Beyond busy

Våknet allerde klokken fire i dag tidlig fordi jeg måtte tisse. Hater når det skjer, da kan jeg bare glemme å sovne igjen. Endte med at jeg kranglet med John Blund frem til klokken seks, og da måtte jeg bare innse at jeg hadde nødt til å stå opp om han ikke skulle vinne. Så ble jeg sittende å nippe til koffein i en hel time før jeg følte meg våken. Plutselig måtte jeg kjøre Lars-Kristian til togstasjonen, og da forsvant treningsøkten. Klokken ti var jeg på Aker Brygge for et intervju.

Hmmmm…

Nå kom jeg nesten akkurat hjem, så det skal bli godt med litt lunsjemat. Tror det blir müsli og tyrkisk yoghurt i dag, sammen med verdens største kopp med kaffe. Jeg tuller ikke. Den rommer faktisk 1 liter! Og det trenger jeg nå, er så trøtt at ikke engang linsene mine fungerer som de skal. Gleder meg til resten av dagen. Jeg skal absolutt ikke gjøre noe som helst. Bare sløve, lese blader, kysse masse på mannen min som snart reiser, og legge meg latterlig tidlig. Ah, herlig.

Først litt jobbetid

Lars-Kristian bare tøyser :O

Nytt tilbehør, ring & armbånd  – I love!

125 kommentarer

 1. stilig! 🙂

 2. Sykt unyttig å vite at du skal kysse mye på mannen din og tisse på natten?
  haha

  1. Fotballfrue

   Les en annen blogg da vel 🙂

   – C

   1. Eller se humoren i det! 😀

  2. hehe som om alt en skriver må gå ut på være perfekt???mennesker tisser og mere til!!!!

   1. Men det er ikke noe man trenger å vite på en blogg 🙂

   2. Fotballfrue

    Humor, om du vil. Jeg skriver akkurat hva jeg vil på min blogg 🙂 Som sagt, du kan jo heller lese noe annet 🙂

    – C

   3. Hvem har sagt noe om at jeg leser din blogg?

    Svippet tilfeldig innom 🙂

   4. Fotballfrue

    Hehe, ja ikke sant Elizabeth 🙂

    – C

   5. Takk for at du tar deg til bry om mine kommentarer hvertfall !

   6. Fotballfrue

    Bare litt morsomt at du først skriver den kommentaren, for så å påstå at du ikke leser bloggen, når du vitterlig har lagt igjen masse kommentarer tidligere 🙂

    – C

 3. Henriette

  Hei Caroline:)
  Er blomsterdekorasjonene på bordet ekte? Hvis ikke, hvor har du kjøpt dem? De var utrolig nydelige og jeg har lett etter noe lignede leenge!

 4. hva heter deres lavkarbodiett? hva er forskjellen på ditt kosthold nå enn før da du generelt spiste lite brød og ting som inneholder lavkarbo pga maten. husker også du skrev du spiste masse bananer, det er vel ikke så greit nå, den inneholder masse sukker. husker også du skrev du spiste din mors bakst selv om du fikk vondt i magen av karboene. Må man elske å spise fett på lavkarbo? kan man si man spiser lavkarbo hvis man bare spiser mindre av de usunne karbohydratene? har du prøvd noen form for GI-blokk noen gang? =)

 5. Heilei Khan

  hvor lang tid bruker du på å lage deg til ? 😀 Kjempefin overdel! og som alltid inspirerende :-))

 6. I februar i fjor klikket jeg meg for første gang innpå bloggen din, så nå har jeg vært fast leser et år. Må si at du aldri skuffer med innlegg, og at du er desidert den beste bloggeren jeg vet om. Du er en stor inspirasjonskilde for meg både når det gjelder trening, matvaner og klesstil. Fortsett med det gode arbeidet, Caroline! Ha en fin kveld 🙂

  -Maren 🙂

 7. Du har alltid fine ringer på deg! Altså, resten av deg og er supervakker men la bare ekstra merke til det nå når du tok nærbilde av dem. Hvor kjøper du slike ringer? De du hadde på deg da dere feiret bursdagen din i helgen var også nydelige!

 8. Er bord og stoler fra Slettvoll?

 9. Er så glad for at jeg ikke er deg 😀 Jeg er fri, fri, fri, slipper å være bundet av et sykt image jeg selv har skap meg, slipper å selge meg som en merkevare, slipper det evige jaget etter den «perfekte» kroppen til en hver tid.
  Jeg tror ikke du er lykkelig Caroline, det skinner igjennom alt du skriver og gjør. Du lever i en slags fasade, et slags liksomliv…misunner deg ikke en eneste ting, har bare vondt av deg.

  1. Fotballfrue

   Haha, jeg har det helt supert skal jeg fortelle deg 🙂 Livet mitt kunne faktisk ikke vært bedre akkurat nå tror jeg 😀 Så bra for deg at du ikke misunner meg, misunnelse er ikke bra, men likevel ganske trist at du kommer hit bare for å fortelle meg dette 😀

   – C

   1. Du er mitt forbilde 🙂 Du fortjener å ha det bra 🙂

   2. eeeeeee..

 10. Catharina

  Du virker som et så godt menneske. Du ser så snill ut, er virkelig pen og har en utstråling som få.
  Bloggen din betyr mer enn du aner for mange av leserne dine. Du gir meg inspirasjon og motivasjon til
  for eksempel trening. Jeg er innom her hver dag, fortsett med det gode arbeidet! 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld. 🙂

 11. blir du ikke veldig tørr på øynene etter å bruke linser? Siden du spiller data og slikt? :p
  Bruker selv linser og klarer ikke ha de på meg en hel dag før jeg er kjempetørr…Bruker selv månedslinser, tror du at det kan ha noe med saken å gjøre? 🙂

  1. Fotballfrue

   Har aldri i livet mitt rørt et dataspill 😛

   – C

 12. ELSKER bryllupsskoene dine!!

 13. Hva gjør du når du har veldig vondt i kneet? aaooou, har drit vondt nå.. virker som den har gått ut av leddet..

 14. Bionic mascara skal gå ut 🙁

  1. Fotballfrue

   NEI?!?

   1. Det stemmer 🙁 jeg skulle bestille etter du anbefalte den, men så var de tom for den. Og det står også at de ikke skal få den inn igjen 🙁

   2. Fotballfrue

    Min er nesten tom den også :/ Ååh.. Da er det vel bare å begynne å jakte på den nye, perfekte? Eller så går jeg tilbake til Dior Show 🙂

    – C

   3. YSL Faux Cils mascara er ganske bra..Så det på Coverbrands i sta, at de skal slutte med Bionic.

 15. Elisabeth

  Hei! Jeg er fra Kristiansand, og var på et seminar på ernst hotell kristiansand i dag. Bryllupsfotografen deres holdt foredrag om fotografering. Han viste bilder av deg og Lars Kristian Måtte bare si det til deg, hehe.
  Jeg pratet med ham etterpå, og sa at jeg leste bloggen din. Han husket deg selvfølgelig. Det var også visst noen som hadde kontakten ham pga de hadde lest din blogg, og ville ha ham som fotograf 🙂

  1. Fotballfrue

   Benny er veldig hyggelig 🙂 Skulle egentlig være modell for han på et seminar i Oslo i morgen, men jeg er opptatt :/

   – C

 16. Så utrolig søt ring! Hvor er den fra? 🙂

 17. Nydelig blogg! 🙂
  Er første jeg sjekker på morgenen og siste jeg sjekker på kvelden. Ligger som favoritter, et must hver dag 😀 digger deg <3

 18. Har du satt på ekstra såle på noen av Louboutin-skoene dine? Eller noen av skoene dine med lærsåle? Er så redd for at de skoene jeg har med lærsåle skal bli sundtråkket av å bruke de ute :/

  Forresten, hva skjer med at alle spør om helseproblemer, matvaner, hvor mye de kommer til å gå ned i vekt osv :p Rare ting å spørre om på en blogg!

 19. Selvom du kanskje var litt trøtt i dag må jeg si at jeg misunner energi nivået ditt! Og du virker så engasjert i alt du gjør og alt blir perfeksjon, flink er du! 🙂

 20. Du er fantastisk vakker! 🙂

 21. Nathalie.

  Hei Caroline!

  Skal ærlig innrømme at jeg ikke er den flinkeste til å kommentere, selv om jeg har lest bloggen din dagelig i over ett år nå. Men jeg må bare få si; Jeg synes absolutt du er den beste bloggeren. Du skriver veldig ryddig om jeg kan si det slik. Og bloggen din er generelt veldig stilren og oversiktelig, som gjør det lett for oss lesere å finne fram til gamle innlegg osv. Keep ut the good work! 🙂

  – Nathalie.

 22. Den var herlig :)))

 23. Du ser fantastisk ut Carolinemora mi !!! <3

 24. Heiii:)
  Kjempe fin blogg! Følger med på den hver dag!
  Så en annen kommenterte om du kunne legge ut noen oppskrifter på middagsretter!<3
  Det hadde vært fint! Siden jeg har litt lite variasjon til middagene… begynner å bli litt lei av den samme maten.. Håper du kan komme noen innspirasjon på matfronten!
  Stå på ! Du er en god blogger, og høres ut som en veldig snill person!

 25. Charlotte

  Hei Caroline!
  På den kaffemaskinen dere har, når vet du at det er nok vann så ikke kaffen blir for svak? Synes det er så vanskelig når den ikke stopper av seg selv. Takknemlig for svar/tips! – Charlotte 🙂

 26. […] dere da jeg holdt på å fryse ihjel på Aker Brygge i februar (her) Vel, dette var grunnen – en artikkel som i utganspunktet skulle på trykk i Aker Brygge […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *