24 vintre gammel

Jumpsuit fra asos.com // Pumps fra Kurt Geiger// viser dere ytterjakken senere i dag

Jeg kan ikke fatte at jeg allerede har blitt 24 år. Tiden går så fort, og jeg er så glad for at jeg har fått oppleve så mye på så kort tid!

Vi hadde en kjempedeilig middag i går, det er så koselig på Sorgenfri. Også elsker jeg navnet – Sorgenfri.

Samtidig har jeg navnedag i dag. Dette var noe ingen var klar over da de valgte navn til meg, jeg fant det ut i en alder av fem; jeg var helt gråtkvalt da mamma og pappa hentet meg i barnehagen på bursdagen min, fordi jeg hadde fått valget mellom å feire bursdag eller navnedag. Alle andre fikk to feiringer i løpet av året, mens jeg bare fikk én.

Tenker alltid på dette den 28. januar, derfor jeg vil gratulere alle mine navnesøstre i dag, både Karoline & Caroline.

Også ønsker jeg resten av leserne mine en deilig helg ♥

491 kommentarer

 1. hedda kallar

  gratulerer så mye med dagen 🙂 kos deg masse i helgen!

 2. Gratulerer!
  Feirer folk navnedager? Har jeg aldri gjort!

 3. Laura Agathe

  Gratulerer så mye med en vel overstått gebursdag! Håper den var god som gull og gaveberiket.
  Ha en fin helg hvor du koser deg masse med alle dine kjære.

 4. Gratulerer med dagen i går : ) Kos dere i helgen!

 5. Mari Eikebråten

  Gratulerer med dagen som var, Caroline 🙂
  Håper du hadde en fin dag, og koste deg masse :))

 6. Irene Amalie

  Hei hei!
  Gratulere så mye med dagen som var i går! 😀
  Håper dere får en fin helg på fjellet, det hørtest deilig ut med SPA! 😀

 7. Gratulerer så mye med dagen, Caroline! <3 😀
  Du får kose deg kjempe masse!!

 8. Gratulerer så mye med dagen, kjære Caroline!
  Håper du får en fantastisk dag, og at dere koser dere masse i helgen 🙂

 9. Gratulerer så mye med dagen igår:D Håper du fikk en bra feiring:D Så hvertfall slik ut:D Kos deg på fjellet:D Stooor klem:)

 10. Gratulere så myye med overstått, Karoline! Håper du får en fantastisk brusdagshelg forran deg 😀

 11. Gratulerer så mye med dagen som var i går Caroline 🙂 Håper du får en knallfin helg og at du ble feiret på verdig vis på bursdagen din !

 12. GRATUERER MED DAGEN SOM VAR I GÅR!!!!
  Håper du og den ektemann vil få en herlig helg sammen!

 13. GRATULERER PÅ ETTERSKUDD! Ha en herlig kveld! 😀

 14. Elizabeth

  Gratulerer med dagen 🙂
  Btw, har du et sony speilrefleks kamera? Så det lå noe som ligna på tilbehør på bordet 🙂

 15. Gratulerer med dagen som var! 🙂

 16. Gratulerer så mye!

 17. Håper du hadde en fin dag 🙂
  Jeg hadde også bursdag på fredag <3
  28.januar <3

 18. Gratulerer med dagen som var Caroline, og den buksedressen var helt smashing! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 19. Gratulerer med dagen som var! Skrollet nedover bloggen din å tenkte jeg måtte skrive en liten bursdagshilsen, men det jeg egentlig skulle skrive var; Tror jeg aldri har sett at noen har kledd et plagg SÅ godt som du kledde den nydelige jumpsuiten!!! Den var helt fantastisk vakker på deg, du oser skjønnhet og jeg håper du vet det selv 🙂 ha en fiiiiin kveld videre!!

 20. […] a pink in real life. Even a 4 year old can see that it´s a pink! It looks stunning in camel on Caroline so maybe I´ll get it in camel or black instead […]

 21. […] fargen er langt ifra nude som de påstår. Fargen er helt tydelig rosa!  Den ser smashing ut på Caroline i camel så kanskje jeg skal bytte den inn i camel eller svart istedet […]

 22. Nydelig jumpsuit..
  Jeg har tenkt å handle litt fra Asos til en adresse i England, har en vennine som bor der:) Men tenkte jeg skulle spørre deg først. Hvordan er størrelsen på denne, altså i forhold til f.eks en 34 her hjemme? Jeg handler mye i utlandet, men det er så stor forskjell i strl. Jeg bruker f.eks xs i Elise Ryan, mens i Lipsy en annen osv.

  På forhånd takk!

  1. Fotballfrue

   Kjolene fra asoskolleksjonen er noe store i strl. synes jeg, mens buksene er normale 🙂 Akkurat denne jumpsuiten passet meg perfekt, mens de ande jumpsuitene jeg har kjøpt har vært altfor store. Ingen nøyaktig fasitsvar med andre ord 😉

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *