Jeg har en plan

Det at jeg faktisk har tatt meg bryet med å lage en plan, vitner om at jeg virkelig er på bedringens vei. Føles bra. Alle punktene skal følges. De to sistnevnte blir nok ikke noe av før jeg klarer å stå på beina uten at verden spinner igjen. Men begge to er viktige punkter på veien til å føle meg hundre prosent. Har begynt å glede meg veldig til å dra på SATS igjen også, og et sted langt inni meg tror jeg kanskje at det kan bli virkelighet innen fredagen. Jeg håper i hvert fall det.

I første omgang får det være nok med lakris, boller og sex & singelliv ♥

145 kommentarer

 1. Fikk ikke du veldig vondt i magen av hveteboller? 🙁 Håper ikke det denne gangen da, hvis det er det eneste som frister! Kos deg masse, sov mye og bli frisk!! Ps så har du en nydelig solbrun farge til at det er januar ;D Bryllupsreise til varme strøk i november er nok slett ikke feil 😀

  1. Fotballfrue

   Jo, men to gjør ingenting. Det hadde uansett vært verdt det 🙂

   – C

 2. Happy 40 :)

  Sex&Singelliv er beste medisin UANSETT diagnose 🙂 Kom deg fort på bena igjen frue..Oslo venter:)) Klem

 3. Hei!

  De tøflene dine ser utrooolig deilige ut, hvor er det kjøpt?

  God bedring foresten:-)

 4. Line Margrethe

  Jeg hadde besøk av svigers i helga – serverte lasagnen..Og fikk masse stjerner i boka ;)) Hehee ;))
  TusenTakk!! Og fremdeles God Bedring <3

 5. Cathrine

  Så bra at du tar deg tid til litt kos du også 😀

 6. Høres ut som du har lagt en god plan 🙂

 7. Søte Caroline! Hvordan er det med boller ift. LCHF, kanskje ikke like mye karbohydrater som jeg tror?

  1. Fotballfrue

   Boller er FORBUDT! Totalt forbudt. Men jeg er jo syk, og boller er det eneste jeg har lyst på. Så da har jeg en sprekkedag i dag 😉

   – C

 8. GOOOD bedring!!

 9. Nr 3 er min absolutte favoritt: influensa, kjærlighetssorg, pms, insomnia, fyllesyke eller blåmandag – SATC er redningen uansett!:)
  Håper forøvrig ikke du har ventet helt til i dag med å innføre nr 4?
  God bedring:)

  1. Fotballfrue

   Jo, faktisk :/ Jeg er litt gal, må opp selv om jeg er syk, om det så er for å forflytte meg til stuen. Men i dag sov jeg til jeg til jeg våknet av meg selv, og i går sov jeg jo hele dagen 😉 Blir sånn i morgen også, uten klokke 🙂

   – C

 10. go bedring søta:)
  må si at jeg digga det du hadde på deg:) av og til er det enkleste det fineste:) spesielt den shortsen var søt:) hvor har du kjøpt det?:)
  bli fort frisk! sex og singelliv er er must:D

  1. shortsen er fra kappahl i hvert fall 🙂

 11. Hei C.

  Så bra du føler deg litt bedre:)

  Kan du legge ut et bilde av forlovelsesringen din/ gifte ringen når du har den på hånden?

  -Anna-

 12. Hei Caroline,

  Håper du føler deg bedre nå. Jeg leser bloggen din jevnlig og har lagt merke til at du er ofte syk. Med din fantastiske treningsmenge tror jeg at du med et mer variert og (fortsatt) sunt kosthold vil merke en bedring.

  1. Fotballfrue

   Jeg er ikke ofte syk. Andre gangen jeg er syk på 10 mnd jo 🙂 Sist var jeg bare utmattet etter alt stresset med bryllupet 🙂

   – C

 13. Karoline

  Meg og en veninde så på sex og singeliv i 11 timer en gang ! haha, god bedring 🙂

 14. Får håpe du snart blir frisk igjen!! Her hjemme sitter jeg å øver til prøve på fredag:S Men så har vi fri fra skolen i morra:)
  Goooood bedring søte, snille, Caroline!! 🙂

 15. Så godt å se at du begynner å bli frisk igjen! Synes så synd på deg, det er ikke morsomt å være syk. Håper du blir frisk så fort som mulig så vi slipper å lese om hvor elendig du føler deg hver dag, jeg blir rett å slett trist. Du fortjener bedre enn å være syk, vet du liker å gjøre andre ting!
  God bedring :))

 16. Vet du hva? Jeg ble så fristet, at jeg slo til med hjemmebakte boller;) Haha:p Godt var det!
  Bra å se at du er på bedringens vei 🙂 SATC slår aldri feil 😉 !!!

 17. God bedring ! Syk jeg å:( Men tar planen din til bruk og det funker !! tusen takk 🙂 Skal ut allerede i morgen 😀

 18. Mulig å se så pen ut når du er syk? Blir depressiv. God bedring gorgous!

 19. Heisann! Den pizzabunnen du lagde, kan man bruke den som brød til egg og bacon f.eks? Har du prøvd det? Den så så fantastisk god ut! Er ikke så glad i vanlig brød, synes det blir litt kjedelig + at jeg får så vondt i magen av det.
  Håper på flere oppskrifter i fremtiden! Alt ser så godt ut<3

  1. Fotballfrue

   Nei, men vi pleier å bruke speilegg som brød 🙂 Speilegg med ost, skinke, tomat og majones.

   – C

 20. vet du grunnen til hvorfor du ble syk?
  kanskje det var en metode for kroppen din til å si ifra at den trenger en pause, og kanskje ikke så mye trening?

  1. Fotballfrue

   Eller at jeg ble smittet av Lars-Kristian som lå her en uke med 39 i feber? 🙂

   – C

   1. hah eller at du ble smittet av ham ja 😉 beklager, visste ikke det 🙂

   2. Fotballfrue

    Han var syk hele forrige uke, og uken før :p Fikk det fra noen på LSK :/

    – C

 21. Herlig ! høres smart ut ! Nam boller : D Kos deg masse til frisøren og negledesigneren. Så får du ha riktig god bedring !

  http://inamakeup.blogg.no/

 22. Karen Marie

  En utrolig deilig, men lite lur plan… For at du skal bli frisk fortest mulig, bør du ligge i senga og kikke en hel dag som frisk. Søtsaker bryter bare ned immunforsvaret, men litt kan du selvfølgelig unne deg 🙂 frisør og negledesigner kan du bare glemme :O bare noen få tips. Lå selv med influensa i forrige uke, så… Hehe, god bedring uansett. Håper du blir frisk fort 😉

 23. Høres ut som en god plan, sex and the city kurer det meste ;))

 24. Høres ut som en bra plan, god bedring 🙂

 25. Så bra, Caroline ! 😀 Få i deg MASSE søvn ! Det hjelper 😉

 26. blit frisk! 🙂

 27. Sex & the city er min absolutt favorittserien! Elsker den! Aldri går lei heller. Passer helt fantastisk hvis man er syk, lei seg, deppa eller kjeder seg. Et lite tips igjen: tenne lys og få massasjen av kjæresten 🙂

  Og så lurer jeg på en ting, hvor er den fine singletten fra? 🙂

 28. Håper du blir frisk snart da ^^

 29. Du ser kjempe bra ut når du er syk til og med!! Prøvd larkisboller? Så de solgte det på Deli, men har ikke prøvd det selv 😛 God bedring!! 🙂

 30. God bedring! Hva ligger temperaturen på hjemme hos dere? Ser kaldt ut med så lite klær nå på vinteren 😉

  1. Fotballfrue

   Står 24,5 grader 🙂

   – C

 31. um, narvesens sjokoldaeboller er jo virkelig de beste^^

 32. Høres ut som influensaen din ble overtatt av norovirus 😉 som kan vare alt fra 1 dag til 3 dager… og hvis du er skikkelig uheldig så varer det lenger. Kroppen din er nok dehydrert i og med at du føler at du spinner rundt.

 33. Godt å høre at du virkeli kan å slappe av 🙂

 34. Hei fantastiske Caroline! Jeg har lest bloggen din ganske saa fast i over ett aar naa, og synes du virker som en fantastisk dame! Dessuten er du en stor inspirasjon for meg, og sikkert veldig mange andre.

  Takket vaere bloggen din har jeg faatt mer og mer lyst til aa trene og spise sunt. Ikke paa grunn av vekten, siden jeg alltid har vaert naturlig slank, men fordi jeg vil vaere god mot kroppen min 🙂 og i forhold til mange andre bloggere synes jeg du er ett kjempesunt forbilde!

  Jeg lurte i denne forbindelse om du har noen tips angaaende frokost til meg? Jeg er avhenigig av en mettende frokost som varer endel timer, men det eneste som gjoer meg tilstrekkelig mett er brodmat, og brodmat er det siste som frister om morgenen.

  Jeg har proevd baade frokostsmoothies av utallige varianter, frukt/baer med yoghurt/vanilje-kesam, alle mulige forkostblandinger, inkludert slike med havregryn, notter, fro etc som liksom skal gjoere deg mett, gjerne kombinert med banan/baer/yoghurt. og saa videre. Men ingen av disse frokostene gjoer meg mett! Jeg er veldig glad i egg, og spiser gjerne det til frokost i ulike varianter, men med mindre jeg kombinerer det med brod blir jeg bare ikke mett!

  Saa det jeg i grunn lurte paa var om du har noen mer utradisjonelle frokost-tips jeg rett og slett ikke har tenkt paa? 🙂

  Skjoenner hvis du ikke har tid/ork til aa svare siden du er syk 🙂

  Jeg haaper du fortsetter bloggen i lang tid fremover! 🙂

  God bedring!

  Ps. Beklager mangel paa visse norske bokstaver. kremt. 🙂

  1. Fotballfrue

   Hei Mona!

   Så glad jeg blir for å lese at du finner inspirasjon i bloggen min 🙂 Det er alltid hyggelig å vite at noen setter pris på den! Har du prøvd den hjemmelagede müslien jeg har lagt ut oppskrift på? Den er veldig sunn, og smaker kjempegodt med for eks. kefir, yoghurt naturelle, cottage cheese eller tyrkisk matyoghurt 🙂 Er du glad i egg og bacon? I så fall anbefaler jeg deg et hardkokt egg med majones, sammen med en baconskive. Smaker veldig godt, og holder meg mett langt ut i sene lunsjtider. Du kan også steke et egg, og bruke dette som brødskive; ha på ost, skinke, tomat og majones 🙂

   Litt utradisjonelt, men veldig godt 🙂

   – C

 35. Ville bare si at man blir raskere frisk hvis man ikke bruker tabletter. Kroppen fikser seg selv mye bedre og raskere da..

 36. Hege Kirkeby

  hei. Lurte på en ting. hvor mye er det du har i stigning på mølla når du løper? god bedring:)

  1. Fotballfrue

   Jeg foretrekker å løpe uten stigning 🙂

   – C

 37. do you have any tips for somebody who hates running but would like to start?????? 🙂

 38. Birgitte

  Hva med linser, kan det inngå i dette kostholdet? Ved siden av kjøtt/fisk/fugl, som erstatning for grønnsaker?

  1. Fotballfrue

   Erstatning for grønnsaker? Hvorfor skal du erstatte grønnsaker? Linser fungerer fint i lavkarbo 🙂

   – C

 39. Jeg så at du testet Ole Henriksen produkter for en liten stund tilbake. Da prøvde du også Firm Action Mask, men du hadde ikke fått prøvd den mer enn to ganger det. Kunne du laget et nytt innlegg om den, hvis du har fått prøvd den ut litt mer? 🙂

 40. Cecilie Maria

  Finfin plan!

  Goood bedring, cutiepie! Jeg heier på deg!! Hvordan er formen idag?

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 I dag er jeg nesten kvalmfri, så satser på at jeg er 100 prosent i morgen 😀 Gleder meg til den følelsen!

   – C

 41. Hei!
  Er det frakt og moms på coverbrands?

  1. Fotballfrue

   Ingen moms, gratis frakt 🙂

   – C

 42. Margrete

  bra plan! hihi:)

 43. Sex og singelliv kurerer alt! 😀

 44. Det høres deilig ut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *