Lys i enden av tunnelen?

Jeg er så lei av å  sitte stille. Det klør i kroppen. I rumpa, fingrene, føttene. Overalt. Jeg klør etter å gjøre noe. Jeg er så absolutt ikke skapt til å dra meg hele dagen, for deretter å sitte timesvis foran tv-skjermen og knaske pistasjnøtter. Jeg trenger å være kreativ, svette, løpe, ha høy puls. Jeg orker ikke å være syk et sekund lenger.

Haha, jeg har ikke dusjet siden mandag. Det frister aldri å dusje når kroppen har feber. Enig? (Hallo, jeg har jo selvfølgelig vasket meg!)

Selv om smertene i kroppen er like vonde som i går, har i det minste feberen holdt seg ganske stabil på 38 hele dagen. Et godt tegn på at ting endelig går fremover. Hurra! Jeg skal herved unne meg selv hjemmespa til den store gullmedaljen i morgen. Hvis jeg orker. Endte forresten opp med å se Must love dogs på tv2 i går. Skal også innrømme at jeg smugkikket på MGP, selv om jeg til vanlig ikke er noe fan – noe som faktisk ble bevist i går, i og med at jeg sovnet fem ganger i løpet av showet. Så brukte jeg halve kvelden til å prøve å få Lars-Kristian til å leie My bestfriends wedding, jeg fikk sånn akutt lyst til å se den igjen. Men han liret av seg en eller annen teit unnskyldning om at de ikke hadde den. Særlig. Så da ble det Get him to the Greek, A-team og Youth In Revolt i stedet. De to første har vi sett nå. Hilariuos!

Håper alle har en frisk og rask søndag ♥

268 kommentarer

 1. Håper du blir frisk snart, kjenner jeg savner innleggene dine.
  God bedring 🙂

 2. «Get Him To The Greek» er genial! x)

 3. «LYS I ENDEN AV TUNNELEN? » DU MÅ VÆRE ENIG I AT DET ER Å TA LITT I … DET HØRES UT SOM OM NOEN HAR DØDD…. ALLE BLIR SYK EN GANG I BLANT …. MEN DET ER IKKE VERDENS UNDERGANG !! KANSJE DU KUNNE SKRIVE OM FLOMMENE RUNDT OM I VERDEN ELLER SKRIVE OM NOE MENINGSFULLT EN GANG I BLANDT ! OG NÅR DU NÅ ER SYK SÅ KAN DU JO SKRIVE ETT INNLEGG OM DET !!! DU ER ETT FORBILDE FOR MANGE OG DU NÅR UT TIL SÅ UTROLIG MANGE MENNESKER I DETTE LANDET !! SÅ KAN IKKE DU BEGYNNE Å TENKE PÅ NOE ANNET ENN TRENING, OG DET Å SPISE SUNDT?? DU NÅR UT TIL SÅ UTROLIG MANGE ! SÅ BENYTT DET MULIGHETEN TIL Å INFORMERE FOLK OM NOE AV DET SOM SKJER I VERDEN ….JEG VET AT DETTE ER DIN «PERSONELIGE» BLOGG.. MEN DU KAN JO SKRIVE OM NOE SOM F.EKS FLOMMENE OG HVA FOLK I ANDRE LAND MÅ GÅ IGJENNOM … DU ER OVER 20 ÅR !!! TA DEG LITT SAMMEN OG IKKE BARE SKRIV OM DINE EGNE PLAGER !!! JEG ER BARE 14 ÅR .. OG JEG FORSTÅR MEG PÅ DETTE.. JEG ELSKER TRENING OG Å SPISE SUNDT ! OG IKKE SLUTT Å SKRIVE OM SLIKE TING !!! MEN FOR ALL DEL KAN IKKE DU TA DEG LITT SAMMEN OG SKRIVE OM NOE SOM ER MYE VIKTIGERE EN GANG I BLANDT … DU MÅ UTNYTTE DET AT DU NÅR UT TIL UTROLIG MANGE PÅ EN POSITIV MÅTE ! DU SOM FORBILDE MÅ INFORMERE LESERENE DIN AT IKKE ALT DREIER SEG OM SMINKE,MOTE OG TRENING .. DU MÅ BEGYNNE Å VISE DEM AN ANNEN SIDE AV VERDEN … EN SIDE SOM IKKE ALLTID ER SÅ LYS .. MEN DET ER EN SIDE AV VERDEN SOM ER VIKTIG Å FÅ MED SEG !!! DET ER IKKE ALLE SOM FÅR MED SEG GRUSOMME TING I VERDEN .. SÅ BEGYNN Å INFORMER DEM EN GANG I BLANDT.. IGJALLEFALL MER ENN DU GJØR NÅ !!! 🙂 SÅ KAN DET JO VÆRE AT NOEN AV LESERENE DINE GIR NOEN PENGER TIL ETT VELDEDIG FORMÅL ISTEDE FOR Å KJØPE SEG 3 PAR SKO PÅ NELLY…… MARIA 14 ÅR

   1. Maria, slapp av litt a !

   2. rosaradio, slapp av litt a!

   3. Maria: Det finnes faktisk nettsider som informerer om problemene i verden.. VG, BT, Dagbladet, etc.. Det er ikke Caroline sin oppgave. Hun har en personlig blogg hvor hun skriver om ting som interesserer henne. Det må respekteres. I tillegg har hun faktisk skrevet om forskjellige problemer, som du ser hun linker til.
    Om Caroline hadde fokusert på å skrive om triste verdensproblemer tror jeg ikke bloggen hadde gitt henne mye glede. For da må hun virkelig ta det innover seg (for å ha kunnskap om det hun skriver om), og det kan bli tungt å bare fokusere på slikt, syns du ikke?
    Folk klarer selv å følge med på verdenproblemene uten at Caroline må informere oss om det. Om du man vil lese mer om slikt, er det bare til å klikke seg inn på VG eller andre nyhetssider, eller kjøpe en avis. Verre er det ikke. Caroline må selv få bestemme hvilke problemer, og hva hun vil skrive om.
    Og et lite tips er å ta av Caps Locken, så er det litt mer forståelig å lese det du skriver 🙂

   4. Kanskje du skal skru av caps lock, Maria. Og vente til PMS har gitt seg litt.

   5. Ha ha Caroline 😀 bra svar!! Du har tydeligvis IP-adressen og vet at Maria kanskje ikke er så 14 år som hun skal ha det til eller? 😀

   6. Fotballfrue

    Hun har hvertfall kommentert før at hun skulle pusse opp en leilighet med typen sin 🙂

    – C

   7. Haha jeg digger svarene dine Caroline:) Synes du gjør en god jobb, både i å underholde oss lesere med oppskrifter og mote, inspirere oss til trening og oppfordre oss til å f.eks. støtte viktige saker som Haiti. KEEP UP THE GOOD WORK;)

   8. Ellen Marite

    Nei, nei, folkens. Hun mener at hun er 14 år – I HODET!

    Ha ha. Kunne ikke dy meg. Gud, jeg er morsom

   9. Herre min hatt. Det var 5 min av livet mitt jeg aldri får tilbake.. Tror kanskje hun innbiller seg at du virkelig må ting inn med teskje, i og med at hun skrev 23 linjer om akkurat det samme, formulert på forskjellige måter.

    La nå jenta skrive hva hun vil, det er faktisk helt grusomt å være så syk. Dersom det er et problem for deg så kan du jo bare la vær å klikke deg inn på bloggen. Du er antakeligvis ikke så høy i hatten når du er syk du heller, «Maria».

   10. hahah, elsker sånne tragisk tastaturganstere som caps lock Maria,alt for mange av dem her i landet dessverre.. Tragiske personer med lav selvtillit som peprer kommentarfelt på blogger, aviser osv for å kompansere for sitt tragiske liv. Skulle likt å sett om de hadde turt å diskutere noe i virkeligheten.

    Stå på Caroline, du er nydelig, en inspirasjon for mange. Drit i hva folk skriver om deg personlig, om kosthold, eller what ever. Det er bare sjalusi.
    🙂

   11. Emilie

    Jeg leser ikke bloggen til Caroline for å vite om alt hva som skjer rundt i verden. Det har jeg avisene til!

    Takk igjen Caroline for en utrolig inspirerende blogg.

   12. Du er rett og slett rå, Caroline! Med det motet ditt, blir du nok snart frisk igjen.
    Forresten, takk for filmtipsene! 🙂

   13. Hahahah! Eid 😛

 4. Masse god bedring Caroline:)
  Håper du blir frisk snart og at feberen forsvinner.
  Vil bare si at jeg bøyer meg i støvet og at jeg setter utrolig stor pris på bloggen din!
  Jeg digger deg Caroline! Du er virkelig en inspirasjon og et forbilde for mange:)
  Elsker bloggen din og at du gir av deg selv til leserene dine.
  Husk at negative kommentarer ofte skyldes sjalusi og jeg synes du gjør rett i å heve deg over de negative tilbakemeldingene.
  Fokuser på alle de positive tilbakemeldingene og keep up the good work:)))

 5. Skjønner at du er syk siden du ikke har blogget i dag, så ville bare si GOD BEDRING!! Bli fort frisk 🙂

 6. Savner blogginlegg fra deg i dag Caroline… Håper at grunnen hverken er de lite gjennomtenkte negative kommentarene,eller at du har blitt sykere igjen… Keep up the good work <3

 7. Henriette

  Caroline,

  Jeg skjønner at du føler deg dårlig nå, både fysisk og psykisk. Men snart går det bedre, og da kan du endelig komme deg ut, og være den kreative, glade, sunne, inspirerende Caroline vi kjenner fra bloggen her. Men til da, får du ha god bedring <3

  ps: jeg har FULL forståelse for at du ikke har dusjet når du har vært syk. Det er direkte vont når harde vannstråler treffer huden din, i en slik tilstand. Huffameg, sir jeg bare.

 8. Jeg blir rett og slett oppgitt nå. Dette er en blogg om hverdagen din, så selvfølgelig skal du skrive at du er syk også. De som synes det er uintressant trenger kanskje ikke lese bloggen din??

  Jeg synes du er flink, ønsker deg god bedring! Du er en flink blogger:)

 9. Cecilie

  Er formen din bedre? Har du sjekket deg for svineinfluensa? Det er, nok en gang, en del som har fått den i Oslo. God bedring videre.

 10. maria louise

  god bedring ! <3 du er jo like pen når du er syk som du er til vanelig <3 utrolig pen ! 😀 <3
  elsker bloggen .. er innom dagelig :)) håper du snart blir frisk ! 😀 kan du legge ut flere oppskrifter av LCLH kostholde deres ?? <3
  god bedring ! <2

 11. Hei! Hvorfor gidder du å svare på sånne stygge meldinger egentlig? Det er jo sånn man ikke skal gjøre, da får jo de stygge komentarenene som de vil. Virker som om du har ett stort tempremang i deg, men det er jo fint=)

  1. Fotballfrue

   Usikker på hvilke kommentarer du sikter til nå 🙂

   – C

   1. Caroline slår alltid hardt tilbake på stygge kommentarer (i hvert fall det jeg har sett), så jeg tror ikke det er så mange som gidder å prøve seg egentlig.

   2. Det er jo alltid noen stygge kommentarer du svarer på i ett innleg. Dette innlegget er det kanskje litt flere stygge komentarer enn vanlig, eller så har du bare publisert mere?:) Så nei det er ingen spesielle kommentarer jeg sikter til!

 12. maria louise

  ee.. ja så må jeg spørre deg om 2 ting til 😉

  kan du legge ut fler hårfrisyre tips ? <3
  du er så flink med hår .. og jeg trenger noen enkle, skjappe hårfrisyrer til hverdangen ! 😀
  og er bloggen jobben din ? 😀
  eller har du en eller fler andre små jobber ? :)) er litt nyskjerrig 😉
  elsker bloggen din ! og herregud så pen du er !!! ikke rart larsk-kristian falt for deg 😀 <3

 13. Katrine

  god bedring <3 gleder meg til du er frisk og rask <3
  utrolig teit at folk skriver negative komentarer til deg ! noen har tydeligvis ett behov for å slippe sine negative tanker ut på andre … :S jaja .. alle vokser heldigvis opp en gang 😉
  stå på ! <3 og god bedring !

 14. God bedring, Caroline! Får håpe du blir fort frisk nå! 🙂

 15. Hei Caroline! Jeg vil takke deg for at du har gitt meg treningsglede og inspirasjon til å spise sunnere! Du er ett flott forbilde, og etter skade i foten fikk jeg endelig kommet meg på SATS og lagt opp et treningsprogram jeg stortrives med! Nå er det gøy å trene, og hver gang jeg løper på mølla tenker jeg på å «bli venn med den» som du skriver 🙂 Tusen takk og masse god bedring!!

 16. Cecilie

  Kjenner du leserne dine veldig godt siden du noen ganger refererer til tidligere kommentarer de har gjort eller har du noen triks for å se hva de har sagt tidligere eller hvilke innlegg som er gjort av en data?

  1. Fotballfrue

   Jeg får opp alle ip-adresser og kan se historikken til de som kommenterer 🙂 Men de som kommenterer ofte under samme nick og mail-adresse hender det jeg kjenner igjen 🙂

   – C

 17. hei caroline
  jeg vil bare si tusen tusen takk ! du har hjelpet meg så utrolig mye ! 🙂 takket være deg har jeg fått selvtilitten tilbake ! 🙂 jeg har fått inspirasjon av deg til å begynne å trene mer og spise sunnere ! 🙂 du er ett fantastisk forbilde og rollemodell ! jeg vil bare si takk ! <3 jeg har settet meg mål og de målene skal jeg klare ! 😀 du virker som en fantastisk dame både på utsiden og innsiden ! du er mitt idol ! jeg vil bare takke deg en gang til ! du er fantastisk ! håper du svarer på denne komentaren slik at jeg ser at du leste dette og tok det til deg ! du er fantastisk ! <3 klem

  1. Fotballfrue

   Så bra at jeg kan være til hjelp 🙂

   – C

 18. Maren 26

  Hei Caroline:)

  Får litt dårlig samvittighet å plage deg med spm når du er syk. De jeg lurte på var at jeg tenkte å kjøpe den foundationen du har. Nå bruker jeg pressed base fra Glo. Jeg bruker fargen golden medium, og den finnes ikke i den flytende. Noen tips til hvajeg kan gjøre? litt kjipt å kjøpe på nett når man ikke får testet det. Vet du om en tilsvarende farge?

  ha riktig god bedring:)

 19. Har dere felles økonomi nå som dere er gift?:)

  1. Fotballfrue

   Ja, det har vi 🙂

   – C

 20. mmm får tak i sånne deilige tøfler da? 🙂 jeg vil også ha:))

 21. God Bedring, hvis du har tid så ta en titt innom bloggen til en ung jente som skriver om sykdommen sin
  http://alexandra-lifewithdignity.blogspot.com/
  som trenger hjelp til å finne noe mot sin sykdom da helsevesenet kan lite om det i norge.

 22. Oda Sofe

  Bare en dag uten blogging, og jeg savner den allerede !! Det sier litt om slik en flink blogger du er.

 23. Hei! Kan du lage et innlegg hvor alle forteller hva de arbeider med og hva de tjener? det kunne være gøy å sammenlikne og få info og se hva folk tjener, med tanke på hvor de bor, utdannelse, ansiennitet, tidligere erfaring/praksis og type arbeid de gjør. Bonuser, provisjon og tillegg bør også være med. Lurer litt på hva du tjener også.

 24. Stine Maria

  Vet du hva, nå er jeg oppriktig bekymret!
  Det har gått en hel dag uten at du har blogget.. det ligner ikke deg. Går det bra?
  Håper ikke du har blitt alvorlig syk?
  Gleder meg til å lese at det går bedre med deg 🙂

  Mvh Stine Maria!

 25. Hei,

  I dag skjedde det noe i livet mitt som satte mange ting i perspektiv.
  VIlle egentlig bare beklage for alle smålige kommentarer jeg har lagt igjen.

  God bedring og ha en fin kveld!

 26. Mange god bedrings-tanker sendes til deg Caroline:) Håper du snart blir frisk og rask igjen! Håper også at mannen din steller fint med deg, for det fortjener du!

 27. Hei.. Jeg likte deg så godt og bloggen din, men nå kommer jeg til å forbinde deg med at du er urenslig!!:S når jeg er syk dusjer jeg og føler meg ti ganger bedre etterpå fordi jeg føler basillene går bort.. Er skikkelig overrasket nå!! Også så jeg på et bilde lenger ned at dine rosa tøfler er helt svarte under( på bildet med hunden) og i dette innlegget sitter du ned de oppe i hvit sofa:( trodde du var skikkelig ordentlig før nå:/
  god bedring i hvertfall, ta en dusj og du vil merke du blir bedre…

  1. Fotballfrue

   Ja, det er helt fryktelig. . . . .

   – C

   1. He he;) Er det mulig…. Snakk om å henge seg opp i tull….

   2. he he kan vi noe annet enn le av et sånt innlegg. Tror Caroline er som de fleste jeg. Hun er jo syk jo synes det er litt godt å se at hun er normal jeg . God bedring håper du er bedre. Har tre gutter som ligger her også med det samme henger jammen lenge i.

   3. ingvild

    haha, herregud…:P tydeligvis noen som har lite å gjøre på! håper du blir frisk snart, caroline!:) og at du ikke bryr deg om slike kommentarer, for.. nei, det er bare for dumt..! ha en fin dag!:)

  2. Hahaha! Sykeste kommentaren ever. Tipper du er en av trettenåringene som pleide å bombadere Voes blogg med kommentarer om at hun ikke fortjente 1. plassen ettersom hun blogget så sjeeeeelden, osv.

   1. Kristin

    Hun har nå sagt før at hun ikke dusjer hver dag. Selv ikke når hun har trent. Så det bør ikke komme som noen overraskelse….

   2. Fotballfrue

    Hmm, har jeg sagt det? Jeg dusjer absolutt hver eneste dag, skulle jeg liksom ikke dusje når jeg trener hver dag? Forsøker du å være morsom? Nå får du søren i meg skjerpe deg! Det er HÅRET jeg ikke dusjer hver dag. Det er absolutt ikke bra for håret, og det er kun derfor jeg ikke gjør det. Da jeg ikke hadde ex. dusjet jeg også håret hver dag, men jeg foretrekker å ikke ødelegge hår som er så dyrt (heller ikke mitt eget hår, for den saks skyld)

    Herregud. Voks opp. Det hele var ment som et morsomt utsagn uansett. Må være trist å være så innsnerpa som deg.

    – C

 28. :(:( så kjedelig å ikke se flere innlegg.. seriøst har blitt hekta på bloggen din ..må innom FLERE ganger om dagen for å se… hjerteliggggg god bedring ønsker!!

 29. btw, har du sett bride wars? Den var faktisk søt og litt tragisk 😛

 30. Gratulerer med å ha samlet alle mensamedlemmene i Norge i bloggkommentarene dine Caroline! Det er helt fantastisk hva folk orker å diskutere!! Husk at en god latter forlenger livet, så et par runder i kommentarfeltet burde gjøre underverker på helsa! 😉
  Håper du føler deg bedre snart – savner hverdagsinnleggene dine nå i eksamensstria =)

 31. Herregud, Caroline! Müslien din! Den er fantastisk! Står til avkjøling nå, men har allerede sneket til meg en smaksprøve i litt soyayoghurt 🙂 This girl is looking forward to breakfast for sure!

 32. God bedring! Du har min fulle sympati! Har selv nettopp vært syk i over to uker, med influensa som gikk over i lungebetennelse. Årets influensa er av den virkelige kjipe sorten. Noe som hjalp meg da jeg var syk er te laget av ingefær, honning og sitron. Det hjelper mot kvalme og demper hoste. Vet ikke helt hvordan syk du er, men dette hjelper mot det meste, også på humøret 😉 Anbefales. Jeg har lagt ut oppskrift og beskrivelse på bloggen min. Du finner den her hvis du har lyst til å prøve den:
  http://min-middag.blogspot.com/2011/01/te-av-fersk-ingefr-sitron-og-honning.html

 33. Seige greier du har fått. Får håpe det slipper taket snart 🙂

 34. Hei. Jeg lurte på om du kan spise mais (mht dietten din)? Eller er det noe du styrer unna? Tenker på popcorn, mais, tortilla osv? Har foresten prøvd ut laksesalaten din, og elsket den!
  God bedring.

 35. Ingvild

  klør d i rompa? 😛 haha morsomt sagt av deg…
  har fått intrykk av at du er så perfekt

  1. Fotballfrue

   regner med at du skjønte hva jeg mente :p

   – C

 36. haha… Sitter og ler meg i hjel av noen av de kommentarene du får.. for noen folk!
  God bedring Caroline:)

 37. God bedring!! Du ser nydelig ut når du er syk, så du er heldig 🙂 Savner oppdatering, har ikke noe å lese lenger når jeg er på skolen! hehe 🙂

 38. Kristin

  En dusj er obligatorisk når man har feber. Man føler seg bedre etterpå, og kroppen trenger det .Samme hvor tiltak det er, så klarer jeg ikke å la dagen gå uten å ta meg en dusj først. Ellers føler jeg at hele kroppen stinker og og klør…
  Har nettopp vært gjennom samme runde, og det er UKULT!!! (sånn for å kunne ta i bruk fjortisspråket…)

  1. Fotballfrue

   Og forresten. Har sett på kommentarhistorikken din, og det er ikke akkurat pene ord du har kommet med tidligere. Sånne mennesker som deg fortjener å bli utestengt fra kommentarfeltet, og jeg har absolutt planer om å gjennomføre akkurat det du fortjener.

   Ha det fint!

   – C

 39. FY Søren, du er en tøff dame, jeg leser ikke mye blogg, men jeg leser din og det kommer jeg til å fortsette og gjøre. stå på

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *