Fam Irvoll ♥ Arts & Crafts

Fam Irvoll har laget smykkekolleksjon sammen med A&C, her er noen bilder fra gårsdagens event på Månefisken

Disse likte jeg absolutt best, veldig søtt sammen med sommerens sailor trend.

Jeg gikk sammen med denne sprelske og herlige dama – Trine Grung. Vi har spennende prosjekter på gang, så jeg har mye å henge fingrene i om dagen. Men jeg elsker det.

Hæhæ, ikke spør hva som skjer med munnen min.

Foto av meg og Trine: dagbladet

Nå gleder jeg meg til å nyte resten av fredagen, den siste på en stund sammen med Lars-Kristian. Han reiser til La Manga i morgen, og jeg reiser til Sarpsborg. Skal ærlig innrømme at jeg hater denne tiden av året. Treningsleir. Kunne gjerne klart meg uten. Men så blir det ekstra godt å se hverandre igjen, gleder meg nesten allerede. Dessuten har jeg hundre planer de to neste ukene, blant annet barndomsbyen, blogawards og Gålå. Dette kommer til å gå fort.

Ellers må jeg bare si at jeg er utrolig glad for at mange liker nettbutikken vår, dere er fantastiske ♥

Nå spretter vi rødvinsflaska!

69 kommentarer

 1. Så masse fint. Og såg på facebook sida til nettbutikken; dåkke hadde masse kjempeflotte smykke, gleda meg til å handle! Ha ein fin kveld 🙂

 2. Når skal du trekke vinnere av nelly konkurransen?

  1. Fotballfrue

   Se tidligere innlegg 🙂

   – C

 3. Kjempe kule smykker! Jeg syns du var fin på bildet, jeg! Ha en kjempe fin helg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så snill du er 🙂

   Kjempefin helg til deg også!

   – C

 4. Åå, skjønner godt hva du mener. Jeg og kjæresten har avstandsforhold på andre året, og det er ikke alltid like gøyt, nei :/
  Men må man så må man 🙂

 5. Herlig!:)
  Når begynner tippeligaen igjen, egentlig?

 6. Line Margrethe

  Gleeder meg til å handle i nettbutikken 🙂 Har vært inne på FB siden og sett massssse som tiltaler meg :)) Flinkiser dere 2!!
  14 dager går nok fort skal du se – iallefall når du har masse å fylle dagene med! Lykke til, og kos dere med hverandre…. og rødvin ;))
  Forresten – synes du var fin på bildet jeg – som alltid! Du kler den fargen på overdelen så godt 🙂

 7. Synes ikke munnen var noe galt 🙂 Hadde du ikke sagt noe, hadde jeg aldri lagt merke til det. Men så har vi de som alltid skal kritisere og kommentere hver eneste lille ting!
  Håper du får noen fine uker, selv om LK reiser bort. Bra du har noe å fordrive tiden med!
  God helg, kos deg 😀

 8. Personlig syns jeg at Fam Irvoll smykkene ser mest ut som billige loppemarkedsmykker, men godt vi er forskjellige 🙂 Syns du bruker mye flottere smykker til vanlig enn det hun presenterte 😉 Kos dere med vin og hverandre før treningsleir!!

 9. Elisabeth

  Så fin du er Caroline 🙂 Du er forbildet mitt, særlig når det kommer til trening og kosthold! Lurte på om du kunne legge ut hva du normalt spiser i løpet av en dag? Ha en fin helg <3

 10. Hei Fotballfrue<3
  vil så gjærne inn på nettbutikken din men kommer ikke inn!:-(
  Kan du lage hyper- lenke til den? det hadde hvert kjempe fint:-)
  Hilsen en som gleder seg til å se:-)

  1. Fotballfrue

   Nettbutikken har ikke åpnet ennå, men gå inn på facebook og søk på treasures.no. Der har vi lagt ut mange godbiter fra varelageret 🙂

   – C

 11. Du kan vel take bloggen din for denne nettbutikken? 🙂
  Det er jo kjempeflott at du gjør det, men tror du selv at om du ikke hadde hatt denne bloggen, kunne gjennomført en nettbutikk? Du tjener nok en god del på bloggen, så finansiering er vel heller ikke noe problem.
  Via bloggen din får jo dere «gratis reklame»

  Uansett – kjempelekre smykker! Gleder meg til å se når dere åpner ;D

  Monica

  1. Just stating the obvious?

   1. Monica

    Så du mener her at om Caroline ikke hadde hatt blogg, så hadde hun ikke klart å starte en nettbutikk? Tull…Trenger ikke blogg for å gjøre det 🙂
    Å hvordan kan du si det er «obvious»? Er du sikker på at det er en selvfølge?????

 12. Hvordan trener du magen ? Har du tips til hvordan man kan få flat mage?
  Klem Sigrid <3

  1. cardio trening, for å få flatere mage må fettet på magen bort, da e d en god del cardio trening og styrketrenig som skal til, styrketreninga hjelper deg å øke din forbrenning 🙂

   1. Sigrid

    Takk 🙂

 13. Flotte smykker. Men jeg må si jeg liker de dere skal selge, bedre 😉 Nyt vinen og hverandre, og ha en strålende kveld! 🙂

  1. Eller skal dere selge disse på nettbutikken deres også? 🙂

 14. Hvordan trener du magen? Viss du gjør det da 😉 Har du tips til hvordan jeg kan få flatere mage med og gjøre ting hjemme ? 🙂
  Ha en god helg 🙂

  Sigrid

 15. Åå, hvor finner jeg de kirsebær-smykkene? De var fantastiske!

  1. Oops, jeg fant det ut selv 🙂

 16. Ntaw, så søte smykker.. men selv hadde jeg ikke gått med det 😛 Gleder meg til deress nettbutikk åpner jeg.. haha, var du ikke klar for et bilde?

 17. Ååh, gleder meg til å se nærmere på de smykkene!!

 18. Kjempesøte smykker !

  Meeen, kan du være så snill å gi noen tips til hvor man kan få tak i ballkjole til en rimelig pris? Eller hvordan man kan bruke en man har i klesskapet til ballet?

  Digger bloggen din !!

 19. Jeg selger en ubrukt pelsvest fra Ricco Vero – trenger virkelig pengene, så ta en titt! 🙂 🙂

  http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=26474585

  1. Neitakk, er imot ekte pels 😉 hadde heller gitt 1600 kr til organisajoner som vil stoppe pelsopprett 🙂

   1. Love u Ia<3

   2. er det ekte pels a?

 20. Eller jeg fant siden deres jeg, dødsfine ting dere hadde der;)

 21. Jeg gleder meg til nettbutikken deres åpner. Hvordan vil prisene være?

  1. Line Margrethe

   Fra 100-900kr har Caroline sagt på tidligere innlegg :))

 22. http://www.fashionistamogul.com/
  Caroline, du må sjekke ut bloggen til mine vakre venninner! 😀

 23. Masse spennende der ja! Og så gøy at du og Lasse skal åpne nettbutikk! Den kommer til å gå så det suser! Dere er så heeerlige! 😀 Men lurer på noe.. Den alpinbuksen du hadde på deg forrige helg da dere var på Norefjell, hva heter den? Både merke og modell? Den var utrolig fin! Har nettopp kjøpt meg ny alpinjakke, men trenger selvsagt bukse.. Setter stor pris på svar!

  Kos dere masse ikveld, og nyt hverandres nærvær før dere «skilles» for et par uker..
  God helg!

 24. Å, jeg elsker sommerens sailor-trend <3 Kombinasjonen marine-hvitt slår aldri feil, heller ikke båthals, nydelige blendahvite bukser, brun hud og gull acceroirer 🙂 Classy, tidløst og nydelig! 🙂 kos dere med rødvinen! koser meg selv med mannen min og rødvin. Ha en strålende helg, Caroline! Verdens vakreste moteikon (min datter) er lagt ut på nett: http://julieschnell.blogg.no.

  1. Heter du Julie, og datteren din det samme?

 25. karoline

  så mye fint!
  en ting jeg lurer på; jeg synes du er så flink til å sette sammen klær og du får det liksom til å se så enkelt ut å få til et fint antrekk. men hvordan gjør du det? selv synes jeg det er kjempe vanskelig å vite hva som passer sammen, og skulle så ønske jeg klarte å finne en «egen» stil.. men vet ikke hvordan jeg skal gjøre det? har du noen tips? 🙂

 26. Hoho shit denne nettbutikken deres er ikke bra for økonomien min! Der var utrolig mye fint. Godt jobba. Snakkes når dere åpner!!:D

 27. Dette er vel ikke helt riktig kildehenvisning når du stjeler bilder…

  1. Fotballfrue

   Hva mener du? Det er kun bilde av meg og Trine jeg har fått av db.no ….. De andre har jeg selvsagt tatt selv!!

   – C

 28. Fam Irvoll er så kul, digger det hun gjør, så kolleksjonen med Arts&Crafts gleder jeg meg til 🙂

 29. Hva SKJER med munnen din på det bilde med Trine Grung??
  Neida 🙂 Du er søt!

 30. Kaja :) (16)

  Fantastisk blogg du har ! leser den daglig ! : ) elsker trenings metodene dine ; D
  nydelige smykker, gleder meg til å se fler av de : )
  GOD HELG ! ; D

 31. Du er såå herlig! 🙂

 32. Du er så fin 🙂
  Personlig, liker jeg ikke Fam Irvolls nye produkter SÅ godt. Men det er kanskje fordi jeg har feil mottakerkompetanse? Og havner rett og slett ikke i målgruppa. Men det er min personlig mening. Hennes gamle kolleksjoner derimot er fantastiske. Spesielt, kjoler.

  1. Fotballfrue

   Jeg synes hun er fantastisk,men smykkene var ikke helt min smak heller 🙂 Likevel likte jeg sailorsmykene 🙂

   – C

 33. Benedikte

  Vet du når smykkene kommer i butikk? 🙂

 34. Kan du ikke legge ut bilde av deg forfra?
  på alle bildene poserer du fra siden, hadde vært gøy å sett deg forfra 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er det jeg er komfortabel med 🙂 helt i starten av bloggen gjorde jeg aldri det,så du kan jo bla deg bakover og titte 🙂 Gjør heller ikke det i headeren, eller om du ser på en av videoene avmeg, i arkivet til høyre under «video»

   – C

 35. Hva skjer med munnen din? Neida, tulla 🙂 Liker bloggen din veldig godt, leser den hver dag 🙂 Ha en fin kveld videre 🙂

 36. Jeg hadde sansen for dette, utrolig tøft 🙂

 37. Åååå! Skulle ønske jeg var der med deg <3

 38. unskyld, jeg må bare spørre; har du virkelig ingen føflekker? :p
  i såfall, hvordan har du blitt kvitt de? 🙂 jeg HATER de jeg har.

  Du er så utrolig pen 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg er faktisk ganske heldig akkurat der. Har to små på ryggen, og en liten en ved øret, men ellers ingen 🙂 Det er jo null problem å fjerne føflekker i dag uansett, finnes mange metoder i dag vet jeg 🙂 Så dersom dette er et problem for deg kan du jo kontakte fastlegen din 🙂 Det er jo heller ikke bra med store føflekker med tanke på solarium eller sol generelt.

   – C

   1. Ganske heldig der?? Har jeg gått glipp av noe? Hva er galt med å ha føflekker egentlig? Vet jo selvfølgelig at det ikke er bra med store føflekker, men er ikke det jeg tenker på her. Har mange føflekker selv og er kjempeglad i alle sammen 🙂 Syns ikke du (Trine) trenger å hate føflekkene dine. Se heller på dem som noe som gir deg ekstra særpreg:) Jeg personlig synes det er vakkert:) samboeren er helt enig..hehe;)

   2. Fotballfrue

    Jeg synes jo at jeg er heldig som ikke har store føflekker som jeg trenger å fjerne? Nå snakker jeg om føflekker som kan være farlig. Men for all del, smaken er som baken 🙂 Mente ikke å tråkke noen på tærne. . . .

    – C

   3. Ehm, folk kan vel få hate føflekkene sine om de vil?
    Jeg ville helst hatt 0 føflekker, men har noen få som ikke synes så bra. Men dersom du veier over 120 kilo, skal du tenke på det som et ekstra særpreg da? Folk trenger ikke være fornøyd med ALT på kroppen. Så jeg er enig med det Caroline sier, at hun er heldig. For det er hun!!

   4. Jessica

    Men Caroline, hadde du ikke en stor føflekk på panna tidligere? Mener at du tilogmed henviste til den i et bilde du har lagt ut tidligere 🙂

   5. Fotballfrue

    HÆ? Nei? Jeg har en liten føflekk i panna, den er der ennå den, men den er ikke stor 🙂

    – C

   6. Jeg hater en bitteliten på haka, folk kaller den for min skjønnhetsflekk, er egentlig ganske søt 😛

   7. Haha, skrev jeg ‘hater’? Jeg mente ‘har’ Herregud!

   8. jeg har ingen store som er farlige eller noe sånn, men jeg liker ikke føflekker generelt :p jeg ser de ikke på andre, men jeg ser hver eneste én jeg har på kroppen :p

    jeg missunner deg virkelig!

    Tonje: det er ingenting galt med føflekker. jeg synes bare ikke at det er veldig lekkert på MEG SELV! å dermed missunner jeg andre som nesten ikke har noen 🙂 enkelt og greit.

    Jeg synes Caroline er utrolig heldig som kun har tre føflekker 😀 men dette er selvfølgelig min mening, snakker ikke for noen andre, vil dere kritisere meningene til andre så værsågod 🙂

 39. Ja, då blir det jo supert når dåkke møtes igjen 🙂 Du må kose deg desse vekene!

 40. Fam irvoll har så utrolig mange søte og morsomme design, men jeg er redd jeg kommer til å være godtesjuk hele tiden hvis jeg bruker godteri-smykkene 😛

  Jeg er kjent med treningsleir»problemet» (Hos oss var det jeg som var bortreist), det er ikke gøy å være bortreist over så lang tid. Men som du sier så er det SÅ godt når man kommer hjem igjen!

  God helg!

 41. Såååå mye fint! Kjempe søtt, men samtidig rocka. Gleder meg til nettbutikken din er opp å går 😀

 42. åå så flotte smykker, ringer, øredobber og armbånd! jeg bare ELSKER sånn candy smykker og de andre tingene i kolleksjonen!
  Jeg skal så absolutt anskaffe meg det candy armbåndet! I love it! 😀

  Men vett du om øredobbene er sølv/ om de er sølv belagte? for jeg synnes at øredobbene var ganske kule, men jeg tåler ikke nikkel :/ Så hadde blitt veldig gla om du visste svare på dette 😀

 43. Fam irvoll er utrolig kreativ! Jeg elsker at hun ikke kjører de samme «kjedelige» fargene, men virkelig leker seg med kreativiteten!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *