Treningsmotivasjon med nytt tøy

Dersom du erstatter den utvaskede treningstoppen din med en splitter ny hettegenser eller singlett, lover jeg deg at du kommer til å  slå alle personlige rekorder ved neste treningsøkt. For det er ingen hemmelighet at selvtilliten din får et boost med noe nytt på kroppen, og det er ikke så mye som skal til.

Her er litt inspirasjon til neste shoppingrunde – kanskje du skal legge av noen hundrelapper til nytt treningstøy?

Sort under // farger over

Sorte treningstights er alltid safe, den skjuler eventuelle skavanker og virker slankende, samtidig som den går til absolutt alt av farger. Invester i en lang eller kort variant, gjerne en av god kvalitet, så kan du heller finne rimelige varianter til treningstopper. Det får du aldri nok av.

Tights fra Casall // Lilla topp fra Casall // Blå topp fra Asos // Sportsbh fra Asos // Rosa hoodie fra Casall// Lilla hoodie fra Nelly

Klassisk i sort // hvitt

Sorte og hvite farger er klassikere, og går heller aldri av moten. Dette er plagg du kan bruke igjen og igjen, bare du passer på å vaske det riktig.

Treningsbh fra Shock Absorber // Topp fra Casall // Sort hoodie fra Nelly // Tights fra Nike // Topp fra Ellos // Bag fra Ellos

Hettegensere i alle regnbuens farger

En hettegenser er alltid deilig å ha med på trening, spesielt om du gir jernet. Da kan det være greit med noe som skjuler den svetteringene. .

Rosa genser fra Adidas – Ellos // Rød genser fra Espirit – Ellos // Flerfarget genser fra Nike – Ellos // Lilla genser fra Adidas – Ellos // Sort & rosa fra Puma // Rosa genser fra Ellos

97 kommentarer

 1. Elisabeth

  Hei.
  et lite spørsmål til deg. Jeg har også begynt å løpe en del på tredemølle nå, prøver 4 ganger i uken. Tidligere var det 2. Merker at formen har steget og kondisen er blitt bedre. Ikke like slitsomt å løpe lenge lengre. Men – får ofte vondt i fremsiden på leggen? Har kjøpt gode løpesko, så det er ikke årsaken. Hva kan gjøres? Må man bare ta det rolig da, eller er det ikke noe å bry seg om?
  I tillegg fikk jeg veldig hold her i dag, og klarte ikke fullføre å løpe. Jeg som løper 30 min vanligvis måtte gi meg etter 5. Har du vært borti noe sånt?

  Klem

 2. Tusen takk! Har lengtet etter et slikt innlegg! Det er jo så utrolig mye stilig man kan trene i! Takk for tipsene Caroline, nå vet jeg hva jeg skal se etter neste gang jeg shopper treningstøy 🙂

 3. Hei!
  Jeg lurte på en ting; i forhold til at du skal ha så mye fett i kostholdet. Er det ikke da fare for å få problemer med galle/galleblæra? Folk som spiser mye fett har jo mye større sjanse for å få infeksjon i galleblæra o.l.? Eller kommer det an på type fett?
  Håper på svar 🙂

 4. Christine

  Vet du om noen bra steder i Oslo hvor man får kjøpt nike? 🙂

 5. […] Treningsmotivasjon med nytt tøy – for alle dere kvinnelige lesere […]

 6. Godmorgon =)
  Finns så mycket snyggt att ha på sig när man tränar. Och det färgglada gör en lite extra glad tycker jag.
  Hoppas du mår fint tjejen.
  Lämnar en kram och önkar dig en mysig söndag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *