Puppy Love

Nå har jeg dratt fra vofsene mine. Ronaldo er hos storesøster, og Hugo er hos mamma og pappa. Savner dem allerede, særlig nå som det kun er meg i leiligheten. Da kommer liksom savnet etter Lars-Kristian også.  Helt utrolig hvor mye selskap det er i to så vakre pelsdotter! Samtidig er det litt deilig å ikke brekke lårhalsen bare fordi hundene må tisse klokken syv om morningen. .

Helan & Halvan

I dag har jeg gjort utrolig mye på kort tid, kjørt fortere enn jeg burde og sunget på samme sang absolutt HELE veien til Oslo. Det vil si i nesten 60 minutter. Er fortsatt ikke lei. Dette må være verdens vakreste melodi og tekst akkurat nå ♥

Resten av kvelden skal jeg nyte at morgendagens antrekk er i boks, og starte pakkingen til jenteturen vår. Jeg gleder meg sånn til å reise til fjells igjen! Har kjøpt inn verdens beste rødvin, og hamstret x-antall Atkinsbarer, så denne turen kan ikke bli annet enn bra!

99 kommentarer

 1. hva skal du med atkinsbarer ? er ikke det for folk som slanker seg?

  1. Fotballfrue

   NEI! Det er for de som går på Atkins, og har lyst på noe proteinrikt og godt etter trening for eks., eller bare har lyst på sjokolade. Den inneholder lite karbohydrater, men mer fett 🙂

   – C

   1. Hei caroline! Hvor kjøper du disse atkins barene? 😀

   2. Man kan kjøpe de på nesten alle dagligvarebutikker 😀 Størst utvalg har de på meny 🙂 Koster ca 25 kr for en 🙂

 2. Er Atkinsbarene sunnere enn Nutrilettbarene , og er smaken bedre/lik ? Har alltid likt Nutrilett sine , så har ikke våget smake på Atkinsbarene enda ;p

  1. Fotballfrue

   Atkins er bedre for de som går på lavkarbo, har kun 2 net carbs per bar 🙂

   – C

   1. Kristine

    Hva vil 2 g net carbs si? baren innholder jo rundt 16 g karbohydrater.

   2. Fotballfrue

    Det er søtningsstoffer som ikke påvirker blodsukkeret 🙂

    – C

   3. Iselin

    er det forskjell på søtningsstoffene i disse barene og pepsi max? for her sier du at søtningsstoffet ikke påvirker blodsukkeret, men i pepsi max påvirker søtningsstoffet blodsukkeret…?

   4. Fotballfrue

    Det finnes masse forskjellige søtningsstoffer, men at den i Pepsi Max påvirker blodsukkeret er jeg overbevist om 🙂

    – C

   5. Hva heter de atkinsbarene du spiser? De jeg har funnet er det mange karbohydrater i 🙁

   6. Fotballfrue

    Det er ingen Atkinsbarer som har mange karbohydrater? Atkins er et lavkarbokosthold.. Du må se hva det står på baren. Den jeg spiser har 16 gram karbo, men kun 2 av de er net carbs. Derfor regnes kun de 2.

    – C

 3. Haha, den sangen synger jeg også på hele tiden. Kjæresten min er så lei av sangen at han vil spy hver gang han hører den :p

  1. Fotballfrue

   Nooo! Den er jo så vakker <3

   – C

 4. Neeeeeeeeeeeeeeeeeei, Caroliiiiiine! Ikke BRUNO MARS!!!!!

  1. Fotballfrue

   Jooooooooo, absolutt BRUNO MARS!! LOVE <3

 5. Hei!
  Leser bloggen din hver dag, og liker den veldig godt!

  Men lurte på om du drikker Pepsi Max på LCHF? Eller er du flink til å drikke mye vann?

  🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Det blir mest vann og bris 🙂

   – C

  2. Elisabeth

   Hei! 🙂 Tenkte bare å si at selv om Caroline ikke drikker så mye pepsi max, – er det fullt mulig å drikke det. tror det faktisk er 0 karb eller evt. 0,002 eller noe sånt. Så hvis du er på LCHF, kan du drikke pepsi max..

   1. Fotballfrue

    Nei, det er ikke ulovlig, men det har kunstig søtning som påvirker blodsukkeret 🙂

    – C

   2. Men søtningsstoffet i Atkinsbarene påvirker altså ikke blodsukkeret?

    «Hva vil 2 g net carbs si? baren innholder jo rundt 16 g karbohydrater.»

    «Det er søtningsstoffer som ikke påvirker blodsukkeret :)»

    Hva er forskjellen på søtstoffene i Pepsi Max og i Atkinsbarene?

   3. Fotballfrue

    Det finnes mange forskjellige typer søtningsstoffer, og de som er i Pepsi Max tror jeg er ganske uheldige da jeg føler at de påvirker blodsukkeret. I Atkins-baren er det bare de 2 grammene som påvirker blodsukkeret. Det er det som er net carbs. I tillegg har den proteiner, og en fin mengde fett slik at den passer som for eks. mellommåltid eller etter trening.

    Jeg foretrekker en slik sjokoladebar fremfor pepsi max 😀 Synes baren har flere fordeler.

    – C

 6. Nathalie

  åå de er såå søøøte :):) Jeg har også hund og i mars kommer nummer to!:) Det blir staaas! Syns du det er mer stress med to enn med en?:) Jeg ser nesten for meg at det blir enklere jeg. De har jo litt selskap i hverandre, slik at det blir litt lettere å la de være alene kanskje?

  1. Fotballfrue

   Selskapsmessig er det veldig flott 🙂 Men ja, litt mer jobb er det helt klart. Men det er ikke noe du ikke vil klare 🙂

   – C

 7. Nydelig sang!
  Får meg til å savne min<3

 8. Jeg og….! ELSKER den sangen! Spesielt teksten….

 9. Jeg satt faktisk akkurat og sang den. Den er utrolig fin!

 10. Hvilke Atkins bar er den beste?…ser det er mange forskjellige typer.

  Fin blogg, forresten 😉 liker mote/sminke tips så stå på!!!

 11. Hei Caroline! Jeg har planer om å begynne på LCHF innen kort tid, men av «praktiske årsaker» kan jeg ikke begynne med en gang. Du virker som om du har utrolig mye kunnskap om denne livsstilen, så jeg håpet at du kanskje kan svare meg på et spørsmål: Er det mulig å begynne litt i det små? Jeg mener; nå som jeg fremdeles spiser «normalt» (brød, melk osv), er det da likevel mulig å f.eks. ta seg et LCHF-mellommåltid, -frokost eller lignende, eller vil fettet fra disse måltidene «kollidere» med karbohydratene jeg spiser ellers slik at resultatet blir at jeg legger på meg? Er det slik at når man først begynner å spise fettholdig mat, så må man men en gang kutte alle karbohydrater?

  1. Dette lurer jeg også veldig på. Jeg har begynt å spise mindre karbohydrater og mer fett, men ikke kuttet ut alle karbs. Føler egentlig at jeg har lagt på meg litt.. Hmm…

   1. Fotballfrue

    Du bør ligge opp mot 50 gram karb. om dagen i form av frukt, grønnsaker og nøtter. Du skal ikke kunne legge på deg da.

    – C

   2. Ok, men vil det da si at jeg _ikke_ kan spise f.eks. LCHF-frokost, og deretter «vanlig» kost (inkl. brødskiver) resten av dagen?

   3. Fotballfrue

    Det kan du absolutt ikke gjøre :/ Det er blandingen av karber og fett som gjør folk overvektige.

    – C

   4. Birgitte

    Men hvor mange gram grønnsaker/frukt tilsvarer 50 karbs om dagen?

   5. Fotballfrue

    En god del. Det er jo bare å veie 🙂

    – C

   6. Du kan ikke si at hun blir overvektig dersom hun spiser variert kost som inneholder både karbohydrater og fett,

   7. Fotballfrue

    Det er jo nettopp denne feilen overvektige mennesker gjør! For mye fett sammen med karbohydrater som poteter, ris, pasta og brød. Det er helt feil, det sier seg selv at resultatet ikke er bra. Jeg sier ikke at hun blir overvektig av VARIERT kost. Det har jeg da aldri sagt. Jeg spiser selv veldig variert.

    – C

   8. Selvfølgelig legger du på deg dersom du spiser mye fett og mye karbo! Skal du spise fettrikt, må du kutte på karbene, og skal du spise karbo, må du spise magert. Dette er jo allment kjent. Caroline har rett.

 12. Heii, Caroline 😀 Jeg lurer selv på å starte med lavkarbo, men vet liksom ikke hvordan jeg skal starte, og jeg synes fett i store mengder høres litt skummelt ut(selvom jeg er klar over at det ikke er det). Jeg spiser ikke poteter, pasta, brømat (altså holder jeg meg unna de verste kabohydratene) eller godterier til hverdags, noe jeg ikke har gjort på lenge. Men når helger kommer unner jeg meg godter og slikt, og da merker jeg søtsuget kommer. Derfor vil jeg heller- siden jeg likevel spiser såpass lite av det- kutte alle karbohydratene, og heller spise fett.
  Men så lurer jeg på om du kunne skrevet et innlegg hvor du forklarte litt nærmere hvordan kostholdet har påvirket deg, og linket til gode nettsider med info. eller noe? Jeg er klar over at du får hundrevis av kommentarer om dette daglig, og jeg vet du svarer veldig mange av disse kommenterene også, så er ikke meningen å mase. Og ja, jeg vet at mye info. finnes på google, men jeg prøver heller å spør deg 😀 Og hvordan var det i starten i forhold til trening?

  1. Et tips fra meg som også går på lavkarbo; kjøp boka Frisk med lavkarbo av Dr. Sofia Hexeberg. Det står det mye om hvordan du kan begynne, og hvilke reaksjoner du kan oppleve i begynnelsen. Og invester i ei god kokebok 🙂 Lavkarbo.no har også mange tips!

   1. Fotballfrue

    Det var den vi kjøpte 🙂

    Kokeboken til Dr. Dahlqvist er fantastisk!

    – C

 13. Elsk <3

 14. god tur ,kos deg masse:)

 15. Fotballfrue

  Akkurat som de som spiser mye karbo tar en banan (åååh, så «godt») etter trening, tar vi en Atkins sjokolade 🙂

  – C

 16. Åh, de hundene deres er så nydelige! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk! Jeg elsker dem 😀

   – C

 17. Hvor mange kcal. er det i baren per 100 gram?

  1. Fotballfrue

   Aner ikke. Jeg teller ikke kalorier, teller heller karbohydrater 🙂

   – C

   1. Birgitte

    Står det ikke næringsinnhold på baksiden av forpakningen? Antall kcal fordelt på karbohydrater, fett, og proteiner blant annet? 🙂

   2. Fotballfrue

    Jo, det står helt sikkert der, men jeg bryr meg bare om karbohydratinnholdet 🙂

    – C

   3. 232..

 18. Birgitte

  Hvilken type Atkins bar er best? Og hvor mye bær man trene i uken for å kunne unne seg en slik en?

  1. Fotballfrue

   Jeg spiser sikkert en hver dag, og jeg trener fem – seks ganger i uken. DU kan jo spise en slik uten å trene også 😉 Liker den mørke best, decadence, tror jeg 🙂

   – C

 19. Bloggen din er kjempefin 🙂 Du skriver kjempebra. Jeg har akkurat laget meg blogg, håper du vil ta en titt innimellom 🙂

 20. Hvor får man kjøpt disse Atkinsbarene?
  Helsekostbutikken eller =) ?

  1. Fotballfrue

   Dagligvare 🙂

   – C

 21. Åååå de er så fine!!! Jeg vil ha hund 😀

 22. Ser at folk prøver å fortelle deg at du kan drikke pepsi max, men hvorfor gå rundt og drikke noe med kunstig søtning som ikke tilfører kroppen noe bra og som kan påvirke blodsukkeret?(som du også nevnte karoline) lettbrus er ikke så sunt som folk skal ha det til desverre. Drikk vann hvis dere er tørste vel:-)

  jeg elsker også sangen! elsker!!

 23. Nydelige små pelsdotter 🙂 Selv om de ikke sier stort er det fortsatt veldig mye selskap i dyr, de er veldig gode til å lytte til problemene man har (selv om de kanskje ikke kan løse dem :P)

  Jeg elsker den sangen! 🙂

 24. Hei! Hvem rødvin har du kjøpt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Piemonte Barbera fra Asinoi 🙂

   – C

 25. Hei Caroline:) Vil bare spørre deg om noe helt annet enn lavkarbo.. Jeg lurer på hvilken rødvin du drikker? Jeg er ikke så veldig glad i vin, men prøver å venne meg til det. Har du tips til både rødvin og hvitvin? Er de litt «søte»? Liker bloggen din veldig godt, leser den hver dag!

  1. Fotballfrue

   Jeg foretrekker tørre viner 🙂 Hvitvinsfavoritten er en eller annen Chablis, husker ikke helt :/ Rødvinen jeg er hektet på nå for tiden er Piemonte Barbera fra Asinoi 🙂 Nesten ikke garvesyre, økologisk, nesten ikke sukker og passe fyldig 🙂

   – C

 26. så søte hunder!

 27. Ååhhh Caroline <3
  Den sangen talte så sykt til meg nå. Gjorde slutt med kjæresten igår, etter 2,5 års forhold. Fordi han bare mottok uten å gi noe tilbake. Og jeg som venta på frieri og drømte om prinsessebryllupp som ditt =,(
  Tuuusen takk for sangen!
  Hvordan klarer man å glemme noen man har elsket så høyt ?

  1. Fotballfrue

   Å, kjære deg! Så forferdelig vondt å høre! Jeg er så lei for det. Men samtidig unner jeg ingen å være i et forhold hvor den ene bare gir og gir, det vil ikke fungere et helt liv. Det fæle med kjærlighetssorg er jo at det tar tid, men som kjent; tiden leger alle sår, og det er helt sant i akkurat denne sammenhengen. . Jeg har ingen andre råd til deg enn å tenke positivt, være med gode venner, og være aktiv. Det er den beste medisin, gjør masse hele tiden, så du slipper å tenke så mye på han. Alt blir verre når en er alene.

   Stor klem til deg <3

   1. Helt enig 🙂 Jeg og kjæresten gjorde det slutt for 2 uker siden og hadde (Faktisk) hatt 2,5 årsdag idag. Første uken er utrolig vond, men det går over mer og mer. Det er ikke sunt at den ene bare gir og gir, det var akkurat det samme som skjedde med oss :/ Jeg kan ikke høre på den sangen enda fordi jeg blir bare deppa. Musikk er så alt for påvirkende. Håper du har det bra! <3

 28. Kan du snart fortelle mere om birken-prosjektet? Hvorfor du meldte deg på ogsånt 🙂
  Elsker bloggen 🙂

  1. Fotballfrue

   Den som venter. . 🙂

   – C

   1. … venter ikke forgjeves 🙂

 29. Hei Caroline:) jeg hadde blirr kjempeglad om du ville svare på hvordan type extension du satt på hos hendrix nå siste gangen, og prisen? 🙂

  Takk 🙂

  1. Fotballfrue

   Selvsagt 🙂 Innlegg om hele stasen kommer om litt 🙂 Dette er 50 cm., og kom på rundt 7000,- Det lønner seg å ringe å høre om pris, men denne prisen er den dyreste 🙂 Det litt kortere er rimeligere.

   – C

   1. Okey takk 🙂 selv har jeg peaks extension som du hadde før du satt i lenger:) men har lyst på enda lenger! Kan ringe dit å høre jeg! er dette du har nå også peaks?:)

   2. Fotballfrue

    Ja 🙂 Er utrolig fornøyd!

    – C

 30. Kan man spise popcorn når man går på LCHF?

  1. Nei, absolutt ikke 🙂

   1. Jo, man kan det hvis man har en «skjeie ut-dag» i uken. Popcorn er mye bedre å spise enn vanlig chips. Men det beste er bacongull hvis du går på LCHF 🙂 den svarte posen.

 31. Hei Karoline..
  Jeg er veldig interessert i LCHF, men med hektiske dager syns jeg det er vanskelig å komme på mat..
  Siden du går på LCHF, har du noen tips til lunsj? Og hva spiser du til kvelds? Er det noe spesielt tidspunkt man ikke bør spise etter på LCHF?

  Håper du kan svare meg 😀

  Like bloggen din svært godt!!

 32. Så søte hunder! Så bra at de leker og koser med hverandre og ikke er som hund og katt 😉 Har selv en hund. En engelsk cocker spaniel. Han er snart 3 år, men virker som om han er knapt 1 år. De er jo så lekne og kosete!
  Ha en fin dag. Og kos deg masse på jenteturen og blogawards. Hadde du vært med som nominert hadde jeg virkelig stemt på deg!!! 🙂

 33. Benedicte

  Bare ett lite tips om du ikke vet det… Atkinsen barene er billigst på smarclub, kostet 19,90 sist jeg var innom.. Er penger å spare om du spiser like mange som meg….
  Også har kinsavik helsekost flere typer som ikke er i andre butikker, den med marshmallows er nammenamm…

  Stå på, du virker som en flott jente. Kos deg på jentetur:-)

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

 34. Hei Caroline 🙂
  Jeg fikk litt sånn panikk da jeg leste på kommentarene over her at det er blandingen av karbohydrater og fett som får en til å gå opp i vekt. Jeg går ikke akkurat på lavkarbo kosthold, men har kuttet ut karbo rik mat som brød, ris, poteter, banan, melk, osv. Til frokost drikker jeg en smoothie som kun inneholder frosne jordbær, tropisk juice og isbiter. Til lunsj spiser jeg stekt egg med stekte grønnsaker som brokkoli, gulrtøtter og squash. Til middag spsier jeg det foreldrene mine lager, og det hender jo at det inneholder karbohydrater jeg ikke kan kontrollere. Så jeg lurer på, om sånn som jeg spiser nå kan få meg til å gå opp i vekt? Jeg prøver egentlig og gå ned i vekt, og har tenkt å begynne å trene i nermeste fremtid også.

  Også må jeg bare si at jeg elsker bloggen din 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, over hodet ikke. Karbohydratene jeg snakker om er de du har kuttet ut, så da er det ikke noe galt med ditt kosthold 🙂 Man skal selvfølgelig spise en blanding av fett og karbohydrater, det gjør jo jeg også. Jeg får karbo. fra frukt og grønnsaker. Det jeg mener er at en middag som for eks. består av poteter sammen med en fet saus og blomkålmos med fløte og smør til middag, ikke er bra. Om du topper det hele med bacon og smør på to brødskiver til frokost, og yoghurt fra tine med sukker og bær etc. til kvelds, er det dét som fører til overvekt.

   Altså, å blande noe LCHF med et karborikt kosthold vil være uheldig.

   – C

 35. Bra tur med ATKINSBAR!! Har du mistet hodet helt kjære? You ARE crazy…..lykke til imorgen. Blir kommentar fra oss begge i Dagbladet 😉 Klem og natta

 36. Herlige bilder!

 37. Caroline, jeg tror kanskje du vil like denne sangen; https://open.spotify.com/track/3NZXsXq1W3lxCeTtGGDREI .

 38. Åh, jeg ELSKER den sangen! 😀 Hørt den sikkert 1000 ganger, og er enda ikke lei <3 Men klassen derimot… Eheh :)))

 39. Det der er to nydelige hunder! 🙂 Liker også sangen – kjempefin, men litt trist også..

 40. Hei.
  Hvordan er det med 2 hunder? Litt mer stress er det nok, men tenker på når de feks er alene, tror du og føler du at de har det greiere?

  Jeg har også en tibbe, og vi vurderer en til hund 🙂

 41. Jeg bestiller Atkins-barer fra Ebay! Sparer masse, og mye bedre utvalg

 42. Hei
  Vil veldig gjerne prøve den vinen du anbefaler – men er ikke sikker på om jeg har funnet den rette på http://www.vinmonolpoet.no – er det denne :
  https://www.vinmonopolet.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-vmp-Site/no_NO/-/NOK/v_ViewProductDetail-ViewByRef?ProductRef=5202706%40store-vmp

  Det ser ut til at en kun finnes i 3-liter og er på bestillingsutvalget ?

  Ellers vil jeg tipse deg om at det finnes et 10-talls ulike Atkinsbarer hvis du bestiller fra utlandet – utrolig mange gode variasjoner – faktisk mye bedre enn Decadence (som tidligere var min favoritt)

  Atkinsbarene søtes forresten med sukralose og Pepsi Max med aspartam (og jeg elsker begge deler – i små mengder) Her kan du lese litt mer om de to søtningsstoffene : https://www.buzzle.com/articles/sucralose-vs-aspartame.html

 43. Ååh, tibetansk spaniel. Søteste hunderasen 🙂 Har hatt en slik en selv i ca. 10 år, men lillegutten døde dessverre i fjor.

 44. Benedicte Andreassen

  Bruker du en nettside eller noe sånt for å lete opp ny musikk?

  1. Fotballfrue

   Nei, hører mye på radio 🙂

   – C

 45. Hva heter rødvinen du synes er verdens beste? Kjekt med et tips til helgen 🙂

  1. Fotballfrue

   Rødvinen jeg er hektet på nå for tiden er Piemonte Barbera fra Asinoi 🙂 Nesten ikke garvesyre, økologisk, nesten ikke sukker og passe fyldig 🙂

   – C

 46. Du må høre også høre Marry You – Bruno Mars! Liker du grenade å liker du den også! Herlig sang av en herlig fyr 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *