Ukens leserspørsmål

Jeg vil så gjerne finne mitt stilikon, fordi jeg føler det blir lettere å hente inspirasjon når jeg skal kle meg hvis jeg har noen å hente tips fra. Har du noen idéer til hvordan jeg kan finne det?

♥  Hamstre fashionblader: dersom du ikke er en googlefan, kan du alltid finne inspirasjon blant de mange magasinene i bladhylla. Både Elle, Costume og Det Nye har ofte artikler om diverse kjendiser, og hvordan du kan kle deg som dem. Et annet blad med masse bilder av kjendiser, er Se & Hør og C!

Litt drahjelp: stilikoner er ofte kjendiser, i og med at disse har et helt team med stylister og sminkører rundt seg så og si døgnet rundt. Resultatet er som oftest at de nesten alltid ser bra ut, og at de nesten alltid er oppdatert på de seneste trendene. Populære fashionistaer er Sienna Miller, Kate Moss, Blake Lively, Leighton Meester, Rachel Bilson, Lauren Conrad, Whitney Port, Nicole Richie og Olsentvillingene.

Ikke kjendisfan? I så fall råder jeg deg til å gå en lang tur i byens største gågate. Ofte er det utrolig mye inspo å hente fra mannen i gata.

Et annet tips er å finne en som kan minne litt om deg selv på et eller annet punkt. På den måten er det lettere for deg å kle deg i samme type klær og farger.

Jeg henter ofte inspirasjon hos blant andre Blake Lively, Miranda Kerr og Olivia Palermo.

102 kommentarer

 1. hehe jeg har vel kanskje noen inspo damer. Men er liksom mer sån som kler meg slik jeg vil gå.

  1. Fotballfrue

   Det er jo ut i fra det du velger inspirasjonskilder. Du har jo en formening om hva som er kult og hva du vil ha på deg, og ut i fra det velger du dine inspirasjonskilder 🙂

   – C

 2. Gode tips 🙂
  Blake Lively ser alltid smashing ut!
  Vet ikke helt hvilken kjendis jeg blir mest inspirert av selv, men jeg elsker gatemoten i Tokyo, lekent og fargerikt. Også er jeg fan av stilen til Blair Waldorf 🙂

 3. Hei! Helt off topic, men jeg lurte på om du hadde noen slags erfaring fra magasiner eller aviser før du utdannet deg som journalist? Har vurdert en journalistutdannelse lenge, men er litt små redd for at det vil være «forventet» at man har litt erfaring fra før av og vet hvordan ting fungerer, og at jeg derfor vil bli litt (for å bruke internett-lingo) «noob».

 4. Ida-Jeanette

  Hei. Jeg har et spørsmål som jeg lurer på, og det ville vært fint å fått svart på. Med tanke på det kostholdet som en som spiser lovkarb kosthold, som deg selv. Hvilke tanker har du gjort rundt det at all fettet som spises legger seg på innsiden din, på innsiden av blodårene og kan med tid og stunder gi alvorlige sykdommer sm hjerte-kar, hjerneslag og aterosklerose. ? Jeg mener det er bedre å heller ha tre kilo for mye på utsiden, enn på innsiden, for det er farligst. Hilsen en som undrer.

  1. Fotballfrue

   Som mange andre, har du misforstått litt du også 🙂 Fett alene legger seg ikke innsiden av blodårene, det er kombinasjonen karbohydrater og fett som er skyld i det. Ved å kutte ned på karbohydrater, får du et mer stabilt blodsukker, som gjør fettforbrenning mulig 🙂

   Som nevnt over her, det er ikke fettet som er skyld i de sykdommene du nevner, men kombinasjonen karbohydrater og fett 🙂

 5. hei! jeg leser bloggen din hver dag.

  jeg lurer sånn på hvordan l-k fridde! det hadde vært hyggelig om du kunne dele det, siden vi har fått vite så masse om bryllupet deres!

  takk! ha en fiin dag <3

 6. Elsker stilen til Olivia Palermo!

  1. Fotballfrue

   Ah, me too!

   – C

 7. Hva med Carrie Underwood? Hun inspirerer hvertfal meg noe helt vannvittig. ikke bare med musikk men også med hår og klær. selvom hun kanskje ikke sees på med stilikon-øyne, så herlighet, hun er helt nydelig! 🙂

 8. Karoline

  Hvor har du hentet disse bildene fra? Jeg leter etter sider der jeg kan finne bilder som de i innlegget, men finner aldri noen fine.

  1. Fotballfrue

   It’s google 😉

   – C

 9. Ida Marie

  stockholmstreetstyle er jo også en fantastisk side om man mangler inspirasjon en dag! 😀

 10. godt tips ! det samme har jeg gjort , jeg har laget en mappe sån heter «mote« som jeg legger til bilder av kjendiser og mote som jeg syntes er kult, har til og med lagt til noen bilder av deg siden du har en fin stil hehe 🙂 håper det er greit :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *