Nytt soverom: inspirasjon

Soverommet er stedet for hvile, og for å hente ny energi. Derfor er det viktig at rommet signaliserer fred og ro. Det er ikke tilfellet hos oss. På soverommet er det kaos, og det har det vært siden vi giftet oss. Vi fikk jo aldri vitrineskapet, så vi begynte å bruke soverommet som lagerrom. Nå er det ryddig der, men i mine øyne ser det likevel ikke ut. Det er i hvert fall ikke i nærheten av å signalisere ro. Derfor starter jeg prosjekt soverom når Lars-Kristian drar avgårde til La Manga, og jeg blir gressenke. Har allerede lagt hundre planer for ukene han er borte, slik at jeg ikke rekker å savne han, men jeg skal likevel prøve å gape over litt oppussing.

Har satt sammen litt inspirasjon til meg selv, slik at det er litt lettere å handle alt vi trenger

Soverommet er det siste som trenger en kvinnes touch før leiligheten er komplett. Ah. Jeg gleder meg ♥

70 kommentarer

 1. Kristine

  Lykke til med å ikke savne han når du skal montere alt sammen!! 🙁 hehe, neida. Få familie eller venner til å hjelpe så går nok det supert! 😀 Elsker speilmøblene fra pier1, men tror det er ganske vanskelig å finne i Norge. Jeg har i alle fall ikke sett noen. Lykke til på ferden mot nytt soverom. 😀

  Kristine.

 2. Ååå, sykt fint! <3

 3. Så fin sammensertning !!! Elsker den fargen på rosene 🙂 Blir nok et fint resultat !!

 4. Hei!

  Du burde komme deg innom noen vintage-aktige butikker. Og da mener jeg ikke bruktbutikker eller noen sånne, men litt «drivhus»-ish-butikker hvis du skjønner hva jeg mener.

  De har også kjempemye fint på home & cottage !

 5. Utrolig fine fargekombinasjoner! Tror det kommer til å bli kjempebra 😀

 6. Best Latte…

  […]Nytt soverom: inspirasjon « Fotballfrue[…]…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *