Overraskelse!

Jeg er i himmelen! Har akkurat kommet tilbake til leiligheten etter 3 timer på spa – over en time med full body massage, og påfølgende plasking i boblebadet med deilig hvitvin. Lars-Kristian slapp nyheten under frokosten. Trodde jeg skulle gå rett i bakken. Jeg var jo forberedet på trening og ski, men så ble det altså trening og spa i stedet. Perfekt. Nå er jeg mør og salig i hele kroppen, og sitter med et glass rødvin mellom hendene – som forresten smaker fantastisk med mørk sjokolade!

Verdens beste mann

Spa-området

Trøtt og deilig sliten

Senere skal vi en tur opp til hotellet, sitte litt i baren og bare kose oss før vi skal spise middag klokken ni. Hittil har helgen vært helt herlig. Alt jeg kunne drømt om ♥

81 kommentarer

 1. Ååh, hørtes veldig fristende ut med spa nå!
  Jeg slenger meg på de andre kommentarene og sier at du må fortelle oss hvordan du trener magen. Er nok ikke få som lurer på det :)) Du har en utrolig fin kropp!

 2. I told you so! 🙂 Glad du fikk det du ønsket deg! 🙂

 3. Haha, hadde de som kommenterte speilbildet ditt over her hatt en slik kropp som du har, hadde de nok tatt plenty slike bilder selv også 😛 Synes du har rett til å være litt stolt av kroppen din jeg, du jobber tross alt veldig hardt for den! Er ikke noe som kommer av å sitte i sofakroken akkurat 🙂

  1. helt enig! alle de som komenterer stygt er bare misunelige 🙂 Jeg er misunelig selv på viljestyrken til dama jeg… hun har jo trent og slitt for den kroppen hun har. Nytter ikke å slenge stygge komentarer for og føle seg bedre meg seg selv. Begynn og tren og bygg og selvtillitten selv folkens 🙂

 4. for en sexy og kjekke mann du har heldig ass !;)

 5. SIXPACK CAROLINE! 😀

 6. Hei Caroline!
  De ringene du hadde på var kjempe fine, hvor er de fra? 🙂

  -Pia

 7. Du er flott! Jeg mååå bare kommentere at jeg måtte le litt når jeg la merke til at det ser ut som om han har verdens korteste arm. Men er sikkert bare vinkelen på bildet 🙂

 8. Hvor er bikinien fra? Du ser virkelig fantastisk ut i den! Likner også litt på den Ulrikke Lund har…

  1. Fotballfrue

   Den er fra victoria’s secret 🙂

   – C

 9. råsexy kar da! RAWR 🙂

 10. Ragnhild

  Så utrolig fine dere to er. Kler hverandre kjempegodt 🙂
  Også lurte jeg på en ting. Hvordan trener du magen din? Du har jo så utolig fin mage:D Noen spesielle øvelser som funker spesielt bra eller noe, utenom de vanlige øvelsene?? 🙂 Håper veldig på svar 🙂
  Utorolig fin blogg også, jeg er fast leser 🙂 Og du er mitt forbilde 🙂
  Klem Ragnhild 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Jeg har gjort de samme øvelsene i evigheter, fire ganger i uken trener jeg magen ganske hardt med disse øvelsene: http://fotballfrue.no/?p=385

   Ellers har jeg også lagt ut en liten treningsvideo under kategorien «trening»

   – C

 11. Okay, jeg spiser i meg alt jeg har sagt om at du er for tynn (syns å ha lest du får opp tidligere kommentarer hvis du trykker på navnet), for det ser jeg jo nå at du ikke er. Virkelig flott mage, altså! 🙂

 12. skjekk de syke magemusklene!!!! 😀 MISUNNEEEEE

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *