Ukens leserspørsmål

Hvilken krølltang bruker du, og hva gjør du for å få de små bølgene du har noen ganger?

Jeg har brukt en krølltang fra Phillips i mange år, men etter at den bokstavelig talt eksploderte å handa mi en gang i november, har jeg gått over til en som er litt mer eksklusiv. Den kan bli opp til 190 grader, noe som er perfekt når du foretrekker litt store lokker. Da gjør det ingenting om du har mye hår i stylingjernet av gangen, det vil uansett bli varmt og krølle seg. Jeg bruker den som har størrelse medium. Du finner den her.


Spray lett over håret før du starter. Jeg deler håret opp i flere etasjer, begynner på bunnen og jobber meg oppover. Ha mye hår i krølltangen av gangen, hold til du kjenner at alt håret er varmt. Avslutt med å tuppere litt bak på kronen, og bruk gjerne en hårnål for å samle litt hår ved øret.

For å lage det jeg alltid kaller sauehår, er det nødvendig med en bølgetang. Jeg bruker en fra gammapiù triferro som selges hos makestyle.no.

Dersom du har tykt hår, er nøkkelen bak denne frisyren god tid & en stor dæsj tålmodighet. Dette kan ta over en time! Jeg pleier å ha nyvasket hår uten noen produkter når jeg styler det på denne måten. Del håret opp i flere etasjer, start i nakken og jobb deg oppover. Denne frisyren sitter lenge, så du har egentlig ikke bruk for noe finishprodukt, men litt hårspray er alltid greit.

Innlegget er skrevet i samarbeid med makestyle.no

95 kommentarer

 1. Karoline

  Hei!
  Ville bare tipse deg om en blogg som kanskje kan være av interesse for deg 😉

  http://linn-sin-verden.blogspot.com/ Masse Low Carbs skriverier!

  1. så ikke denne linken før jeg skrev innlegget. men her var det mye gode tips :)! men du kan jo forsatt legge ut ett inlegg om det 🙂 kanskje noen gode middagsretter for to :)! men ikke om det blir for mye styr siden du hat lagt ut denne bloggen 🙂

   men… jeg vet ikke om du har skrevet det før eller noe.. men siden jeg er ganske fotball «gal» så lurer jeg på hvilket lag I UTLANDET.. eller Egland dere holder med 🙂 ?

   1. Fotballfrue

    Jeg holder ikke med noe lag 😛 Jeg er jo tross alt kun interessert i den fotballen Lars-Kristian spiller 🙂 Han hater engelsk fotball, Milan som er laget hans 🙂

    – C

   2. Renate

    okei :p haha.. jaaaja 🙂 Artig å vite da .

 2. Hei 🙂
  jeg kommer ikke med noe som relaterer til dette innlegget, men jeg er 1,50 og overvektig, og flere venninner har klart å gå ned med en karbo diett, eller mangen.. jeg vil klare dette også, bare om jeg hadde visst om litt forskjellig jeg kunne spise…!
  lurte på om du kunne legge ut en liste over matvarer som man kan spise ? jeg vet det er bra med reint kjøtt.. men kan jo ikke bare spise det.. trener gjør jeg, men nå må jeg finne på noe annet i tilegg. Håper du kan hjelpe meg litt her 🙂 sikkert ikke bare jeg som lurer på det 🙂
  kan gjerne putte på noen middags retter som er bra, men om det blir litt mye så kan du bare skrive en liste 🙂
  søker på nettet, men jeg får ikke så mye ut av det.. kanskje jeg burde lete mer.. men jeg spør no deg 🙂

  1. Fotballfrue

   forum.lavkarbo.no – der finner du masse nyttig informasjon 🙂 Ellers råder jeg deg til å kjøpe kokeboken til Dr. Dahlquist, hun har gitt en noen eksempler på ukemenyer i den.

   – C

   1. Renate

    thanks 😉

 3. så stilig! <3

 4. Hei 🙂 kan du legge ut en video eller noe sånt om hvordan du bølger håret ditt med bølgetang ? :):)

 5. Jeg prøvde krølltangen min for første gang i går og prøvde meg på store krøller som du har, ble superfine! 😀

 6. du har kjempefint hår:))

 7. Hei, jeg lurte på om du har noen tips om hvilke hårprodukter
  og shampo/balsamer som er bra for exstensions?
  Jeg har sveiset på hår og elsker tigi og joico, men lurer på om det går ann å bruke de i extensions
  🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker faktisk begge produktene du nevner, noen ganger bruker jeg også produkter fra John Frieda, da de er fantastiske på frizz 😉 Har ikke hatt noen problemer med håret mitt 🙂

   – C

 8. Elsker håret ditt når du har brukt bølgetanga! 🙂

 9. Elsker bølgetangen er ! Fikk av Makestyle jeg også. Får utrolig nyelige krøller av den. BRuker evigheter på å bølge håret jeg også. Ikke så lenge som eg men bruker i underkant av en time ja 🙂

 10. Veronica (18)

  Hei Caroline. Jeg bare lurte på om du ville ha lagdt et innlegg en gang og vist frem favoritt antrekket ditt, om du har et? Viste ikke hvor jeg skulle skrive/ spørre, så legger fra meg det lille ønsket her. God bedring foresten.

 11. Fint hår, fina kläder, fint hem! 😀

 12. Vet du hvor tykk krølltangen er? Ser den lille er 19mm i diameter men det står ikke hva medium er

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *