Beyond busy

Våknet allerde klokken fire i dag tidlig fordi jeg måtte tisse. Hater når det skjer, da kan jeg bare glemme å sovne igjen. Endte med at jeg kranglet med John Blund frem til klokken seks, og da måtte jeg bare innse at jeg hadde nødt til å stå opp om han ikke skulle vinne. Så ble jeg sittende å nippe til koffein i en hel time før jeg følte meg våken. Plutselig måtte jeg kjøre Lars-Kristian til togstasjonen, og da forsvant treningsøkten. Klokken ti var jeg på Aker Brygge for et intervju.

Hmmmm…

Nå kom jeg nesten akkurat hjem, så det skal bli godt med litt lunsjemat. Tror det blir müsli og tyrkisk yoghurt i dag, sammen med verdens største kopp med kaffe. Jeg tuller ikke. Den rommer faktisk 1 liter! Og det trenger jeg nå, er så trøtt at ikke engang linsene mine fungerer som de skal. Gleder meg til resten av dagen. Jeg skal absolutt ikke gjøre noe som helst. Bare sløve, lese blader, kysse masse på mannen min som snart reiser, og legge meg latterlig tidlig. Ah, herlig.

Først litt jobbetid

Lars-Kristian bare tøyser :O

Nytt tilbehør, ring & armbånd  – I love!

125 kommentarer

 1. åååååå så lekkert!!!! <3

 2. Kjempe fint tilbehør:D
  Er utrolig trøtt selv om dagen…
  Jeg vil bare si en ting og det er at når jeg begynte å lese bloggen din for snart et år siden var jeg en helt annen person, du har virkelig forandret meg .Jeg har blitt utrolig mye mer positiv til verdagen og andre ting.Så tusen tusen takk for at du er den du er , står på og får folk til å virkelig finnet ut hvem de er.<3

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre 🙂

   Legg deg litt tidlig i dag du også da 🙂

 3. Christiane

  Hei;)
  Utrolig fin topp. Hvor er den fra? Mulig å få se et bedre bilde av den?;)

 4. Så flink du er 🙂

  Jeg tenkte å legge om til lavkarbo – har du en bok du anbefaler at jeg kan begynne å lese, med oppskrifter osv? Takk 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har lest Frisk med Lavkarbo av Dr. Hexeberg & kokeboken til Dr. Dahlquist 🙂

   – C

 5. Hmmm.. spennende med intervju saken 😉 For en søt bluse du har på deg! 🙂 Og den nye ringen din var også suuupersøøøt!! Gleder meg til du forteller om den nye nettsiden som smykkene og ringene kommer fra. Utrolig fine. 🙂

 6. Hei! Lenge siden jeg har kommentert nå! Du er ett av de beste forbildene ei jente kan ha mener nå jeg! Folk sier du ser tynn ut, jeg sier du bare tar vare på deg selv og kroppen! 😀
  Stå på å drit i de negative kommentarene,- something good comes with the bad remember 😉
  Er innom bloggen din flere ganger daglig og har nå satt meg ett mål med trening og miste noen kilo til April ettersom jeg skal i en konfirmasjon da.. Vist jeg trener 3 / 4 ganger i uken samt går tur på ca 40 min hver dag og spiser sunt og kun godterier på lørdag, hvor mye tror du jeg kan miste da, sånn ca? 🙂 Har forresten limt inn et bilde av deg i dagboka mi som en inspirasjon til å fortsette treningen! KLEM!

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre at jeg kan være til inspirasjon 🙂

   Jeg er absolutt ingen ekspert på vekttap, så akkurat dette tør jeg ikke svare deg på. Husk at du ikke må slanke deg med mindre du har for høy bmi. Gjør heller treningen til en livsstil så skal du se at en stram og flott kropp kommer på kjøpet 🙂 Det er fornuftig av deg å holde godteri til helgene 🙂

   Klem tilbake 🙂

 7. musli? går ikke du på lavkarbo el no?

  1. Fotballfrue

   Jo, det gjør jeg. LCHF. Jeg har lagt ut oppskrift på müsli her på bloggen tidligere, som inneholder en del fett, og lite karbohydrater.

   – C

 8. Elsker bloggen din! Går ikke en eneste dag uten at jeg er innom! Har til og med lagt den til som en egen «app» 🙂
  Stå på!

  – Hilsen Nora

  1. Fotballfrue

   Så morsomt at du har det! Det setter jeg pris på 😀

   – C

 9. Er det en ring den med tre roser på? Uansett hva det er, så utrolig fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Jaa 🙂 Takk!

   – C

   1. Hvor er disse fra, ring og armbånd? Adorable!!! 🙂

   2. Fotballfrue

    Fra en nettbutikk som åpner snart 🙂

    – C

 10. På den videoen fra bryllupsreisen deres snakker Lars Kristian. Hørtes ikke ut som han snakka vanlig bymål. Hvor er han fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ålesund 🙂

   – C

 11. Aah, elsker ringene dine!
  Du får kose deg idag, og lade skikkelig opp da 🙂

 12. Jeg leser bloggen din innimellom og syns du kommer med mye bra! alt fra klestips til treningstips:)
  Men jeg lurer på hvordan føttene dine har det? hver dag på høyhælte sko.. Håper du slipper å få problemer med de. Når man går mye med hæler legges det en del press på tåballene som øker risikoen for at storetåa kan begynne å bøye seg innover.

  Takk for bra innlegg ihvertfall:)

  1. Fotballfrue

   Jeg har brukt hæler siden jeg var 15. Null problemer so far 🙂

   – C

   1. Gikk du med like høye pumps som du bruker nå på videregående osv? Fikk du ikke mange kommentarer? 😮 på vår vgs er det for det første så godt som fysisk umulig å gjøre det pga veien til/fra skolen + dritværet 😉

   2. Ikke for dem som kan ta bussen eller bli kjørt.. eller kjøre.. Mange på vår vgs bruker høye pumps!

 13. Åh, det armbåndet var nydelig :O Spennende å se hvor det kommer fra! 🙂
  Skulle gjerne hatt en 1-liters kopp til kaffen jeg også, Jon Blund var nådeløs med flere av oss i natt 😉

 14. Kos deg i dag 😀

 15. Victoria

  Så overraskende å se at du har pc og ikke mac. Du som har hele jobben på laptopen din ville absolutt hatt glede av et bytte. Det er jeg nesten 100% sikker på!

 16. hadde vært fint om du kunne lage et innlegg med topp treningsmusikk 😀

  1. Fotballfrue

   Har du sjekket i kategorien trening? 🙂

   – C

 17. Ha en fin dag! 🙂

 18. Den ringen var kjempe fin.

 19. så fint armbånd! hvor er det fra?

 20. jjeg våknet klokken fire og måtte på do jeg også, haha!
  jeg synes du har en fantastisk blogg, jeg trener vær dag og spiser sunt og alle sier at jeg er tynn. men jeg føler selv at jeg er litt stor, så kan du lage et innlegg om hva du spiser i løpet av en dag? jeg vil miste et par kilo, jeg tenker på kosthold 24/7 og det er ikke bra. men du er forbilde mitt når det gjelder trening og kosthold. du er en posetiv dame og er et forbilde for mange jenter! 🙂

 21. Hvorfor må du være så utrolig fin!? Hehe, kjempefint antrekk. Du er min favoritt blogger. DU har en så fantastisk fin stil, og selve deg er jo og helt fantastisk! Halveis i uken allerede. Ha en fin dag videre;)

 22. Armbåndet! Ah, Loves it 😀

 23. Aldeles nydelig topp! 🙂 Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt den?

  1. Fotballfrue

   H&M 🙂

   – C

   1. Takk! H&M tomorrow! 🙂 Avdelingen på Aker Brygge?

   2. Fotballfrue

    Nei, Oslo City 🙂

    – C

   3. Tusen takk! 🙂

 24. Så utrolig nydelig tilbehør 😀

 25. Heihei, Caroline! 🙂
  Lurte bare på hvor du har kjøpt toppen du har på deg? Utrolig fin.
  Du kler virkelig den pudderrosa fargen, den står godt til hudfargen og håret ditt!
  Ha en fin dag 🙂

 26. Hei!

  Du er nydelig!

  Jeg lurte bare på en ting: om det er bra å gå på lavkarbo når du spiller fotball 4-5 t hver dag?
  Har hørt at det ikke er bra å gå på denne dietten når du spiller så mye fotball, eller vet du noe om dette?

  1. Fotballfrue

   Det er ingen diett, men et helt valig kosthold 🙂 Lars-Kristian er jo selv toppidrettsutøver, og trener fotball 3-4 timer i snitt hver dag. Han har aldri følt seg bedre, og trener mer enn noen gang 🙂

   – C

 27. Hva slags intervju var du på? For et blad eller?

  Jeg liker bloggen din utrolig godt! Du er en inspirasjonskilde for mange jenter 🙂 STOR takk til deg!!

  1. Fotballfrue

   Aker Brygge magasinet 😉

   – C

 28. Jeg er syk i dag, og kjeder livet av meg.. Da tok jeg meg like gjerne en tur innom gamle innlegg på fotballfrue.blogg.no for å lese kommentarer fra da du begynte å blogge ‘(og for å få tiden til å gå,hehe). På første innlegg var denne:

  [ Charlotte<3
  27.mai.2009 kl.14:08

  Æææ, Carro:D Så jo linken og måtte titte innom! Festlig! Ikke at jeg trenger å snoke inne her for å vite alt som skjer i din hverdag, men nysgjerrig som jeg er så komme jeg til å ønske å få i pose og sekk:D hihi.. Lykke til med bloggingen! Brått er du en av Norges største bloggere, hvem vet?;DHehe, må le litt av(med) bloggadressen da:D ]

  Hehe, så artig!! Norges største blogger ble du jo fakttisk.! 😉 🙂
  Det er gøy å se utviklingen av bloggen din. Du skriver så utrolig bra!! Det har du gjort fra begynnelsen av 🙂

 29. kjempefine bilder og kjempefint tilbehør 🙂
  jeg virkelig ELSKER bloggen din, klarer meg ikke en dag uten!!

 30. hei

  kjempefin topp .hvor er den kjøpt

 31. Jeanette

  så morsomt at du hadde på deg denne toppen.For når jeg så den i katalogen så tenkte jeg på deg med en gang! Den var så typisk deg;) hehe

 32. Er jo ikke rart du har vonde ben, når du aldri lar dem slappe av! du går jo i høyhelte til og med når du er hjemme! uff, så trist

  1. Fotballfrue

   Aldri slapper av? Hva snakker du om? Det er knærne jeg har vondt i, ikke føttene – og det har med løpingen å gjøre,ikke hælene.

   – C

 33. Haha, trodde jeg hadde klikket innom feil blogg når jeg leste første setningen av øverste teksten…what a detail, cuutiee;-P Du får ha en fin onsdag kveld 😀 lekkert tilbehør!

  – Shona –

  1. Victoria

   Er det rart/upassende å si at man må/har tisset? Jeg spør genuint, for kjenner fler som reagerer når jeg sier «jeg må tisse» mens jeg finner det helt naturlig og ikke noe over-annonserende i det hele tatt.

   1. Neida, herregud.. Jeg hadde bare ikke sett caroline skrive det før.. Kommentaren var bare for å være morsom… noe jeg tydeligvis ikke var ;-P Syns ho var søt som skrev det.. Mente ikke å være negativ her liksom!

    Man kan for all del si det man vil:)

   2. Victoria

    Haha, anså deg ikke som negativ i det hele tatt! Det er bare at noen har påpekt når jeg har sagt «jeg går å tisser» fremfor «jeg går på do» at jeg er for grafisk, haha.

   3. Haha, samme her. Som nordlending i Bergen får jeg ofte kommentarer for mine utbrudd alla «å guuud som æ må tisse». Mine venner syns det er hysterisk morsomt, da de selv er mer «jeg må på toalettet»-typen.
    Må man så må man, det mener nå jeg. 😉

 34. Hei 🙂

  Ser at mange lurer på hvordan man bruker lavkarbo for å gå ned i vekt. Har selv prøvd ulike måter. Første gang minimalt med karbo- under 20 gram pr. dag. Dette passet ikke for meg, fikk lite energi til trening. Nå har jeg holdt på siden i starten av januar. Spiser ca 50 gram karbo pr dag. Mye egg, lavkarbo-knekkebrød som jeg har bakt selv, og kylling. Meierismør, creme fraiche og seterrømme er noen fettkilder jeg spiser. Jeg ser også på blodtypedietten hvilke matvarer som jeg bør holde meg unna, og det ser ut til at dette stemmer for meg. Spiser GOD mat, går ikke rundt med en konstant sultfølelse. Holder meg så og si helt unna sukker (bortsett fra litt mørk sjokolade-85% innimellom), noe som gjør at blodsukkeret er stabilt, og da forsvinner søthungeren . Jeg har masse energi til trening – 3 dager kondisjonstrening + 2 økter styrke pr.uke. Jeg har gått ned 5 kg til nå, så jeg er superfornøyd!

  1. Fotballfrue

   Så bra å høre 🙂

   Folk er forskjellige, Lars-Kristian ligger på ca. 30 – 50 gram karbo om dagen, han har masse energi til trening 🙂

   – C

   1. Elisabeth

    Lå ikke du på 50 g karbo per dag også? Eller kjører du nærmere ketolyse? 🙂

 35. Heei :-))

  Skal på russeball i mars, og er litt stresset angående kjolen, da denne er super viktig for meg ! Har du noen forslag til hvor jeg kan finne lange aften/selskapskjoler på nett eller i butikk i Oslo ?

  Og er det trygt å evt. bestille fra edressme, og er bildene troverdige ?

  1. Asos.com
   Nelly.com
   net-a-porter.com

   Dette er noen jeg vet om, og som er trygge å bestille fra. Lykke til med kjole søket 😉

 36. Kjempefin bluse/topp! Hvor er den kjøpt?
  ha en fin dag, forresten :-))

 37. Hvordan extension har du nå?? siden du satt på langt hår her for litt siden??=)

 38. Hei Caroline!

  Jeg syntes bloggen din er kjempeflott! 😀 Liker veldig godt inleggene dine om mat, for da blir jeg så inspirert 😉 Mamma har leddgikt og er bl.a. derfor veldig opptatt av kosthold og har fått hele familien til å spise lavkarbomat. Hun syntes det er kjempegøy når jeg kommer med oppskrifter på noe vi kan lage. Så jeg skriver alltid ut oppskriftene dine, siden du lager så mye bra. F.eks. syntes hun det var genialt å «strimle» squashen opp med en ostehøvvel og ha den i lasagnen istedenfor pastaplater! Hahah x) Så jeg ville egentlig bare takke deg for at du poster så mye bra – og for at du til og med er oppdatert på kostholdtfronten (mange tror jo at det er bra å spise lite fett og alt som det står «lite fettinnhold» på, folk har missforstått)

  Fortsett å blogge – det er veldig inspirerende og kjekt å lese inleggende dine 🙂

  Hilsen Mia

 39. Hei
  Er det brude skoene dine som fotografen tar bilde av?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 40. Wow, 608 kommentarer på konkurranse innlegget! Blir ikke LITE slitsomt for deg å klikke inn på alle linkene eller :O Good luck! 😀

 41. Hvor er toppen fra? Den var nydelig!

  1. Fotballfrue

   Takk! H&M 🙂

   – C

 42. Skal du åpne en nettbutikk med smykker:P??

  😉

 43. Hei Caroline. Jeg synes det er så spennende med dine tips om forskjellige matretter. Jeg er student og trenger gode tips til ulike matretter slik at kostholdet mitt får litt variasjon. Jeg er svært sunn og da passer det bra med dine oppskrifter:) Lurer derfor på om du kan legge ut noen gode tips til både frokost, lunsj, middag og kvelds litt oftere?

  Mvh Linn:)

  1. Fotballfrue

   Jeg har lagt ut tre forslag på frokost i hvert fall, mer variasjon har jeg ikke for øyeblikket :p Middag kan jeg alltid bli litt flinkere på å legge ut. Lunsj blir gjerne en omelett med philadelphia ost, bacon og masse annet godt 🙂 Eller en av frokostene jeg ikke spiste på morningen 🙂

   – C

 44. Er du ikke redd for at buksen skal farge av på de fine hvite stolene? Jeg er alltid redd for å sette meg i hvite sofaer med mørke klær 😛

  1. Fotballfrue

   Det har gått fint hittil, har testet det ut 😉

   – C

 45. Kan du jobbe hjemme av og til som journalist, eller må du på kontor hver dag?
  Lurte også på om det er kalorier i kaffe, eller om det er noe man kan drikke så mye man vil av alla grønn te? 🙂

 46. Kommer du til å bruke brudeskoene dine til andre anledninger eller står de bare til «pynt»?

 47. Hei Caroline!
  Jeg bare lurte på en ting, og det er om du steller deg som sminke, fikse håret og bruke acceroies når du bare skal være hjemme. Har aldri sett deg ustelt på bloggen.

 48. nye fine tilbehør 🙂
  Har sikkert lest denne bloggen ganske lenge nå, utrolig fin blogg og elsker stilen din!
  Du er så vakker!:O<3
  Også fin header 🙂

 49. åååh, eg elskar håret ditt Caroline ! Det er skikkelig fint, og du er bare heilt kjempe fin, ! Lika bloggen din kjempe godt 🙂

 50. For en søt bluse Caroline, du kler virkelig de lyse, duse fargene 🙂

 51. stilig! 🙂

 52. Sykt unyttig å vite at du skal kysse mye på mannen din og tisse på natten?
  haha

  1. Fotballfrue

   Les en annen blogg da vel 🙂

   – C

   1. Eller se humoren i det! 😀

  2. hehe som om alt en skriver må gå ut på være perfekt???mennesker tisser og mere til!!!!

   1. Men det er ikke noe man trenger å vite på en blogg 🙂

   2. Fotballfrue

    Humor, om du vil. Jeg skriver akkurat hva jeg vil på min blogg 🙂 Som sagt, du kan jo heller lese noe annet 🙂

    – C

   3. Hvem har sagt noe om at jeg leser din blogg?

    Svippet tilfeldig innom 🙂

   4. Fotballfrue

    Hehe, ja ikke sant Elizabeth 🙂

    – C

   5. Takk for at du tar deg til bry om mine kommentarer hvertfall !

   6. Fotballfrue

    Bare litt morsomt at du først skriver den kommentaren, for så å påstå at du ikke leser bloggen, når du vitterlig har lagt igjen masse kommentarer tidligere 🙂

    – C

 53. Henriette

  Hei Caroline:)
  Er blomsterdekorasjonene på bordet ekte? Hvis ikke, hvor har du kjøpt dem? De var utrolig nydelige og jeg har lett etter noe lignede leenge!

 54. hva heter deres lavkarbodiett? hva er forskjellen på ditt kosthold nå enn før da du generelt spiste lite brød og ting som inneholder lavkarbo pga maten. husker også du skrev du spiste masse bananer, det er vel ikke så greit nå, den inneholder masse sukker. husker også du skrev du spiste din mors bakst selv om du fikk vondt i magen av karboene. Må man elske å spise fett på lavkarbo? kan man si man spiser lavkarbo hvis man bare spiser mindre av de usunne karbohydratene? har du prøvd noen form for GI-blokk noen gang? =)

 55. Heilei Khan

  hvor lang tid bruker du på å lage deg til ? 😀 Kjempefin overdel! og som alltid inspirerende :-))

 56. I februar i fjor klikket jeg meg for første gang innpå bloggen din, så nå har jeg vært fast leser et år. Må si at du aldri skuffer med innlegg, og at du er desidert den beste bloggeren jeg vet om. Du er en stor inspirasjonskilde for meg både når det gjelder trening, matvaner og klesstil. Fortsett med det gode arbeidet, Caroline! Ha en fin kveld 🙂

  -Maren 🙂

 57. Du har alltid fine ringer på deg! Altså, resten av deg og er supervakker men la bare ekstra merke til det nå når du tok nærbilde av dem. Hvor kjøper du slike ringer? De du hadde på deg da dere feiret bursdagen din i helgen var også nydelige!

 58. Er bord og stoler fra Slettvoll?

 59. Er så glad for at jeg ikke er deg 😀 Jeg er fri, fri, fri, slipper å være bundet av et sykt image jeg selv har skap meg, slipper å selge meg som en merkevare, slipper det evige jaget etter den «perfekte» kroppen til en hver tid.
  Jeg tror ikke du er lykkelig Caroline, det skinner igjennom alt du skriver og gjør. Du lever i en slags fasade, et slags liksomliv…misunner deg ikke en eneste ting, har bare vondt av deg.

  1. Fotballfrue

   Haha, jeg har det helt supert skal jeg fortelle deg 🙂 Livet mitt kunne faktisk ikke vært bedre akkurat nå tror jeg 😀 Så bra for deg at du ikke misunner meg, misunnelse er ikke bra, men likevel ganske trist at du kommer hit bare for å fortelle meg dette 😀

   – C

   1. Du er mitt forbilde 🙂 Du fortjener å ha det bra 🙂

   2. eeeeeee..

 60. Catharina

  Du virker som et så godt menneske. Du ser så snill ut, er virkelig pen og har en utstråling som få.
  Bloggen din betyr mer enn du aner for mange av leserne dine. Du gir meg inspirasjon og motivasjon til
  for eksempel trening. Jeg er innom her hver dag, fortsett med det gode arbeidet! 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld. 🙂

 61. blir du ikke veldig tørr på øynene etter å bruke linser? Siden du spiller data og slikt? :p
  Bruker selv linser og klarer ikke ha de på meg en hel dag før jeg er kjempetørr…Bruker selv månedslinser, tror du at det kan ha noe med saken å gjøre? 🙂

  1. Fotballfrue

   Har aldri i livet mitt rørt et dataspill 😛

   – C

 62. ELSKER bryllupsskoene dine!!

 63. Hva gjør du når du har veldig vondt i kneet? aaooou, har drit vondt nå.. virker som den har gått ut av leddet..

 64. Bionic mascara skal gå ut 🙁

  1. Fotballfrue

   NEI?!?

   1. Det stemmer 🙁 jeg skulle bestille etter du anbefalte den, men så var de tom for den. Og det står også at de ikke skal få den inn igjen 🙁

   2. Fotballfrue

    Min er nesten tom den også :/ Ååh.. Da er det vel bare å begynne å jakte på den nye, perfekte? Eller så går jeg tilbake til Dior Show 🙂

    – C

   3. YSL Faux Cils mascara er ganske bra..Så det på Coverbrands i sta, at de skal slutte med Bionic.

 65. Elisabeth

  Hei! Jeg er fra Kristiansand, og var på et seminar på ernst hotell kristiansand i dag. Bryllupsfotografen deres holdt foredrag om fotografering. Han viste bilder av deg og Lars Kristian Måtte bare si det til deg, hehe.
  Jeg pratet med ham etterpå, og sa at jeg leste bloggen din. Han husket deg selvfølgelig. Det var også visst noen som hadde kontakten ham pga de hadde lest din blogg, og ville ha ham som fotograf 🙂

  1. Fotballfrue

   Benny er veldig hyggelig 🙂 Skulle egentlig være modell for han på et seminar i Oslo i morgen, men jeg er opptatt :/

   – C

 66. Så utrolig søt ring! Hvor er den fra? 🙂

 67. Nydelig blogg! 🙂
  Er første jeg sjekker på morgenen og siste jeg sjekker på kvelden. Ligger som favoritter, et must hver dag 😀 digger deg <3

 68. Har du satt på ekstra såle på noen av Louboutin-skoene dine? Eller noen av skoene dine med lærsåle? Er så redd for at de skoene jeg har med lærsåle skal bli sundtråkket av å bruke de ute :/

  Forresten, hva skjer med at alle spør om helseproblemer, matvaner, hvor mye de kommer til å gå ned i vekt osv :p Rare ting å spørre om på en blogg!

 69. Selvom du kanskje var litt trøtt i dag må jeg si at jeg misunner energi nivået ditt! Og du virker så engasjert i alt du gjør og alt blir perfeksjon, flink er du! 🙂

 70. Du er fantastisk vakker! 🙂

 71. Nathalie.

  Hei Caroline!

  Skal ærlig innrømme at jeg ikke er den flinkeste til å kommentere, selv om jeg har lest bloggen din dagelig i over ett år nå. Men jeg må bare få si; Jeg synes absolutt du er den beste bloggeren. Du skriver veldig ryddig om jeg kan si det slik. Og bloggen din er generelt veldig stilren og oversiktelig, som gjør det lett for oss lesere å finne fram til gamle innlegg osv. Keep ut the good work! 🙂

  – Nathalie.

 72. Den var herlig :)))

 73. Du ser fantastisk ut Carolinemora mi !!! <3

 74. Heiii:)
  Kjempe fin blogg! Følger med på den hver dag!
  Så en annen kommenterte om du kunne legge ut noen oppskrifter på middagsretter!<3
  Det hadde vært fint! Siden jeg har litt lite variasjon til middagene… begynner å bli litt lei av den samme maten.. Håper du kan komme noen innspirasjon på matfronten!
  Stå på ! Du er en god blogger, og høres ut som en veldig snill person!

 75. Charlotte

  Hei Caroline!
  På den kaffemaskinen dere har, når vet du at det er nok vann så ikke kaffen blir for svak? Synes det er så vanskelig når den ikke stopper av seg selv. Takknemlig for svar/tips! – Charlotte 🙂

 76. […] dere da jeg holdt på å fryse ihjel på Aker Brygge i februar (her) Vel, dette var grunnen – en artikkel som i utganspunktet skulle på trykk i Aker Brygge […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *