Min hverdagssminke

Jeg vet at det både er mange skoleelever og travle arbeidskvinner, som leser bloggen min. Kvinner som er på farten hele dagen, og som ikke rekker å legge nytt lag med øyenskygge og mascara før den siste forelesningen, eller før det siste møtet. Da er det kjekt å ha produkter som forlenger livet til sminken din, nemlig gode baser.

Lid primer // Lash primer

Når jeg bruker base før jeg legger både øyenskygge og mascara, sitter det fra morgen til langt ut på  kvelden. Nå liker jeg å påføre mascara mot slutten av dagen uansett, fordi jeg føler at jeg får en mer intens look på den måten, men øyenskygge er noe jeg ikke orker å påføre mer enn en gang.

Før lid primer // etter lid primer // etter lash primer – med ett strøk mascara

Før jeg legger øyenskygge og fyller ut øyenbryn, påfører jeg lid primer fra Smashbox over hele øyelokket. Deretter legger jeg øyenskygge, før jeg påfører lash primer på vippene (både over og under) og deretter mascara.

Lash primeren gjør faktisk vippene fyldigere enn om du dropper den. I tillegg holder den på mascaraen gjennom hele dagen, slik at du slipper disse små, sorte smulene under øyet når kvelden kommer.

To gode produkter, som jeg har brukt fast siden jeg startet å teste sminke i april, i forbindelse med bryllupet.

Produktene er sponset av coverbrands.no

33 kommentarer

 1. du er så heldig som har så vra sminke as… har bestilt noen jeg også etter å ha sett på deg,p

  1. WOW, jeg kan ikke tro det.. første gang det skjer at kommentaren min har vært førssssssst!! er så glad:P <3

   natta, fotballfrue! sov godt og drøm søtt om meg!:D

   1. Danke 😉

 2. dette skal definitivt prøves ut 😀

 3. takk for tipset! 🙂

 4. Hei Caroline.
  Bare lurte på om du kunne lage et innslag med den nye buksetrenden med høyt liv / vide ben ala 70 tallet.
  Du er jo så flink til å lete frem info om hvilke butikker man finner hva i o.l. Hva slags skotype vil du selv bruke til slike bukser? Høye heler eller platå?
  Og takk for tipset med hverdagssminken.
  Klem fra Linda:)

 5. Har du en god mascara så slipper du uansett sorte prikker under øyene 🙂

  1. Fotballfrue

   Bruker en fra Smashbox – Bionic, kommer innlegg i neste uke 😀

   – C

 6. Ina i NY

  Du kommer med så fantastisk mange gode tips ♥
  Begynte med smashbox sine produkter for ca en måned siden – love it!! Bor i NY og her er alt så farlig lett tilgjengelig, butikkene er jo til og med åpne på søndager…

  Keep up the good work, Caroline! 🙂

 7. Takk for gode tips! Jeg er plaget av at mascaraen smitter og det fører til svarte ringer under øynene 🙁 jeg bruker bareminerals eyelidprimer og har prøvd mange dyre vannfast mascara uten at det har hjulpet. eneste mascara som fungerer er sånne der en tar hvite fiber på først og så svart etterpå. Tror du eyelash primeren vil hjelpe sånn at jeg kan bruke vanlig mascara?

 8. hei. jeg lurer på om du har noen gode tips til hvordan jeg skal legge maskaraen på øyevippene nede? jeg får det aldri til så det blir ofte til at jeg dropper all sminken, for jeg synes det er litt teit å gå uten maskara… Håper på svar.
  God natt! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kommer flere innlegg om hverdagssminke de neste ukene 🙂 Jeg har brukt en skygge fra smashbox (hot date), men den har gått ut av produksjon, så nå er jeg på jakt etter en ny :O

   – C

 9. Katrine

  Caroline, dette høres flott ut. Takk for tipset, skal prøves ut. Men hvilke øyenskygge bruker du? Merke og farge ? Takk på forhånd 😀
  Superflott dame er du. Ser virkelig opp til deg! 😀

 10. Nå vet jeg hva jeg skal bestille! : )

 11. Trener du med sminke Caroline ?

  1. Fotballfrue

   Nei, kun mascara om jeg trener på morgen. Trener jeg midt på dagen / på kvelden blir det med sminke om jeg har sminke på meg fra før av.

   – C

 12. Hei 🙂
  Jeg er en jente på 16 år som har lyst til å kjøpe en chihuahua med typen min, men alle sier at det er dumt av oss og at vi ikke kommer til å få tid til den, blablabla.. Lurte derfor på om du kunne skrive litt om hvordan det var å ha en chihuahua, om det er mye stress, om den kan være noen timer alene, mye bråk med dem etc ? hadde blitt veldig glad for det 🙂

  1. Jeg har chihuahua, og de er enkle og fine. Kjekke og ha med seg, og fint lynne. men min hund er ikkeglad i barn, så vær oppmerksom på det.

   Bare pass på at du oppdrar den bra, så det ikke blir en sånn bjeffe-hund!

   1. Fotballfrue

    Hugo elsker barn 🙂 Blir overlykkelig hver gang han ser en som er litt mer på hans høydenivå 😉

    – C

 13. Du har så fine øyne! 🙂

 14. Det er supert med tips om nye måter å gjøre ting på.
  En ting jeg har lurt litt på er hvordan du hørte om Smashbox første gang? Hva var det som gjorde at du begynte å teste ut akkurat det merket?
  Og så lurer jeg på hva som er bruksforskjellen på artificial light og o-glow? Kanskje bare jeg som er dum som ikke helt forstår 🙂

 15. Hei, meg igjen. Når det gjelder øyeskygge som du nevnte litt lenger opp i kommentarfeltet, om det er den lyse basefargen du er på jakt etter en ny type av, så har chanel en som er kjempe bra (syns jeg). 🙂

 16. Vurderer å prøve den, jeg trenger en primer :p

 17. du er bare så utrolig pen !! hadde jeg sett ut som deg hadde jeg hatt sykt god selvtillit. Du har vel god selvtillit?
  er du fornøyd med utsendet ditt? , du burde være det. Men bare lurer om du er fornøyd selv? har du noen tips til hvordan man kan få bedre selvtilit?

 18. Hei.)
  Jeg bare lurte på hvor er det man kan kjøpe smashbox sminke i Norge? Er det bare på nettet?

  1. Svarer deg jeg, siden vi er navnesøstre ;p
   Jeg vet iallefall at de har Smashbox på Visage i Oslo. Den ligger ved Youngstorget 🙂

 19. Gleder meg alltid til søndager,når du kommer med sminketips osv. Tviler aldri et sekund på at dette er bra saker. Du er så utrolig heldig som har vært på coverbrands sitt kontor:D Er avhengig av en primer under maskaraen, har tidligere brukt helena rubenstein og loréal sine todelte. Denne skal prøves! Takk! Skulle faktisk ønsket du kom med fler hudpleiesminke anbefalinger jeg:D

 20. Tror nesten jeg må teste ut disse produktene! Sliter sånn med øyenskygge som fader vekk og maskara som drysser midt på skoledagen.. :/

 21. Alle mascaraer har holdbarhetsdato, akkurat som annen sminke, den varer ca 3 mnder fra den først er åpnet( dette pga antibaktrielle ingredienser).
  Har mascaraen «gått ut på dato» kan man se dette på om den drysser og har en distinkt og harsk lukt. Dette er det dessverre ingen vippeprimer som kan hjelpe mot, men den hjelper nok på tynne puslete vipper som trenger mer fylde!
  Ellers er det fint med slike anbefalinger, selvom jeg liker eyelid-primere som er litt fastere og seigere i formen så skyggen holder GODT, MAC sin painting pot er fantastisk.
  Men dette er gode produktanmeldelser, Caroline, jeg får lyst til å prøve ut dette!

 22. Hei, siden du er ganske god på sminke osv, så jeg lurer på om du har en god concealer og anbefale?
  Jeg plages med veldig mørke ringer under øynene, og det er jo ikke så veldig fint, så håper du har et godt tips og at den ikke koster så mye :))

 23. Hei! Jeg lurte på om Lash Primer’en kun forlenger og gjør vippene tykkere før maskaraen, eller om den også pleier vippene? Vurderer å kjøpe den, men jeg vil gjerne at den skal pleie litt også 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *