverre er ikke jeg noen tilhenger av valentinsdagen.. Ville faktisk bare understreke at jeg syns det var særs spesiellt at du ikke en gang var nominert? Hva er grunnen til det? Jeg har fult bloggen din er liten stund og jeg syns du virker så søt og jordnær. Dessuten tyr jeg ofte til outfitbildene og ikke minst snikkikker på håret ditt om jeg har lyst på litt inspo når jeg skal pynte meg. Ha en fin dag!

 34. Dette her har egentlig ikke noe med dette innlegget å gjøre, men spør for det.
  Går du på proteinshake? Hvis ja. Hvilken type bruker du og hvor ofte pleier du å drikke det 🙂 ?

 35. Har du noen LV ting (vesker, sko, skjerf etc.)? Isåfall hva, og hvor har du kjøpt de(t)? Kan vi få se bilde:D Drømmer om en veske selv. Selv om det på en måte er litt oppbrukt. Men det er en tidløs klassiker. Og en «billig» første gangs designer veske:)

 36. HOT! So many must haves!

 37. Lizbeth Osnes

  Hei! Jeg lurer på om du ønsker å anbefale min blogg? Dette er IKKE for å få flere lesere i den forstand å komme på topplisten – men fordi jeg ønsker å fremme mitt budskap. Jeg lever med anoreksi og panikkangst, og jeg vet at mange av mine lesere selv har anoreksi. Jeg har mottat mange kommentarer og mail hvor unge jenter (og noen gutter) takker meg for at jeg er så åpen som jeg er, og jeg har hjulpet MANGE på grunn av min blogg.
  Jeg skriver ikke bare om dette. Jeg skriver om absolutt alt som interesserer meg som person. Jeg er ikke anonym. Jeg står frem, jeg viser den JEG er. Jeg er ikke bare anoreksien, men så utrolig mye annet. Det er det jeg ønsker å vise – at det er mulig å slite så mye som det jeg gjør, og samtidig leve et tilnærmet normalt liv.
  Jeg er nitten år og har vært syk i åtte av de. Det er lang tid. I løpet av årene har jeg blitt sterkere, til tross for mye motgang (som blant annet voldtekt, og psykisk mishandling). Jeg er åpen og ærlig på min blogg, og det at jeg får så mange gode tilbakemeldinger og takk for at jeg har hjulpet andre, er helt utrolig for meg. Derfor vil jeg nå ut til mange flere! Jeg ønsker at flere skal se at de ikke er alene. At jeg ikke gjemmer meg bak en anonym blogg. Jeg skjemmes ikke, jeg er den jeg er. Sykdommen får IKKE vinne denne gangen! 🙂

  Lilleliz.blogg.no

 38. Matilde

  Herlige tips! Selv skal jeg kaste på meg en navy-blå korset med matchende blondetruse, for typen som snart skal i marinen.

 39. Ååå, så mye fint undertøy!! 🙂

 40. Silje Cathrine

  Nydelig innlegg – som alltid :)) VMeg og min mann har faktisk bryllupsdag på 14 feb, så det er jo litt morsomt 😉 Og jeg må bare si til deg at jeg elsket svaret du gav på blog awards om hvorfor du ikke var nominert :)) For oss lesere er du den beste bloggeren !!

 41. Hei 🙂
  Om du kan skrive litt om hvor mye det koster å bestille fra victoria secret, når det gjelder frakt osv.
  Har så utrolig lyst å bestille, men er så usikker fordi jeg er litt redd for at det blir mye frakt.

 42. Hvordan og hvor hvar det Lars Kristian fridde til deg?

 43. Kimono, wtf? Kan folk slutte å misbruke det ordet, dette er bare noen jævla morgenkåper.

  1. Fotballfrue

   Det heter kimono…

   1. Kimono er en den tradisjonelle japanske nasjonaldrakten. Lurer på om jeg skal ta på meg en kjole og kalle den for bunad jeg..

   2. Fotballfrue

    så du mener at alle butikker rundt om i Norges land tar feil når de skriver at de selger kimono? Da må du i så fall ta dette med dem, og ikke meg.

    – C

 44. Så mye fint!!

 45. «kommer det alltid en tid hvor klærne skal av. »

  Bra at du oppfordrer leserne dine til å ha sex.. tenk på at du har mange unge lesere som ser på deg som et forbilde. dette blir veldig feil Caroline. Du burde skjerpe deg, fjerne det og tenke over hva du skriver!

  1. Fotballfrue

   Haha, latterlig! Sover du med alle klærne på du kanskje?!? Jeg LER 😀

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *