Camel Colored Coat

Glemte helt å vise dere ytterplagget mitt fra torsdagens middag på Sorgenfri

Kåpe i 71 prosent ull fra Mango // Nelly.com – utrolig varm og god.

69 kommentarer

 1. Angelina

  Den har jeg og!
  Kjøpte den på romjulssalg fra mango butikken på storo da 🙂

 2. Nydelige camelkæbe!!

 3. Elisabeth

  Utrolig pent bilde Caroline!:)

 4. Du kler den fargen kjempegodt! 🙂

 5. Nydelig! 🙂
  Om du vet noe om tredemøller, i pris osv?
  Vi har vurdert å kjøpe her hjemme, men vet ikke helt hvor mye vi må ut med for å få en god tredemølle med kvalitet? Noen har sagt 20-30.000 og noen har sagt vi hvertfall må ha en til over 50.000. Bare lurte på om du har noe peiling!

  1. Det er vel bare å søke på nett.

   1. Er ikke barebare å slå opp på nettet. Selvsagt er de bedre jo dyrere de er, men nå spurte jeg Caroline om hun ante sånn ca hvor mye vi må ut med for å få en som er vanlig god. Trenger ikke være sånn supergod, men at den hvertfall funker 🙂

   2. Fotballfrue

    Mamma og pappa har en som jeg er veldig glad i, god demping og herlige funksjoner. Tror de ga rundt 30.000,- for den. Satt faktisk og kikket etter møller på nettet selv her om dagen (tilfeldig nok) og kom over at Ellos selger noen rimelige på delbetaling 🙂 Kanskje det er noe?

    – C

  2. Uten at jeg vet noe merke og eksakt pris så har min stemor nettopp kjøpt en sammenleggbar tredemølle til ca. 30 000. Den har vel ok funksjoner – løpe i oppoverbakke, nedoverbakke osv. og er veldig brukervennlig. Nå har ikke jeg peiling på hvordan en virkelig kvalitetstredemølle er. Men deres er i hvert fall ok.:) Håper dette var til LITT hjelp, i hvert fall!

   1. Ja, stor hjelp 🙂
    Takk for svar, også til Caroline! 😀

   2. Jeg har en helt super tredemølle som jeg ga 5000 for inkl. frakt da jeg kjøpte den for 2 år siden.
    Har ikke hatt noen problemer med den. Eneste minuset (om det i det hele tatt er noe minus) er at man ikke kan justere den opp og ned + at selve løpebåndet er litt smalere enn på dyrere møller, men det er i grunn bare en vanesak. Bare tull å kjøpe enn ril 30.000 om man ikke har ekstremt god råd.

 6. Nathalie.

  Du ser alltid så smashing ut 🙂 Elsker fargen på lebestiften. Ha en fin dag 🙂

 7. Hei Caroline, kan du ikke svare på hvordan type extension du har nå og hvor det runde gullsmykket og matchende øredobber fra den dagen du var ute å spiste var i fra??

  🙂

  1. Hvorfor bruker du ikke bare søkefunksjonen, så slipper Caroline å svare 1000 gang på de samme spørsmålene? Dette har hun skrevet mye om, så det tok meg 2 sekund å finne: http://fotballfrue.no/?p=2058

   Smykket skrev hun at hun vi si mer om senere. Det er, i følge henne, fra en nettbutikk som åpner snart (spennende).

   1. Astrid

    Det var smykket av sykkelen:)

   2. melissa

    Asos;)

 8. HERREGUUUUD SÅ FIN DU ER! Du kan umulig være menneskelig..

 9. Ååå, så nydelig! ELSKER camel fargen 🙂 Og du kler ton-i-ton!
  har et lite spørsmål siden du er så flink å løpe på mølle… Har du noen ganger fått problemer med ryggen? Jeg er veldig glad i løpe på møllen også, har gjort i mange år. Men plutselig nå har jeg fått så vondt i ryggen. skjønner det ikke. jaja…. Blir vel fysio på meg! God bedring med kneet ditt! Har slitt med det jeg og! De derre møllene altså… sliter en helt ut!

 10. Så utrulig fin den var 🙂

 11. Wow, du kledde den utrulig godt! 🙂

 12. Har du noen anbefalinger av (nett)butikker som selger festkjoler? Jeg har en del tilstelninger utenover våren, der jeg trenger og pynte meg litt ekstra 🙂 Takk for en flott og inspirerende blogg!

 13. U look beautiful as always♥
  xoxo

 14. Cecilie Maria

  WOW! Den var fin! 😀

 15. Kjempefint antrekk som vanlig, Caroline!!;)

 16. Du er så fin du! Skulle jeg gjettet, ville jeg sagt at kåpen var fra Burberry Prorsum, tror jeg 🙂 Utrolig lekker.

 17. Fy fader den var fin! Kledde deg 🙂

 18. Den kledde du utrolig godt! Veldig pent antrekk.

 19. utrooolig fin kåpe! du ser alltid så utrolig bra ut, skulle gjerne hatt stilen din!

 20. Kjempe fin 🙂

 21. Finner den ikke på siden 🙁 Hva kostet den? Den var utrooolig fin 🙂

 22. den så deilig ut 🙂 og fiin, ikke minst!

 23. Var det denne vinen du serverte i bryllupet ditt? Synes å huske at du utnevnte deg som ekspert i skikk og bruk.http://skikkogbruk.no/index.php?id=77&nid=192

  Tror jeg hadde blitt rimelig skuffet hvis jeg hadde kommet i et bryllup og ble servert denne….

  1. Fotballfrue

   Haha, tror du virkelig vi serverte denne vinen i bryllupet vårt? Neida du, vinen som ble servert i bryllupet var plukket av kapteinen på det svenske kokkelandslaget, som også hadde satt sammen menyen vår 🙂

   – C

   1. Var det den dere la på rommene til gjestene? Stilig idé, gaveesker med godteri og vin til gjestene. Fikk mange, fine ideer til mitt eget bryllup som står om en … tja … 10-15 års tid.;)

   2. Fotballfrue

    Ja, det var det 🙂 Den er utrolig lekker, og kjempegod alene 🙂

    – C

   3. Skjønte ikke helt jeg nå.
    Det var da vel Blue Nun dere ga til gjestene som «gave» på rommet?

   4. Fotballfrue

    Ja det stemmer, kunne da aldri funnet på å servere det til mat 🙂

    – C

  2. Og du er altså.. Selvutnevnt blogg kritikker? Om en absolutt skal finne feil med alt, kan en med fordel begynne med seg selv så kanskje andre slipper å høre på våset 🙂

   1. FrøkenH

    Her skulle det ha vært en «liker» knapp.:D Enig med deg, AC!

   2. Andrea

    Herregud, jeg er så enig. Fatter virkelig ikke at det er MULIG! Tror mange rett og slett har et problem med måten Caroline fremstår på bloggen. Fin leilighet, fin mann, fin og trent kopp, vakkert utseende osv, i tillegg til at hun er lykkelig og ser lyst på livet. De MÅ bare forsøke å bryte henne litt ned. Enten ved å kritisere vinen som ble servert i bryllupet, kommentere at hun ser gravid ut, eller noe lignende tåpelig.. De tåler ikke at hun er så.. flink og vellykket! Jeg lurer ofte på hva som foregår i hodene til personene bak disse brekkekle, usaklige kommentarene. Hva tenker dere, hva er det som får dere til å skrive det dere gjør? Gjør det at dere føler dere bedre selv? Letter det på deres egen dårlige samvittighet av å ikke holde dere i form, ikke rekke ting dere burde ha gjort, osv? Eller er det rett og slett sjalusi det dreier seg om? Drittkasting over nettet er virkelig et snedig fenomen.

   3. Skriver også under her!! Fy så mye dårlige mennesker som slenger dritt her! Dere må virkelig ha det vondt med dere selv som ikke kan unne andre suksess..

 24. Kjempefin jakke!:)

 25. Hei! Nydelig jakke 🙂
  Jeg bare lurte på om du hadde flere gode matoppskrifter på lur? Har prøvd laksesalaten din, veldig god! :))

  1. Beklager at jeg svarer, men jeg klarte ikke dy meg.
   Caroline har en kategori som heter «mat», det kan da ikke
   være så vanskelig? 🙂

   1. Elisabeth

    Jeg klarer heller ikke å dy meg, for Nina spurte om hun hadde flere gode matoppskrifter på lur… Slik jeg leser det lurer hun på om Caroline kommer med flere oppskrifter….

   2. Det står nok «flere» ja. Klarte heller ikke å dy meg..

   3. Fotballfrue

    Jeg har i hvert fall veldig mange under mat-kategorien 🙂 Men det kommer nok flere etter hvert også. Det er bare det at hver gang jeg poster oppskrifter, begynner alle å spørre om lchf, de samme spørsmålene hele tiden. Forrige gang ble både jeg og LK sittende til langt på natt for å besvare spm. Vet ikke om jeg orker det igjen. Jeg får heller oppmuntre til å lese i tidligere innleggsfelt ved neste oppskrift i så fall 🙂

    – C

   4. Hahaha, det samme kommenterte jeg igår også 😛 Vi tenker likt, Elisabeth:D Men min kommentar ble tydeligvis ikke godkjent, hihi!

   5. Fotballfrue

    Ikke? Da må den ha gått rett i spamfilteret :/

    – C

 26. Oooh den så god og varm ut.. fin var den ogsåå !

 27. Åh, den så veldig god ut! 🙂

 28. Den likte jeg:D du kledde den, like pen som alltid du:)

 29. Karoline

  Awsome kåpe!!!

 30. Den var bare nydelig ! 😀

  http://inamakeup.blogg.no/

 31. Den var kjempefin, Caroline! Liker resten av antrekket også, særlig skoene.

 32. Nydelig kåpe 🙂
  Jeg lurer på hvor den veska er fra? 🙂

 33. Elsker den kåpa, har vurdert å kjøpe den selv. Fargen er så utrolig fin.

  http://annamargrete.wordpress.com

 34. Åhh den var du bare helt nydelig i 🙂

 35. Hei!

  Hvor handler du skjønnhetsprodukter til ansikt og evnt kropp fra nettet? hvor er det billigst? jeg titter gjennom selv etter hudprodukter i første omgang fra merker som Matis, Obagi, Ole Henriksen, Dermalogica og Dr Brandt, Duve Medica. husker ikke om du har nevnt strawberrynet før?

  1. Jeg kjøpte nettopp dermalogicaprodukter fra strawberrynet. Det er mye billigere enn andre nettsteder, og du får stila leppeglasur stift: http://no.strawberrynet.com/makeup/stila/lip-glaze-stick—gingerbread/98348/ og calvin klein leppestift: http://no.strawberrynet.com/product-search/?searchLineId=&searchField=Calvin+Klein+Delicious+Luxury+Creme+Lipstick+ gratis, hvis du bestiller noe derfra 🙂

 36. Hei Caroline!
  Ville bare fortelle deg for ei flott dame du er. Virkelig! Tenk at man kan bli så avhengig av å lese om en annen persons liv. Jeg kjenner deg ikke overhode, men samtidig føler jeg at jeg gjør d:) Ville bare gi deg litt skryt, for det fortjener du!

  Du er også en av de få som faktisk leser kommentarene du får. Og det er IKKE få 😉 Bare det viser at virkelig går inn for å møte leserne dine.

  Du ser alltid bra ut, og er en av de peneste jeg vet om.
  |K

 37. http://tv3.no/3bryllup

  Dette programmet skal iallefall jeg få med meg 😀

 38. Elsker denne jakken! Har sett flere med den og den sitter så godt på! Håper de lager en ny versjon neste vinter 😉

 39. Den kåpen er så fin, klassisk og nydelig farge 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *