Sickness sucks

Joda, jeg vet jeg har klaget nok for en stund nå. Men jeg har likevel en bitteliten klagesang til før jeg gir meg. Jeg har nemlig gledet meg til denne kvelden så lenge, og nå blir den ikke noe av. Jeg er så lei av å avlyse ting fordi jeg er syk! Føles som jeg har vært syk i ukesvis. Og det har jeg jo snart også. I kveld skulle jeg faktisk på førpremiere til Burlesque, med blant annet Christina Aguillera og Cher. Jeg har til og med billettene her. .

. . men i og med at dette er den første dagen hvor kroppen føles 90 prosent, tør jeg ikke være sosial helt ennå. Herregud! Hva jeg kommer til å gå glipp av! Sang, dans, drama og vakre kostymer i en og samme film?!? Kan noen ta filmen med hjem til meg? Eller bare ikke snakke om hvor fantastisk den er. .

Var akkurat ute på tur med hundene for første gang på en uke, og fikk faktisk hosteanfall og melkesyre i beina etter bare femten minutter. Femten minutter! Hurra, hvor gøy det skal bli å starte treningen igjen! Ehe. .

—-

Har forresten fylt på salgsbloggen med to kjoler i dag. Jeg vet, det er ikke akkurat all verden, men jeg blir sliten av ingenting for tiden. Gleder meg til jeg er meg selv igjen. Kanskje i morgen?

68 kommentarer

 1. Enig, det suger…
  Stakkars, det må være ille å avlyse en førpremiere…;-/

  God Bedring, Caroline :o)

 2. Jeg skjønner hvordan det er å måtte avlyse når man er syk. Jeg har influensa, og måtte i dag avlyse en date jeg har gledet meg til 🙁 Snufs!

 3. Håper du snart blir frisk igjen! vet alt om hvordan det er å være syk og alt man tenker på er treningen!
  Men noe jeg har lært er at ikke før man har greid å gå en timestid på tur uten å føle seg dårlig kan man friskmelde seg selv… Og begynne med trening. Dette er et tegn på at kroppen er klar til å motta fysisk anstrengelse igjen 🙂

 4. Skjønner at du er skuffet da.. Gleder meg i hjel til den filmen kommer ut!

 5. Hei Caroline!
  Jeg har snart bursdag, og så tenkte jeg å prøve ut den sminken du bruker for å se litt ekstra bra ut 🙂 Jeg har gått gjennom hele arkivet og funnet en del ting jeg skal bestille, blandt annet mascara, primer, concealer osv. Men når jeg er inne på coverbrands.no og trykker på «Gå til kassen», kommer det opp at «handlekurven er tom». Men det står jo oppe til høyre (når jeg ser på produkter, IKKE inne på selve handlekurven) at jeg har en hel haug med ting der, og beløpet det kommer på.. Vet du hva jeg gjør feil? Vet du er syk og sliten, men håååper håper at du kan hjelpe meg 🙂
  God bedring<3

  1. Fotballfrue

   Jeg vet dessverre ikke hva som kan ha hendt. Har du prøvd å kontakte kundeservicen til Coverbrands?

   – C

   1. Det skal jeg gjøre 🙂 Takk for hjelp uansett 🙂

 6. Utrolig surt å gå glipp av det !
  God bedring og får håpe du snart kommer deg igjen 🙂

 7. Uff, det er så kjipt å være syk! Håper virkelig du blir 100% igjen snart!

  Gratulerer med bryllupsdagen! 😀

 8. Gleder meg til den kommer ut : D
  Fortsatt god bedring : )

  http://inamakeup.blogg.no/

 9. Uff.. håper du blir helt frisk i morgen! 🙂

 10. Åhh den filmen så jeg på kino i desember da jeg var på Aruba…
  Må nesten bare si det men den er helt fantastisk…ble helt hekta…gleder meg til den kommer på film:)

 11. Hei 🙂

  hva heter salgsbloggen din?

  1. Fotballfrue

   Se i headeren.

   – C

   1. Du har jo ikke lagt ut noe der siden april..?

   2. Fotballfrue

    Jo.. Legger inn nye klær i det første innlegget,så datoen vil ikke endre seg selvom jeg la ut nytt for noen timer siden.

 12. Karen Marie

  Stakkar deg, også du som hadde planer. Sånt svir altså! den filmen har jeg også planer om å se. Christina Aguilera er så dyktig! God bedring så lenge:) du kommer deg nok snart skal du se 😉

 13. Magnhild

  Hva er adressen til salgsbloggen? Gikk inn på linken som står på siden i menyen din, men da kom jeg bare til «http://fotballfrueselger.blogg.no/», og der vart det ikke mye å se :/

  1. Fotballfrue

   Det er riktig det, ligger masse ting ute til salgs 🙂

   – C

   1. Det er jo ikke noe som kommer opp når man går inn på salgsbloggen….

   2. FInner bare det du har lagt ut den 13. april der jeg.

   3. Siw Irene

    Er det den svarte «fjær»kjolen og den svarte med skrå snitt som er nye?
    For det er det siste jeg får opp i salgsbloggen din 🙂

   4. Fotballfrue

    Ja,det er de 🙂

   5. Martine

    Men hvorfor i all verden returnerte du ikke bare en av de sorte fjærkjolene fra Asos når de kostet nesten 2000 kr?

   6. Fotballfrue

    . . . . fordi jeg allerede har betalt toll og moms, forenkelt ditt og datt, og ikke orker alt styret med å sende den tilbake igjen.

    – C

   7. Magnhild

    Åååh! Men daså 🙂 Var bare litt vanskelig å forstå for jeg trodde de va gamle plagg x) Enkelt å missforstå, trodde de allerede var solgt, jeg 🙂

   8. Fotballfrue

    Ting blir fjernet når det er solgt 🙂

    – C

   9. Martine

    Okei, da så 🙂 Synes bare det var litt rart at du ikke merket at du betalte 2000 kroner ekstra, men det er jo ikke min business egentlig. Kjolen var iallfall veldig fin 🙂

 14. Åh, gleder meg såå til å se den filmen! Dumt at du ikke kunne dra i dag :C

 15. Hei Carline.

  Du får se å bli frisk syns jeg! Driver å nettshopper litt nå, og se hva jeg fant, du har garantert sett dem, men de minnet meg sånn om deg http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/sugarfree-shoes-928/cherry-928007-14/

  Måtte bare 😀

  God bedring. Om det er en trøst er jeg syk selv!

  Klem

 16. Ååh! Jeg kan føle maurene i kroppen på dine vegne! Grusomt å være syk!

  Du jeg lurte på en ting. Med en sånn lavkarbo-diett vil det påvirke hårvekst? Leste på side2 i dag at det var en frisør som hadde uttalt seg om at adkins dietter ol påvirker hårvekst og hårkvalitet. Har du lest noe om det, eller hørt en motargument for det? (Håper på det:p)

 17. Kommer det dager der du virkelig ikke finner ut hva du skal ha på deg 🙂 ?

 18. Jeg så den sist torsdag og den er kjempebra! Så du får dra med deg noen og se på den når den kommer på kino! Fikk frysninger når Christina Aguilera sang.

 19. God bedring, Caroline ! 🙂

 20. Christine

  Hei Caroline!
  Du har en super blogg, og jeg titter innom hver dag 🙂 Ingen tvil om at du har den beste bloggen i Norge.

  Har et spørsmål angående utdannelsen din, som du selvfølgelig bare svarer på om du har lyst 🙂 Jeg husker at du tidligere har skrevet at du har et veldig høyt karaktersnitt fra videregående, så lurte på hva som gjorde at du valgte journalistutdanningen på Norges Kreative Fagskole istedenfor på høgskole/universitet? Og dette er absolutt ikke ment kritisk, har et veldig godt inntrykk av NKF.

  Håper du blir frisk snart og kan gjøre det du vil! Men er jo heldigvis mange fine filmer og TV-serier man kan kose seg med i mellomtiden da. Ha en fin kveld videre 🙂

 21. Jeg skulle titte på salgsbloggen din og gikk inn på http://fotballfrueselger.blogg.no/ men det er jo ikke oppdarert siden april der.. Så var er salgsbloggen din da?

 22. Jeg skulle gå inn på salgsbloggen din jeg, gikk på http://fotballfrueselger.blogg.no/ men det er ikke oppdatert siden april der.
  Hvor er salgsbloggen din?

 23. Wondering

  Stakkars deg. Hvem var så heldig å få overta billettene dine? Jeg håper du sørget for at noen som fortjener det fikk glede av dem og at ikke to stoler ble stående tomme!

 24. Stakkars! Men nå må du bli frisk Caroline! Syns så synd i deg!! Du har vert syk lenge! Filmen er ikke akkurat spekket med gode skuespeillerprestasjoner, men du bør absolutt se den senere om du får anledning. Er en skikkelig jentefilm med fantastisk fin mann i hovedrollen! Du blir i godt humør av den!! 🙂 Jeg var på førpremiere for en uke siden med ELLE, fantastisk! 🙂 Sender gode tanker om at du blir frisk til i morgen!! 🙂 Ha en flott kveld!! 🙂

 25. Satser på du får sett filmen en annen gang da 🙂 God bedring !

 26. Har vært syk i over 4 år jeg, så en uke er ikke så aller verst spør du meg 😉

 27. Andrea Gundersveen

  God bedring da 😉

 28. Hei Caroline! God bedring, håper du blir skikkelig frisk snart! Jeg bare lurte på en ting, er dette: http://www.na24.no/propaganda/article3068785.ece deg? Det øverste bildet? Morsomt, du ser litt yngre ut for å si det sånn.. Men for all del, et morsomt bilde og tilbakeblikk.

 29. God bedring! Håper kroppen din kommer på bedre tanker snart!

  Føler med deg som går glipp av den filmen, men gled deg til du får mulighet til å se den! Den er virkelig verdt ett besøk, men ikke dra med deg mannen nødvendigvis…
  Den er en sikkelig feelgood film med MASSE kul dansing og sang! Jeg er forelsket i den!

 30. Etter å ha fulgt med på bloggen din en stund bestemte jeg meg for å prøve en av produktene du har anbefalt, nærmere bestemt den rensen fra Ole Henriksen. Bestilte den oransje fra coverbrands.no, men etter å ha brukt den i en uke svir det i huden og huden har blitt «nuppete» og tørr 🙁 skjedde det med deg i førsten? håper på svar!!! dumt å bruke så mye penger på noe jeg eventuelt ikke kan bruke 🙁

  1. Fotballfrue

   Dette er overhodet ikke normalt. Er denne tilpasset din hudtype? Det er viktig at du bruker riktig produkt til din hudtype. Denne er tilpasset min, og fjerner all overflødig smuss fra dagen og natten. Har aldri hatt noen problemer med Ole Henriksen sine produkter, da de er svært lovende. Jeg er utrolig fornøyd 🙂

   – C

   1. Caroline, dette hender meg også, og jeg tenkte jeg skulle spørre deg om det. Jeg fikk/valgte et OH starterkit i gave, og liker alt kjempegodt, bortsett fra cleanser og toner. De er til tørr/sensitiv hud, og jeg har vel egentlig det, kanskje litt blandingshud, jeg vet ikke helt. Når jeg tar på toneren svir det noe helt usaklig mye, og jeg får også rødt utslett. Prøvde en dag uten å bruke det, og da ble utslettet borte. Jeg har fra før av ikke reagert på noe særlig, har brukt mye «billigkrem» før, og det har fungert helt greit.

    Må si jeg ble veldig skuffet, har jo hørt så mye bra om OH. Har du noen tips? Skal jeg bare prøve et helt annet merke? Bruker ikke veldig mye sminke til vanlig, og har heller aldri vært så opptatt av hudstæsj, men hadde som nyttårsforsett å bruke litt mer/se litt mer opplagt ut til vanlig. Blir fryktelig dyrt for en student som meg å skulle prøve ut forskjellige dyre merker.

   2. Både jeg og søsteren min bruker kun produkter fra OH i ansiktet, Og ingen av oss har opplevd dette? Ja,som sagt. Veldig viktig og velge riktig serie til sin hud. Har man sensitiv hud,må man velge serien for sensitiv hud. Det er vel den lilla? Jeg bruker selv den grønne,for uren hud som fungerer kjempebra for meg. Min søster har blandingshud og bruker den oransje serien. Et veldig godt tips er å gå inn på ole henriksens hjemmeside. Der kan du selv finne din hudtype,og du får forespeilet hvilke produkter du bør velge som passer for din hud. Alt fra rens,til ansiktsskrubb og masker:)

   3. Yvonne

    Har vvært på hjemmesiden og sjekket hvilken serie jeg skulle kjøpe før jeg kjøpte den, tåler tydeligvis ikke disse produktene, så da er det bare til å kjøpe MD Formulations igjen for min del

   4. Takk for svar, T. Hvordan vet jeg hvilken hudtype jeg har? Jeg føler at jeg har tørr fordi jeg blir tørr hvis jeg ikke smører etter dusj, og jeg reagerer litt på kulde, svette osv (klør i ansiktet etter en real løpetur). Men samtidig får jeg fremdeles kviser, selv i en alder av 29 år, og noen ganger virker huden min typiskk fet.

    Vanligvis bruker jeg bare sminkefjerner fra L’oreal (den som tar vannfast mascara, siden det er det jeg bruker) og en eller annen hudkrem (som koster maks 100 kr).

    Jeg liker veldig godt de andre OH-produktene, så vil gjerne bruke det hvis jeg finner det som er riktig for min hudtype.

   5. Jeg er ingen hudpleier, men som sagt. Går du på hjemmesiden og sjekker står det en god forklaring under hver hudtype. Så du bør kjenne deg igjen i en av de. Men høres kanskje ut som du har en blandingshud,siden du er både tørr,og har noen urenheter? (Får ikke lagt til linken fra mobilen min,men finn siden på google) Men du bør kanskje bestille deg en hudpleie time, så kan de fortelle deg det med sikkerhet;)

   6. Yvonne

    OH: her er link til Ole Henriksen hvor du kan lese om de forskjellige hudtypene, men hvis du har reagert på de så burde du kanskje prøve en annen serie, jeg vet jeg har valgt riktige produkter til min hudtype, allikevel reagerer huden, så tåler nok ikke Ole Henriksens produkter. Du burde prøve MD formulation, den er jeg kjempefornøyd med, den fås kjøpt på coverbrands.no, og det høres ut som du har samme hudtype som meg. Men her er ihvertfall linken 🙂 http://www.olehenriksen.com/beauty-routines/my-skin-care-routine.aspx

  2. Heisann, jeg opplevde akkurat samme problem. Elsket lukten og konsistensen paa den rensen, og i starten trodde jeg at alt var i orden, Deilig, effektiv hudrens, nydelig fölelse etterpaa. Enn saa lenge…. Etter en stund innsaa jeg at huden min reagerte allergisk paa rensen, antageligvis vitamin C. Til tross for at jeg fikk riktig produkt for riktig hudtype. Riktig synd. Spesielt synd fordi jeg kjöpte den paa en flyplass og ikke kan returnere den… Dyr tabbe.

   1. Det var det jeg også gjorde, kjøpte den på flyplassen. Og de hadde bare den til tørr/sensitiv hud, og da tenkte jeg som så at da får jeg vel i alle fall ikke noe jeg reagerer på, så får jeg bare se om jeg liker den. I går kveld tok jeg mye mindre toner på bomullsdotten, og det virket som det hjalp litt, men etter hvert var jeg helt rød i ansiktet igjen. Det gjorde imidlertid ikke så vondt, og kremen etterpå roer det litt ned.

    Men en ting jeg vet om C-vitaminer, er at det ikke er noe vits å ha det i krem. Den eneste måten å få det i kroppen på er å spise det. C-vitamin er et vannløslig antioksidant, og kan dermed ikke smøres på. Ikke har det noen bevist effekt mot forkjølelse heller, slik som mange tror. I en halvliters kartong med ferskpresset juice er det noe sånt som 10 ganger anbefalt dose. Siden det er vannløslig, holdes det ikke i kroppen, og vi må ha en dose hver dag (som ikke smøres på…). Reagerer du på C-vitaminer ellers også?

    For lite C-vitaminer gir skjørbuk, for mye renner ut igjen, og C-vitaminer hjelper opptaket av jern i kroppen. Hvorfor de putter C-vitaminer i kremer er for meg en gåte.

   2. Ja, jeg reagerer paa C-vitaminer ellers ogsaa. At rensen inneholder det, forstaar jeg forsaavidt ikke vitsen av, fordi jo alle vet det du skriver – nettopp at C-vitamin er vannlöslig. Det virker dermed lettere kontraproduktiv aa ha det i en vannbasert hudrens. Det var imidlertid alt det andre ved rensen jeg önsket aa dra nytte av (lett peeling etc). Ironisk nok reagerer jeg altsaa paa et vannlöslig innholdsstoff som i seg selv ikke oppfyller noe som helst vits i kremen per se.
    Og at den sensitive serien svir etc, dét bekrefter bare mitt inntrykk av at Ole Henriksen er overeksponerte produkter som virkelig ikke holder det de lover. Til tross for fint design og god lukt. Det skal de ha.

   3. Fotballfrue

    Jeg er sterkt uenig med deg. Det er jo en grunn til at han er så populær og brukes i spasalonger verden over 🙂 Han har virkelig slått gjennom på markedet, og det er ganske tøft. Han har bla. egen spaavdeling i Hollywood, hvor store superstjerner går og får hudpleie. Da må det jo være noe med produktene som er bra 😉

    – C

 31. Sykdom suger. Sug tilbake!!! Da får den en lærepenge tenker jeg!

 32. Gleder meg ufatlig mye til og se denne filmen egentlig…

 33. Ah, veit-åssen-det-er! Trudde jeg skulle være frisk nå jeg. Var syk nesten hele uke. Men endte opp med å måtte gå hjem tidlig fra jobb. Sykt surt! Men det beste er å bare «glemme» alle avtaler og forpliktelser – for det er ingenting som får det til å gå saktere over, enn tanker på det! 😉 Lessons learned 😛

 34. Er det sånn at man ikke bør drikke så mye kaffe når man kjører LCHF-kostholdet? Virker ikke som du drikker så mye kaffe lenger… hehe høres sikkert litt rart ut å si det på den måten, men du skrev ofte noe i innleggene dine om at du drakk kaffe etc, men det har du sluttet med. bare lurte….

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker kaffe 😀 Drikker fortsatt like mye 😉 Det har ingenting å si for LCHF, men jeg har lest at noen mener det er bedre å kutte ut.

   – C

 35. Ånei, etter femten minutter bare? Huff, men du får trøste deg med at siden du er i så god grunnform, så kommer det til å gå fort oppover! Masse god bedring til deg vakre 🙂

 36. Uff, så kjedelig! Ikke noe gøy å være syk altså! God bedring, håper formen blir bedre snart:-)

 37. Vil ikke smøre det inn, men Burlesque er en fantastisk film! Så den i NY før jul! God bedring! Du får sett den senere vettu! 🙂

  1. Fotballfrue

   Oh, no you didn’t!! 🙁

   – C

 38. haha, jeg må bare spørre; Hva synes du om den der butikken «superkul»? Ser du har et par reklamer for den her på bloggen. De reklamene er bare såå tacky! haha 😀 Vet du sikkert ikke styrer hvilke reklamer som rullerer men 😉

 39. Jeg elsker Christina, hun er så pen og talentfull 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *