Fashionably late

Always.

Det startet på treningen i går, også ballet det på seg. Jeg var sent ute til alt fordi jeg brukte hundre år på SATS. Har begynt å få vondt i kneet. Det skal ingenting til før jeg kjenner at det stikker til, så jeg tok det med knusende ro da jeg trente i går. I dag tar jeg fri, så får jeg se hvordan det føles i morgen. Det går nok fort over.

Ellers var jeg hos Carina igjen for å ta noen etterlengtede striper, før jeg løp avgårde til to møter, og deretter hjem for å spise middag, før jeg skulle ta avskjed med Christoffer klokken syv. Satt og snekret på et blogginnlegg fem på hel, men måtte rett og slett innse at jeg ikke rakk å gjøre et bra innlegg OG komme i tide til daten vår. Kvalitet fremfor kvantitet med andre ord. Det er utrolig viktig.

Gårsdagens antrekk

Jeans fra Gina T // Bluse fra asos.com // Pumps fra Kurt Geiger // Veske fra Friis&Co // Klokke fra D&G

Christoffer reiser til New York om kort tid. Utrolig trist, men jeg SKAL komme på besøk. God tur, kjekken ♥

129 kommentarer

 1. du er så pen!

 2. Lurte på om coverbrands har tilbud på alle varer innimellom (slik som bli vakker alltid har)? Bestiller alltid smashbox sminken min fra sephora, men hvis det er muligheter for å spare noen kroner ved bestilling i Norge gjør jeg jo det! Supert hvis du kan opplyse om slikt, når og hvis det skjer 🙂
  Lekkert outfit, elsker skoene dine. Ha en super dag 🙂

 3. Hei, Caroline!
  Så fin du var i går! Minnet meg om old Hollywood med de håra og de røde lepper 🙂 Utrolig vakkert 😀 Men jeg vil spørre deg en ting: nå på vinter viser du at du har på deg sko som mildt sagt passer ikke til å gå på snø i, så jeg lurer på om du virkelig går ut sånn eller du tar på deg noe mer fornuftig etter du har tatt bilder? misforstå meg rett, jeg synes du ser smashing ut, men det må vel være innmari kaldt kan jeg tenke meg :))))))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   Se svar over. Tidligere på dagen hadde jeg et annet antrekk, med de grå bootsene fra Bianco 🙂

   – C

   1. Det var det jeg håpet på!!!! Så lenge man blir kjørt overalt så er det nok ikke noe stress da :)))) Ha en fortsatt fin dag, Caroline!

 4. Går du med pumps på sørpe/is/grus?? Eller er de på kun for bildets skyld? Hadde vært fint å se hva du faktisk har på beina nå om dagen, er vanskelig å finne noe fint som også er praktisk ift de tilstandene som er i Oslo nå om dagen…

  1. Fotballfrue

   Dette er hva jeg faktisk hadde på beina i går, ja 🙂 Lars-Kristian kjørte meg til daten med Christoffer, så det er null stress 🙂

   – C

   1. haha, jeg skjønner ikke helt hva du mener med date? Altså DATE? Dater du christoffer? 😛 Eller er dte et annet ord du bruker for møte?

   2. Det er jo ikke noe galt i å ha middagsdate, eller kafédate med en annen mann så lenge man holder det på et vennskapelig nivå 🙂

   3. Ja hun dater Christoffer, og mannen hennes er kjempefan av at hun treffer andre menn, så han kjører henne gladelig 🙂 🙂

    Date brukes ofte som betegnelse på et vennskapelig møte.:)

    Caroline, hårfargen din er kjempefin nå!

 5. jannicke

  hvor har du fått i de lysestakene som står bak deg?? skikkelig fint 😀 pris??

  1. Fotballfrue

   Den er fra THG / Hødnebø. Husker ikke pris :/

   – C

 6. OHH! Når jeg blir politi, skal jeg være den første til å arrestrere deg for å være såå pen 😛

  PENPENPEN! skulle ønske jeg hadde en store søster som deg! (snill, sjarmerende og PEN!)

  love ur outfit!

  1. Fotballfrue

   Haha, så søt du er :p

   – C

 7. Nyyyydelig =) Du ser alltid samshing ut!
  Kvalitet går helt klart foran kvantitet, og det er alltid kvalitet her på denne bloggen!
  Keep ut the good work !

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 8. Jeg lurte på èn ting!:P Hvordan trekker dere bloggere ut vinnere? Er no slags program or what? Jeg vil så vinneeeeee.. få no fra deg ville jeg aldri ha glemt…

  1. Fotballfrue

   Det blir som oftest trekking hos meg, med mindre jeg har bedt om et spesielt svar 🙂

   – C

 9. Sitter å leter etter et innlegg, hvor du hadde et bilde av et utfordrende, men STILIG antrekk! En liten tubetop,bar mage, svart jakke(noe sånt)… Jeg finner d ingensted her inne hos deg!??

  1. Fotballfrue

   Du må trykke på eldre innlegg nederst på siden, skrev om det i forrige uke 🙂 Eller så er det bare å trykke på yey or ney til høyre her.

   – C

 10. Du er så fiiin, Caroline! 😀 Likte de store krøllene dine, hvor lang tid brukte du på det?

  1. Fotballfrue

   20 – 30 minutter 🙂

   – C

 11. Hei, fint bilde av deg! Jeg lurte på en ting, hvordan får du til sånne store bølger? Hvilken type krølltang bruker du? Kunne du evt lagt ut en film hvor du fikser håret ditt sånn en gang? Har hatt lyst å lage sånne bølger lenge, men vet ikke helt hvordan jeg gjør det, og hvordan type tang jeg skal bruke =/ Takk for svar!!
  – Rikke

  1. Fotballfrue

   Her er link til det du lurer på: https://fotballfrue.no/?p=3795

   Har fått søkefelt på bloggen også, så det er veldig lett å finne svar på slike ting nå 🙂

   – C

 12. Åh, håret ditt var bare helt nydelig her! 🙂

 13. Åh, håret ditt var bare nydelig her! 🙂

 14. Så nydelige outfitbilder av deg! 🙂 Du er så pen.

 15. Her så du helt smashing ut!!! Utrolig flott farge på den toppen. Kledde deg virkelig godt må jeg si. Kan du linke den? har ikke sett/funnet den på asos…..

  1. Fotballfrue

   Nå har jeg linket den for deg 🙂

   – C

   1. Ingrid

    Tusen takk, du er gull :o)

 16. Hvis ikkje dette e perfeksjon så vetkje eg 😀

  1. Fotballfrue

   Så snill du er!

 17. Så fin du ble på håret!! : ) Utrolig flott.
  Kvalitet før kvantitet, ja! Uansett er du veldig flink til å ta deg tid til å svare leserne dine, så om det blir et mindre innlegg, gjør deg ingenting 🙂 Oppdateringer får vi jo i kommentarfeltet 😉 Hehe.
  Ønsker deg en fantastisk dag!

  1. Fotballfrue

   Sånn tenker jeg også, faktisk 😀

   Fantastisk dag til deg også <3

 18. Ja, du er virkelig nydelig…:)

  Jeg vil bare si en ting ang kostholdsendringen din; folk gir deg pepper fordi du liksom er på en «diett», at det sender dårlige signaler til unge og usikre jenter og blablabla. Men jeg tror tvert i mot at det at du – som er så flott og slank, og en som mange ser opp til og ønsker at de så ut som – nettopp viser at det å spise fett ikke er farlig, men tvert i mot livsnødvendig og viktig, vil ha en enorm positiv påvirkning på unge jenter med fettskrekk. Jeg har i yngre dager selv slanket av meg både mensen og nesten benskjørhet, og dette skyldes nok mye stor mangel av essensielle fettsyrer i kosten. Dersom jeg hadde hatt en som deg å se opp til da, tror jeg kanskje ikke fett nødvendigvis hadde vært så farlig. Det er mye bedre å være redd for karbohydrater (og da mener jeg ikke at man skal være redd for noen av næringsemnene egentlig, men om man skal kutte noe er det bedre å kutte her). Så stå på Caroline, å ufarliggjøre fettet er en viktig samfunnsoppgave som du ,frivillig eller ufrivillig ,har påtatt deg gjennom bloggingen din! Kjempebra!! 🙂

  Det er imidlertid en ting jeg lurer på ang lavkarbo og typer av fett, hvilket du kanskje kan svare på: Det sies at det mettede fettet (typisk i fete meieriprodukter, animalsk fett osv) er sunt i et rent lavkarbokosthold, men usunt om du komiberer det med karbo. Jeg forstår ikke helt dette; med «sunt» mener man da «slankende»/»at man ikke går opp i vekt, eller at fettet blir «farlig», dvs gir deg åreforkalkning, hjerteinfarkt og det som verre er dersom det kombineres med karbo? I tilfelle av sistnevnte; fettet kan vel ikke endre struktur eller virkning i kroppen bare pga at man konsumerer det sammen med noe annet? Forskjellen blir vel at man bruker det som brensel, men om man ikke spiser mer energi enn man behøver brukes jo både fett, prot og karbo som drivstoff, og ingenting legger seg hverken her eller der.. Jeg spør av uvitenhet altså, synes dette med lavkarbo er ganske interessant:)

  Ha ellers en finfin dag! 🙂

 19. Elisabeth

  Å fyttigrisen ! Du er helt lik en barbiedukke / prinsesse 😀 Du er rett og slett nydelig! Jeg kan ikke få sagt hvor stor pris jeg setter på at du har denne bloggen. Jeg må innom hvertfall 2 ganger til dagen, og enten lese blogginnleggene om igjen eller se om du har oppdatert :p Absolutt alt du skriver om faller i smak hos meg 😀 Keep up the good work ! 😉

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig å høre at du liker bloggen min, det setter jeg veldig stor pris på! Tusen takk 🙂

   – C

   1. Andrea

    Som jeg skulle skrevet det selv. Er innom bloggen din flere ganger daglig, og elsker alle innleggene dine. Perfekt blanding av hverdagsliv, mote, sminke, trening, mat… 🙂

 20. Dette var et nyyyyyyydelig antrekk 🙂 Virkelig vakre bilder, ser at du har farget etterveksten, kjempe fint 🙂 Du har sikkert svart på dette før og, men hva er favoritt hårsprayen din? Min er den røde got2be… synes den er bedre enn mange frisør sprayer 🙂

  ha en super fin dag!!!

  1. Fotballfrue

   Jeg er avhengig av den gule fra got2be 😉

   – C

 21. Wow Caroline 🙂 Du er utrolig flott!! Nyyyydelige bilder.

 22. Det der likte jeg !:D

 23. Marianne

  Hei!:) har du alltid vært så tynn, eller har du hatt litt mer fett på kroppen men spist sunt og trent det bort?:)
  Du er så utrolig tynn, misunner deg!:):)

  1. Fotballfrue

   Jeg har alltid vært slank 🙂 Men det er klart, jeg vet jo ikke hvordan kroppen min hadde vært i dag om jeg aldri hadde trent. Startet ikke å trene før jeg var 16, og gammel nok til å melde meg inn på SATS.

   – C

 24. Så casual, men likevel så pent! ( :
  Du er bra vakker du!

 25. Hei! I kjoler på Asos, hva tilsvarer str 8?

  1. Fotballfrue

   En S / 36 🙂

   – C

   1. Vet du noe om Forever Unique-kjolene på Asos ikke fins i str 6? På Nelly fins de i XS/S, er dette egentlig str 8? 🙂

   2. Fotballfrue

    Ja, det er 8 de har på nelly.

    – C

 26. Fineste anntrekket på lenge! Selv har jeg samme bukse, kjempefin! 🙂

 27. der så du utrolig godt ut! veldig fine farger til deg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! 🙂

   – C

 28. Så nydelig antrekk, og du ble veldig fin på håret. En ting du mååå svare meg på, hvor har du kjøpt det paljett/glitter greine du har på mobilen? Så det på bilde på bloggen til Christoffer du var ute og spiste med. Har lett overalt! Ha en fin dag:) Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Hihi, det har jeg bestilt på ebay 🙂 Blir ikke mer girly enn det 😉

   – C

 29. Kjempefin outfit!

  Jeg sitter og planlegger tur til NY selv. Skal bort å danse i juni! Jippi! Verdens beste by 😀

 30. Kjedelig med knesmertene, merker selv at knærne er veldig utsatt når man trener… Blusen var veldig fin 🙂

 31. Hei 🙂

  Jeg lurte på en ting om nike+, jeg kjøpte den chip’en og det i går, og prøvde den i dag, og 10 km på nike+ tilsvarte bare 8,2 på mølla. Hvilke av disse to målene pleier du å følge som riktig? For det er jo ganske stor forskjell, når det blir 2 km differanse i løpet av 48 min.

  1. Fotballfrue

   Det er stor forskjell ja, men med Nike+ tar de hensyn til både vekt og hvor mange skritt du tar 🙂 Jeg stoler på den!

   – C

 32. Hva heter buksen din? kjempefin!

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke :/

   – C

   1. Kristine

    Det ligner på buksen jeg har fra Gina Tricot. Silvia Jeans, heter den modellen 🙂
    Du er forresten nydelig, Caroline 🙂

 33. Vonde knær = borte hvis en sykler mer! Ser du, dette er kjebnen!! Du skal ikke jogge til Nordkapp lissom….HIV DEG PÅ SYKKEL!!

  1. Fotballfrue

   ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ :O

 34. Du ser alltid så utrolig bra ut!! Elsker skoene dine 🙂

 35. Du er bare så fin altid på dine billeder. Du er en af dem hvor man tænker, at intet tøj kan sidde forket på.
  Elsker din stil, specielt den her, med de super flotte røde læber.

  Har du prøvet at få lavet læberne igen? Overvejer at få det lavet.
  Holdt det så længe som de lovede?

  Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   Jeg har vurdert det, men har ikke bestemt meg ennå. Det har vart i 3 måneder, og jeg er litt usikker på om alt er ute ennå, men jeg regner med det. Var veldig fornøyd 🙂

   – C

 36. Karoline

  Heisann!

  Liker at du skriver så mye om trening. Du inspirerer meg, og tredemøllen har i løpet av 2011 blitt en av mine beste venner!
  Problemet mitt er at jeg nesten aldri har løpt eller jogget noe før og jeg kjenner stor fremgang allerede etter 3 uker, men i går var det helt forferdelig på tredemøllen, knærne mine var så vonde! Jeg trodde bare vondt i knærne rammet tunge eller tykke mennesker og jeg ble sjokkert fordi jeg er jo relativt tynn!

  Har du som er løpejente noen gode tips til hvordan man kan forebygge, unngå eller behandle vonde knær som følge av løping?
  Vil ikke stoppe å løpe nå som jeg er så godt igang! 🙁

  På forhånd takk for svar 🙂

  1. Elisabet

   Det er veldig viktig å variere treningen, og spesielt når du ikke har løpt mye før. Ved å variere treningsform, vil sjansen for å pådra seg belastningsskader ol mye mindre. Skjønner godt at du ikke vil stoppe, er selv veldig glad i å løpe, men som sagt er det viktig å ikke gjøre det samme hele tiden. Svømming og sykling er en fin måte å trene på, og det gir ikke belastningsskader. Ved å ha en gradvis progresjon, vil du tåle og kan løpe mer

   1. Fotballfrue

    Nå skal jeg visst sykle Birken, så det blir en del spinning fremover :O

    – C

   2. Hei Caroline!

    Vet du har skrevet tidligere at du ikke liker spinning, MEN hvis du likevel skal prøve deg på det igjen vil jeg anbefale noen timer på SATS: Line Schartum-Hansen har time på Bislett tirsdager kl 20 og Majorstua fredager kl 0700. Hun er helt rå! Kjempeflink instruktør som får alle til å gi alt OG syns det er morsomt 🙂 Hun er veldig populær, så det er som regel lange ventelister, men du som er så glad i planlegging, klarer nok å melde deg på i tide 😉

    Ellers vil jeg takke for en superbra blogg! Du så dyktig og gjennomført at det er en fryd! Fortsett slik 🙂

   3. Fotballfrue

    TUSEN takk for tips! Dette er ypperlig! Jeg skal plutselig delta i Birken i august, så jeg har planer om å kaste meg på sykkelen til uka. For godt. . frem til august 😀

    – C

   4. Så bra – regner med du klarer å nå det målet som alt annet du bestemmer deg for 😀

    På begge de nevnte timene kan man bruke pulsbelte og følge seg selv på storskjerm og det anbefaler jeg virkelig å gjøre! Har fått med meg at du ikke bruker pulsklokke ellers i treningen, men på disse timene er nettopp pulsen det som er ekstra motiverende 🙂 Line forteller hele tiden i hvilken sone og på hvilken prosent man bør ligge, så det får oss til å presse oss, selv på dager man tror man ikke har nok å gi 🙂 I tillegg er det gøy å konkurrere med seg selv fra gang til gang 😀

    Lykke til! 🙂

 37. Hei!

  Digger bloggen din!
  har du rett joggesko for dine ben? Du vet vel at det er ekstremt viktig når man trener så mye som deg.. Men lurte siden du er en del småskadet.. Det er også lurt å ga forskjellige par joggesko man bytter mellom.. (og variere underlag).. Men dette vet du sikkert:)

  1. Fotballfrue

   Jeg vet det, jeg er nesten aldri skadet jeg 🙂

   – C

 38. Herreguuuuuuud, så vakker du er!
  Jeg rett og slett forguder deg, Caroline.
  Andre bruker Victoria Secrets-modellene som motivasjon, jeg bruker deg! Du er UNDERBAR!

 39. Hei! Jeg bare lurte på hva Lars-Kristian mener om dine homofile venner/at du omgås med de? 🙂 Mener ikke dette negativt altså!

  Likte forresten blusen din utrolig godt! Ikke minst fargen 🙂

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian liker Christoffer utrolig godt!

   – C

 40. Fantastisk pene bilder, Caroline. Wow 🙂

 41. martiiine

  hvilken varmebeskyttende spray bruker du til håret ditt ? : )

 42. Aahh, helt utrolig fint antrekk! Elsker bloggen din. Er innom den flere ganger om dagen. Skjønner ikke hvordan jeg klarte meg en uke uten bloggen din( var på sydenferie) 😉 Du er mitt stilikon og forbilde!!!! 🙂

 43. karoline

  heihei, liker kjempegodt antrekket ditt 🙂 men nå til vinterstid, kan du ikke vise litt mer av ytterjakker, huer, skjerf, votter, hansker osv? det er jo mote det også, og kunne gjerne sett noen tips på hvordan kle seg stilig og være varm samtidig 😀

  1. Fotballfrue

   Sjekk ut søndagens antrekk, det ble tatt ute 🙂 Tar antrekksbilder veldig sent ofte, og da er det mørkt ute. Det blir ikke så fine bilder :/

   – C

 44. Du har så ufattelig dårlig stil!

  1. Fotballfrue

   Smak og behag, Helene 😀 Hvorfor skriver du på norsk når du er svensk?

   – C

   1. Jeg syns du har fantastisk stil 😀 <3

   2. Du har fantastisk stil 😀 <3

   3. Haha, Bra Caroline!

    DU er unik! Stå på, digger deg!

   4. jeg synes det er et flott antrekk

 45. Gulltopp

  Hei 🙂 Kjempefint antrekk!! Lurer på hvilken str du har blusen i? Vurderer strekt å kjøpe den 🙂

  1. Fotballfrue

   Strl. 6 🙂

   – C

 46. WOW. Lars-Kristian må være superheldig som har en kone som alltid ser så bra ut. Den mannen har vel ingenting å klage på?!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

  2. Han har EN ting å klage på. At det alltid er så mange andre menn som legger ann på henne. jeg mener, HALO! hun er jo dødspen!! <3

 47. frøken strøken !;D

 48. Du er så utoooolig pen!! 🙂
  Meen, gikk du med de skoene ute?

  1. Fotballfrue

   JA 🙂

   – C

 49. Marthine

  Hei!
  Hva gjør du for at krøllene varer hele dagen? Mine pleier å ramle ut etter 2 timer..

  -Marthine

 50. Den buksa satt som et skudd! Skikkelig fin!! 😀

 51. Åh så superfint antrekk! Du ser smashing ut! Kjedelig med smerter i kneet, med tanke på hvor mye du trener er jeg nesten overrasket over hvor godt du klarer deg – jeg får lett plager når jeg trener mye og ensformig.. håper det går raskt over:)

 52. Skikkelig fint outfit 😀 Heldiggris som skal til NY!

 53. Synne-Marie

  TIl tross for at jeg helst hadde sett at du hadde et lite fettlag ekstra så ser du helt utrolig bra ut om dagen!

 54. GURI for noen nydelige bilder av deg! Er det mulig å se penere ut? Tror ikke det nei. Glemmer jo helt å lese teksten når du har så fine bilder 😀

 55. Hei Caroline! Jeg har et spørsmål, hvor er de flotte jeansene dine kjøpt ? har lenge vært på leting etter slike høye jeans, uten hell vel og merke. De er veldig kledelige på deg 🙂

  anne

  1. Jeans fra Gina T – dette sto under bildet 🙂

 56. Den blusen hadde en nyyydelig farge til deg!! 🙂

 57. Line Margrethe

  One word –> Gorgeous !! 😀
  Elsker toppen og skoene! Inspo nr.1 :))

 58. For en utstråling du har! 🙂 Håper kneet blir bedre!

 59. Herregud, de jeansene satt sykt bra! Elsker stilen din. Leste i noen innlegg under at du snakket om å finne et stilikon. Men hvis du bare ser deg selv i speilet, så ser du et utseende og en stil mange kunne drept for! Du er iallefall mitt stilikon, Caroline! :

 60. Kan glede deg med at den blusen ser MYE finere ut på deg, enn den gjør på modellen på Asos! 🙂

 61. You are soooooo pretty! 😉 Love You

 62. appelsin

  Føler ikke at dette var et antrekk som man kunne gått ut med i minus grader…Når du skal vise «outfit of the day» så syns jeg du skal vise alt du har på deg før du skal ut…og da tviler jeg sterkt på at du gikk ut i den lille blusen din..
  Det er ikke for å være Hater……men ja tror mange skjønner hva jeg mener. Fine sko også, og sikkert kjempe fine på snøen 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg gikk AKKURAT slik 🙂 Utenpå hadde jeg den sorte ullkåpen fra Lipsy, som jeg blant annet postet bilde av på søndag, og et par sorte skinnhansker. Strømper har jeg også i skoene, men de ser du ikke. Jeg ble kjørt nesten til døren, så det var null stress å gå kledd som dette. Det er mye bedre å ta antrekksbilder inne enn ute når en tar bildene på kvelden, defor blir det også naturlig for meg å vise antrekket uten jakken. Men om du ser for eks. på søndag, tok vi bilder ute, og da er selvsagt jakken på.

   – C

 63. Hei

  Veldig mye fint fra Asos! Hvordan er det å bestill fra dem? Må man betale mva og toll på varene, eller har de lager i Norge som de kan levere fra til norske kunder?

  1. Fotballfrue

   Man må dessverre betale moms og toll, så det blir mye dyrere enn ventet 😉

   – C

 64. Har du falske øyenvipper på dette bildet?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂 Bruker kun det i festsammenheng.

   – C

 65. Vær forsiktig med kneet. Merket plutselig at jeg begynte å få vondt i kneet mitt når jeg spilte fotball. Fortsatte å trene, og jeg fikk betennelse i begge. Trente i 3-4 år med betennelsen og sliter fortsatt med vonde knær.

 66. Hvilken størrelse har du i buksen fra Gina Tricot? 🙂

 67. You look stun-ning!!!!

 68. Hei. Jeg forstår at du har handet litt på ebay? Kunne ikke du laget et innlegg om hvordan man gjør det. Jeg er gjerne dum, men jeg SKJØNNER faktisk ikke hvordan det fungerer. Har tilogmed laget meg en konto.. haha:P

 69. Hei!
  Veldig fin på bilde over. Leste at du kjente det stakk til i kneet. Er ikke sikker på om du har vært hos fysio med det, men jeg vil hvertfall oppfordre deg til å være forsiktig. For ikke så lengesiden hadde jeg også stikkende smerter i kneet, som kom etter løping (også veldig glad i mølla). Fysio fortalte det var runners knee, og jeg kunne ikke løpe på 8 uker!! Sjekk det opp, og pass på kneet!

 70. L. Jensen - Designerspire

  Kjempefin bluse!:)

 71. Hei! Jeg lurte på hvordan strl hos asos er? Er klærne små/store/vanlige i strl?

  Fab antrekk!

 72. Utrolig fin bluse 🙂

 73. Syns det var uvandt å se deg i jeans, veldig kult på deg ! Du har jo en flott fasong til det 😀

 74. vilken størrelse hr du i de buksene? ;P utrolig fine… digger bloggen din <3

 75. hvordan får du til sånne store krøller i håret? bruker du noen spesiell krølltang eller noe? kan du lage et innlegg om det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Laget et innlegg om dette for to uker siden. Sjekk ukens leserspørsmål.

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *