Overraskelse!

Jeg er i himmelen! Har akkurat kommet tilbake til leiligheten etter 3 timer på spa – over en time med full body massage, og påfølgende plasking i boblebadet med deilig hvitvin. Lars-Kristian slapp nyheten under frokosten. Trodde jeg skulle gå rett i bakken. Jeg var jo forberedet på trening og ski, men så ble det altså trening og spa i stedet. Perfekt. Nå er jeg mør og salig i hele kroppen, og sitter med et glass rødvin mellom hendene – som forresten smaker fantastisk med mørk sjokolade!

Verdens beste mann

Spa-området

Trøtt og deilig sliten

Senere skal vi en tur opp til hotellet, sitte litt i baren og bare kose oss før vi skal spise middag klokken ni. Hittil har helgen vært helt herlig. Alt jeg kunne drømt om ♥

81 kommentarer

 1. HERLIG! Heldig med mann du, Caroline!

 2. Heldig gris!! <3

 3. Det høres helt utrloig delig ut Caroline ! Dette fortjener du virkelig <3

 4. Gratulerer med gårsdagen, og kos deg i helgen.. Du ser fantastisk ut! (treningsforbilde)

 5. Gratulerer med dagen!
  Høres helt fantastisk ut med spa <3

  Kos dere resten av helga!

 6. Gratulerer så masse med dagen.

  Kos dere resten av dagen!

 7. Hvordan trener du egentlig magen? Du ser helt fantastisk ut!
  Gratulerer med dagen på etterskudd ;D

 8. kristine

  Gratulere med gårdagen. kos deg masse
  kan du forresten fortelle hvor klærne du hadde på deg igår er ifra?

 9. Gratulerer så masse med dagen som var!
  Ser helt herlig ut på spa 😀

  Kos deg videre!

 10. Karoline

  Så fantastisk! Ingenting er som positive overraskelser i bursdagshelgen sin!! 🙂

 11. For et vakkert par dere er <3 Kos dere i kveld og nyt hverandre!

 12. Den bikinien er helt nydelig! 🙂

 13. Åh, så heldig du er, Caroline! Misunner deg utrolig mye. Kos deg masse videre! Jeg sitter og leser til eksamen, woho….

 14. Så herlig 😀 Du har nok verdens beste mann!
  Bikinien din var nydelig 🙂 Kor du kjøpte den?

 15. ahhhh saa herlig 🙂 kos deg masse du

 16. Det så kjempe deilig ut, kos deg masse <3

 17. You lucky girl! 😀
  Gratulerer så mye med gårsdagen! 🙂

 18. Den bikinien var utrolig lekker! Hvor er den fra? 🙂
  Du ser forresten superbra ut – Ha en super helg videre!

 19. Det hørtes utrolig godt ut med spa!! Det fortjente du virkelig, Caroline! 😉 God helg videre, og nok en gang; Gratulerer med dagen, du er verdens beste blogger!!!!:)

 20. Marigona

  Så utrolig koslig ut! Du ser fantastisk ut 🙂

 21. Du er heldig! 😀 Bikinien var kjempefin, er den fra VS? 🙂 Kjempefin blogg!

 22. hvorfor kan du ikke svare på hvor klærne fra forrige innlegg er fra?

  1. Fotballfrue

   Buksen og skoene er fra Asos, bodyen er fra Gina Tricot. Smykket er fra en nettbutikk som åpner snart 🙂

   – C

   1. Kan du fortelle litt mer om den nettbutikken ?:)

   2. Fotballfrue

    Ja, men ikke akkurat nå. Det kommer noen nyheter neste uke 🙂

    – C

   3. Gleder meg 🙂

   4. Har en følelse av at den nettbutikken har noe med deg å gjøre 😀

 23. For en mage du har, jente! Måtte sitte å stirre litt ekstra på det bildet der altså.. snakker om muskler! 😉
  Og så flott gjort av Lars-Kristian 🙂 Håper dere får en fantastisk kveld!!

 24. Kristine

  Hellojs!! For en overraskelse du skrev på bloggen din, så heldig du var. Men ikke heldigere enn meg. Siden jeg har vært ridetur i dag. Hihi. Første gang jeg så bloggen, den var knall som ett fall!hehe.. Ja, jeg vet ikke annet jeg skal skrive til deg, men du virker jo spessiell! Det kan du ta fra begge sider. Forresten den støvsugeren på videoen på VG, hvor får man kjøpt den?? Tenkte dette hadde vært en perfekt overraskelse til kjæresten på Valentines day!! Super blogg:)

  1. Jeg lover og sverger at du er den rareste personen i verden!

   1. Agreed, Marita,,,

   2. haha!! Hallojs ja.. Støvsuger i gave til v.t.d? Hehehe 😀 God latter en lørdags kveld.. «Ta hintet, kjære»…
    Anyway.. hvorfor skal Caroline ha oversikt over prisen på støvsugere da? Hehe.. Det må du vel klare å sjekke opp i selv..

   3. Christina Damayanti

    det var nok ment som tull..
    sånn for å legge igjen en irriterende-leser-kommentar..
    noen har mindre å gjøre enn andre!:)

   4. wtf?

 25. FYFAEN. Du trengte jo ikke å legge ut det bilde av Lasse…… 🙁 Huff! Jeg er så bitterfitte! HAHA! Dere ser smashing ut begge to! 😀 Og kos at han droppet skiene da Caroline! hehe : )

 26. det ser ut som du har navelring. Har du navlring eller er det bare lyset?

 27. Hei 🙂
  Hvilken sports BH bruker du??
  Leter etter en ny :s

 28. Hei 🙂
  Kunne du fortelle litt om piersingen din??
  Sånn hvilket smykke du har osv..

  1. piercing….

 29. Det høres helt perfekt ut og gratulerer med dagen i går:)

  Man du, jeg må nesten få kroppen min tilbake, nå har du lånt den ei stund:) hi hi:)
  Du ser heeeelt fantastisk ut!

 30. My goooooooood, for en mage. Jeg lover, jeg drar på sats til mandag jeg også! <3

 31. Charliee

  Hei Caroline!

  Så fint at dere koser dere på tur, nyt det 😀

  Lurte på en ting angående lav-karbo (du er sikkert sinnsykt lei sønne spørsmål).
  Jeg har gått på lav-karbo noen måneder og trener hvertfall 1 time hver dag (det har jeg gjort i åresvis). Jeg bruker IKKE lav-karbo som diett, men som deg, altså kosthold. Jeg kommer lett inn i ketose og trives veldig godt. MEN, lurte på hva du koser deg med når du har «sprekke-dager»? Spiser du noen gang smågodt og i såfall i hvor store mengder?

 32. Hei Caroline

  Først og fremst må jeg bare få si at jeg synes bloggen din er utrolig bra – inspirerende, motiverende, og rett og slett skrevet med en humoristisk sans som får meg til å smile, ofte. Takk for at du deler med oss.

  Derfor tar jeg nå kontakt med deg, ettersom du har en av de mest innflytelsesrike bloggene, og jeg håper du kan være med å støtte et veldig viktig tiltak. Jeg kom nemlig over en blogg i dag, skrevet av en ung jente som hadde skrevet et trusselbrev til en som var utpekt som en mobber. Jeg har lest veldig mye om dette i det siste (eksamenstid vet du.. jeg gjør på alt annet), og er blitt oppmerksom på hvor utbredt nettmobbing er i samfunnet vårt. Og det er rett og slett utrolig trist. Jeg har selv en lillesøster som blogger og jeg er livredd for påvirkningen denne kan ha på dette nydelige vesenet. Virkelig. Jeg har forsøkt å få henne til å slutte, men du vet… tenåring. 😛

  Uansett, tilbake til dette med nettmobbing. Jeg blir utrolig glad av å lese hvor mange bloggere som har et sterkt ønske om å gjøre noe med dette landsdekkende fenomenet, men det ser ikke ut til å ha noen effekt. Når jeg da leste denne bloggen hvor en jente ble så provosert av å lese et «leserbrev» om en jente som ble mobbet, at hun selv skrev et trusselbrev til mobberen, ble jeg helt satt ut. Jeg er veldig glad for at folk ikke står på sidelinjen – etter min mening er dette vel så ille som selve mobbingen – men hvorfor kan de ikke åpne øynene sine? Det hjelper verken å mobbe tilbake, eller sende trusler. Ser ingen det? Det motarbeider ikke problemet, men bidrar til å forsterke det. Derfor håper jeg så inderlig, at du Caroline, et sterkt og rettferdig forbilde, kan gjøre det jeg mener burde vært gjort for lenge siden.

  Negative kommentarer, kommentarer av ukonstruktiv natur, burde vært blokkert. De burde ikke sett dagens lys i det hele tatt. Det å tillate slike kommentarer, er ikke det det samme som å stå på sidelinjen og tillate mobbing? Jeg sier ikke at man skal fjerne negative kommentarer fordi mottakeren ikke liker kommentarene, eller ikke klarer å takle negative tilbakemeldinger, men rett og slett for å utelate mobbing.

  Vis at dette godtar vi ikke. – ikke godkjenn kommentarene.

  Jeg forstår at det å være den første til å gjøre noe sånt, vil få en haug med negativ kritikk som følger av dette, men før dette blir allmennpraksis og godtatt som et tiltak mot nettmobbing, må noen være sterk nok til å ta det første steget – og det er derfor jeg skriver dette til deg, Caroline. Jeg har troen på at du kan starte et slikt nasjonalt tiltak.

  Kanskje du selv ikke synes dette vil være optimalt, men da håper jeg i det minste du vil vurdere et innlegg med nettmobbing som tema, for dette må bare ta slutt.

  Hilsen en trofast leser

 33. du ser helt nydelig ut ! 🙂 gratulerer med overstått!

 34. Hei! Hvor er det runde gullsmykket og øredobbene fra i inlegget under?:)

  Hanne

 35. WOW! Det er hva jeg kaller magemuskler! Sånne vil jeg også ha:)

 36. Grattis med dagen 😀

 37. lurer sånn på hvor buksen fra forrige innlegg er i fra?

  1. Caroline har svart på det litt lengre opp i kommentarfeltet; Asos 😉

 38. Hvordan type extension har du nå? 🙂

 39. Caroline

  Ah, det hørtes HERLIG ut!

 40. du har så utrolig fin kropp

 41. Elisabeth

  FOR en kropp du har! Jeg kunne dødd av misunnelse!

 42. Det speilbildet er kanskje det kleineste jeg har sett! ;P Følger bloggen din daglig og liker den veldig, men måtte bare si det. Hehe, håper ikke du er alt for nærtagende.

 43. og du måtte jo bare legge ut et *brife*-bilde av deg selv 😛 jeje!

  1. Hadde jeg også gjort, hadde jeg hatt den kroppen! 🙂

   1. Enig med Maria. Du er vell en som har en langt ifra fin kropp siden du kommenterer dette? :p

 44. Hei. kan du ta et nærmere bilde av piercingen din så vi kan se hvordan den ser ut?

 45. gratulere me dagen som var, caroline. håpe du/dåkker har hatt ei fin feiring i helga. æ like bloggen din, og e fast leser!

 46. Fantasia

  Nå må du si hva oppskriften er til slike magemuskler;) Holder ikke med en planke i ny og det nei, så kjør på, fortell oss hemmeligheten, hehe!

  Fortsatt fin søndag til deg:)

  1. Hemmeligheten er enkelt og greit lav nok fettprosent, og da er det desverre kun beinhard løping/sykling etc som funker 😉 først da vil magemusklene man trener ved f.eks. situps vise seg

 47. Så koselig at han ble med likevel 🙂 Bra dere koser dere!

 48. Hei

  Er bikinien din fra victoria secret? Hvordan fungerer det hvis du handler for mer enn 200kr? Må jeg betale toll og mva? Hvor mye? Svarer det seg å kjøpe mange små, eller alt i ett?

  Super blogg, du er fantastisk 🙂

 49. Ååh, hørtes veldig fristende ut med spa nå!
  Jeg slenger meg på de andre kommentarene og sier at du må fortelle oss hvordan du trener magen. Er nok ikke få som lurer på det :)) Du har en utrolig fin kropp!

 50. I told you so! 🙂 Glad du fikk det du ønsket deg! 🙂

 51. Haha, hadde de som kommenterte speilbildet ditt over her hatt en slik kropp som du har, hadde de nok tatt plenty slike bilder selv også 😛 Synes du har rett til å være litt stolt av kroppen din jeg, du jobber tross alt veldig hardt for den! Er ikke noe som kommer av å sitte i sofakroken akkurat 🙂

  1. helt enig! alle de som komenterer stygt er bare misunelige 🙂 Jeg er misunelig selv på viljestyrken til dama jeg… hun har jo trent og slitt for den kroppen hun har. Nytter ikke å slenge stygge komentarer for og føle seg bedre meg seg selv. Begynn og tren og bygg og selvtillitten selv folkens 🙂

 52. for en sexy og kjekke mann du har heldig ass !;)

 53. SIXPACK CAROLINE! 😀

 54. Hei Caroline!
  De ringene du hadde på var kjempe fine, hvor er de fra? 🙂

  -Pia

 55. Du er flott! Jeg mååå bare kommentere at jeg måtte le litt når jeg la merke til at det ser ut som om han har verdens korteste arm. Men er sikkert bare vinkelen på bildet 🙂

 56. Hvor er bikinien fra? Du ser virkelig fantastisk ut i den! Likner også litt på den Ulrikke Lund har…

  1. Fotballfrue

   Den er fra victoria’s secret 🙂

   – C

 57. råsexy kar da! RAWR 🙂

 58. Ragnhild

  Så utrolig fine dere to er. Kler hverandre kjempegodt 🙂
  Også lurte jeg på en ting. Hvordan trener du magen din? Du har jo så utolig fin mage:D Noen spesielle øvelser som funker spesielt bra eller noe, utenom de vanlige øvelsene?? 🙂 Håper veldig på svar 🙂
  Utorolig fin blogg også, jeg er fast leser 🙂 Og du er mitt forbilde 🙂
  Klem Ragnhild 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Jeg har gjort de samme øvelsene i evigheter, fire ganger i uken trener jeg magen ganske hardt med disse øvelsene: https://fotballfrue.no/?p=385

   Ellers har jeg også lagt ut en liten treningsvideo under kategorien «trening»

   – C

 59. Okay, jeg spiser i meg alt jeg har sagt om at du er for tynn (syns å ha lest du får opp tidligere kommentarer hvis du trykker på navnet), for det ser jeg jo nå at du ikke er. Virkelig flott mage, altså! 🙂

 60. skjekk de syke magemusklene!!!! 😀 MISUNNEEEEE

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *