Never too sick for new shoes

fra asos.com

Tusen takk til budet som leverte disse på døren min i dag. De skulle egentlig være en del av kveldens antrekk, men nå kan jeg jo sove med dem ved siden av meg i stedet. Jeg har nemlig blitt enda verre, og har startet å få symptomer som minner om den gangen jeg hadde nyrebekkenbetennelse. Ikke bra. Jeg må bare beklage smålig oppdatering i går, hele dagen ble viet til søvnen. Forhåpentligvis er jeg raskt tilbake i gamle spor. Jeg skal i hvert fall prøve ♥

111 kommentarer

 1. Kjempefine sko, de kler deg sikkert kjempebra, akkurat som alt annet gjør 😉
  Syns du er kjempeflink som i hvertfall blogger litt mens du er syk, men gleder meg til du er tilbake for fullt! Du er en av de peneste jeg noen gang har sett og jeg elsker bloggen din:)
  Masse god bedring til deg!!!

 2. Hei! Hvor mye er frakt/ toll fra asos? vet at dette kommer an på mengden klær man har kjøpt, men er det veldig dyrt å få sendt det til Norge?

 3. Uff, høres ikke noe godt ut :/ Men kan tenke meg at nye sko var et lyspunkt i sykdommen 😀

 4. Good bedring, Caroline!! Jeg så bilde av deg på fotomessa i dag, det fineste bildet av dem alle! 🙂

 5. God bedring! <3

 6. Huff, dette var ikke gøy å lese…Men for noe utrolig lekre sko! «Sikle»
  Håper du fort og raskt kommer deg på bena igjen! Har selv kjent meg litt uggen i det siste, men klarer meg så bestevennina kommer fortsatt på middag i kveld! <3 Du får sette på en søt jentefilm som Lars Kristian aldri vil se og ta en lang og god dusj. Etter dusj føler jeg meg alltid litt mer opplakt selv om det selvsagt aldri går helt bort når en har blitt skikkelig syk. God bedring, Caroline!

 7. Det eneste som er verre enn å være syk er å være syk i helgen. Da går man jo glipp av så mye gøy!! God bedring til deg! :)) Skoene får du nok en annen anledning til å bruke, de var fantastiske!
  Og gratulerer som norges nye bloggdronning!! 😀

 8. Litt random spørsmål, men hvor lang tid tar det omtrent før man får varer fra Coverbrands? Har bestilt den samme leppestiften som du har, synes det var så herlig farge. Tror du den vil passe brunetter?:)

  1. Fotballfrue

   Ja, det tror jeg så absolutt 🙂 De er vanligvis veldig raske på levering, bruker ikke går mer enn 2-3 dager 🙂

   – C

   1. okei:) God bedring videre, får håpe du snart blir frisk! god bedring klem til skjønne deg!:)

 9. Kristina

  La bloggen være når du er syk, du trenger ikke å få dårlig samvittighet pga det! Vi andre går heller ikke på jobb når vi er syke 🙂 God bedring!

 10. Jeg syns du er flink jeg! Du er syk, men klarer fortsatt og blogge noen fine innlegg.Og noen ganger trenger mange pauser. God bedring!

 11. Uff, får verkelig ikkje håpe det er nyrebekkenbetennelse :S
  God bedring, god bedring!

 12. Mye koster frakten fra den siden?
  Har veldig lyst til å bestille med kle der fra, men vet ikkje hva frakten er :-/

 13. Utrolig fine sko, Caroline! Aah 😀 Hvor lang tid tok det cirka fra du bestilte dem til du fikk de på døren? Har også bestilt en pakke fra asos, nemlig. En kjole jeg måå ha neste lørdag, er litt små-nervøs for at den ikke skal komme i tide men den ble sendt på mandag som var. Hva tror du? Min første runde nettshopping fra asos, nemlig. Aner meg du sitter inne med litt mer erfaring! 😀

  God bedring <3

 14. Hei. Har tenkt å bestille meg et parr sko fra asos, men er så usikker på størrelser og slikt. Hvilken størrelse har du i sko i norsk størrelse og hvilken størrelse bestiller du fra asos?

 15. Jeg føler no inni meg av å tenke på at du er dårlig:( har blitt så attached med deg vettu! GOD BEDRING!<3

 16. Hei! Vet du hvor mye man må betale i toll når man bestiller klær fra asos? Kommer det ann på hvor mye man kjøper, eller er det en fast pris på ca 200 kr ?

 17. line aurora

  for en hærlighet (skoene) <3

 18. skoene var vakre.!

 19. Dritt kule sko! kor har du kjøpt de hen og hvor mye koster de hvis jeg kan spørre?:D

 20. Søteste skoene jeg har sett på lenge!!:)

 21. Nydelige !

  -http://inamakeup.blogg.no/

 22. Åååh, helt herlige sko!! 😀

 23. Så fine de var! God bedring søta 🙂 !

 24. Så syykt fine de er! <3

 25. Uff da, nyrebekkenbetennelse er langt i fra deilig! Dikk mye vann, men også appelsinjuice. Det kan også være smart å ta tranebærkapsler! Dette har jeg hatt selv, og unner deg det ikke… God bedring iallefall!

  Skoene var forresten nydelige! <3

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker tranebærkapsler hver dag 🙂

   – C

 26. kjeeempe fine sko 😀 og god bedring 🙂

 27. fine sko:))

 28. Andrea Gundersveen

  God bedring : )

  Nyrebekkenbetennelse er et rent helvete…
  jeg hadde det når jeg var 7 år, i tillegg til at jeg har dobbeltanlegg på den ene nyren (det gjør vondt værre).

 29. gud, for noen fine sko 😀 Hvor mange sko par er det du har til sammen nå egentlig? om du har noe telling på det da, for det hadde vært litt gøy og vist hvor mange sko par du har 😀

 30. Nydelige sko! Opptur å få slike fine sko når man føler seg ille, men nedtur når de skulle benyttes på en begivenhet som ikke kan delta på fordi man er syk.. buuh.. 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *