I ♥ jumpsuits

Denne er fra BikBok // Pumps fra Zara Woman // Smykke fra Accsessorize // Belte fra H&M
———
I dag har jeg ikke gjort noe spennende i det hele tatt. Har tilbrakt uendelig med timer foran dataskjermen, besvart mails, gjort papirarbeid, masse husarbeid, og bedrevet litt frustert telefonering til DHL, som aldri leverer pakkene mine i tide. Hvorfor skal det være så vanskelig?

Har selvsagt vært på SATS og frigjort min daglige dose endorfiner også. Herlig ♥

I morgen blir en mer hektisk dag, med litt flere baller i luften. Det liker jeg!

89 kommentarer

 1. Kjempeflott jumpsuit! Du er veldig flink til å sette sammen antrekk, bruke tilbehør og mikse farger, en inspirasjonskilde – det er det du er! 😉

 2. Cathrine

  God morgen 🙂

  Jeg leste her forleden at du vurder å fylle på mer restylane, så vil jeg bare gi deg et par tips.

  På Colossumsklinikken kan du velge mellom to forskjellige sprøyter med ulik mengde. Dersom du ikke ønsker å ta 1ml, men føler det holder med 0,5 så får du dette for ca 1800,- der. Og hos BeOne (som forøverig også er lagt ned og slått seg sammen med FaceIt) betaler du for 1ml (3300 kr) selv om du ikke skulle bruke mer enn 0,5 ml. Dessuten hos Collosseumsklinikken kan du velge mellom vanlig restylane og restylane lip (som er fyldigere og varer litt lenger) til samme pris (3200,- for 1ml) Dette koster 500 kr mer hos BeOne/FaceIt)

  Jeg ble i hvert fall mer fornøyd etter å ha vært hos Colosseumsklinikken 🙂

  Ha en fin dag

 3. Utrolig flott antrekk! Du er veldig spesiell

 4. Du er nydelig :- )
  Jeg bare lurer på en ting, sikkert et dumt spørsmål, men spør allikevell: Går du på høye hæler inne i leiligheten deres, eller tar du dem bare på når du skal pose? :- )

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   Det kommer an på hva vi skal eller gjør 🙂

   – C

 5. Karoline

  Hei:)
  Det gir litt hverdagsglede å titte innom bloggen din, takk takk;)
  Jeg ser at du bruker mølla mye i trening. Gjør du noe for å forebygge skader e.l.? Etter at jeg trappet opp fra tre til ca fem/seks dager i uka med jogging på mølla så har jeg begynt å få så vondt i utsiden/fremsiden av kneet.. Får halvveis panikk av tanken på å droppe løping! :p
  Opplever du ikke noe smerter selv om du løper såpass mye som du gjør?
  Ha en fin dag, og du ser lekker ut i jumpsuiten!! 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk,så hyggelig 🙂

   Jeg gjør ingenting annet enn å passe på at jeg får restituert ordentlig,drikker nok vann og spiser nok proteiner . Har vært ganske heldig hittil,med tanke på at jeg har løpt regelmessig flere ganger i uken i 3-4 år. Det var en periode jeg løp for takeoslo,da intensiverte jeg treningen veldig plutselig,og løp på meg flere skader på kort tid. Tror det lureste for å unngå skade er gradvis opptrapping,så kroppen vender seg til det. Jeg begynner faktisk å få vondt i kneet selv nå,startet i går :/ spent på hvordan det utvikler seg.

   – C

  2. Hei, det hørtes ut som du begynner å få løpekne. Har hatt det selv, og er ikke spesielt godt! Kommer av at senene på utsiden av lår/kne er for stramme og gnisser mot kneet. Husk å tøye godt ut på både fremside lår, setemusklatur, hofteleddsbøye og utside kne;) Håper det blir bedre=)

   1. Huff jeg er ganske slapp på tøye ut, det skal jeg bli nøye med! Takk for tips 🙂 Trur det kan være lurt å variere kondisjons-øktene med feks sykling, svømming osv for å forebygge skader. Også har noen venner tipsa meg om å stille mølla på slakk oppoverbakke, det skal være mindre belastende.
    Takk for svar begge to 🙂

 6. Du ser nydelig ut! Jeg har noen jumpsuits på vei i posten selv nå, bare håper de er lange nok. Syr du inn dine jumpsuits/kjoler?

 7. Kristina

  Nice!:D Veldig bra.

 8. Camilla Haga Eriksen

  Jeg lurte litt på om du kanskje hadde lyst til å stemme på SkiRevyen, de er så utrolig flinke og fortjener å få kunne spille en revy! De er nemelig med i en konkkuranse på http://klassekassen.no/sak/1175 , og de trenger virkelig pengene. Hadde satt utrolig stor pris på det hvis du gjorde det :))) De fortjener det virkelig !! <3

  Du klede den skikkelig godt 😀

 9. Hei Caroline! Utrolig stilig jumpsuit 🙂
  Er det noe du vill anbefale å drikke/spise før og/eller etter en god treningsøkt på mølla eller lignende? Om du har hatt et innlegg om det før så beklager jeg at jeg spør igjen! 😀

 10. Utrolig fin jumpsuit 🙂 Du kler seriøst alt du!

 11. …and Jumpsuits <3 YOU : )

 12. hei 🙂 kjempe fint antrekk!men jeg bare lurer på en ting : går du virkelig sånn hjemme når du skal svare på mails osv?

 13. hei 😀 digger bloggen din og lurer på om du kan legge ut bilder av alle kjolene og jumpsuitsene sine 😀

 14. Elsker den jumpsuiten! Kjøpte meg den for et par uker siden!

 15. Fin outfit som vanlig 😀

 16. Veronica

  Hei Caroline! 🙂

  Jeg kjøpte meg samme jumpsuits her om dagen, men det jeg slet litt med var hvordan ytterjakke jeg kunne matche til denne? Har du noen forslag, så hadde jeg blitt glad 🙂

 17. du er mitt stilikon!

  1. Fotballfrue

   SÅ hyggelig!

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *