I’m ready for the weekend

Da vi var på Norefjell i nyttårshelgen og jeg oppdaget spahotellet, måtte jeg klype meg selv i armen. Jeg har vært mye ute og reist, og sett mye vakkert, men dette hotellet tok pusten fra meg. Det ligger som en luftspeiling i Norges vakre natur, og er bare helt utrolig flott. Følte det var klippet rett ut av en en klissete, romantisk komedie hvor handlingen utspant seg i Aspen.

Der og da ble jeg enig med meg selv om at dette skulle være overnattingssted ved nærmeste anledning, og hva er mer perfekt enn å legge turen dit denne helgen? Jeg fyller år og Lars-Kristian reiser snart på treningsleir. Planen var å booke rom på hotellet, men det var selvsagt proppfullt.

Tips: vil dere bo her, book i god tid! Helst tre uker før.

Vi endte derfor opp i en ski inn / ski ut hytte på 70 kvm. i stedet. Ikke at det gjør noe!

Selve dagen min er jo i morgen, men vi kommer oss avgårde ganske sent, så feiringen legger vi til lørdagen. Da spiser vi 3-retter på hotellet, og på dagtid har jeg store planer om å tilbringe timesvis i spaavdelingen. Lars-Kristian har andre planer. Skiplaner. . Men, jeg har jo bursdag! Burde han ikke heller høre på mine ønsker akkurat denne helgen?

Om det blir ski eller spa (jeg satser på det siste), gleder jeg meg uansett. Det blir deilig med litt romantikk ♥

Ellers har jeg vært på SATS i dag tidlig. Møtte opp utenfor ti på halv syv, men det viste seg at det ikke åpnet før kvart på. En forfriskende følelse å starte dagen med å nesten fryse i hjel. Men kneet føles i det minste bedre. Nå må jeg hive meg i dusjen, skal i noen møter angående tv-ting om få timer.Weee!

Snart helg ♥

83 kommentarer

 1. Håper dere får ei kjempekos helg! Kan jo hende Lars-Kristian sier han vil på ski, så kommer det en overraskelse… <3 Ha en kjempefin bursdag uansett hva det blir til! ;D

 2. Kan ikke du unne deg spa på lørdagen og han kjøre da? 🙂 Så blir dere ekstra glade for å være med hverandre på kvelden 😀

 3. Så kos! Såg kjempefint ut 🙂 Kom over en artikkel som kanskje er nyttig for deg om dere fortsatt går på lavkarbodiett: http://www.klikk.no/helse/dinkost/ernaring/article446222.ece. Be careful 🙂

  1. Fotballfrue

   Det blir vanskelig å basere noe på disse studiene her, men det er jo stikk i strid med hva folk flest erfarer :/

   – C

 4. Høres koselig ut <3
  Kos dere!
  Gratulerer med dagen på forskudd ♥

 5. Åh, det blir sikkert fantastisk 😀 Du må ha ei superfin helg med mannen din 🙂 Og ja, du burde no få bestemme når det er din bursdag.

 6. Gleeeed deg til Norefjell Pena!

  Var der rett før jul, leide suite på hotellet. Deeeilig 3 retters middag, og herlig spa hele neste dag. romlemantisk ja.

  Kansje dere får til både ski og spa?

  eller en tur i klatreveggen?

  Er ivertfall flott fjellstemning på det hotellet.

 7. DUUU!!:P Dont mind this, mennn jeg leste et innlegg du hadde postet, hvor det lå tenner, og stod noe om tannblekning.. 23april annlegget tror jeg det var. og det kostet rundt 2000+ men de lå jo på bordet, har du falske tenner, eller legger du tennene dine på bordet om nattan? og hva var det blå på tennnene? blekninga?

 8. Advarer deg mot å spise 3retters på hotellet, kjedelig mat….. Var nettopp der en helg (sov på rommene – de var herlige!), men maten gir jeg deg gratis…..

 9. Gratulera so mykje med dagen, kjære Caroline Berg Eriksen !

  Du fjortjener den beste feiringa, for du er den beste bloggaren og eit fantastisk menneske, som vil alle det beste !

  Ha ein fin kveld !

  Klem <3

 10. Utrolig fint hotel egentlig.

 11. Jeg har vært på det spaet, og kan absolutt anbefale det! Det er skikkelig deilig å sitte i et boblebad ute på «taket» av Norefjell, mens sola går ned bak fjellet 🙂

 12. Marianne

  Gled deg!. Vil bare anbfale deg å booke spa-timer så fort som mulig, om du skal ha noen behandlinger da. Det er ofte veldig fullt – desverre for oss som ikke tenker i forveien av besøket.

  Ellers bør du glede deg til treningsrommet. Det er utrolig fint!

  En romantisk ting å gjøre er å bestille champis i baren inne på velvære, og så gå ut på kvelden å sette seg i boblebadene. Da fyres det på peisen og man kan ligge å se på stjernene … Noe av det flotteste jeg har opplevd der.

  Ser det er noen som har vært misfornøyd med maten der oppe, og da tror jeg desverre de har vært litt uheldige akkurat den gangen. Jeg har vært der mange gang, og har aldri klaget på noe. Maten er utrolig god, og jeg er imponert over servitørene og kokkene som faktisk lager mat til flere hundre mennesker på samme tid.

  Gratulerer med dagen og håper du koser deg skikkelig på spa, og så kan dere jo ta boblene utendørs når mannen din kommer hjem fra skitur 😉

 13. Åhhh savn!!! Jeg og familien var der i helgen, det er heelt utrolig fint der! (du kan lese om det på bloggen min ) GLED deg masse, god tur og gratulerer med dagen som kommer <3 Klem en fast leser <3

 14. Må spørre nok en gang da, siden det ikke var svar å få.. hva koster det for en helg der??
  Er det priser som passer for enhver, eller er det for overklassen?

 15. Åååååh så herlig!!!

 16. ååååå…*drømme, drømme*

  Koooos dere, og GRATLA MED DAGEN 😀

 17. Caroline

  Hele DnBNOR er på det hotellet hele helgen på kickoff.. Håper dere kan få en romantisk middag på tross av dette!!!

 18. jeg bor ca 20 minutter unna, og er der å svømmer i blant. er kjempefint der!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *