Min hverdagssminke

Smashbox Bionic er ikke bare min favoritt, men også favoritten blant jentene som jobber hos Coverbrands. Den er rett og slett utrolig bra. Børsten klumper ikke, påfører akkurat riktig mengde mascara, og gjør det enkelt å påføre flere lag. Vippene blir separate, og noe lengre. Den har en perfekt sortfarge, i tillegg til at den er drøy, så du slipper å kjøpe ny hver tredje uke.

Det eneste minuset er at den kan tørke ut litt fort, derfor er det viktig at du skrur den godt igjen etter bruk.

Smashbox Bionic Mascara er luktfri, som mange andre mascaraer ofte ikke er. I tillegg er den parabenfri, og kke  testet på dyr – cruelty free.

Eye Beam Brightener er et produkt jeg har blitt utrolig glad i, og som jeg bruker hver dag. Perfekt til trøtte øyne, i og med at den lyser opp og forstørrer. Produktet har to ender, en som skal brukes på våtkanten, og en som skal brukes på øyenbrynsbeinet og innerst i øyekroken.

Dette er del fem av hverdagssminkeinnleggene mine. Resten av innleggene finner du i kategorien «sminke«.

Innlegget er skrevet i samarbeid med coverbrands.no

66 kommentarer

 1. Har Bionic Mascara selv og har vært veldig fornøyd, absolutt en av de bedre:) Enig i at den tørker ut litt fort, men ellers er den topp 🙂

 2. Var akkurat på ny masacrajakt og tror jammen jeg gir denne en sjanse ! Har byttet fra Clinique til Dermalogica hudprodukter og synes de er helt fantastiske! Vurderer å teste Ole H. og kan du sammenligne evt. anbefale kontra Dermalogica? Lønner det seg forresten å kjøpe via coverbrands ?

  Blåmandag forresten etter ei herlig helg ? :-))

 3. Monica Greger Steen

  Hei hei 😀

  Bare lurte på en ting… Skulle ikke du kåre vinner i forbindelse med Christina Aguilera parfyme, cd og kino i forrige uke?? 😀 Er bare så spent… He he 😀

  Ha en super dag…. Digger bloggen din <3

  Monica

  1. Fotballfrue

   Jo,det lot vente på seg. Men vinneren avsløres i kveld 🙂

   – C

   1. Monica Greger Steen

    Okei, så bra 😀

    Blir spennende å se 😀

 4. Du bruker MYE sminke altså, i forhold til meg da. Tror rett og slett jeg ikke hadde orka å stå opp eeekstra tidlig for å få det til. Skulle ønske jeg hadde motet, den gang ei.

  1. Samma her. Jeg kommer langt med mascara og ansiktskrem.
   Det viktigste for er at håret ligger som det skal. 🙂

   1. å? Jeg synes det er gøy å sminke meg:p Synes det er kjekt å prøve ut forskjellige produkter og variere litt, og finne mine favoritter, som jeg blir helt hekta på når jeg selv ser effekten de forskjellige produktene gir 🙂

   2. Ja det er for mye sminke for meg til hverdags. Holder meg til mascara eyeliner, rouge og en naturlig farget lipgloss. Men selvfølgelig folk har jo forskjelllig behov.

    Anywas, fine produkter, skal teste den eyebrighteren. 😉

 5. Hvordan er Smashbox i forhold til f.eks. Dior og Lancome? Du vil sikkert ikke svare, men dersom du ikke hadde fått Smashbox gratis (og betalt for å reklamere for det) hva ville du anbefalt da og brukt da?

  Andre som har prøvd Smashbox og kan sammenligne det med andre merker?

  1. Fotballfrue

   Jeg ville ha reklamert for smashbox uansett, jeg gjorde dette helt i starten av bloggen, og da fikk jeg ingen produkter sponset 🙂 Jeg har lang erfaring med smashbox sine produkter, og er utrolig fornøyd med dette merket. Startet å bruke det lenge før jeg startet bloggen. I tillegg bruker jeg sminke fra GloMinerals, som jeg også har omtalt (hverdagssminke – foundation og concealer) Jeg er veldig glad i Dior Show sin mascara, og brukte denne for noen år tilbake, men gikk etter hvert over til smashbox’s Bionic. Lancome er jeg ikke noe glad i i det hele tatt.

   – C

 6. Karoline

  Hei Caroline . Jeg bare lurte på hva det koster å løfte festene i håret?
  Vurderer peaks extentions:)
  Setter pris på svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kommer an på hvor mange fester du skal løfte / hvor mange pakker du har. Carina tar timesbetalt for det 🙂

   – C

   1. Det er vanlig å ta fra 500,- pr time og opp.
    Det tar vanligvis 1-2 timer.

 7. Wow, så fine øyenvipper! Har du satt på, eller er de så lange? Lucky you:-)

  1. Fotballfrue

   Nr. 1 er uten, nr. 2 er med ett strøk, og nummer 3 er med en hel drøss pluss løsvipper 😉 Partysminke 😀

   – C

   1. Ida:-)

    Nice!:-) Setter du på de nedre vippene og eller?

   2. Fotballfrue

    Nei 🙂 Bare halve oppe.

    – C

 8. så fine og matchende dere var i innlegget under (skriver her, for er ikke så glad i å kommentere der nesten 100 andre har kommentert tidligere)
  hvor er ugleringen fra, og den blå?

  du har så fin stil!
  jeg lurer på om du kan besvare dette spørsmål;
  jeg trenger en parkas- og helst en god, lang feminin en , som rekker til lårene, dvs dekker rompa- og da helst parajumpers eller canada goose merket. evt noe liknende som er varm og fin) hvor får jeg kjøpt de nevnte eller noe liknende? butikker i oslo jeg kan finne dem? på forhånd tusen takk! jeg vet ikke mine arme råd.. og det er så kaldt her..

  1. Fotballfrue

   Ringene er fra en nettbutikk som åpner snart 🙂

   Hmm. Slike jakker finner du blant annet på Paleet, husker ikke helt hva butikken heter :/ Vet også at HH har noen fine i år 🙂

   – C

   1. svean 🙂

 9. heii ! jeg lurte på har du facebook?

  1. Fotballfrue

   Det har jeg 🙂 Facebookprofilen min har jeg valgt å holde privat, men jeg er veldig flink til å oppdatere på fanpagen min på facebook – fotballfrue.no 🙂

   – C

 10. Jeg bare lurer på en ting, du gjør det helt sikkert, men må bare spørre allikevel.
  Alle tingene du får tilsendt i posten og alt du får betalt for å skrive om, betaler du skatt av det?

  1. Fotballfrue

   Selvsagt. Jeg har et enkeltmannsforetak, og registrerer alt 🙂 Nesten halvparten av alt jeg tjener går til skatt. Kjipe greier.

   – C

 11. Hei 🙂

  Siden du går på lavkarbo, hvordan funker dette på deg? Får du mer energi av dette og er du mett lenger? Jeg har tenkt å begynne på lavkarbo, men det er en ting jeg lurer på. Må man tenke på kaloriene i tillegg? Hvis man spiser over kaloriinntaket men veldig lite karb, legger vi på oss da? Eller fortsetter kroppen fremdeles å brenne fett? 🙂

  Håper på svar, for dette er noe jeg lurer veldig på. Søker jeg på nettet, møter jeg på så mye forskjellige svar at jeg blir kun forvirret.

 12. Glemte å si at jeg lurer på dette fordi fett gir jo en hel del kalorier. Hvis man tenker på f eks vanlig hvit ost, eller smør som de anbefaler oss å spise, så gir jo 8 skiver ost 200 å noe kalorier.. Så jeg skjønner ikke helt dette. Har holdt meg til cottage cheese, men de anbefaler å ikke spise dette hehe..

 13. Maren: Jeg bruker omtrent bare smashbox, og det er kjempebra sminke! Og i tillegg er ingenting derfra testet på dyr 😀 Smashbox <3

 14. Likte den eye beam brightener!

 15. For de som fortsatt tviler så er faktisk Smashbox sine produkter veldig gode. Og det kan jeg si med hånda på hjertet, og jeg er temmelig kresen på sminke. Har blitt helt avhengig av Photo finish primeren og kommer til å GRÅTE den dagen den går ut av produksjon :-O

  Er enig i at den mascaraen er god, men som du skriver tørker den ut altfor fort, så jeg droppet den pga. det… Selv om det var masse igjen gikk det ikke an å bruke den. For mascaraivrige folk kan jeg anbefale Kanebo/Sensai sin som vaskes av med 38 graders varmt vann. Gir herlig volum og drysser ikke! Den kladder riktig nok bittelitt hvis det er veldig varmt i været, men det er jo som regel ikke noe problem her til lands… 😛

  Skjønner ikke helt de som sier de synes du bruker så mye sminke forresten. Kjæresten min er også helt forskrekket over hvor mange ting jeg har på badehylla, men det går rimelig kjapt å sminke seg om morgenen, og ikke ser jeg oversminket ut heller (ifølge andre)… Man bruker jo ikke haugevis av alle produktene liksom.

  1. hm smashbox sin primer er sikkert god for de uten rynker men hva er vitsen da.. en tjueåring har da ikke noe skjule likevel.. vil ikke påstå en 25åring sliter særlig med rynker heller. (til å være nødt kjøpe slike produkter..)de over tretti får ikke rynkene til gå vekk med den primern’n iallfall.i have tried it.er jo de over tretti som har noe skjule.mulig en 25åring kan ha fått ei lita rynke men neppe alle 25åringer…
   i bunn og grunn jeg er ikke fornøyd med photofinish … -trodde den skulle skjule rynker bedre men muligens den er laget for de som bare har en knapt synlig strek å skjule.

   1. Fotballfrue

    Den legger seg også i porer og fyller ut arr 🙂 Trenger ikke være over 25 for å ha det. Du er faktisk den første jeg har hørt om som ikke er fornøyd,det er viktigå tenke på atvingen produkt kan skjule rynker totalt,men med primer (uansett merke) skal du få et jevnere / glattere resultat.

    – C

   2. Jeg har litt uren hud og jeg blander Smashbox sin primer for uren hud og primeren som gir glød. Da blir det PERFEKT for meg!! 🙂

   3. Ja, skjønner at man kan bli misfornøyd hvis man har veldig høye forventninger. For den er jo ikke magisk heller – selv om man kanskje kan få inntrykket av det ut fra reklamen og hva folk sier 🙂 Jeg har verken arr eller rynker, så jeg bare digger den pga. konsistensen rett og slett. Ingen andre primere jeg har testet er i nærheten. Bruker bare flytende foundation (klarer ikke venne meg til mineralpudder…), og da synes jeg primeren er veldig god å ha som base.

    🙂

  2. Smashbox sin primer funker ikke for meg heller. Liker ikke måten den legger seg på huden, den følelsen av en hinne utenpå huden. Jeg foretrekker heller primere som har litt sånn dagkremkonsistens og som ikke etterlater den hinnen 🙂

   1. Den originale og den oljefrie versjonen av den originale kan kanskje føles slik ja (selv om jeg personlig synes den er kjempegod på huden – silkemyk liksom, enda så klisjé det høres ut :-P), men de øvrige (blend/adjust/balance) har en litt annen konsistens som nok kan minne mer om dagkrem. Det er riktignok bare basert på at jeg har testet litt på hånda mi, så lenge man ikke får kjøpt de oljefrie variantene av de i Norge holder jeg meg langt unna 🙂

   2. Fotballfrue

    Det stemmer faktisk på en prikk 🙂 Jeg har jo testet den lilla en stund, og synes den er mer kremete enn oljete 🙂

    – C

 16. ååå, takk!!!! Er på jakt etter ny maskara og denne høres super ut! Den eye beam brighter virker bra også!
  Håper du får en fin uke! Helgen din så helt hærlig ut, fikk lyst å gjøre det samme! Love it.

 17. Altså, en ting jeg lurer på ang trening.
  Hjelper ikke treningen når man ikke varierer? folk sier det, og jeg er veldig glad i ellipsemaskinen. så det blir ikke så variert… er det sant?
  har 2 økter på 60 min og 3 med 45 min i uka + litt styrke.

  1. Hei,

   Det kommer an på hva du ønsker med treninga di?

   Du trener mye og treningsøktene dine er superbra for helsa di: for hjertet, lungene, skjelettet og musklene. Så for helsa di generelt «hjelper» altså treninga di masse.

   Ønsker du å bli sterkere, må du øke styrken/tyngden på vektene dine etter hvert som du blir sterkere og variere øvelsene, at du ikke alltid tar den/de samme øvelsene på den samme musklegruppen. Musklene dine må utfordres for ikke å stagnere. Ønsker du å vedlikeholde det du har av muskler, kan du trene det samme hver gang – slik som du gjør nå.

   Ønsker du bedre kondis, bør du variere øktene dine på epilepsemaskinen og helst ta i bruk andre maskiner som tredemølle og/eller spinning ved siden av (eller løpe/sykle ute, gå på langrenn). For å få bedre kondis, er det viktig at i hvert fall en av øktene dine er intervaller, at du tar deg max ut, at det siste draget i intervallen din er så tung at det er så vidt du klarer å fullføre den. Med en slik økt i uka vil du fort merke fremgang kondismessig sett. Så er det bedre kondis du ønsker med treningen din, så må du nok variere litt. Da må du utfordre kroppen (hjertet) mer, ikke gi den (det) den samme dosen den har vent seg til.

   Trener du på et treningssenter, er det bare å spørre instruktørene der. De vil også tipse deg om ulike intervaller. Viktig å variere intervallene også :-))

   1. Ellipsemaskinen, mente jeg … ikke epilepsemaskinen … Uffameg! :-)). He, he

 18. Hei.

  Hvor lang tid har det tatt for deg å få varene du har bestilt fra asos.no?
  Jeg bestilte sheela padded jacket derfra, og den ble shippet 18 januar. Det sto at jeg senest ville få den 28 januar, men den har enda ikke kommet..

  Håper du kan svare 🙂

  Ha en fin dag, og de beste ønsker hos fysio! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kan ta ganske lang tid, mange ganger venter jeg i flere uker, andre ganger får jeg det i løpet av tre dager. Det kommer jo også an på hva slags frakt du velger.

   – C

   1. Lurte også på dette her. Hva koster det for frakt? Ser du sier at «Det kommer jo også an på hva slags frakt du velger.», hva lønner det seg og velge?

    Ha en fin dag, søte deg 🙂 klem

   2. Fotballfrue

    Jeg tar alltid express, men det er likevel ikke hver gang det kommer som lovet. Dette er ikke asos sin feil, men DHL som er elendige på å levere / ringe før de kommer.

    – C

 19. Kan du ikke lage en sminkevideo med alt sammen? 😀
  elsker bloggen din, foresten! 🙂

 20. Eye Beam Brightener som du bruker, sitter den godt og varer? Føler at alt som brukes på våtkanten forsvinner fort,men nå har jeg ikke testet denne, men høres ut som den er verdt et forsøk.

  1. Fotballfrue

   Hmm. Den sitter ikke hele dagen, men lenge nok til at jeg ikke pleier å påføre to ganger 🙂

   – C

 21. Hei!

  Flotte tips Caroline! 😀

  på det tredje bildet helt til høyre vil jeg anta at du har falske øyenvipper på…? Kan du linke til en side som selger gode løsvipper? Er på utkikk etter noen jeg kan ha til fest, men også til hverdags. 🙂

  1. Fotballfrue

   Det stemmer 😀 Jeg bruker det helt ytterst ved festlige anledninger 😉 Jeg absolutt elsker de som selges på VITA. Kan bare brukes en gang, og koster rundt 75,- Jeg pleier å klippe dem i to, slik at jeg har i to omganger.

   – C

   1. Make up store har også noen lekre hvis du ønsker å slå til med litt ekstra 🙂

   2. Det så veldig naturlig ut i alle fall! 🙂 Er det punktvipper??

   3. Fotballfrue

    Nei 🙂 Det er rader, bruker bare det jeg. Men jeg klipper de jo til så de ikke er for lange. Pleier kun å bruke det ytterst 🙂

    – C

   4. ok, takk for svar! Man vil jo ikke ende opp med å se ut som en drag queen heller liksom! 😛 Best når det ser mest mulig naturlig ut, og det gjorde det hos deg! 🙂 Da skal jeg ta meg en tur på VITA i morgen :):):)

 22. Hei hei Caroline 🙂

  Litt avsporing, men hvordan gikk du frem for å finne lokale til den store dagen deres? Jeg skal ha lokale til en litt mindre anledning i bergen, men vil selvfølgelig at det skal se flott ut. Det har vist seg å ikke være så enkelt som jeg trodde!
  Noen tips?
  🙂

  1. Fotballfrue

   Har du lest dette http://fotballfrue.no/?page_id=861 ? 🙂

   – C

 23. smashbox bionic er kjempe bra!

 24. Hei 🙂
  Bare lurer på om smashbox bionic finnes bare i travelsize hos coverbrands? Det er hvertfall den du har linket til, og jeg finner ingen i vanlig størrelse. Kunne tenke meg å prøve, men vil gjerne ha den i normal størrelse..

 25. takk for gode tips, nok en gang 🙂

 26. kristine

  Hei;)
  Jeg er interessert i å kjøpe noen av produktene fra coverbrands, er det fortsatt mulig å få 10 % rabatt hvis vi oppgir en vip kode fra deg?

 27. Hei Caroline.

  Kom tilfeldigvis over bloggen din. Kjempefin!

  Kunne tenkt meg mascaraen du anbefaller,men finner ingen steder i Fredrikstad som selger den. Kan jeg spørre hvor du kjøper din eller hvor jeg kan få kjøpt min?
  Takk for svar.
  Fortsatt fin dag.
  Klem fra Jorunn

 28. Hei!
  Takk for mang et godt sminketips.
  Har så og si byttet ut hele sminkepungen etter at du startet «min hverdagssminke», men selvfølgelig for mitt eget behov! Du er flink, stå på! 🙂

 29. Likte sminken på det tredje bildet av øyet. Hadde vært perfekt til fest. Lurte bare på om du har gjort noe annet spesielt enn å ha falske vipper oppe pluss maskara der ? 🙂

 30. Hei igjen 🙂
  Eye Beam Brightener finner jeg ikke på coverbrands lengere, så jeg lurte på om det finnes noen andre som er lik denne?
  som jeg kan bruke både på våtkanten å inni øyekroken.. jeg trudde man ikke kunne bruke hvit, men ser jo at det var kjempe fint.
  Også lurer jeg på om man bare skal legge eyeliner på halve øyet oppe? halve øyet under øyet å eller? 🙂

  Håper på svar, har 3 sider med ønskeliste fra coverbrands 🙂
  Elsker bloggen din, leser den hver dag 🙂

  ps: jeg fant ut om hvilken dagkrem å det du brukte!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *