Caroline tester

Jeg har alltid vært skeptisk til lipglosser som lover store, svulmende lepper på rekordtid, og skepsisen er nok der fortsatt.  Likevel synes jeg ikke denne fra GloMinerals er så verst. Den plumper i det minste opp leppene litt, i hvert fall underleppene mine. Og den svir. Veldig.

Før // Etter

Hva synes du?

LipPlumper fra GloMinerals finner den her.

Innlegget er skrevet i samarbeid med Makestyle.no

50 kommentarer

 1. Egentlig er det ikke noe forskjell… Lipglossen gjør bare slik at de ser større ut, men i mine øyne er de helt like på bildene.

 2. Den hadde nydelig og naturlig glans da! 🙂

  – Nora

 3. ser bittelitt forskjell men ikke mye 🙂

 4. Jeanette

  sånne lipgloss med forstørrende effekt er faktisk farlig.noen av dem er faktisk giftige.tenkte bare at det var greit å vite.leste dette på nett,men jeg husker ikke hvor.men det var en hel liste over dem som var farlige

 5. Har prøvd slik selv, så ikke noe forskjell. Den svei slik du sier den gjør, ikke noe godt.. Men den gir en fin glans på leppene 🙂

 6. Du må ha redigert det bilde nr 2 der, fordi du har mye hvitere tenner på det bilde som du har lipgloss på!

  1. Fotballfrue

   Eller det er tatt i forskjellig lys? Redigering klarer jeg ikke,så det har jeg aldri gjort..

   – C

  2. Ehhh, hvorfor redigerer hun bare tennene på det ene bildet isåfall? Hadde vel vært mest sannsynlig at hun hadde redigert begge to.. Alt dere kan kommentere negativt på!

 7. Den var veldig fin på deg. Men jeg er ikke så stor fan av glosser, da jeg føler det bare blir klissete og i veien. Spesielt på denne tiden av året, da det blåser en del ute, så fester bare håret seg i glossen, hehe. Tror ikke lipgloss er min venn 🙁 Kanskje du har en fin leppestift å anbefale, som ikke er så altfor knall, men mer hverdags-look? 🙂

  1. heelt enig!!;o

 8. Hei Caroline!!!
  Jeg leser bloggen din fast og synes du er kjempeflink 🙂
  men, jeg har ett spørsmål til deg! Det nærmer seg Valentin og jeg er 15 år å har en helt fantastisk kjæreste! men, jeg aner slett ikke hva jeg skal finne på til han. Har du noen tips? =) håper du svarer!!

 9. Miss Mini Me

  Jeg kjøpte en lipgloss med collagen fra LipFusion for noen år siden. Collagen gjør at vevet svulmer litt opp, og dermed får en fyldige lepper. Men det er også veldig allergi fremkallende og kan gi allergiske reaksjoner. Jeg fikk allergisk reaksjon – dette utartet seg slik at leppene mine klødde noe helt forferdelig, de ble røde og sprukne og fikk en rød ring rundt. Dette vedvarte selv om jeg sluttet å bruke den helt. Leppene mine var så å si grusomme et helt år. Jeg måtte til hud spesialist. Da fikk jeg en krem som gjorde at leppene gradvis ble fine igjen. I dag er leppene mine helt fine, men jeg holder meg langt unna slike produkter og er nøye med å smøre med aloe vera leppomade. Nå kan jeg bruke leppestift, da bruker jeg for det meste Chanel, Clinique og Dior – Kjente og velprøvde merker.
  Vil bare advare andre kvinner!

 10. Ser størst ut på før-bildet, men det kan være pga lys og sånn:)

 11. Butterfly

  Tips til valentines gave/oppmerksomhet til kjæresten? =) =)

 12. Lisa Natalie

  Hei 🙂 Har et spørsmål som ikke har noe med denne saken, men spør likevel. Siden du trener så og si hver dag, så regner jeg med at du også dusjer hver dag, blir du ikke veldig tørr i huden og i hodebunnen? Jeg dusjer annenhver dag og klør nesten alltid, selv om jeg bruker fuktighetskrem. Noen tips? 🙂

 13. for å være ærlig så ser jeg ikke noe forskjell, men det var fin glans, da 🙂

 14. Liker e.l.f sin, og den koster bare 16 kroner 🙂

 15. Kamilla

  leppene på etter-bildet ligna på Victoria Beckham sine 🙂

 16. Susanne

  Hei! 🙂 Har du erfaring med REN – produkter?

  1. Det har jeg! Begynte med det etter å ha fått SKIKKELIG kviseutbrudd, og i ettertid har jeg hatt kjempefin hud i forhold til tidligere! Har brukt det fast nå i ca et år, og anbefaler det virkelig 🙂

  2. REN produktene er fantastisk gode, absolutt å anbefale ( bruker de selv) selges blant annet på Vitusapotek.

 17. Jeg prøvde en en gang for mange år siden! Husker ikke navnet på den- men den funket som pokker! Da påførte jeg ofte og over flere timer vel og merke.. Man så stor forskjell! Synd jeg ikke husker navnet på den 🙁

 18. kamilla

  njaa, ser kanskje en liten forskjell, men nå ser jeg også etter større lepper på det ene bildet så det er ikke rart at jeg finner noe 😀 hihi
  den var veldig fin og glansfull da, men jeg tror kanskje at man legger mer merke til det selv enn det andre gjør 😉 at den svir og prikker litt tyder jo kanskje bare på at det er noe som fungerer inni lipglossen, tenker jeg 😀

 19. Ser forskjell! 🙂

 20. Jeg syns faktisk leppene dine var finest på før bildet! Man ser litt forskjell på etter bildet, men de ser mer hovne ut enn «plumped!»

 21. Jeg ser ingen forskjell i det hele tatt. den kommer ikke jeg til å kjøpe ihvertfall.

 22. Denne lipglossen prøvde jeg for en stund tilbake siden. Den svir som bare pokker i begynnelsen, men etterhvert når man blir vant til det er det faktisk litt behagelig, hehe 🙂

 23. Synes det er bra du gir slike tips! Vil også ha store og fyldige lepper.
  Hittil har jeg bare prøvd Dior Maximizer. Fungerer den fra GloMinerals bedre?

  1. Fotballfrue

   Dior har jeg ikke prøvd, dessverre :/ Har testet en fra too faced, men liker absolutt glo best 🙂

   – C

 24. Jeg syns det ser ut som om du har hovne lepper på bilde nr.2. Men jeg er ikke stor fan av lip gloss, som gir gloss. Jeg syns det er så ekkelt å ha på, samtidig litt sånn, vet ikke jeg, jeg syns det er ubehagelig å se på. Det skinner liksom. jeg fåretrekker heller nude lipbalm rett og slett. Og jeg ser ikke stor forskjell, for å være ærlig.

 25. ser ikke forskjell..

 26. Anniken

  Ser egentlig ikke forskjell, men du som har ekstremt tynne lepper ser kanskje ikke så lett forskjell på sånne ting:)

  1. Fotballfrue

   Har aldri hatt ekstremt tynne lepper 😉

   – C

   1. ekstremt tynne lepper… MÅ man overdrive sånn? Caroline er fin hun…

 27. susanne

  du vokser barten duuu .. kankje du kan skrive et innlegg om dette? altså hårfjerning. Har hår over leppene jeg å, men tør ikke ta det bort med redsel for at det skal komme mer. a little help? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hæ? Har aldri vokset noe bart :/ Eneste jeg har vokset er en brazilian, én gang :O Tror ikke jeg har bart??

   – C

 28. Er ikke så fan av lipgloss, så likte bildet uten best ! 🙂

  http://inamakeup.blogg.no/

 29. Herlig at du skal lage valentines innlegg! 🙂

  Det er min første valentine sammen med kjæresten min (og den første jeg noen sinne har feiret sammen med en gutt!), og jeg vil at det skal være en dag vi kommer til å huske lenge! 🙂 Har tenkt å starte mandagsmorgenen med disse: http://www.passionforbaking.com/blog/2011/02/08/mellom-grove-valentines-rundstykker/ . Så skal vi ut og spise om kvelden.. Resten vet jeg ikke, så jeg gleder meg til dine tips! 🙂

  Elsker bloggen din <3

  1. Fotballfrue

   Åååå! Romantisk! Virkelig 🙂 Lars-Kristian er borte den dagen :O SÅ her blir det ikke mye romantikk :/

   – C

   1. åå, det var trist å høre! :/ Dere får ta igjen denne dagen når han kommer hjem igjen! :))

 30. Såg intervju med deg på vgnett. Utrolig vakker og søt du var! En skam at du ikke var nominert.. Jaja, håper du koste deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 SÅ koselig at du synes det 🙂 (søt, altså :p )

 31. Christina

  Så morro at du har testet den. Jeg er nemlig hektet, også får jeg ha den i fred i og med at alle syns den svir slik.

  Min er i den knallrosa. Nydelig farge, sitter lenge og den svir mindre og mindre etter hvor mye du bruker den – syns jeg:)

 32. Kan ikke si jeg ser den helt store forskjellen, desverre… Ikke så mye at det er verdt svie i alle fall 😛 Men fargen var veldig fin da – men den fins kanskje i en annen variant som ikke svir.

  Dessuten har du så fine lepper fra før av, så jeg synes ikke du trenger å gjøre dem større 🙂

 33. så fiint 🙂

 34. FØR bildet var finest! Ingen tvil!

 35. UnderLEPPENE? Hvor er de du har smurt lipglossen da? ;p

  Hehe,neida tuller bare med deg. Liker deg og liker bloggen din! Du var kjempesøt på intervjuet 🙂

 36. Ugh, jeg haaaaaaater sånn lipgloss! Skulle på en stor event jeg hadde gledet meg til i over ei uke, og påførte siste touch, som da var lipgloss. Jeg prøvde en sånn som skulle forstørre leppene mine fordi jeg så at det hadde sett skikkelig fint ut på søsteren min. Jeg liker lipgloss med farge, og måtte legge på omtrent 5 lag med denne lipglossen for å få noe som helst farge på leppene mine. Og da kan du TRO det svei!!!! Kjentes ut som om leppene mine var i full flamme. Tørket det av, skylte leppene mine i kaldt vann, og ingenting hjalp. Ville bare skrike høyt!! Det svei hele kvelden, selv etter at lipglossen var borte og jeg hadde lagt på ny. Har lovt meg selv å ALDRI bruke noe sånt igjen!!! Og dessuten, ser man ikke så VELDIG forskjell med sånn lipgloss uansett.
  Ha en fin dag!

 37. Jeg kan anbefale en gloss som faktisk fungerer, og det er Sexy Motherpucker fra Soap and Glory! Den stikker litt, men fungerer virkelig! Prøv den! 🙂

  1. Fotballfrue

   jeg har sexy motherpucker, men liker faktisk glo bedre 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *