Hva skal du med SATS. .

. . når du har influensa? I løpet av fire dager har jeg nemlig hostet på meg tidenes six pack. Den dårlige samvittigheten forsvant da jeg så meg selv i speilet for nøyaktig ti minutter siden. Ikke verst. Ellers må jeg innrømme at jeg føler meg ganske deigete i kroppen, men jeg vet at det bare er en følelse. For det er jo umulig å forfalle i løpet av fire dager, ikke sant?

Jeg var bombesikker på at jeg skulle være meg selv igjen innen søndag da jeg følte meg ganske kvikk i går kveld, men den gang ei. Våknet grytidlig med følelsen av at noen hadde banket meg opp i løpet av natta. Alle ledd verker, i tillegg til at noen har sagd over strupehodet mitt. Så var det på’an igjen. Jeg hakket tenner for tyve minutter siden, men nå føler jeg at jeg er plassert midt i Sahara. Paracet in my ♥

Hugo er den beste sykepleieren av dem alle. Han er så nydelig. Tror han skjønner at matmor er syk, for han er mer dultete enn noen gang. Skal være hos meg for enhver pris.

Hadde planer om å rydde både soverom og skap i dag, oppdatere salgsbloggen, i tillegg til å bake litt helgemuffins. Men sånn som ståa er nå, ser jeg ingen annen utvei enn å innta sofakroken sammen med Ellen & Oprah.

Håper resten av dere er friske og raske, og at dere er klare for alt hva helgen har å by på. Selv skulle jeg feiret bursdag med gode venninner i morgen, men den planen måtte selvsagt endres. I stedet blir det hjemmehygge med vann, paracet, cosylan og pizza. Dere skal selvfølgelig få oppskriften ♥ På pizzaen altså.

205 kommentarer

 1. Hei 🙂

  Spør pent om du kan svar emeg på ett spm. Har spurt på apoteket og prøvd å søke opp info via google nå, men finner ikke 100% tilfredstillende svar..

  jeg og samboeren skal straks til Phillipinene, og jeg har fått skrevet ut Vival av legen til den lange flyturen. Vet du hvordan det er med Vival og det å ta det med seg til utlandet? Hvordan gjorde du det?
  Og hvor mye tar du? håper det holder med en halv tablett, redd for å bli for sløv også..

  Ha en fin helg, mvh Ina

 2. Fortsatt god bedring <3

 3. God bedring! 🙂 jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om mobilblogging. Jeg har nylig skaffet meg iphone og får ikke til å blogge fra den. Jeg så du har brukt mobilen til å blogge og lurte på hvordan du fikk det til 🙂
  Hadde vært koselig om du kunne svare 😀

  xoxo
  – Jessy

 4. Du er sikker på det ikke er svineinfluensa?

 5. Har nett gått over til LCHF kosthold og i dag lagde jeg en helt fantastisk rett og tenkte jeg skulle dele oppskriften med deg!

  Du trenger (til to pers)
  2 store paprika
  Ost
  Kjøttdeig av valgfritt slag
  Krydder til å lage hjemmelaget taco krydder.
  1 tomat

  Framgangsmåte:
  Del paprikaen på langs og fjern innmaten, legg paprikaen i en ildfast form med «skål» siden opp.
  Stek kjøttdeigen og ha i det hjemmelagde tacokrydderet oppi.
  fyll paprikaen med kjøttdeigen legg tomatskiver over så dekke til med ost.

  Settest mitt i ovnen på 200 grader i ca 15-20 min eller til at osten har blitt gylden. Serveres med salat vedsiden av! Helt fantastisk.

  Oppskrift på Tacokrydder

  Mindre enn en ts salt (ha heller i mere etterpå hvis du synes det blir for lite)
  1 1/2 ts Spisskumin/Spisskarve (Eng. Cumin), IKKE Kummin, Kummen, eller Karve
  1/2 ts koriander (tørket og malt, ikke frisk)
  1/2 ts chilipulver
  1/2 ts hvitløkspulver
  1 ts paprikapulver
  Litt pepper

  Det kan se litt lite ut men e rik på smak så ikke få panikk 😉 Jeg selv er totalt avhengig av salt, men den tid er nå forbi. Så jeg smakte heller til med litt ekstra Cumin i steden for mere salt.

  Kos deg 😉

 6. Kjære deg, Caroline! Du er irriterende fin på håret, selv når du har det i dult 🙂
  God bedring! Håper du blir frisk som en fisk! :D:D

 7. Huff, det må da være helt utrolig irriterende at så mange av dine innlegg, blir bombadert med råd, synsing og kritisering fra lesere, som ikke har peiling på hva et sunt koshold er. Får inntrykk av at mange er ute etter å «ta deg» hele tiden, noe selv JEG merker at jeg irriterer meg over, på dine vegne. Nei, vær som du er, og skriv som du gjør! I I følge meg oppfordrer du så absolutt ikke til spiseforstyrrelser eller en usunn livsstil.

  God bedring! Håper du blir frisk snart. Veldig kjedelig å være syk. Gikk selv inn i det nye året med influensa, og det var ikke særlig morsomt! Klem.

 8. Hvor har du kjøpt lysekronen over spisebordet ditt på bildet, Caroline? Jeg er på jakt etter en liten lysekrone til soverommet, og trenger all hjelp jeg kan få 😉

 9. Hei.

  Laget lasagnen her om dagen, men den ble veldig våt, så måtte helle av når det var 10 min igjen av steketiden. Brukte salt trikset ditt og det så bra ut, men må ha vært utolig mye vann i squashen. Har du noen erfaring med det? Noen flere tips for at den skal bli tørr?

  Veldig glad i bloggen din, du er super motivasjon når det gjelder trening. Har sett på oversikten over treningsukene dine, og nå skal jeg klare å løpe like langt som deg. Har ikke trent på utrolig lenge da jeg har hatt rygg plager, men nå løp jeg 23km første uken. Snart løper jeg lengre enn deg! hehe det er hvertfall planen.

  God bedring!

  1. Fotballfrue

   Ja det kan bli litt vann, det er minuset. Det du kan gjøre, som dog tar litt tid, er å brune squashen raskt i stekepannen 🙂 Da blir det null vann, men du trenger dobbelt så mye squash da den krymper når du bruner den 🙂

   – C

   1. Jeg kjøper squashen i god tid før jeg skal lage lasagne. Med god tid mener jeg tre-fire dager. Da pleier den ikke å være så våt lengre, men den smaker fortsatt like godt.

    Husker ikke hva Caroline bruker som krydder i farta, men jeg bruker opphakkede tomater og da pleier jeg å helle ut det meste av væsken i boksen før jeg heller tomatene over kjøttdeigen.

  2. Tørket den litt i ovnen på 50 grader jeg. Tok ganske lang tid før de var tørr nok, men min ble hvertfall ikke så mye vann i:)

 10. Hei!

  Jeg lurer på om du kan tipse meg om en treningsøkt på tredemølle som tar ca 40 minutter som inneholder intervaller? Ønsker å forbrenne 400-500 kalorier hver økt og komme i god form 🙂 Gjerne oppgi hvilken hastighet jeg skal løpe på.

  1. ja, du den tenker jeg også på ! skal løpe på tredemølle i morgen tenkte jeg

  2. Agus/Anne

   Hei Hilde og P.A.,

   Det er helt umulig for Caroline å svare på dette. Det kommer an på hvor høye dere er, hvor mye dere veier, hva hvilepulsen og makspulsen deres er, o.a. Regner med dere trener på et treningssenter? Med instruktører? Hva med å prate med dem? De vil stille dere de rette spørsmålene og gi dere tips til intervaller, det er nemlig «ørten» intervallvariasjoner å velge mellom: med eller uten stigning på mølla, ulik fart og lengde på dragene, ulik lengde på pausene, osv. Viktig å variere intervallene …

   Ikke vær så fokusert på kaloriene, men på treningsgleden! Tren variert: noen intervaller, litt styrke og noen rolige økter i uka. Jo mer (ofte) dere trener, desto mer vil dere forbrenne når dere IKKE trener (den daglig forbrenningen vil øke).

   Stå på videre!
   Og god bedring til deg, Caroline. Føler med deg!! 🙂

   1. Agus/Anne

    Hei igjen,

    Tipse dere på intervalløkter som varer i 40 min. kan selvfølgelig Caroline lett svare på, hehe. Leste spøm. deres litt for raskt, trodde dere ville at Caroline skulle tipse dere om en økt dere kan forbrenne 400-500 kalorier på. … Beklager innblandingen! Nok et eksempel på hvor viktig det er å lese en tekst grundig .. :-))

 11. Ville bare si at det er så utrolig fint å se at du bryr deg om leserne dine! Det er faktisk ikke alle bloggere som orker å svare, og derfor synes jeg du fortjener skryt! 😀

  Ha en herlig helg,! 🙂 PS: Du var nyyydelig på de brudebildene!

 12. Vil bare ønske deg god bedring, og applaudere det nye designet som er på plass. Stilrent, fint og mer oversiktlig. Dennis og Marie er flinke. Når får vi se de ferdige bildene fra shooten med Bjørn Opsahl forresten? Gleder meg 😀

  Hipster.no – We Love Fashion, Music, Food and Nightlife.

 13. hei!
  hvis du vli bli frisk fort, så anbefaler jeg at du ikke spiser eller drikke noe som er iskaldt. Selv når du tar deg ett glass vann, få en lunken temperatur på vannet. Ennå bedre hvis du drikker varmt, som kaffe. Som alt annet i verden, når det er kaldt, så trekker ting seg sammen, og når det er varmt, blir det utvidet. Samme gjelder for blodårene du har i halsen, drikker du varm og spiser varm mat blir blodårene utvidet og det blir lettere for kroppen å frakte blod rundt i kroppen, som vil hjelpe deg med å bli frisk.

  Prøv å unngå godteri og sukker, selv om det er det beste med å være syk, at man kan ta en ekstra bit sjokolade;) Bakterier ELSKER sukker, det er de beste de vet, og du vil jo ikke at de slemme bakteriene skal få sukker, for da trives de ennå bedre, som også resulterer i at det tar lengre tid før du blir frisk.

  vær alltid varm på føttene, og lag en skikkelig sterk kyllingsuppe, ikke hold på chilien, så kan den sørge for å rense nesen 😉 fungerer alltid når jeg er syk! God bedring!

 14. god bedring da 🙂

 15. Jeg bare lurer på om du kan utdype litt hva du mener med denne setningen:

  I løpet av fire dager har jeg nemlig hostet på meg tidenes six pack. Den dårlige samvittigheten forsvant da jeg så meg selv i speilet for nøyaktig ti minutter siden. Ikke verst.

  Hvilken dårlig samvittighet forsvant? Hva så du i speilet? Six pack eller at du er blitt enda mer mager????
  Bare lurer.

  1. Fotballfrue

   Det står jo i setningen du har limt inn 🙂

   – C

   1. Gro Hammerseng har tidenes sixpack. Det du har er synlige ribbein.

   2. Fotballfrue

    hmm. nei. der tar du feil 🙂 Har aldri hørt om noen som har ribben midt i magen, har du? 😀

    – C

   3. Haha, måtte le. Bra comeback Caroline;) Du har flott sixpack, som er definert uten at den er maskulin. Og jeg ble også supersliten i magen da jeg hadde influensa i jula (fikk det på julaften:( og er egentlig ikke helt frisk ennå). Vil anbefale å høre litt bedre på kroppen enn jeg har gjort, så slipper du kanskje at det henger igjen like lenge som på meg! Satte igang treningen litt for fort, og etter noen dager var det som noen tok hovedsikringa mi og jeg ble liggende flere timer uten å kunne røre meg. Hyl! Men lykke til og god bedring, bra du har Hugo til å muntre deg opp<3

  2. Anita charlotte

   Syns det blir litt flaut når folk ikke har bedre å gjøre enn å analysere og krangle på hvert et ord Caroline skriver!

 16. Hvor er tøfflene fra?? 🙂

  1. *håper på svar*

   1. Fotballfrue

    Accsessorize 🙂

    – C

   2. Tusen, tusen takk for svar 🙂
    Så skikkelig gode ut 🙂

   3. Men, jeg finner de ikke 🙁
    Foresten sitter jeg å venter på att lasagnen din skal bli ferdig 🙂

 17. hahah lo godt av den gro hammerseng har tidenes sixpack.. litt slemt, men sant 🙂 du er nå uansett vakker!

 18. Det er noe helt spesielt med disse kjæledyrene våre, jeg har katt(er), og hvis man er lei seg eller syk, så er det ingen andre som er SÅ oppmerksomme som dem. De har helt spesielle sanser tydeligvis. MYE kjærlighet i 5 kg katt!

  1. Fotballfrue

   Kunne ikke vært mer enig, Hugo er plutselig dobbelt så glad i meg 🙂

   – C

 19. Dette lukter fleskepesten lang vei!

  1. Fotballfrue

   Regner med du mener svineinfluensa? :p

   – C

 20. det bilde på veggen der, har vi og XD!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *