Hverdagsluksus

Ah, leserne mine! Jeg lever. Aner ikke hva som hendte i går. Gikk fra å være influensasyk til å bli omganssyk over natta. Jeg var så svimmel og kvalm, at jeg ikke klarte å stå på beina. Kroppen min ville ikke ha vann engang. Jeg var så redd at jeg fikk mamma til å ringe Åråsen, så Lars-Kristian kunne få beskjed og komme hjem til meg. Hater å være alene under sånne omstendigheter. Var sikker på at jeg skulle stryke med.

I dag er jeg heldigvis bedre. Litt småuvel, men det er nok bare fordi jeg er sulten og tørst.Forferdelig tørst. Nå håper jeg ting går fremover. Hadde jo planer om hjemmespa i går, men den planen gikk selvfølgelig i vasken. Men i dag orker jeg.

Ser frem til fotbad, hårkur, ansiktsmaske & kroppspeeling sammen med Ellen & Oprah om en liten time.

Skrubben finner du her // Aloe Vera finner du her // Ansiktsmaskene her & her // Kremene her & her // Biotherm kan kjøpes på parfymeri.

Enkelte av produktene over er sponset av Coverbrands.no

126 kommentarer

 1. Huff stakkars deg! enda godt du føler deg bedre nå! 🙂 Håper spa-dagen din tar deg enda ett skritt på bedringens vei, ha en fin dag! :))

 2. Liker, misunner deg for at du får den sponset ! Kunne gjerne tenkt meg og prøvd ut noe av det, men lønnen sier nok nei i mitt tilfelle ; P

  http://inamakeup.blogg.no/

 3. Hei!
  Jeg har et spm ang høyhelte sko. Når du går ute med høyhelte sko, har du noen triks du bruker for at de ikke skal være så glatte under, eller gjør du ikkenoe med de før de blir brukt? Elsker bloggen din! Du er utrolig flink!

 4. Line Margrethe

  Topp at du er på bedringens vei 🙂 Har serr savnet bloggen din – som er ett lyspunkt i hverdagen min :)) Jeg er også super imponert over tolmodigheten din!! Samme spørsmål, igjen og igjen, og ofte er de frekke i tillegg! Du inspirerer iallefall meg med trening, stil, interiør, tolmodighet(!) og stil :))
  Klem <3

 5. God bedring søte deg!:)

 6. Goood bedring, håper du blir frisk snart! Er hjemme med syk valp selv, ikke noe gøy :/

  Jeg så lenger opp her at noen ville ha tips til hotell i Oslo. Jeg kunne tenkt meg et innlegg fra deg om ting man kan gjøre i Oslo. Restauranter du syns er bra f.eks 🙂 Hadde vært så bra, spes for oss som ikke bor der, men som er i byen et par ganger i året.

  Ha en fin uke!

 7. offda, høres ikke noe kjekt ut! God bedring! 🙂

 8. Hei:)
  Har du vert på Alnes(Ålesund) ??
  God bedring :))))

  1. Fotballfrue

   Nei, bare i Ålesund by 😉

   – C

 9. Sikker på du ikke har svineinfluensa da? =) Mange som får omgangssykesymptomer i sykdomsforløpet, høres nesten sånn ut på symptomene dine..
  God bedring da =) Drikk masse vann!

  Dette er symptomene:
  Symptomer ved svineinfluensa hos mennesker ligner på symptomer som oppstår ved vanlig influensa, som feber, hoste, vond hals, kroppsverk, hodepine, frysninger og tretthet.
  En del av pasientene har rapportert diaré og oppkast. Fra Mexico meldes det om symptomer som likner alvorlig lungebetennelse.

 10. Du må fortsatt ha god bedring, du fortjener å bli frisk nå! =)

 11. Karin :)

  kanskje du har fått diabetes, for da er man sykt tørst og dårlig form . og man går ned i vekt, håper ikke du har det 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har nok ikke fått diabetes, det er en helt vanlig influensa 🙂

   – C

 12. Heldiggrisen som får selskap av mannen sin:) Liker meg best alene i mitt eget selskap da ingen hører syting og klaging:) hihi…
  Har ille lyst til å prøve Ole Henriksen jeg også… men er ikke prisen ganske høy?
  Skulle ønske jeg kunne kjøpe alt du anbefalte, det hadde vært no det 😛
  Tenk å være snart 23 år å si sann, hæhæ! Uansett, god bedring og kos deg med SATC, den er bare best 😀

  1. Fotballfrue

   Jo, prisene er nok litt stive for mange (studenter etc.), men likevel er det verdt det, i og med at produktene er såpass gode & naturlige 🙂

   – C

 13. Lite tips

  Hei Caroline!
  Har skrevet til deg før, men fikk ikke noe svar, så jeg prøver igjen!
  Jeg har et supert og billig alternativ til bodyskrubber, en hjemmelaget en!
  Oppskrift:
  – Så mye salt som du mener at du bruker per gang du skrubber deg
  – Noen spiseskjeer med olivenolje
  – Bland begge ingredienser sammen i en liten bolle
  – Ferdig!!

  Jeg kan garantere en babymyk og skrubbet hud som resultat!

 14. Et par anbefalinger:

  Jeg ser du er fornøyd med fuktighetskremen din til kroppen, men jeg anbefaler deg virkelig å prøve Eucerin som du får kjøpt på apoteket (den er hvit med rød pumpe). Ikke så glam, men den er virkelig helt fantastisk! Jeg gikk på noen sterke medisiner i fjor høst som har gjort at huden min (både i ansiktet og på kroppen) må ha minst dobbelt så mye fuktighet som før. Den er ikke fetende i det hele tatt, og hvis du ønsker en fuktighetskrem til kroppen som ikke blander seg for mye med parfymen din, så er denne virkelig å anefale. Drøy er den også. Gir en svak, frisk duft som bare gir et hint av god «hudlukt» (som jeg liker å kalle det ;P ) Den er ikke så dyr heller, i forhold til den utrolig gode kvaliteten.

  Ellers anbefaler deg noe i matveien: Etter å ha fulgt deg i snart et år har jeg enda ikke fått med meg at du spiser avocado. Hvorfor ikke??? det er en vidunderfrukt! Alle store leger, hudeksperter, kostholdeksperter etc etc anbefaler denne frukten på det aller varmeste (bl.a Dr. Oz). Den er proppfull av fantastiske fettsyrer og oljer som gjør underverker for innsiden så vel som utsiden av kroppen. Tips til servering (passer ypperlig som lunsj eller en fresh frokost):
  – Del en spisemoden avocado i to og ta ut steinen.
  – Spre litt god majones (så mye du ønsker, lett eller vanlig type) over hver halvdel
  – Legg noen deilige reker (som er proppfull av proteiner!) på toppen (jeg foretrekker friskpillede reker som jeg kjøper i vakumpakning på Kiwi. Husker ikke merket. Reker i lake fungerer også, men frikspillede er deffinitivt best, både på smak og næringsinnhold)
  – Hvis du ønsker kan du piffe det hele opp med friskkvernet pepper eller friskkvernet chilli og evt en liten splash med sitron på toppen.
  – Spises med skje. Det er virkelig helt utrolig godt, og passer (om jeg ikke tar feil) ypperlig til et LCHF-kosthold.

  Hjemmelaget tunfisksalat (pålegg):
  – En boks med tunfisk i vann legges i en liten bolle
  – En halv, mellomstor løk skjeres i bittesmå terninger og legges i.
  – En hel stor, eller to mindre tomater (uten innmaten, dette gjør salaten litt for «våt») skjæres i små terninger og tilsettes.
  – En god desj (så mye du ønsker) med vanlig eller lettmajones tilsettes
  – Tilsett friskkvernet pepper etter smak.
  – Blandes godt.
  Denne påleggssalaten pleier jeg å spise på rugsprø knekkebrød eller bare rett fra bollen. Blir stappmett, fordi den er rik på proteiner og godt fett. Du kan selvfølgelig regulere selv hvor mye løk og tomat du ønsker å ha i, dette er bare hva jeg foretrekker 🙂

  Håper du har lyst å prøve!

 15. God bedring da 🙂

 16. Hallo, schöner Artikel, der RSS Hyperlink funktioniert leider weniger, aber ansonsten super Homepage!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *