Orden på planene

Min syvende sans (filofax) er for lengst på bunnen av søppelbøtta. Den var så proppfull av binders, post its og skriblerier, at jeg ble stresset av å bare se på den. Likevel har jeg gått til anskaffelse av en almanakk for dette året også, fordi det ikke er til å komme fra at det er et must. Uten den hadde jeg aldri vært der jeg burde være. Og i hvert fall ikke tidsnok.

I år har jeg fått tilsendt en utrolig fin variant fra tryckdig.se. Den er stor, oversiktlig og inneholder gode minner fra året som var, sammen med planer for året som kommer. Perfekt!

Slik så deler av forrige uke ut for meg – noe har jeg jo glemt å skrive inn selvsagt. .

Nå kan du være med i konkurransen om å vinne en slik fra tryckdig. Alt du trenger å gjøre, er å skrive et innlegg på bloggen din om at du er med i denne konkurransen, og deretter linke til innlegget i kommentafeltet mitt. Dersom du ikke har blogg, kan du bare legge igjen en kommentar om hvorfor akkurat du trenger en syvende sans.

Lykke til ♥

Konkurransen er avsluttet.

Konkurransen er sponset av tryckdig.se

267 kommentarer

  1. Karoline

    Jeg trenger en «syvende sans» nettopp fordi jeg er så vimsete og glemsk av meg, og er superflink på å dobbeltbooke meg selv hele tiden! En slik bok vil hjelpe meg til å huske forskjellige prøver, møter, jobbtider og andre forpliktelser – kanskje jeg faktisk kan komme tidsnok fremover!

  2. helene

    jeg har en fæl tendens til å si ja til alt folk spør meg om. Og når alt kommer til alt skal jeg plutseli jobbe samtidig som jeg skal henge med vennene mine og gjøre lekser. En kombinajson som er vanskelig å utføre i hverdagen. Har i langt tid tenkt på å skaffe meg en syvende sans, og denne var jo faktisk bare lekker! 🙂

  3. Birgitte S

    Jeg trenger en syvende sans fordi jeg rett og slett er surrete. Omtrent hver søndag får kollegene mine en telefon om de vet hvordan jeg jobber på mandag, og jeg tror de begynner å bli rimelig lei det. Jeg trenger en for å holde litt styr på ting!

Kommentarfeltet er stengt.