Elskverdig søndag

Selv om jeg var ute og hentet Lars-Kristian langt over midnatt, og hodet ikke traff puta før i fire-tiden, var jeg oppe allerede klokken ni i dag. Har vært på en etterlengtet cafétur med verdens vakreste Stine, som vanligvis bor i Tromsø, og innsett at det sikkert blir hundre år til neste gang. Hater når venninner flytter så langt unna. Dumme fotballen.

Deretter dro jeg hjem, spiste frokost, og vekket mannen fra koma, før vi gikk søndagstur med vofsene.

I kveld blir det sofakos og filmkveld sammen med deilig mat og mørk sjokolade. Litt gjentakelse av gårsdagen. Det ble jo aldri bytur på meg i går, men heller hjemmekveld sammen med Elise. Deilig å sette av tid til venninner i blant, det er så fort gjort at det blir altfor lenge mellom hver gang.

Snart skal jeg en tur på SATS. Ah, jeg elsker søndager ♥

94 kommentarer

 1. Det var en veldig hyggelig kafetur Carolinemooooor !! Blir alltid så glad av å være sammen med deg ! Du er så utrolig avslappende, og alltid 100 % deg selv <3 KOM TIL TROMSØ !

  1. Fotballfrue

   Å, du er vel god! Den beste Stinen <3 Haha, kanskje vi kommer, jeg skal prøve å overtale mannen (og gå dypt i meg selv for å overbevise meg om at klimaet ikke gjør noe, siden du er der :p)

   Håper turen hjem gikk bra 🙂

 2. Hei Caroline. Den jakka der er så fin! Var i bursdag i helga der tanta mi hadde helt lik. Men jeg tipper Lipsy ikke er andre steder enn Oslo?

  1. Fotballfrue

   Lipsy er ikke i Oslo engang, men i London 🙂 De har nettbutikk, men denne kjøpte jeg hos nelly.com 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *