Luksus VS. Budsjett

Dersom du ikke har funnet det perfekte Valentine’s Day antrekket ennå, kan kanskje dette være noe? Sass & Bide har en nydelig , pudderrosa kreasjon, men den korallfargede fra Elise Ryan er også lekker – og dessuten ganske lik.

Fra Sass & Bide – Net-a-porter // Fra Elise Ryan – Nelly.com

Vinnerne av Nellykonkurransen blir avslørt i morgen tidlig!

68 kommentarer

 1. Nydelige kjoler, begge to! 🙂

 2. Fast leser♥

  Begge var superfine! Skulle ønske begge var mine, elsker dine «Luksus Vs. Budsjett»!♥ De gir deg tips om ganske så like klær/sko, men den ene er rimeligere enn den andre! Iblant kan man jo unne seg litt luksus, men det er ikke hver dag!♥

  Du er favoritt bloggeren min!♥

 3. Åårh, så fine kjoler! Likte begge to like godt, jeg:)
  Når skal du kåre vinner anngående nelly konkurransen?

 4. Fotballfruefan

  Budsjett, fargen passer bedre på valentinesday og jeg synes i tilegg at den var finest

 5. Den billige var finest også, etter min mening :))

 6. Nydelig den kjolen fra Nelly da! Har sett på den selv!

 7. Yngvil Jakobsen

  kjolen fra Sass & Bide var utrolig fin, men langt unna min prisgruppe! 🙂

 8. Hadde gått for den billigste:) Synes den var finest!

 9. Syns den billige var finest! Nydelig farge!

 10. Begge to var veldig pene, skulle bare ønske den budsjettkjolen var i en litt lysere farge 🙂

 11. Luksus 😉 Men begge var fine <3

 12. flotte kjoler! 🙂

 13. var fine begge to, men den fra Nelly var litt friskere i fargen 😀

 14. Jeg syns budsjettkjolen var finest, jeg! Win win!

 15. Begge var nydelige! : )
  Nårtid legger du ut vinnere av konkurransene ?

 16. Birgitte

  http://www.theoutnet.com/

  Eeeeelsker denne siden, men har ikke råd til å handle så mye der..
  Du har kanskje et større budsjett enn meg, så enjooooy 🙂

 17. Nathalie.

  Begge kjolene var virkelig nydelige 🙂

 18. Jeg synes (dessverre) den dyreste var finest jeg..

 19. Jeanette

  begge var fine! Men du kler jo alt!

 20. Ida Sofie E.A -

  Deffinitivt budsjett!! 🙂 Den var utroooolig fin:)

 21. Hei. Jeg lurte på om Lars- Kristian har noen utdanning? Tenk om fotballkarieren hans går rett ned eks.

  1. Fotballfrue

   Han har nok bare videregående, så hvis den går i dass blir det rett på skolebenken 😉 Han gikk et halvår på BI, fikk faktisk A i matte, men han følte det tok for mye krefter fra fotballen så han sluttet 🙁

   Men hvem vet, kanskje han har noen spennende prosjekter på gang 😉

   – C

   1. Det er litt skummelt å satse på slik sport, for man hvet aldri når man brekker benet eller får en sykdom. Også vil jo alderen ta ham engang. Han kan jo ikke spille fotball for LSK når han er 40 liksom. 😛 Stakkar, da må han sikkert på skole igjen , ughhhhhhh

   2. Fotballfrue

    De er jo forsikret, så hvis han blir så skadet at han må legge opp får han erstatning 🙂 Han har brukket benet før, var skadet i nesten 2 år 🙁 Han begynner nok på skole lenge før han legger opp 🙂

    – C

   3. Var det et lite hint i den siste setningen der? 😉

    Uansett bra at dere er bevisste på at utdanning er viktig, får inntrykk av at ikke alle idrettsutøvere tenker på utdanning 🙂

 22. Elsket budsjettkjolen!

 23. Jeg synes faktisk budsjettkjolen var finest! Elsker fargen 🙂 Også må jeg bare si at jeg liker veldig godt «luksus vs. busjett»-innleggene dine, digger de !

 24. Luksus! Luksus er ålreit innimellom og i dette tilfelle synes jeg den eller ingen av delene..

 25. Therese Kristiansen

  Når kommer vinnerne av konkurransen? 🙂
  Ha en super kveld videre Caroline!!

  xoxo

 26. Hei 🙂 Fin blogg du har! lurte på hvor spisebordet er i fra?

  1. Fotballfrue

   Spisebordet er fra IKEA, husker ikke hva det heter 🙂

   – C

 27. Karoline

  Skulle ikke vinneren av nelly- konkurransen trekkes i dag?? 🙂

 28. Likte faktisk best budsjett-kjolen 🙂

 29. Liker begge kjolene veldig godt, men hadde helt klart godt for budsjett! 😀

 30. Kjolen fra Sass & Bide var syyykt fin! Love it <3 Men kjolen fra Elise Ryan er også fin, og i og med at den er så mye billigere ville ejg gått for den av de to.

 31. Likte veldig den kjolen fra Nelly

  1. Mademoiselle S

   Se på NRK1 nå den som kan ! På debatten diskuteres ulike matvaner. Det er en dame som snakker varmt om lchf der. Tenkte kanskje du, Caroline eller noen andre er interessert.

   1. Fotballfrue

    Annika Dahlqvist 🙂 Har lest den første boken hennes, synd hun bare snakker svensk, har litt problemer med å finne ordene 🙂

    – C

   2. Mademoiselle S

    Tenkte meg kanskje at du kjente til hun ja. Interessant program. Jeg har selv kuttet ned litt på karbohydratinntaket, og det er helt utrolig hvordan søtsuget er borte. Før fikk jeg veldig lyst på noe søtt etter middag, det har jeg ikke lenger 🙂

    Lagde en stor porsjon av den lasagnen din i går, den er bare helt fantastisk. Hadde aldri tenkt på at cottagecheese kunne erstatte hvit lasagnesaus før. Gjorde en vri med aubergin istedenfor squash + litt tacokrydret kyllingkjøttdeig forrige uke. Veldig godt det også 🙂

 32. Svigerinna mi har bursdag den 14. så blir bursdag på oss 🙂

 33. Kristina Brattøy

  Åh, så vakre kjoler!
  Du har alltid så god smak Caroline, må bare få sagt at du er mitt stilikon.
  Hadde jeg vært deg, ville jeg ha gått for den dyre kjolen faktisk, den var helt nydelig!
  Vi jenter kan vel unne oss en dyr kjole eller to, hvis ikke kan du jo be Lars- Kristian pent om å få den i kjærlighetsgave 😉

 34. Må nok gå for budsjett 🙂

 35. Kjempefine begge! Men, må nok innrømme at jeg likte den dyreste best :p

 36. Jeg likte luksus best, men budsjett var også ganske fin 🙂

 37. KRistina

  Vil du skrive litt om valentinsdagen og hva man kan gjøre?:) synes du er den perfekte til å anbefale ting og virker som om du har et bra forhold:)

  Har kjæreste selv og vil gjøre dagen bra!

 38. Ja, de er fine begge to, men jeg liker fargen på luksus mer:)

 39. Budsjett kjolen var jo bare nydelig!
  Jeg elsker korallfargede klær, den fargen er så frisk og fin!
  Elsker luksus vs. budsjett innleggende dine, alltid kjekt å finne billgere klær som ligner 😀

  Forsett med god blogging Caroline! 😀

 40. ragnhild hegland

  Jeg syntes begge 2 var kjempepene og sett veldig bra ut på deg!

 41. Likte den rimeligste best jeg 🙂 Men de var jo ikke så like da ….

 42. Hei igjen.. =)
  så du Debatten på nrk nå? hva tener du om den i så fall? Annika hadde litt svake argumenter syntes jeg, selvom jeg er enig i hennes teorier =) vi fikk i hvertfal svar på det jeg spurte deg om forleden, at kalorier inn-kalorier ut teller likedan i LCHF.. Det er litt scarry å tenke på, syntes du ikke?

  1. Fotballfrue

   Jeg er litt uenig, hun har jo akkurat de samme argumentene som de andre, samtidig er jo det svært vanskelig å gå i dybden når programmet er så kort. Derfor blir hele greia veldig overflatisk og lite oppklarende spør du meg. Hun var jo også den enste LCHF tilhengeren der, de andre var jo bare fra forskjellige ytterpunkter av det etablerte etablissementet, det i tillegg til at hun ikke forstår norsk så godt gjorde kanskje at det ikke kom så klart frem 🙂

   Det som er så bra med LCHF er jo at det er vanskelig å innta for mye kalorier, da metthetsfølelsen varer lenger og du som regel dropper mellommåltid og spiser kun 3 ganger om dagen 🙂

   Hun hadde god støtte i salen hvertfall 🙂

   – C

   1. Hei! Bare lurte på, når du sier at du spiser tre store måltider hver dag, spiser du da frokost, lunsj og middag, eller sen frokost, middag og kvelds? Veldig ofte får jeg i meg bare to måltider om dagen, men når jeg er på skolen spiser jeg gjerne mer.

    Her er et frokosttips, hvis du blir lei av egg:

    Stek et par skiver bacon, og legg dem til siden
    Lag pannekake av:
    2 egg, vispet med gaffel
    ca 1 skje soyamel, ev. ketolyse bakemiks
    ca 1/2-1 dl matfløte/soyamelk u sukker
    stekes på lav varme på begge sider.

    Putt det stekte baconet inn i pannekaken, og ta på litt lerums blåbærsyltetøy uten sukker, ev annet syltetøy. Jeg tar også på litt gresk eller tyrkisk yoghurt.

    Kanskje ikke så rart at jeg ikke er sulten igjen før middag, dette blir jo nærmere 1000 kalorier (drikker kaffe med fløte, og et stort glass soyamelk også). Dette spiser jeg gjerne etter at jeg har løpt og gått tur med hunden om morgenen, og jeg blir virkelig stappmett.

    Synes ikke Dahlquist gjorde spesielt god figur på Debatten i går, hun virket fanatisk, arrogant og hadde svake argumenter, men det kan være språkproblemer, som du sier. Jeg har tro på det hun sier likevel. Men det er farlig å være bastant og si at «alle andre har feil, jeg har rett».

   2. Fotballfrue

    Hei, takk for super oppskrift, den skal prøves 🙂

    Litt enig med deg angående Dahlqvist, men hun har jo blitt forfulgt og latterliggjort av disse «ekspertene» i årevis. Skjønner godt at hun inntar den holdningen da 🙂
    Send en hyggelig kommentar til henne på nrk sin nettprat, http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7491100, tror hun blir glad for å høre at hun har støtte hos folk som er interessert i helsen sin 🙂 Hun svare klokken elleve i dag.

    Jeg spiser frokost i 7-8 tiden, lunsj mellom 13-14 og middag rundt klokken 19. Tar meg av og til noen nøtter til kvelds 🙂

    – C

 43. når er det vinnerne kommer ut?

  1. Fotballfrue

   Driver å går gjennom nå, men det tar litt lenger tid enn ventet dessverre. I morgen tidlig 🙂

   – C

   1. Jaokei! Uff, det er ikke meningen å mase! Så jo at du hadde en del jobb å gjør i dag 🙂
    Da gleder jeg meg til å se hvem som var de helldige!!

    Ha en super kveld caroline!

   2. Fotballfrue

    Det gjør absolutt ingenting 🙂

    – C

   3. Denne kommentaren fra deg viser hvor fantastisk du er! Jeg blir helt sjokkert!!
    Du tar deg tid til å svare på så og si alt, og SVÆRT ofte svarer du på samme spørsmål opptil flere ganger uten å vise tegn til irritasjon i det hele tatt.

    DU har uten noen som helst tvil norges beste, og mest gjennomførte blogg, og du er rett og slett helt utrolig.

    Du har all grunn til å være stolt av deg selv. Det er hvertfall jeg, til tross for at jeg ikke kjenner deg annet enn gjennom bloggen.

    Takk til deg, Caroline! Mitt forbilde & største inspirasjonskilde.

    Mange klemmer fra Emma 🙂

   4. Fotballfrue

    Så utrolig koselig å høre! Nå ble jeg glad 😀 Veldig hyggelig at noen legger merke til at jeg prøver å svare på det meste 🙂 Jeg liker så godt å gi dere tilbakemeldinger også, en stor del av bloggen er jo for dere 🙂

    – C

   5. Martine

    Helt enig her! Det faktum at du tar deg tid til å svare på så mange kommentarer gjør bloggen din – om mulig – enda bedre! Jeg liker også at det går an å stille kritiske spørsmål til deg, fordi du svarer bestandig på en ordentlig og saklig måte. Så mye tid og arbeid som du legger ned i dette gjør virkelig bloggen din til en fulltidsjobb, og jeg beundrer deg for at du bestandig har gode innlegg og samtidig oppdaterer ofte. Vi får visst både i pose og sekk – kvantitet OG kvalitet! Avslutningsvis vil jeg bare si at du virker som en kvinne med bein i nesa og ståpåvilje – det er beundringsverdig! 😉

    Martine

   6. Enig med Martine og Emma her- bøyer meg i støvet for deg Caroline. Du står virkelig på for oss leserne, det er kvalitet på alt du gjør her på bloggen 🙂

   7. Malene

    Helt enig med de over! Bloggen din bruker jeg lengst tid på å lese av alle jeg leser, bare fordi du er så flink til å svare i kommentarfeltene også. Du tar virkelig vare på leserne dine 🙂

   8. anonym

    Samme her, synes virkelig du fortjener førsteplassen på blogglisten!:) Du tar deg tid til å svare leserne, virker jordnær, samtidig som du altid har gode innlegg:) Stå på videre!:)

 44. Du er på dagbladet.no! http://www.kjendis.no/2011/02/03/kjendis/motevisning/design/fam_irvoll/mote/15309784/
  Så gøy, og ikke minst lekre sko 🙂 Kjenner du Trine Grung på privaten?
  Hva synes du om smykkene?

 45. PiaAarskog

  hvor har du bestilt victoriasectret tingene dine ? jeg var inne på hjemmesiden men får ikke til å senne til norge? håper du kan hjelpe:) liker bloggern din foresten 🙂

  1. Fotballfrue

   På hjemmesiden deres 🙂 De sender til Norge, du velger bare International Billing Address (excluding Canada) ved check out 🙂

   – C

 46. bUDSJETT VAR MyyE FINERE

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *