Planløs lørdag

Har absolutt ingen anelse om hva jeg skal i dag. Hadde veldig lyst til å ta turen ut, ettersom dette er den første sykefrie helgen på en stund, men det virker ikke som noen av venninnene mine er gira. Lars-Kristian har lyst, men han ditcher meg til fordel for festing i Lillestrøm. Bah.

————

De romantiske planene i går ble min første 3D kinoopplevelse her i landet. Det er så BRA! Forrige gang jeg så film i 3D var jeg åtte år og i USA. Dessuten var det en kortfilm. Det ble The Green Hornet i går, (hysterisk film) etterfulgt av en hel flaske vin og masse skravling med gode venner til klokken tre om natten. Likevel er jeg i storform i dag, og har nettopp løpt litt over 10 kilometer på 50 minutter. Kan virke som formen er tilbake allerede – hurra!!

Var også hos Carina på Hendrix Hair i går, og fikk laaangt hår. Striper skal jeg ta til uka. Ble det ikke fint?

Ønsker alle en deilig lørdag ♥ Gi meg et pip om noen vil ut en tur! Neida. .

124 kommentarer

 1. Wow! Det ble kjempefint! Du er alltid nydelig! Også lurte jeg bare på om du bare barberer beina dine eller om du vokser eller hva du gjør? Og om du tar lårene i tillegg? Heheh veldig tilfeldig, bare tenkte litt på det. Håper du får en fin lørdag!

 2. Ojoj.. 10 kilometer på 50 min! Du er sykt flink, Caroline! Stå på 🙂

 3. champagneria i dag:) hehe

 4. caroline

  hvor kjøper du trenings klærne dine, jeg synes det er vansklig og finne noe som er fint, men du ser alltid fresh ut =)

 5. Hei! Lurte på hvilken modell du har i nike skoene dine? 🙂

  1. caroline

   det er nike+ lunarglide 🙂 har de samme i rosa

 6. Så pen du er! hvor har du kjøpt singletten(den rosa)? var kjempe stilig:) har sendt deg mail foresten:)

 7. Hihi, koselig <3

 8. Marte Kristine

  10 km på 50 min, superbra! Er faktisk i full løpetrening selv, men er ikke så god som deg enda 😉 Jeg blir gjerne med ut en tur, for ingen vil være med meg heller 🙁

 9. Sara Isaksen

  du er alltid så fin du Caroline ! mitt forbildet <3

 10. ÅÅ du er så flink!! Så søy da at du fikk «feira» at du er frisk igjen;) Ikke lenge til bursdagen di nå!:)

 11. Er du modell? hah, jeg bare lurer 🙂

 12. Du er så godt trent at noen sykedager ikke spiller så stor rolle vet du- deilig! Håper du kommer deg ut og har det gøy i kveld!

 13. ha en flott lørdag ! (:

  seriøst! 10km på 50 min :O knallbra !

 14. Jeg vet du trener mye og spiser sunt. Men når helgen kommer, spiser du fortsatt like sunt da? Eller skeier du også litt ut? Og hvis du gjør det, hvor mye? For jeg legger alltid på meg en halv kilo-kilo i helgen, mens går den ned igjen i uken:) Spiser du en hel melkesjokolade, eller tre ruter. Lager du deg sunnere varianter av godteri? Kan du skrive et innlegg om dette?

  1. Fotballfrue

   I helgene spiser jeg gjerne mørk sjokolade 🙂 En halv plate holder lenge, men det hender også at jeg for eks. spiser en hel atkinsbar. Det kommer helt an på hva jeg har lyst på. Noen ganger spiser jeg heller godteri i ukene, og ingenting i helgene.

   – C

  2. Du må fråtse noe helt ekstremt for å legge på deg én kg i løpet av en helg! For å legge på seg én kg må man spise 7000 kcal over dagsbehovet.

   1. Ingrid

    Spiser du 7000 kcal, kan du legge på deg ca 1 kg FETT.
    Det er derimot fult mulig å legge på seg 1 kg i form av veske i løpet av en helg:) Har du mye i magesekken vil jo det også gi utslag på vekten!

   2. Ikke vet jeg. Spiser ikke godteri i uken, men spiser en del i helgen. Hvorfor jeg går opp en halv-en hel kilo, det aner jeg rett og slett ikke

   3. Jo, det er nettopp pga. væskesamlinger!

   4. Nora C

    Det er ikke fett! Du vil sannsynligvis ha lagt på deg vannvekt.. Som er borte til tirsdag kveld.

   5. Åja okei, daså. Men hvis man trener 4-6 ganger i uken. Ikke spiser noe godteri, kaker, brus eller lignende i uken, kan man da likevell legge på seg, hvis man spiser HELT UTROLIG mye hver helg? Hehe, bare lurer

   6. Fotballfrue

    Tviler jeg sterkt på 😉

    – C

 15. Har du ingen venninner å finne på noe med?? Ikke frekt ment..

  1. Fotballfrue

   Det er ganske frekt å spørre om. . Jeg sier at ingen vil være med ut, ikke at jeg ikke har noen venninner å være sammen med. Ser du ikke jeg skriver at jeg var ute med venninner i går?

   – C

   1. charlotte

    Hehe. alt du må svare på caroline. berømmer deg for at du er så tålmodig med alle spørsmål. god helg klem fra meg <3

   2. Elizabeth

    Slike kommentarer er frekke å få, Jes!

    Kos deg masse, Caroline – du finner alltid på noe 🙂

  2. «Ikke frekt ment..» – hva var emningen da??! Seriøst, fortsett med å spre slike kommenaterer rundt deg, og du sitter venneløs tilbake!

  3. «ikke frekt ment men..» haha , var det positivt ment da eller? LOL, lavmål
   nydelig du er caroline! 😀

   1. Haha, typisk fjortiskommentar.
    Frekt spørsmål som enten starter eller slutter med «ikke frekt ment».
    Ofte sett i kommentarfeltene på bloggene øverst på blogg.no :/

 16. Det ble kjempefint! Du er kjempefin! :-))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   – C

   1. Anette

    hva skal du gjøre med etterveksten da? den er svart, har du så mørkt hår naturlig burde du vurdere å farge det i samma fargeleie, så slipper du å bli plaget av etterveksten… bare et aldrig så lite tips, som sikkert inspirerer deg vil jeg nok tro! :–)

   2. Fotballfrue

    Blitzen på kameraet fremhever etterveksten, den er ikke så synlig 🙂 Dette bildet er fra i går, uten blitz; http://fotballfrue.no/?p=3958

    – C

 17. Er det ikke typisk at når man vil ut, så vil ingen andre? 🙂
  Du var i allefall flink til å løpe!

  1. Fotballfrue

   Jo 🙁 Det er så dritt. Så det blir venninnefilmkveld for min del, koselig det også 🙂 Og MYE bedre i morgen 😀

   – C

 18. heisann:) kjempe fin du ble på håret:) kan jeg spørre om noen spørsmål jeg håper du kan ta deg tid til å svare på:) refererer til ei som har skrevet hvor du kjøper treningsklær hen? å hvor langt hår har du egentlig? mye betaler du for å sette på? jeg har langt hår, men lyst å sette på, blir det finere da? jeg sliter med å lage noe frisyrer, ikke er jeg flink til det fra før, også har jeg så tynt og teit hår…hvordan få så fint hår som deg som ligger perfekt, og ikke er elektrisk? håper du kan svare meg:) klem

 19. Mari Hårstad

  Så fint håret ble da! 🙂

 20. Fine deg!

 21. Heisann 🙂 Ser du er så fint markert mellom baken og låret, du har et klart skille der som gir deg en tydelig rompe. Dette mangler jeg, og sliter med å få det frem? Er ganske slank, og har litt svai i ryggen, men akkurat der får jeg det ikke til. Hva er det du gjør :)?

  Takk for svar!

  1. Fotballfrue

   Har alltid vært sånn, så jeg kan ikke svare på spørsmålet ditt :/ Jeg trener jo ikke noe spesielt på rumpe og lår heller (mest markløft og rumpeløft på ball), jeg løper bare mye 🙂 Også er jeg veldig svai i ryggen.

   Men takk for at du synes det ser fint ut 😀

   – C

   1. @W
    Du må gjøre øvelser som gir maks utbytte på rumpa. Løping i seg selv gir jo effekt på rumpa.
    Jeg bruker å utføre knebøy, og utfall, du vil få FIN rumpe av det. lykke til 😉

   2. Takk for tips!

 22. Det ble kjempefint! Men du er jo alltid fin 🙂 Hvor har du forresten kjøpt den treningstoppen din? Kjempefresh! Synes det er veldig vanskelig å få tak i fine treningsklær, du har så mye flott!

 23. Fiint!:)

 24. hej. jag undrar om du går på lchf dieten? jag har nyss bynt på den. läste innan att mannen din gick på det och lurar om begge 2 gör det=). vill gerna att du skriver om det på bloggen och vad du syns om det. sykt intressant ju!
  klem=)

 25. Lagde lavkarbo lasagnen nettop og den var utrolig vanvittig god!! MYE bedre enn den normale 😀 Ha en flott lørdagskveld Caroline 🙂

 26. Hva med en rolig kveld med mamma og pappa? eller dra til besteforeldrene din? eller er du for syten at du ikke «gidder» kjøre? går jo an d og, skjønner LK fester isteden for whiningen din

  1. Haha, oiii. Noen som har stått opp på feil bein eller? Er jo lov å oppføre seg litt selvom en ikke har det så bra selv…… 🙂

  2. hva med å la vær å kommenter om du ikke har noe fornufti å si?!
   caroline virker som en kjempe flått jente og er et forbilde for utrolig mange av oss! å når man har vært syk i mange dager er det låv å være litt lei så tror det er kun du som ser på det som syt!
   ta heller tak i dine egne problema istede før å latt d gå ut over andre!

   Caroline, du va kjempefin på håre å du er uten tvil grunnen til at jeg har fått kommet igang med treningen igjen 😀
   Kos deg i kveld! 🙂

  3. Fisj! Skam deg Vigdis! Skjønner ikke at du får deg til å skrive slike kommentarer….

  4. Fotballfrue

   Vigdis, du burde virkelig skaffe deg en annen hobby, enn å komme med slike kommentarer som du gjør. DU er virkelig psykisk ustabil. Hva er problemet ditt?

   Her er et lite knippe av dine tidligere kommentarer:

   – Er du veldig sjefete over LK? 🙂 Virker ofte litt sånn..
   må han også spise sånn sjokolade, eller får han ikke lov å spise vanlig f. eks melkesjokolade?

   – er du veldig underbitt? ser sånn ut på bilder.

   – C

   1. Tydelig at vigdis har ett aldri så lite crush på LK, og føler at å rakke ned på deg hjelper på selvfølelsen….huff så triste noen mennesker er!
    Vigdis: finn deg en annen hobby enn å stalke kona til L.K!!
    M

   2. hehe, her er det sjalusien som råder ser jeg! utrolig at folk ikke kan «holde seg for gode» til å legge igjen slikt.. Stå på caroline, de som må trykke ned andre for å få seg selv opp går det ikke an å bry seg om!:)

    hvordan gjør du det forresten med dusjing/trening? dusjer du håret hver gang du har trent eller bruker du feks.tørrshampoo e.l?

   3. Hun er nok bare sjalu Caroline, ikke tenk på det 🙂 klem

 27. *Kathrine*

  Wow du kan løpe du 🙂 Håret ser vakkert ut 🙂
  Godt at du er oppe å hopper igjen =)

 28. Christine

  Du er virkelig flink på denne treningen din, beundrer motivsjonen din, du må gjerne dele den med meg 😉 Jeg ble også forlatt av min kjære idag, fest med kompiser fristet mer.. Men en god rødvin, god middag og en film så er kvelden reddet 🙂

 29. Wow, håret ditt ble superflott! Meget misunnelig. Jeg sparer mitt eget, men faenskapet vokser jo aldri lengre enn «standard» lengden. Hvor pleier du å dra ut i Oslo? Vi vurderer det selv, men føler det er mange av stedene som har skiftet klientell. iallefall oppover Hegdehaugsveien.

 30. dette er et ganske tåpelig spørsmål, jeg vet det, men trener du uten sokker?
  (tenker at om i så fall, er det et magisk triks som er bra for føttene? Mindre gnagsår og belastning osv.? Jeg blir alltid så sår etter en liten time på mølla.)

  Ha en flott kveld, uansett 🙂

  1. Fotballfrue

   Trener med halvsokker 🙂

   – C

 31. Jeg kan bli med deg ut på byen! Haha 😉 Sitter i Lillestrøm og drikker for meg selv mens jeg venter på at venninna mi skal komme hjem fra moteshowet hun har sminket på. Det begynner å bli ganske ensomt i leiligheten hennes ;p

  Håper uansett du får en fin kveld Caroline : )

 32. Im sooooooooo into going out as well, but it seems like everybody else made other plans… so instead im reading your blog:) Try to have a nice evening 🙂

 33. Bli med mannen din da vel 🙂

 34. du er så pen du caroline! og skikkelig guts det har du, etter så mange dager syk og alikevell står du på, og gir alt!

 35. PIP! ♥

 36. du er så fin Caoline !! : D

 37. Samme flaske, beste!

 38. Fantastisk «manke»! Vil du ta noen close-up bilder av bare håret (gjerne i hestehale)? – lurer sånn på hvor naturlig/ekte det ser ut:)

 39. Marianne

  Håret ditt var superfint! Også lurte jeg på en ting; du har alltid så mange fine treningsklær og sko på deg, kunne du laget et innlegg hvor du viser oss alle treningsklærne og skoene dine og hvor de er fra, og kanskje til og med tips til hvor du kan kjøpe rimelig treningstøy? Tror flere ville satt pris på det. Takk på forhånd! 😀

 40. Hvorfor ble du ikke med til lillestrøm? føler du deg noen gang usikker på hva som kan skje når han er borte fra deg og spesielt de gangene det er alkohol inne i bildet? bare lurer. Mange føler seg usikre i sånne situasjoner, det er så mange som er utro i dagens samfunn…

  1. Fotballfrue

   Neida, han skulle på en fest med laget, så jeg føler vel ikke at jeg har noe der å gjøre da 🙂

   – C

 41. Så fin du ble på håret. Hvordan er det satt på? Er det clip on extenion eller er det påsatt ved fester?

 42. Faen «Vigdis»: ynkelig. Spre gallen din en annen plass da.

 43. kan du vise oss litt i leiligheten? gangen, badet. osv?

 44. du var veldig fin på håret. Hvor har du kjøpt den toppen du har på deg? den så veldig fin ut. også skrev du engang at du trente armene med hantler, men hvilken øvelser bruker du? ser ut som du har veldig fine og veltrente armer.

 45. så fin du ble på håret 🙂 alltid er du fin <3

 46. Flott blogg du har, prøvde lasagnen din selv, den var nydelig:) lurer på hvorfor noen (vigdis) gidder og bruke tid på dårlig oppførsel på andres blogg, synes selv det er som et lite positivt pust i hverdagen å lese bloggen din vær kveld i allefall, stå på videre C 🙂

 47. Hei! Ville bare fortelle deg at du er utrolig pen og har utrolig fin kropp. I tillegg er jeg virkelig imponert over kostholdet ditt, trenigen din, klærne dine, og alt! Hvis jeg kunne velge, virker livet ditt utrolig bra og jeg skulle gjerne ha byttet plass med deg for en dag:) Du er et avmine største forbilder, og jeg vil gjerne bli som deg – med tanke på trening, kosthold, perfeksjon i søt hun gjør osv. Alt med deg virker så perfekt, og det er noe jeg ønsker i livet mitt. Har du noen tips til å lære seg å få motivasjon, løpetriks, tips til kostholdsendringer og hvordan dittkpsthold ser ut, tips til hvordan man kan få tid til å gjøre så mye du gjør i løpet av et døgn (det virker som om døgnet ditt er 36 timer). Hilsen en beundrer

  1. dette innlegget ilustrerer hva jeg har påpekt, vær så snill å tenk på det. Jeg fryser på ryggen……

   1. Fotballfrue

    Jeg er helt enig i at det ikke er bra å idealisere noen som i kommentaren over her. Det er flott at du ser opp til noen Rikke, men vi er to forskjellige mennesker, og det som fungerer for meg, fungerer kanskje ikke like bra for deg. Men Eline, det finnes verre forbilder enn meg, og idealisering finner du på alle nivåer i samfunnet vårt 🙂

    – C

 48. Bra du er i form igjen 🙂

 49. Wow, håret ser awsome ut! Jeg har så lyst til å sette på hår men hadde en dårlig erfaring med det sist. Mye av håret mitt falt av og ble slitt:( Men det skal sies at det er jo ikke samme håret du har satt på. Merker du om du mister mye hår, eller slites det ikke sånn som med punktfester? Håper du har en fin lørdagskveld, Caroline:)

 50. løpeguri

  Ikke for å være snerpete eller noe, men det er vel litt forskjell på 50 min og nesten 54 min? (53min46sek). (Ser det jo på twitteren din). I den virkelige verden er ikke fire minutter så veldig mye, men i løpeverdenen tilsvarer det jo nesten en hel kilometer fortere i timen, hvilket har ganske mye å si for hvilken form man er i.

  Bra du er i løpeform igjen, uansett. Alle som liker å løpe fortjener å løpe. Og misforstå meg rett, 53,46 er også knallbra på mila!

  1. Fotballfrue

   Hvor har du denne tiden fra? Det står ingenting om dette noe sted. Dette står på twitter: ran 10.09 km on 22/1/2011 at 2:54 PM

   Jeg brukte 52:23, og det er ganske røft regnet 50 minutter, i og med at jeg GIKK de siste to minuttene.

   – C

   1. løpeguri

    Haha, nå ser jeg jo at jeg hadde sett på feil løp, og at det forklarer hvor jeg hadde den rare tiden fra…
    På løpet i dag (egentlig i går) står det faktisk 58,27 min på 10,9 km. Det er vel enda lenger unna 50 min, i alle fall i min løpeverden.

   2. Jøss, så fantastisk flaut å sitte å pirke på løpetider og hva som måtte være rett eller ikke!!!! Jeg håper virkelig du finner andre ting å bruke fritiden din på Løpeguri!!!!! Trening er for meg en livsstil og lidenskap, men du skal vite at slike innlegg sier mye mer om deg enn feks. Caroline. Kanskje bør gå i deg selv før du angriper andre;)

   3. men så er da 10,9 km nesten 1 km lenger enn 10 km og da;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *