Gressenke

Brukes ofte om en kvinne dersom mannen er midlertidig bortreist.

Så der har du meg de neste ukene. I tillegg er det fin tittel i og med at Lars-Kristian spiller fotball, synes du ikke?

Vi hadde en utrolig hyggelig kveld i går, et fint minne å ha til vi ser hverandre igjen ♥

Jeg gikk i kimonoen i over 7 timer. Deilig.

I dag har jeg faktisk vært oppe siden klokken fem. På en lørdag! Kan ikke huske sist gang jeg var så gæærn. Grunnen er selvfølgelig at Lars-Kristian skulle reise. Så nå sitter jeg her med hvor mye energi som helst, i og med at jeg allerde har rukket å innta mengder med koffein. På syv timer har jeg vel helt i meg tre kopper kaffe, og åtte espresso. Føler magesekken er ganske sort nå. Skvulp. Deilig. Jeg har i det minste fått utløp for mine adhd-tendenser på SATS, og deretter gikk jeg nesten berserk i en skobutikk Klarte å begrense meg til ett kjøp. Og det var nødvendig. Viser dere senere.

Nå er det ikke lenge til jeg skal synge karaoke i 55 minutter. Altså hele veien til Sarpsborg. Baby you can drive my car!

66 kommentarer

 1. Good tur! å fortsatt god helg 🙂

  Hvor lenge blir du borte?

  1. Fotballfrue

   Bare til tirsdag 🙂 Så blir det Oslo igjen før det blir Gålå på torsdag 🙂

   – C

 2. Marianne Rekdahl

  Du har en utrolig bra blogg, Caroline!
  Jeg er fast leser flere ganger om dagen!
  -Beste bloggen 🙂

 3. Skjønner ikke hvordan du klarer å stå opp så tidlig!

 4. Hei Caroline!
  Må først og fremst få sagt at jeg synes du skriver en kjempe fin blogg, med mye godt innhold! 🙂

  Jeg vet at du og Lars K har gått på LCHF «dietten» nå en stund, og lurer bare litt på hvordan dere synes den funker? Jeg har nemlig prøvestartet den litt selv, men er så usikker på hva som kan spises og ikke. Den musli oppskriften du laget må man utelukke den helt, og jeg spiser en del bananer(ca 2 om dagen), må de også vekk?
  Har du lyst til å skrive ett lite innlegg om hva som kan spises i LCHF kostholdet, hvis du får tid?
  Føler du deg lenger mett selv når porsjonene er små? Jeg spiser 5-6 ganger om dagen, 3 store og 2-3 små, men føler meg ofte oppblåst etterpå, så håper denne dietten kanskje hjelper på det og! 🙂

  På forhand, takk for svar!
  Ha en fortsatt fin lørdagskveld og kos deg med karaoke 😉

  1. Fotballfrue

   Vi har aldri følt oss bedre! Lars-Kristian er også i storform om dagen, har en masse energi, og det er jo så gøy!

   Bananer må du kutte ut, men müslien jeg har lagt ut oppskrift på, er for de som har et LCHF-kosthold, så denne kan du spise. Den inneholder mye fett, og lite karbohydrater. Perfekt i yoghurt til frokost eller lunsj, eller bare som snacks.

   Karber du kan spise er 5 om dagen; to frukt og 3 grønnsaker. Helst skal det gå i bær og grønnsaker.

   Vi spiser 3 store måltider om dagen, og er aldri sultene. Viktig at du spiser deg mett til hvert måltid, og at du får i deg nok fett. Da skal du unngå å måtte spise så ofte som du gjør, i tillegg skal ikke sultfølelsen være der.

   Godt alternativ til et meal on the go, eller bare noe attåt til kaffen, er Atkins decadence bar – helt himmelsk!

   Kjøp deg bøker og les deg opp før du starter for fullt, det er ikke gøy eller bra å gjøre feil i starten. Vi har lest bla. Frisk med lavkarbo av Dr. Hexeberg, i tillegg til at vi er flittige brukere av kokeboken til Dr. Dahlqvist. Det er også mye nyttig info på forumet til lavkarbo.no.

   – C

   1. Hvor mange gram grønnsaker pr dag bør man spise? 🙂

   2. Fotballfrue

    Det avhenger av hvor mye karbohydrater du vil ha i deg, men du kan nesten spise så mye du vil 🙂 Men pass på frukt, for mye er ikke bra, det skader heller ikke å kutte det helt ut 🙂

    – C

   3. Sandra

    Takk for svar!!!

    Har vært og tittet litt rundt på nettet for å finne mer info om LCHF, og på denne siden får man et greit og oversiktlig innblikk i hva det hele dreier seg om! Jeg ble i hvertfall overbevist 😉

    http://www.nittedal-muskelterapi.no/kosthold1.htm

 5. Du må kose deg så godt du kan! 2 uker går jo fort hvis du har litt å gjøre;) Ha en fin lørdag.

 6. Snygg kimono!

  Vet själv hur det är att vara gräsänka då jag tidl var hockeyfru =) men har man goda vänner & familj nära så funkar det ok.

  Nu ska jag skynda mig till SATS och köra ett grymt pass. Eller kan inte köra hard core som jag brukar då jag har en liten i magen och må ta det lite lugnare 😉 Hehe.. Inte helt van vid det =) Men såå underbart!

  Ha en UNDERBART fin helg med la familia!

 7. God tur og god helg! Ikkje gøy å vere gressenke, men det går nok fort og så blir det såå godt å få han heim 😉

 8. Hei, jeg bare lurer på en liten ting 🙂

  Jeg har et «vanlig» kosthold hvor jeg både spiser karbohydrater og fett. Jeg spiser for det meste produkter som er nøkkelhullsmerket. Det jeg lurer på er om det er noe vits i for meg å kutte ut noen karbohydrater alikevel? Poteter og ris er jeg avhengig av til middag, så det kan jeg ikke droppe, men er det da noe vits for meg å spise cottage cheese o.l. til frokost i stede for brødskive da? 🙂

  Ble litt klumpete formulert, men håper du skjønte 🙂

  Ha en fin dag!

  1. Dette lurer jeg også litt på! Kan det være greit å erstatte noen måltider med fett som hovedenergikilde, selv om jeg spiser karbohydrater i form av poteter, ekstra grovt brød, frukt osv ved andre måltider? Eller vil man da få en veldig ugunstig opphoping av både karber og fett? Er veldig glad i ordentlig fett (ikke lett-produkter) som matfløte, fete sauser, bacon, avokado, cottage cheese, nøtter osv, og prøver å begrense meg når når det gjelder ris, pasta (fullkorn) osv, spesielt når jeg spiser mye av fett, men er litt vanskelig å kutte det helt ut, da det er billig, raskt, og enkelt.
   Tusen takk for en veldig fin blogg, du er et supert forbilde! 🙂

   1. Fotballfrue

    Dersom du spiser mye karbohydrater, er det best å være veldig forsiktig med fett. Det vil være uheldig å kombinere fettkilder som rømme og fløte, med for eks. paste og potet. Det er dette som fører til overvekt.

    Tusen takk for kompliment 😀 Ønsker deg en god helg!

    – C

   2. Tusen takk for svar! 🙂 Får prøve å sette meg litt mer inn i det, selv om jeg allerede har fått mye gratis fra deg! hehe. Ønsker deg også en god helg!! 😀

 9. hehehe gressenke, god men morsomt begrep ;D god tur til Sarpsborg, Det er deilig vær her på Østlandet 😀

 10. Caroline

  Hei!
  Litt off the subject, men cirka hvor lang tid bruker du på å jogge 60 km? 🙂

 11. God tur, kjør forsiktig 🙂

 12. Er morgenkåpen fra Victorias secret? Har en veldig lik derfra:P

 13. kos deg:):)

 14. Hvor lenge blir LK borte? Kos deg så lenge 🙂

 15. Haha, du er så kul! Karaoke og road trip er aldri feil 😀

  Jeg synes du skriver du om så mye forskjellig, og alt faller i interesse hos meg; trening, mote og ikke minst kosthold! Nå fordyper jeg meg grundig i proteinsyntesen, med en stooor kopp kaffe med en fløteskvett og sjokolade proteinpulver ( zero carb). Magisk!

  Ha en fortsatt fin helg da, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Herlig å høre 😀

 16. SÅ mye kaffe!! Skjønner ikke at du orker det:P

  1. Fotballfrue

   Jeg var trøtt 😉 .. Det er jeg ikke nå!

 17. Hehe, det var mye kaffe!

  Ha en god helg da 🙂

 18. Tenkte bare å si hei siden jeg er innom bloggen din ca hver dag. Jeg er sikkert dobbelt så gammel som gjennomsnittsleserene dine, men pytt. Jeg liker iallefall bloggen din veldig godt. Mye pent å se på både i klær, sko(!), smykker, hundene, mat, leiligheten osv..

  Keep up the good work, kos deg som gressenke da skal du se tiden går fort til han er tilbake 🙂 Det er iallefall mitt triks 🙂

  Klem Karina

 19. hejsan

  vad menar du med «mine adhd-tendenser på SATS»?

  1. Fotballfrue

   At jeg hadde sykt mye energi,og fikk brukt for den på SATS.

   – C

   1. okej 🙂 jag har också mycket energi och tar ut den på skolan och gymmet 😉 jg tränar på evo 🙂 Jag har adhd och fick det för 1 år sedan, så det var därför jag undra varför du skrev så 🙂

   2. Fotballfrue

    Å! Da forstår jeg 🙂 Godt at du får ut mye på trening 🙂

   3. 🙂 det hjälper mycket ska jag säga, mycket energi och jag mår mycket bättre! 😀

   4. Fotballfrue

    Herlig å høre 🙂

   5. åt precis mat som är gluten fri, laktos fri! 😀 kött kakor med linfrö, sesamfrö, morötter, citron skal, salt, peppar, basilikum. Gjorde en sallad på paprika, morötter, quinoa och gurka. Hadde soya yoghurt som «sås»… 😀

    prova! det är super gott 😀

 20. Huff da, det var utrolig mye kaffe :p hehe… Selv holder jeg meg til 2 kopper daglig 🙂 Som gravid er absolutt max inntak av koffein 300 mg daglig, da større mengder koffein enn 300 mg dgl øker faren for spontanaborter og dødfødsler. Om du blir gravid om noen år så blir kanskje koffeinkutt din største utfordring noensinne? 😀

  1. Fotballfrue

   Haha,så absolutt 😉 men dagen i dag hører med til sjeldenhetene 😉

   – C

 21. Så fin 😀
  Kos deg!

 22. Hva slags bil kjører du ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Toyota hybrid 🙂

   – C

 23. skal du på Gålå i Sør-Fron kommune?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 24. Hei Caroline! 😀

  Ville bare si at du har en fantastisk bra blogg og jeg leser den hver dag:) Du lyser opp dagen til så mange!:D
  Ha fortsatt en GOD HELG!

 25. Du skriver alltid i en morsom og positiv tone. Gøy å lese!

 26. Hvorfor i alle dager er ikke du nominert i blogawards?? Latterlig! Du er jo Norges desidert største blogger! Og for ikke å snakke om inspirasjonen du gir. Helt utrolig.

 27. så fin kimono!

 28. Så fine vitrineskap, hvor er de fra? 🙂

 29. Karaoke i bilen høres bra ut 🙂 Jeg må også synge med på ALT!

 30. Haha, «Gressenke.no»! Kos deg i Sarpsborg!

 31. Så kult at du skal til sarpsborg.Jeg bor der:D
  Skal du være her lenge eller?

 32. Du får prøve å kose deg som gressenke da:)

 33. nå har jeg prøvd å sende en kommentar 3 ganger ! men den kommer aldri opp =( så hvis du har fått tre like kommentarer med et tips om et sykkelstativ, så får du bare unskylde 😛

 34. Hvor mange biler har dere?

 35. Åh, fin kimono. Og må si du var oppe tidlig ja 😛 Men da får du hvertfall utrettet mye 😀

 36. Haha.. første jeg tenkte når jeg leste ordet var FOTBALL ! 🙂 Får kose deg med familien da ;))

 37. Hei

  Jeg skjønner jo at du er helt avhengig av kaffe, og det er lov, men hva slags forhold har du til kaffe som næringskilde? Jeg har hørt at for mye kaffe ikke er bra for kroppen, og derfor prøver jeg å ikke drikke alt for mye av det, men du er jo en kjempesunn jente på tross av at du får i deg mye kaffe.. Hva tenker du om det?

  Kjempebra blogg forresten, godt å ha noen bloggere fra den delen av Norge 😉

  1. Fotballfrue

   Det var kun i dag mengdene var altfor store. Ellers er det helt ok 🙂

   – C

 38. Kan du lage et lite innlegg hvor du gir oss tips om litt basisklær som du mener en hver må ha i garderoben :P??

 39. Jeg er gressenke i 2-3 uker i slengen hver gang mannen min reiser på jobb 🙁 føler med deg! I tillegg ville jeg bare si at jeg gleder meg til nettbutikken deres. Ganske morsomt at bloggen min heter nesten det samme :o)

  1. Fotballfrue

   Huff,det er ikke noe kjekt :/

   Haha,herlig navn på bloggen din 🙂

   – C

 40. HeleneAa

  Hvor er kimonoen fra? 🙂

 41. Er gressenke selv for øyeblikket. It sucks.. Men veninder gjør ting lettere 😀

 42. Haha, jeg elsker å synge høyt i bilen jeg også 😛

 43. Så utrolig fin den kimonoen var 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *