Begivenhetsrik kveld

Tablettene har endelig kicket inn, og med bare 38.5 i feber, føler jeg meg  faktisk fresh nok til å oppdatere dere. Siden Lars-Kristian har forlatt meg til fordel for ost & vinkveld i Lillestrøm, uten å leie film til meg først (ja, jeg er litt bitter), så kan han ikke regne med annet enn at jeg nettshopper som en gal. Hva annet skal jeg gjøre? Jeg orker ikke en gang å hente et glass vann til meg selv.

Var egentlig på jakt etter Kurt Geiger Kitty platform i strl. 38 / 39, men sporet helt av da jeg ikke fant dem etter 60 minutters desperat søken. Si gjerne i fra om noen av dere vet hvor de finnes.

Blusen & skoene er jeg hundre prosent sikker på. Kjolene må jeg ha litt i tenkeboksen. Jeg er tross alt ikke helt ved mine fulle fem.

Kjole fra asos // Bluse fra nelly // sko fra nelly // kjole fra Rare Fashion

Kom også over disse drømmekjolene på edressme.com. Oh, I want! Vet bare ikke helt når det passer å bruke slike. .

Er det noen som har filmtips til meg, forresten? Tror jeg har nok av dager å vie til tv’n fremover. .

Dersom noen av dere ønsker å vinne et sett med negler, eller et solpass, har negledesigneren min en konkurranse på gang. Klikk her.

187 kommentarer

 1. Jeg synes du skal gå for skoene og blusen, men dropp kjolene. Jeg tror kanskje feberen gikk til hodet på deg på dem. Men hvis du finner ut at du liker dem får du heller kjøpe dem en annen gang,men jeg vil ikke anbefale deg dem.

 2. Frøydis

  De usynlige, bra men veldig trist film, 27 dresses, knocked up, pay it forward, national treasures ja det var noen. Tv programmer er mange av TLC norge: Kate plus 8 ( jon and kate plus 8), kjolen som sier ja ( passer perfekt for deg som liker bryllup) Den store kake kampen og cake boss. ellers så har jo kanalen fem unge mødre for å nevne en ting da! God Bedring 😀

 3. Hva med Twilight maraton? Jeg har nettopp hatt det, selv om jeg har sett filmene hundre ganger før.. 🙂
  Du kan forresten på inn på CDON.com å leie film over nettet.. Det funker bra, så lenge du har en ok og stabil linje 🙂

 4. Jeg anbefaler absolutt «My sisters keeper». Jeg så den i kveld, og den var utrolig rørende. Sippet gjennom hele nærmest 🙂

  God bedring forresten!

 5. Se The Ugly Truth, den var overraskende morsom!

  Den gule kjolen fra Asos var dødskul, syns absolutt du burde gå for den! Du kan style den på fler forskjellige måter enn du kan med den lilla! Elsker den:)

 6. Hei igjen 🙂 Forstår du har mange spm og kommentarer, så det er vanskelig å svare på alle. Og kanskje du ikke ønsket å svare på min, men jeg prøver en gang til 😉 Bruker normalt ikke spørre på blogg, men tenkte kanskje du kunne svare på dette, siden du har vært i utlandet med denne med.

  Har spurt på apoteket og prøvd å søke opp info via google nå, men finner ikke 100% tilfredstillende svar..

  jeg og samboeren skal straks til Phillipinene, og jeg har fått skrevet ut Vival av legen til den lange flyturen. Vet du hvordan det er med Vival og det å ta det med seg til utlandet? Hvordan gjorde du det?
  Og hvor mye tar du? håper det holder med en halv tablett, redd for å bli for sløv også..

  Ha en fin helg, mvh Ina

  1. Fotballfrue

   Beklager å ha oversett spm. ditt. Det er ikke noe problem å ta med vival til et annet land. Jeg hadde mine tabletter i håndbagasjen og vi mellomlandet veldig mange ganger, Aldri noe problem, så lenge det er et reseptbelagt middel. Jeg tar faktisk så mange som 3 stk. før jeg får noen effekt, men dette må du se an selv. Første gang prøvde jeg en og en halv, men det ga null effekt, så jeg måtte doble dosen på vei hjem, og da ble jeg endelig sløv 😉

   – C

   1. tusne takk 🙂

 7. Stakkars deg! Er aleine selv i kveld, med en form som ikke er helt på topp. Men jeg er glad i å lage ting da, som jeg kan sitte å putle med innimellom blikkende jeg sender til TV’en. Akkurat nå lager jeg denne nyyyydelige kusudama’en (en papirkuleblomst. Finnes forresten mange forskjellige typer, men denne her virket enklest for meg som aldri har brettet irigami før ;P ):

  Link til hvordan lage kusudama’en: addthis_url = ‘http%3A%2F%2Fwww.howtoorigamiblog.com%2Fhow-to-origami%2Fhow-to-insane-origami’;
  addthis_title = ‘How+to+-+Insane+Origami%21′;
  addthis_pub = ”;

  Tar laaang tid, men jeg er avhengig av å ha noe mellom hendene når jeg ser på tv. Du burde prøve det! En hvit slik blomst hadde sikkert passet supert til interøret deres 🙂

  Når det gjelder kjolene. Den rosa der rett og slett ut som en bryllupsskjole, noe bruden kunne gått med. Ellers Syns jeg de andre kjolene passer bedre på «The red carpet» enn i en annen setting. Men nydelige 🙂

  God bedring!

 8. En film alle virkelig burde se; Pay it forward.
  Lover at du kommer til å like den, den har alt! Vekker myye følelser..
  Akkurat hatt halsbetennelse, ligget en uke hjemme selv, kjedelig..så god bedring!:)

  1. Ida Grønli

   Den er helt fantastisk! Tror aldri jeg har grått så mye av en film før! Anbefales sterkt!

 9. Aurora Olsen

  Jeg vet akkurat hvordan du har det! Eller, jeg er limt fast pga miniskskade og krykker, men utenom skole har jeg altfor mye tid… Jeg får heller ikke leid filmer eller hente glass vann, men med litt planlegging kan kvelden fortsatt bli helt grei: vannflaska fylles opp når jeg må do eller noe sånt, og filmene ses på http://www.vidics.com. Ikke så veldig bra kvalitet, men de har masse filmer man kan se online uten nedlastning og masse mas! På http://www.watch-series.com har de også en hel haug med tv-serier man kan se 😀 Tiden går fortere enn man tror med en film eller to 🙂

  God bedring, søte deg!

 10. Benedicte

  Anbefaler veldig «Letters to Juliet» og «When in Rome»!!! Helt perfekte å se på når man er syk 🙂

 11. Isabelle

  The last song er et must for syke jenter aleine hjemme;) utrolig fin og søt jentefilm:)
  God bedring søta:)

 12. Hei hei. De har de på kurtgeiger.com i beige. 🙂
  http://www.kurtgeiger.com/online-shop/174049-kg-kitty

  Med vennlig hilsen Lilja. 🙂

 13. Personlig elsker jeg Julia Roberts, så jeg ville ha sett:
  – My best friends wedding
  – Pretty Woman
  – Erin brockowich
  – Runaway bride
  – Americas sweethearts

  Utenom det så anbefaler jeg Grown ups som er en morsom feel-good film 🙂
  og så syv liv med Will Smith er verdt og få med seg!

  1. Julia Roberts i Eat Pray Love.

 14. http://anegyllstrom.blogg.no/1291907519_filmtips.html <—filmtips

  Jeg er i London nå, jeg ser de har masse Kurt Geiger på Topshop 🙂

 15. God Bedring!

  Følger med på bloggen din, Caroline, og du har vært mye syk. Du må lære deg til å slappe av, tror nok kroppen din trenger å bygge seg litt opp igjen 🙂 så SLAPP AV, få mannen din til å kjøpe deg en dag på spa! Hehe, skulle jo bare mangle?

  1. Fotballfrue

   det er 2-3 år siden sist jeg var så syk som nå. MEn i ettertid av bryllupet var jeg utmattet, kanskje du blander med det 🙂 Spa hadde ikke vært vondt, nei 😉

   – C

 16. Kathrine - lykkelig mamma og vordende brud :D

  P.S I Love You, er fantastisk. Trist, men herlig!

 17. film2home.com er et bra sted å leie fim billig 🙂 tenkte bare jeg skulle tipse deg om det 😉

 18. Det går vel kanskje ann å ringe til en av kurt geiger butikkene i f.eks. London og høre om du kan bestille fra de? Trodde det skulle gå ann å ringe til en butikk å bestille noe. Det har ihvertfall jeg gjort:)

 19. God bedring, Caroline! 🙂 Og jeg må bare si at bildet av deg i headeren er kjempenydelig!
  Her kommer noen filmtips:
  – Remember Me
  – The Hurt Locker
  – Sherlock Holmes (den med bl.a Jude Law)
  – The Notebook
  – Remember the Titans
  – V for Vendetta
  Dette er filmer i alle former og fasonger, så da har du litt å velge i etter formen og humøret 🙂

 20. Kjempefine klær! De nederste kjolene kan du jo foreksempel bruke i bryllup eller fest?

  Filmer du kan se er foreksempel:
  DEAR JOHN
  THE NOTEBOOK
  LAST SONG
  EASY A
  BREAKFAST AT TIFFANY’S
  JUNO
  LOVE HAPPENS

  1. det funka vist for det 🙂

 21. Så flotte kjoler du viser!!! Den lange i midten hadde vært super på deg. Liker du slike farger?

  God bedring.

 22. Hei!
  Kunne du hatt en spørsmålsrunde bare om trening, tror det hadde vært mange som ønsker dette! 🙂

 23. Ida Grønli

  Hei Caroline!

  Jeg lurer på en ting; Kan du skrive et innlegg om dine meninger angående saken til Maria Amelie? Og i tillegg oppfordre andre bloggere til å gjøre det samme? Dere har mye makt som topp-bloggere, og kan kanskje få fler til å engasjere seg i denne forferdelige saken.

  Håper på svar!

  Mvh. Ida Grønli

  1. Fotballfrue

   Hei!

   Jeg tror folk er nok engasjert i saken akkurat som det er, dessuten ønsker jeg ikke å legge ut mine private politiske synspunkter 🙂

   – C

  2. Hun er en av mange, mange papirløse asylsøkere. Hennes sak er ikke unik, selv om hun har «et ansikt». Tror at om hun får bli i landet pga bloggere mener at hun skal, så kommer saken til å ta «politisk ukorrekt» til et nytt nivå.
   Regjeringen jobber med saken, så får vi heller se hva som skjer. Jeg er enig i at det er en trist sak, men likevel er loven høyere enn oss alle…

 24. Kan du være så snill å legge ut den pizzaoppskriften du snakket om?:) tenkte å lage pizza idag, og hvis du har oppskriften på en sunnere variant hadde det ikke skadet:P fin blogg forresten! har blitt fast leser!

 25. La rafle er en veldig bra film:) Ganske trist..

 26. er ikke den lilla kjolen ytterst fra elise ryan og ikke rare fashion da?!

 27. Letters to Juliet syns jeg er veldig søt.
  Anbefaler også Coco before Chanel 🙂

 28. omg, omg, elsket den ene kjolen!!!!!!!! du BURDE kjøpe den med sånn gulfarget silketing!! *sikleee**

 29. Guro Kristine

  Heisann! Flott blogg du har! Lurer veldig på hvor den lilla kjolen fra Rare er fra,den var bare herlig!?

  1. Fotballfrue

   Nelly.com. Skulle til å kjøpe den, men så var den ikke der lenger :O

   – C

 30. Du bare MÅ se Hatchiko; a dogs tale 🙂 Finere film skal du lete lenge etter.

 31. Filmtips: The Hangover

 32. trøst deg med at du er ikke den eneste som er syk her i gården. ligger rett ut og får ikke spist pga magesmerter. Men men må jo bare vente til det eventuelt går over.

  Jeg elsker den leopardkjolen. Den var bare helt nydelig Og den helt til venstre var nydelig. den i mitten var så barbidoll liksom.
  Mens det du har bestilt fra nelly var kjempe fint det også. Men den gule kjolen trur jeg blir litt mye kanskje(?)
  Men god bedring

 33. Hei Caroline!
  En dritbra film er Knight and day med Tom cruize og Cameron diaz! Nå vet ikke jeg om du har sett den da…
  God bedring! <3

 34. Leopardkjolen med rødt belte med sløyfe kunne du jo brukt på julaften 2011, den korte med slep fra edressme.com kunne du brukt på nyttårsaften, og den siste lyserosa blomsterkjolen kunne vært en bryllupskjole (ikke det at akkurat du trenger det nå da, hehe). (:

 35. Den kjolen til venstre var superstilig! 😀

 36. Hei hei!

  Jeg ser at du sier at edressme er en trygg side. Har du bestilt derfra selv eller? 🙂 De hadde fantastiske kjoler! Skal snart i et bryllup, og har ingen kjoler som passer seg for anledningen. Leste litt om siden, og virker jo som en trygg side som du sier, men liker å være på den sikre siden når det gjelder nettbutikker.. 🙂

  God bedring!

  1. Fotballfrue

   ja, jeg bestilte min gule derfra 🙂

   – C

   1. Tusen takk for veldig raskt svar! 😀

    Håper det går greit at jeg stiller noen flere spørsmål.. 🙂 Var kjolen du kjøpte fra La Femme? Synes stilen på de ligner mye på den du kjøpte. Om ja; ser at de har non-returnable kjoler, og det er jo litt upraktisk om størrelsen ikke skulle passe. Det jeg lurer på er vist kjolen din er fra det merket da, hvordan var den i størrelsen? Bruker XS, så jeg trenger vel en størrelse 4?

    Nå ble det mange spørsmål her, og jeg skjønner om du har bedre ting å gjøre på enn å svare meg på alt jeg lurer på, men hvor lang tid tok det før du fikk kjolen i posten sånn ca? 🙂

    Tusen hjertelig takk for svar! 🙂

   2. Klarte å finne frem til posten der du skrev om kjolen, og ser at det ikke er samme merket som jeg tenkte.. 🙂 Så beklager det. ;p

 37. I have a blog and I’d like to add your link if thats ok?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *