Sarpsborg


God helg!

Etter mange herlige radiohits kom jeg meg trygt fram til barndomsbyen. Nå har vi spist ost, drukket rødvin og skravlet i flere timer allerede. Heldigvis er kvelden enda ung! Er så deilig å være med familien.

Håper dere har en like fin lørdag ♥

74 kommentarer

 1. Så pent bilde av deg :))

 2. Alexandra

  Så pen du er! Nydelig kjole <3

 3. Ha en koselig kveld 🙂

 4. karolinetellpotetskrell

  du er så sinnsykt pen !

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 så snill du er!

 5. Ha en strålende lørdag du!
  Jeg er syk ( kvalme, hodepine osv,.).uff, kjedelig. Og vi som skulle ha hjortesteik til middag idag. Blir kvalm bare ved tanken., skuffende. </3

 6. Margrete

  Kos deg masse, pena:-)

 7. Så pent bilde, det så ut som et fint antrekk. Ha en fin lørdag 🙂

 8. Så gøy! Ha en finfin kveld videre:)

 9. Såå fine øredobber:D Fra nettbutikken deres?:D

  1. Fotballfrue

   Ja 😉

 10. skikkelig fin altså!
  Kan du legge ut treningsmusikken din snart? 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, til uka 😀 Har mange gode sanger på lager 😉

   – C

   1. Helene M

    Gleder meg!<3

   2. Karoline

    😀

   3. Andrea

    Eventuelt bare sjekk ut VG-lista….

 11. så fint:) Er det bilde fra nå? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂 Forrige helg 🙂

   – C

 12. Digger klesstilen din 🙂
  Jeg skal komfirmere med til høsten, og lurte på om du kan legge ut bilder eller noe fra din komf. dag

 13. Fina 🙂 nydelig hår! Bruker du vanlig krølltang for å få sånt hår?

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg bruker den jeg har anbefalt 🙂 Den er unik! Sjekk ukens leserspørsmål 🙂

   – C

 14. Caroline

  håret ditt <3 <3

 15. Fine deg!
  Og Bøeseter er et kjempeflott hotell 🙂

 16. Du er så fin! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 17. Du som trener så mye, føler du ikke at kroppen bli litt «brutt ned» og at du ikke klarer å presse deg max når du tar noen vinglass i ny og ne? Jeg føler kroppen blir så tung og sliten hvis jeg drikker alkohol

  1. Fotballfrue

   Vin er et must! En lever bare en gang, litt kos er lov 😉

   – C

 18. Karoline

  Ha en kjempefin kveld, Caroline! 😀 Du er herlig 🙂

 19. Kos deg masse med familien din =)

 20. http://kims.no/kampanjer/smakenavdinfredag/#/details/41389

  Hei Caroline:)
  Vil du hjelpe meg å vinne? Dette er en smak som er savnet i Norge og du kommer garantert til å digge den:)
  Trenger alle stemmer jeg kan få:)

 21. Mona Larsen

  Kos deg masse 🙂

 22. vakker som alltid! liker at smykkene dine matcher 🙂

 23. var du i sverige idag? syns jeg så deg! Forresten hadde det vært supert om du la ut noen tapastips 🙂

 24. Familiekvelder er en av de beste og koseligste tingene som finnes! Kos deg masse:)
  Du er vakker som alltid, Caroline!

 25. karianne

  Synes du drikker mye vin!!!

  1. Fotballfrue

   Å? Annen hver helg kanskje?

   1. hahahah, «drikker mye vin» ja, Caroline nærmer seg alkoholiker-tendenser nå gitt… ;P
    du drikker kanskje et glass cola i skrivende stund, eller en kopp kakao, eller kaffe og baylies, Karianne, … ?
    går d ann…

   2. Og hva om hun drakk mye vin? Hvorfor skal det bry deg? Jeg drikker et glass rødvin hver eneste dag jeg 😉

   3. Haha, fantastisk hva folk skal legge seg opp i! Caroline drikker absolutt ikke mye vin, helt normalt 🙂

  2. HAHA, teiteste kommentaren i verden.
   Som Caroline kommenterer tidligere; livet er for kort, man må få lov til å kose seg med vin!

   Er gressenke om dagen selv, Caroline, så føler med deg! 🙂

   Ha en fiin søndag!

 26. Du må kose deg i Sarborgs 😀

 27. Du ser fantastisk ut – som alltid. God helg 🙂

 28. Utrolig fin på håret du var der.

 29. Hei, kan du skrive mere om hva du spiser til middag osv. ? 🙂

 30. Kos deg masse vakre! 🙂

 31. Benedicte

  Hei.

  Som sagt 1000 ganger før, så elsker jeg bloggen din og du er en stor inspirasjon både til klær og make-up..

  Men jeg lurer på om du ikke får mange kommentarer fra folk fordi du lever LCHF? Tenker ikke på fra bloggen min i det virkelige liv? Jeg har levd etter dette i flere år og og trenger 4-5 dager i uken. Jeg vet jeg er slank/tynn, men jeg trives med det og. Men det som irriterer vettet av meg er alle kommetarene fra venner, kolegaer og bekjente. At de liksom skal bry seg med at jeg IKKE gidder å spise en bolle hver gang vi er på cafe, at jeg bestiller en salat om vi er på italiensk resutarant ol.. Kjenner jeg begynner å bli sikkelig lei av dette og å «forsvare» hvordan jeg ORKER å leve sånn? Hallo, jeg liker å ha det sånn og jeg liker kostholdet, føler ikke jeg forsaker noe, kroppen min funker ikke med karber…Bare en liten utblåsning…
  Men regner med at du også må få en del sånne kommentarer og hvordan håndterer du det?? Kjenner jeg begynner å kvie meg for å spise ute blandt folk, selv om jeg aldri lage noe fuzz om det, er «alltid» noe man kan spise…

 32. Hei! Jeg utfordrer deg til følgende:

  1. Skriv linken til bloggen til den som utfordra deg

  2. Skriv 15 ting som ingen vet om deg.(nesten da)

  3. Legg ut 1 bilde som er et av dine beste minner. Fortell om det.

  4. Legg også ut et bilde du liker. Fortell hvorfor.

  5. Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det.

  6. Så utfordrer du 5 til.

  Håper du vil ta utfordringen :o) Jeg har gjort det på min blogg!

 33. Tar du solarium? : )
  Kan du prøve å legge ut litt sunne middagsoppskrifter litt oftere? : D

  1. Fotballfrue

   Ja, en gang i måneden eller mindre 🙂

   – C

 34. bra du koser deg med familien!! 🙂
  kunne du ha lagt ut et bilde av deg og LK når dere var nyforelsket? hadde vært morsomt å sett 😀

  1. Fotballfrue

   Vi er jo fortsatt nyforelsket 😉

   Jeg skal se hva jeg finner 🙂

   – C

 35. Så nå at du hadde kommentert på det innlegget hos meg, aww.. fikk sjokk jeg.. trodde aldri du skulle komme innom !! Tusen takk! Men jeg hadde forventet flere kommentarer fra andre, men de hadde vel kanskje gratulert deg på din blogg såå :((

  Jeg bare syns du er så utrolig njuuuudelig!

 36. kom til å tenke på en ting. jeg sitter å drikker kaffe just nu, og husker du hadde et kaffe-innlegg i går hvor du fortalte om tre kaffe og en hau med cappuccino, eller espresso? er det ikke vanvittig mye karbohydrater i det? eller har du funnet karb-frie alternativer? 😀

  1. Fotballfrue

   Vanlig sort kaffe drakk jeg, og espresso 🙂 Det er karbofritt 🙂

   – C

 37. du er virkelig herlig, caroline! stå på med den kjempeflotte bloggen din 😀

 38. Så fin du er! God søndag til deg! Er du hjemme i Oslo nå, eller er du fortsatt i Sarpsborg?
  Har du sett at camp senkveld rra senkveld med Thomas og Harald er på Norefjell?? Hehe, tenkte bare å si det, i tilfelle du tilfeldigvis så noe 😉

  1. Fotballfrue

   Haha, ja jeg så det på fredag 😀 Morsomt at de er der.

   Nå er jeg i Sarpsborg, blir her til tirsdag 🙂

   – C

 39. fin kjole:)

 40. Hei. Jeg spiser veldig mye salat, både med og uten dressing. I og med at dressing inneholder veldig mye usunt fett, lurte jeg på om du har noen tips til super sunne dressinger?
  -Camilla.

  1. Fotballfrue

   Hva slags dressing? Rømmedressing er ikke noe farlig, creme fraiche o.l. , men vegetabilsk olje er ikke bra.

   – C

   1. Prøvd Ccosa Caroline? Extra virgin coconut oil. Perfekt til all matlaging!

   2. I kjøpe-dressinger er det mye av det usunne fettet! Har funnet noen på internett allerede, men lurte på om du kunne legge ut noen av dine favoritt dressinger ? 🙂

   3. Fotballfrue

    Usunt fett? Hva mener du? 🙂

    – C

   4. Mettet fett er usunt i den form av at balansen mellom mettet fett og umettet fett er ugjevn. Dvs at det er usunt å spise for mye mat/dressinger med høyere verdier av mettet fett.

   5. Fotballfrue

    Det er kombinasjonen fett og karbohydrater som er farlig. Det finnes ingen forskning som viser at mettet fett er farlig, se blant annet hva klinisk ernæringsfysiolog hos 4M-klinikken sier: Det er komplette gale råd når det gjelder karbohydrat og fettmengde i kostrådet. Og at de sitter på den beste dokumentasjon, det stemmer ikke. At mindre mettet fett fører til mindre hjerte- og karsykdom er en teori som ikke er underbygget av vitenskap og tester i praksis. Det gir ikke noe mindre hjerte- og karsykdommer, hvordan man kan fortsette å si det er en skandale.

    Videre kan du se de linkene her også: http://www.dagbladet.no/dinside/2007/12/12/520958.html
    http://www.iform.no/pub/art.php?id=70
    http://www.forskning.no/artikler/2010/mai/250146

    – C

 41. Lekre deg Caroline!! Utrolig kult at du plukket opp det blå i steinene i ørene og ringen også 🙂

 42. Hei Caroline!
  Jeg er i gang med et lite treningsprosjekt her og nå¨har jeg nettopp målt meg opp for første gang.
  Jeg lurer på om du kunne tenke deg og legge ut målene dine (feks overarm, midje, mage, hofter, lår o.l.), jeg trenger nemlig noe å jobbe mot, og du har jo det man kan kalle drømmekroppen (men STOR «d»)!
  Hvis du synes at det blir for privat, noe jeg i så fall har full forståelse for, så lurte jeg på om du kanskje kunne tipse meg om noen plasser det kan være mulig å få vite målene til ulike kjendiser/modeller osv.
  Med vennlig hilsen Tina
  <3<3

  1. Omg.. skaff deg et liv, tullhøns..

   1. Nå spurte jeg ikke deg da, Elise…
    De fleste synes motivasjon og målsettinger fungerer bra for å ha noe å jobbe mot,
    Ganske underlig at du ber meg «skaffe meg et liv» bare fordi jeg er opptatt av trening og kosthold, hvis du ikke er det, så skjønner jeg iaf ikke hva du gjør inne på bloggen til Caroline. Hun er et stort forbilde i forhold til kosthold/trening/livsstil og det er jeg ikke redd for å innrømme.
    Du kan jo imidlertid selv skaffe deg et liv som inneholder annet et å sitte i kommentarfelt å svare på spm som ikke er rettet til deg!

 43. Utrolig fint bilde! Men jeg tror at du har på for høy ISO.

  1. Fotballfrue

   Det er mye mulig 🙂 Vi var LITT i farta her, kan du si 😉

   – C

   1. Hahaha:):) (morsomt svar)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *