Fashionably late

Always.

Det startet på treningen i går, også ballet det på seg. Jeg var sent ute til alt fordi jeg brukte hundre år på SATS. Har begynt å få vondt i kneet. Det skal ingenting til før jeg kjenner at det stikker til, så jeg tok det med knusende ro da jeg trente i går. I dag tar jeg fri, så får jeg se hvordan det føles i morgen. Det går nok fort over.

Ellers var jeg hos Carina igjen for å ta noen etterlengtede striper, før jeg løp avgårde til to møter, og deretter hjem for å spise middag, før jeg skulle ta avskjed med Christoffer klokken syv. Satt og snekret på et blogginnlegg fem på hel, men måtte rett og slett innse at jeg ikke rakk å gjøre et bra innlegg OG komme i tide til daten vår. Kvalitet fremfor kvantitet med andre ord. Det er utrolig viktig.

Gårsdagens antrekk

Jeans fra Gina T // Bluse fra asos.com // Pumps fra Kurt Geiger // Veske fra Friis&Co // Klokke fra D&G

Christoffer reiser til New York om kort tid. Utrolig trist, men jeg SKAL komme på besøk. God tur, kjekken ♥

129 kommentarer

 1. Åh så superfint antrekk! Du ser smashing ut! Kjedelig med smerter i kneet, med tanke på hvor mye du trener er jeg nesten overrasket over hvor godt du klarer deg – jeg får lett plager når jeg trener mye og ensformig.. håper det går raskt over:)

 2. Skikkelig fint outfit 😀 Heldiggris som skal til NY!

 3. Synne-Marie

  TIl tross for at jeg helst hadde sett at du hadde et lite fettlag ekstra så ser du helt utrolig bra ut om dagen!

 4. GURI for noen nydelige bilder av deg! Er det mulig å se penere ut? Tror ikke det nei. Glemmer jo helt å lese teksten når du har så fine bilder 😀

 5. Hei Caroline! Jeg har et spørsmål, hvor er de flotte jeansene dine kjøpt ? har lenge vært på leting etter slike høye jeans, uten hell vel og merke. De er veldig kledelige på deg 🙂

  anne

  1. Jeans fra Gina T – dette sto under bildet 🙂

 6. Den blusen hadde en nyyydelig farge til deg!! 🙂

 7. Line Margrethe

  One word –> Gorgeous !! 😀
  Elsker toppen og skoene! Inspo nr.1 :))

 8. For en utstråling du har! 🙂 Håper kneet blir bedre!

 9. Herregud, de jeansene satt sykt bra! Elsker stilen din. Leste i noen innlegg under at du snakket om å finne et stilikon. Men hvis du bare ser deg selv i speilet, så ser du et utseende og en stil mange kunne drept for! Du er iallefall mitt stilikon, Caroline! :

 10. Kan glede deg med at den blusen ser MYE finere ut på deg, enn den gjør på modellen på Asos! 🙂

 11. You are soooooo pretty! 😉 Love You

 12. appelsin

  Føler ikke at dette var et antrekk som man kunne gått ut med i minus grader…Når du skal vise «outfit of the day» så syns jeg du skal vise alt du har på deg før du skal ut…og da tviler jeg sterkt på at du gikk ut i den lille blusen din..
  Det er ikke for å være Hater……men ja tror mange skjønner hva jeg mener. Fine sko også, og sikkert kjempe fine på snøen 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg gikk AKKURAT slik 🙂 Utenpå hadde jeg den sorte ullkåpen fra Lipsy, som jeg blant annet postet bilde av på søndag, og et par sorte skinnhansker. Strømper har jeg også i skoene, men de ser du ikke. Jeg ble kjørt nesten til døren, så det var null stress å gå kledd som dette. Det er mye bedre å ta antrekksbilder inne enn ute når en tar bildene på kvelden, defor blir det også naturlig for meg å vise antrekket uten jakken. Men om du ser for eks. på søndag, tok vi bilder ute, og da er selvsagt jakken på.

   – C

 13. Hei

  Veldig mye fint fra Asos! Hvordan er det å bestill fra dem? Må man betale mva og toll på varene, eller har de lager i Norge som de kan levere fra til norske kunder?

  1. Fotballfrue

   Man må dessverre betale moms og toll, så det blir mye dyrere enn ventet 😉

   – C

 14. Har du falske øyenvipper på dette bildet?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂 Bruker kun det i festsammenheng.

   – C

 15. Vær forsiktig med kneet. Merket plutselig at jeg begynte å få vondt i kneet mitt når jeg spilte fotball. Fortsatte å trene, og jeg fikk betennelse i begge. Trente i 3-4 år med betennelsen og sliter fortsatt med vonde knær.

 16. Hvilken størrelse har du i buksen fra Gina Tricot? 🙂

 17. You look stun-ning!!!!

 18. Hei. Jeg forstår at du har handet litt på ebay? Kunne ikke du laget et innlegg om hvordan man gjør det. Jeg er gjerne dum, men jeg SKJØNNER faktisk ikke hvordan det fungerer. Har tilogmed laget meg en konto.. haha:P

 19. Hei!
  Veldig fin på bilde over. Leste at du kjente det stakk til i kneet. Er ikke sikker på om du har vært hos fysio med det, men jeg vil hvertfall oppfordre deg til å være forsiktig. For ikke så lengesiden hadde jeg også stikkende smerter i kneet, som kom etter løping (også veldig glad i mølla). Fysio fortalte det var runners knee, og jeg kunne ikke løpe på 8 uker!! Sjekk det opp, og pass på kneet!

 20. L. Jensen - Designerspire

  Kjempefin bluse!:)

 21. Hei! Jeg lurte på hvordan strl hos asos er? Er klærne små/store/vanlige i strl?

  Fab antrekk!

 22. Utrolig fin bluse 🙂

 23. Syns det var uvandt å se deg i jeans, veldig kult på deg ! Du har jo en flott fasong til det 😀

 24. vilken størrelse hr du i de buksene? ;P utrolig fine… digger bloggen din <3

 25. hvordan får du til sånne store krøller i håret? bruker du noen spesiell krølltang eller noe? kan du lage et innlegg om det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Laget et innlegg om dette for to uker siden. Sjekk ukens leserspørsmål.

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *