Mine favoritter: Golden Globe ’11

Etter min mening var det utrolig mye stygt og lite classy på den røde løperen under årets Golden Globe; kjoler som overlot veldig lite til fantasien, kjoler som gjerne kunne vært strøket før de skulle bæres i blitzregnet, og kjoler som gikk i ett med hudfargen til personene som bar den.

Men jeg fant likevel noen favoritter

Olivia Wilde

Catherine Zeta – Jones

Gialuana Rancic

Megan Fox

Scarlett Johanson – først synes jeg denne var helt ok, men etter å ha stirret på denne i snart to timer har den vokst på meg. I like it!

107 kommentarer

 1. Olivia Wild var lite fullføt og Megan Fox så billig ut!
  De best kledde var Cathrine Zeta-Jones og Anne Hathaway 🙂

 2. Jeanette

  hei.lurte på en ting angående pizzaen du la ut oppskrift på.vet du om den egner seg å fryse ned?

 3. Vet det er litt off topic, men du kunne ikke tenke deg å lage et innlegg hvor du forteller litt om journalistutdannelsen din? tenker på det samme selv, og lurer litt på hvor du gikk, hvor krevende studiet var, og om det er lurt å ta en bachelor i et fordypningsemne (feks statsvitenskap) før man søker seg inn… Håper på tilbakemelding! 🙂

 4. Jeg likte Megan og Olivia sin aller BEST 😀

 5. Hei!

  Lurer på noe ang. LCHF kostholdet. Jeg ble rådet til å gå på dette kostholdet av legen/homeopaten min for omtrent 2 år siden, ettersom jeg hadde utrolig mye plager i rygg, legger, hodet, mage etc. Melk og hvetemel er betennelsefremmende, som du sikkert vet, og ettersom jeg var både hyppig plaget av beinhinnebetennelse, urinveisinfeksjon og betennelser i nakke og rygg, mente legen min at dette kunne utgjøre en stor faktor for meg. (Ikke bare meg selvfølgelig, men også alle andre)

  I hvert fall, har vært litt sløv det siste halve året ang. kosthold. Har alikevel holdt meg unna melk og hvetemel, ettersom jeg merker dette på kroppen med en gang. Holdt meg til glutenfrie produkter og soyamelk, hvis jeg skal ha behov for å få i meg slike ting. Nå har jeg derimot kuttet ut alt, og gått fullt og helt inn for lav-karbo kostholdet. Spiser mye ost, egg, omelett, kylling og smoothie daglig. Men syntes ofte at det er vanskelig å holde meg til såpass lite karbohydrater om dagen. Et annet problem er at jeg får en del spørsmål angående kostholdet mitt, ettersom mange ikke er så oppdatert på nyere forskning om mat og kosthold. Fikk et spørsmål her om dagen av en venninne som sa «men mettet fett er jo ikke sunt, det er det det umettede fettet som er» Jeg svarte at mettet fett kun er natulig fett som kroppen forbrenner av seg selv, og at det er kombinasjonen av karbohydrater og fett som er «farlig» ikke fett i seg selv. Er dette riktig?

  Jeg har også lest mye om at lchf kostholdet er bra for diabetikere og for å forebygge for hjerte og kar sykdommer, men når en da kommer til meg og sier «fisk, med umettet fett, er da mye sunnere enn bacon med mettet fett?» skjønner jeg ikke helt hva jeg skal svare. Håper du skjønner litt hva jeg sikter etter, er vel i hovedsak forskjellen på mettet og umettet fett, og hva svaret er når folk sier mettet fett legger seg på innsiden av blodårene etc.

  Takk for svar!

  1. Fotballfrue

   Du har helt rett at det er kombinasjonen fett og karbohydrater som er farlig. Det finnes forresten ingen forskning som viser at mettet fett er farlig, tvert i mot har det de siste årene dukket opp flere og flere resultater som viser at det IKKE er farlig 🙂

   Du kan jo stille disse vennene dine spørsmålet, hvorfor øker antall livsstilssykdommer i takt med at vi spiser mer og mer karbohydrater og mindre og mindre fett?

   – C

   1. Merker at jeg blir litt lei og oppgitt av dette med lavkarbo vs kombinasjon av karbs og fett. Jeg mener at man burde følge kostsirkelen. ALLE hører og skjønner hvor logisk det høres ut at det å spise frukt, grønnsaker, kjøtt, egg, korn, poteter, osv er bra for kroppen. Når i h… ble det feil å spise havregrøt til frokost? JA; jeg er enig i at å proppe i seg pasta med ostesaus o.l er helt feil. Men ingen blir feite eller syke av å ha et normalt kosthold der man får i seg næring fra de forskjellige kildene, karbohdrater, fett og proteiner. Har selv prøvd meg på lavkarbo, og følte at dette ble helt feil. Aldri før har jeg spist ekkelt fett som smør, bacon, rømme, osv. Jeg spiser heller ikke brød eller hvitt mel. MEN; jeg tar jeg gjerne ett par rugsprø til lunch sammen med frukt og melk. MEN; jeg vil innrømme at jeg ble mindre oppblåst av å kutte ut karbohydratene, Dette er jo også logisk, da karobydrater er gjerne laget av kornprodukter. Dette sveller i magen og gjør en oppblåst- og når man blir oppblåst får man gjerne vondt i magen.

 6. Liker ! : D Mye fint ja

  http://inamakeup.blogg.no/

 7. woooow! for noen flotte kjoler :O

 8. Hva har skjedd med Megan fox, hun har jo sett MYE finere ut før! Jeg likte den svarte best.. Syns de fleste posa som deg 😛 Ihvertfall på det innlegget du la ut om favorittstjernene dine 😛

 9. ja, enig, var ikke så masse fint, men de der var jo fine da ( :
  også synes jeg Sandra Bullock så utrolig pen ut, men var kanskje mest pga stylingen ^^

 10. Jeanette

  Hei, jeg lurer på hvor du finner bilder av kjolene tatt under Golden Globe 2011..
  Driver å blogger selv, å skulle likt å funnet bildene.
  Håper på raskt svar :)!!

 11. Du skulle jo ha lagt ut et innlegg på de kjolene du ikke likte! 🙂 Hadde vært morro å sett en diskusjon på det, folk har jo forskjellig smaker også liksom 🙂

  Bra blogg forresten. Og god bedring!

 12. Olivia Wild er nydelig, og kjolen var jo fantastisk! 😀

 13. Anna Bremseth

  ELSKER kjolen til Olivia! Mørkebrun kjole med så mye glitter må jo bare bli bra 🙂

 14. Er enig i Gialuana Rancic og Scarlett Johanson 🙂 De så fantastiske ut!!

 15. kathrine

  mange av disse ble litt for mye for meg, synes derrimot Emma Stone så heeeelt fantastisk ut.

 16. Åh, mye lekkert! Og utrolig fin syinspirasjon!

  Men du, det jeg egentlig lurer på er: Hva slags styrke og utholdenhet trener du?

  Hilsen Slappfisken/designerspiren

 17. Haha, Jan Thomas likte ikke kjolen til Olivia Wilde, mens eg derimot syns det var en skikkelig prinsesse kjole.. Ahh, vil ha =)

 18. Tenk om å ha noen av de kjolene der på skole ballet !! :O

 19. Hei Fotballfrue,

  Vår lille familie har startet en Auksjon på FB-siden til butikken vår der alle inntekter går uavkortet til Stine Sofies Stiftelse. Vi har fått masse god hjelp fra mange Epla kolleger og vil nå henvende oss til våre blogg kolleger på lik linje. Vi har fått laget en sidebar knapp (som er utrolig kul) som vi håper du vil benytte deg av for å bidra til mer omtale av auksjonen. En knapp og du har allerede reddet minst en barndom, les mer her: http://lille-design.blogspot.com/2011/01/en-knapp-sa-er-det-gjort.html

  Da du når ut til mange unge her i landet hadde det virkelig vært ett stort bidrag om du vil legge knappen til sin sidebar *krysser fingre og tær*

  Klem fra Familien S <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *