Ukens leserspørsmål

Hvilken krølltang bruker du, og hva gjør du for å få de små bølgene du har noen ganger?

Jeg har brukt en krølltang fra Phillips i mange år, men etter at den bokstavelig talt eksploderte å handa mi en gang i november, har jeg gått over til en som er litt mer eksklusiv. Den kan bli opp til 190 grader, noe som er perfekt når du foretrekker litt store lokker. Da gjør det ingenting om du har mye hår i stylingjernet av gangen, det vil uansett bli varmt og krølle seg. Jeg bruker den som har størrelse medium. Du finner den her.


Spray lett over håret før du starter. Jeg deler håret opp i flere etasjer, begynner på bunnen og jobber meg oppover. Ha mye hår i krølltangen av gangen, hold til du kjenner at alt håret er varmt. Avslutt med å tuppere litt bak på kronen, og bruk gjerne en hårnål for å samle litt hår ved øret.

For å lage det jeg alltid kaller sauehår, er det nødvendig med en bølgetang. Jeg bruker en fra gammapiù triferro som selges hos makestyle.no.

Dersom du har tykt hår, er nøkkelen bak denne frisyren god tid & en stor dæsj tålmodighet. Dette kan ta over en time! Jeg pleier å ha nyvasket hår uten noen produkter når jeg styler det på denne måten. Del håret opp i flere etasjer, start i nakken og jobb deg oppover. Denne frisyren sitter lenge, så du har egentlig ikke bruk for noe finishprodukt, men litt hårspray er alltid greit.

Innlegget er skrevet i samarbeid med makestyle.no

95 kommentarer

 1. Jeg elsker den nye headeren din, er kjempe fint bilde av dere to<3

 2. Cathrine R

  Hvilken beskyttelse spray bruker du :)?

  1. Fotballfrue

   Den sorte fra Mateix med gullskrift på, vavoom 🙂

   – C

 3. Hva skjedde da dan ekspoderte? 😮

 4. Det bildet når du sitter på den «murkanten» er så sykt fint! Elsker håret ditt <3

 5. Bruker du ikke varmebeskyttende produkt før du bruker bølgetangen heller?

  1. Fotballfrue

   Jo! Men det bruker jeg før jeg føner det 😉

   – C

 6. Så fin du var på bildene:) Har du erfaring med å bruke rettetang til å lage krøller eller lignende?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Jeg har testet mange ganger,men synes ikke de blir like definerte :/

   – C

   1. Okei:) Takk for svar:)

 7. Elsker headerne//designet ditt! Du skulle jo egentlig ha det før, men fikk ikke det til. Endelig 🙂 Jeg elsker dem!

 8. Fint innlegg 😀 Den krølltangen så bra ut! Må kjøpe meg en krølltang snart, så takk for tipset. Du har alltid så mange fine hårfrisyrer du!

 9. Den nye headeren din er kjempe fin 🙂
  Men jeg må si jeg har større planer om å få langt hår, før jeg prøver meg på krøller og bølger 🙂

 10. Hei!
  Du har nydelig hår, og ser alltid så bra ut 🙂
  Jeg lurer på en ting, krøller du alt samme vei når du bruker krølltang?

 11. Madeleine

  Synes du er alltid så fin på håret 🙂 Også tar du så fine bilder! Kan jeg spørre hvilket kamera du bruker?

  Også en ting til:
  Jeg elsker den nye headeren din 😀 <3

 12. Natalie Heggvoll
  Kommer i kommentarfeltet der jeg skriver name, mail og website.. Dette er min private pc jeg kun har hjemme, og jeg bruker den bare selv. Tror jeg har lest at noen andre også fikk dette opp, hvorfor?

  1. Fotballfrue

   Aner ikke, driver å sjekker med Nettavisen hva som kan være grunnen 🙂

   – C

 13. Kan du legge ut et innlegg om hvordan du trener styrke på rompa , lår, rygg,mage??
  Leste at du ikke bruker vekter når du gjør det!
  🙂

  1. Det er bare å søke i treningsarkivet – hun har skrevet om det før 🙂 Jeg synes i hvert fall det hun har skrevet om (styrke)trening til nå er bra og dekkende 😉

   1. Okei 🙂 Tusen takk , da skal jeg gjøre det!

 14. Du har så nydelig hår! 🙂 Skal prøve tipsene dine om krøller :))

 15. Takk for svar og tips. Dette skal prøves!

 16. Utrolig nydelig hår du har 🙂 Er supermisunnelig 🙂 Takk for flott innlegg 🙂

 17. marianne

  Jippiii:) Da he ej endeli funne ei krølltang!! Håpe ej blir like fornøyd som du!! Takk for tipset!! Klem fra Åleeeesuuuund;)

 18. Philippa

  Hei Caroline 🙂
  Jeg lurte på, hva er forskjellen på f.eks vanlig shampoo fra butikken og Bed head fra tigi? Eller hvilke forskjeller merker du på håret ditt liksom:-)?
  Er det ett fett, eller er det stoor forskjell? Er ganske dyrt, men liker å invistere i bra produkter, og hvis det vil gjøre håret mitt glansfullt og bra, så går jeg for Dumb blonde 🙂

 19. Du har kjempefint hår!

 20. Et litt tilfeldig spørsmål, men hvor høy er du egentlig? 🙂

  1. Caroline er 170 flotte cm 🙂

 21. Utrolig fint innlegg og likte headeren din veldig veldig godt <3

  Du følger jeg fast daglig 🙂 Kjempe flink!! Ordentlig forbilde ;D

 22. Linda-Mari

  Hei Caroline! Så tynn (!!) og pen du er! Jeg lurte på en ting, så videoen fra bryllupsreisen deres, var det haier der – eller var det ufarlig slik at dere kunne bade hvor dere ville?

 23. Jannicke Irmelin

  Har du noen bilder av deg som er av ansiktet ditt sett foran fra? Alle bildene dine er sykt fine, men føler alle er tatt fra siden 😀

 24. åh herregud du er så nyyyydelig caroline! kan ikke du lage videoblogger av hvordan du gjør for å få håret så pent? åååh som jeg elsker håret ditt! igjen du er nydelig 😀

 25. Kjempefine bilder av deg, like spesielt sauehåret! 🙂 Men jeg liker ikke når du skriver innlegg i sammarbeid med noen, for da kan vi jo egentlig ikke vite om du virkelig bruker den bølgetangen, eller om det er kun for å tjene penger du skriver det.?

  1. Fotballfrue

   Jeg har sagt at jeg er ærlig med dere, det må du bare tro på at jeg også er. Dette er helt utrolig gode redskaper, ikke noe billig tull. Jeg har begge deler her hjemme, og bruker de til å lage disse frisyrene som du ser bilder av her. Hva annet skulle jeg bruke? Jeg kunne aldri anbefalt noe jeg ikke bruker selv, det har jeg forklart mange ganger.

   – C

   1. Jeg tror på deg, Caroline! Du er ærlig, og det liker, jeg! 🙂

 26. Carolinemooor ! Jeg sitter her jo med tårer i halsen når du legger ut sånne vakre bilder av deg i finebrudekjoler som la ut på forrige innlegg! kjempe fin er du ! jeg foreslår enda ett bryllup på dere før vårt om 3 år 😉
  Og du er veldig fin meg sånn kreppehår .
  God bedring, Glad i deg <3

 27. jeg er ikke helt enig i at å bølge håret tar såå lang tid. jeg har ganske langt hår selv og bruker maks 20 min. og bølgene sitter kjempegodt i håret uten at jeg bruker noen produkter. Men hår er nok litt forskjellig fra person til person.

  1. Fotballfrue

   Da er du heldig! Det avhenger jo av tykkelse også. Jeg bruker en og en halv time faktisk. Skikkelig tiltak, det er derfor jeg ike gjør det så ofte :p

   – C

 28. Hei 🙂 bare lurer på når du bruker bølgetangen, om du tvinner håret rundt den slik som med krølltang, eller bare «setter den inn i håret» og må gjøre det flere ganger på samme lengde? Ble visst litt komplisert skrevet

  1. Man «setter den inn i håret» og må derfor bruke den flere ganger nedover på samme lengde 🙂

 29. Hei, har hørt at ingen spørsmål er dumme å stille, så jeg fyrer løs!

  Er det lov med potetgull når man har et LCHF kosthold, eventuelt popcorn? Kunne sikkert ha googlet det eller noe, men jeg har fått inntrykk av at du har ganske peiling når det gjelder LCHF, så spør like så godt deg! 😀

  Digger bloggen din! 😀

  1. Potetgull inneholder mye fett, men også mye karbohydrater så jeg ville heller spist nøtter istedenfor chips;) Popkorn er mye karbohydrater det og, så ville ikke anbefalt dette som helgekos. Nøtter ristet i rapsolje (tror posen heter spesial?) eller usaltete nøtter er bedre å spise på LCHF kosthold enn potetgull:) Håper det svarte deg på spørsmålet:)

   1. Therese

    Tusen takk for svar! 😀

   2. BaconCrisp inneholder minimalt med karbohydrater. Tilnærmet 0 g. Greit om man har lyst på litt snacks

   3. Oj, det visste jeg ikke! Tenkte all «chips-lignende» var masse karbohydrater i jeg.. Men tusen takk for tipset:)

   4. Fotballfrue

    Du må ikke blande baconcrisp og baconchips! Det er baconchips de på lchf kan spise, du vet de svorene som har en liten fettrand under. De som kommer i en liten gullpose. Baconcrisp (som du bla. får på kino) er fyfy, og proppfull av karbo.

    – C

   5. Jeg leste visst litt feil der, og misforsto helt! Tenkte på sånne man får på kino ja, hehe:) Men takk for tipset, skal prøve BaconCrisp:)

   6. Fotballfrue

    Jeg tror disse to betegnelsene blandes ofte, bare husk på at det er de i en sånn liten gullpose som er bra å spise på lavkarbo. Sjekk innholdet bak 🙂

    – C

 30. cathrine

  Hei Caroline.
  Jeg har et spørsmål som jeg bare stiller her, selv om det ikke faller under denne kategorien:)
  Hva skjer med gruppen din, Sky Heels?
  Lenge siden vi har hørt noe om dette?

  Cathrine.

  1. Dette har hun svart på maange ganger før;) det ble lagt på is..

  2. Elisabeth

   Dette har hun svart på mange ganger før, prosjektet er lagt på is.

   1. cathrine

    Hadde ikke fått med meg det:) Men takk for svarene;)

 31. Du har så utrolig fint hår, Caroline! 🙂 Misunner deg til tusen.

  Jeg bare lurer på en ting. Pleier du føttene dine noe spesielt? Jeg får ofte noen slags blemmer på tærne etter at jeg har jogget en stund (nei, skoene er ikke for små), og har ganske tørr hud på føttene. Har du noe slags kremer eller lignende å anbefale?

 32. Hei!
  Lurte kanskje på om du kunne lage et innlegg om dine favorittkjoler? Topp 5? Topp 10? Det hadde vært gøy å se, du har jo SÅ mange fine kjoler 🙂

 33. Du har så fint hår 😉 og tusen takk for at du deler litt tips og sånt med leserne ;P har tenkt å kjøpe meg en krølltang snart, så det er bra med litt tips … Hehe :):)

 34. Hvilket merke og type er bølgetangen og hvor får man kjøpt den? 🙂

 35. Nydelig den nye headern Caroline! Jeg har et spørsmål: kan jeg få se lommeboken din??

 36. Bare et tips til den bølgetangen! Jeg bruker en sånn jeg også, bare ikke samme merke. Det er om du ikke vil ha så intense krøller, så anbefaler jeg å lage dem kvelden før du trenger dem 🙂 Bare gre gjennom håret med fingrene for en litt mer rotete finish som jeg liker veldig godt 🙂

 37. Hei Caroline.

  Jeg er på leting etter det perfekte (nybegynner) speilrefleks kameraet om dagen, men har absolutt ingen peiling. Kunne ikke du skrevet et innlegg om hva slags kamera du bruker og hvorfor, og kanskje litt info om ekstra utstyret du har? Det er sikkert flere enn meg som hadde satt pris på det!

  B

 38. Å, supert. Takk for innlegget! Skal finne fram krølltangen min igjen…:-)

 39. Ny og fin header! Syns det blir finere resultat av en rettetang med avrundet topp enn krølltang. Min mening!

  freedomland.blogg.no

 40. Stilig, likte krølltang krøllene bedre enn de med bølgetangen : )

  -https://inamakeup.blogg.no/

  1. ja, trur det jeg og?

   1. Fotballfrue

    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 De skal bli mine NÅ 😀 TAKK!

    – C

 41. Du er jo så fin på alle bilder. Igjen kan ikke huske å ha sett et bilde der jeg synes du ser dårlig ut 🙂 Alt kler den smukke 🙂

 42. herregud, du har så nydelig hår!

 43. Ble litt redd av å høre at krølltangen eksploderte? Huff.. hørtes utrolig skremmende ut!

  1. Fotballfrue

   Ja, det var ikke noe gøy :O Glad for at håret mitt ikke tok fyr 😉

   – C

 44. Hei:-)
  Hvordan får du til slike svære krøller helt nederst da? jeg og har en slik krølltang, men mine blir bare »små». selve krølltangen er medium, altså man skal få store krøller av den ….

  1. Fotballfrue

   Jeg krøller det, og de blir sånn :/ Kanskje det har med hårtype å gjøre?

   – C

 45. Kan du vise oss hvordan du gjør det på video? Bare noen klipp liksom 🙂

 46. Hei, kanskje du kunne lage et innlegg i bryllupsånden om hvor man kan gifte seg i utlandet? Hvordan man gjør det med prest, o.l? Meg og min (snart) forlovede har f.eks. lyst til å leie en villa i italia 🙂

  Klem

  1. Fotballfrue

   Skal se hva jeg får til 🙂

   – C

 47. Silje Kristin

  Var det Lars-Kristian som fridde ? Isåfall, hvordan gjorde han det ? 🙂

 48. Karoline

  Hei!
  Ville bare tipse deg om en blogg som kanskje kan være av interesse for deg 😉

  https://linn-sin-verden.blogspot.com/ Masse Low Carbs skriverier!

  1. så ikke denne linken før jeg skrev innlegget. men her var det mye gode tips :)! men du kan jo forsatt legge ut ett inlegg om det 🙂 kanskje noen gode middagsretter for to :)! men ikke om det blir for mye styr siden du hat lagt ut denne bloggen 🙂

   men… jeg vet ikke om du har skrevet det før eller noe.. men siden jeg er ganske fotball «gal» så lurer jeg på hvilket lag I UTLANDET.. eller Egland dere holder med 🙂 ?

   1. Fotballfrue

    Jeg holder ikke med noe lag 😛 Jeg er jo tross alt kun interessert i den fotballen Lars-Kristian spiller 🙂 Han hater engelsk fotball, Milan som er laget hans 🙂

    – C

   2. Renate

    okei :p haha.. jaaaja 🙂 Artig å vite da .

 49. Hei 🙂
  jeg kommer ikke med noe som relaterer til dette innlegget, men jeg er 1,50 og overvektig, og flere venninner har klart å gå ned med en karbo diett, eller mangen.. jeg vil klare dette også, bare om jeg hadde visst om litt forskjellig jeg kunne spise…!
  lurte på om du kunne legge ut en liste over matvarer som man kan spise ? jeg vet det er bra med reint kjøtt.. men kan jo ikke bare spise det.. trener gjør jeg, men nå må jeg finne på noe annet i tilegg. Håper du kan hjelpe meg litt her 🙂 sikkert ikke bare jeg som lurer på det 🙂
  kan gjerne putte på noen middags retter som er bra, men om det blir litt mye så kan du bare skrive en liste 🙂
  søker på nettet, men jeg får ikke så mye ut av det.. kanskje jeg burde lete mer.. men jeg spør no deg 🙂

  1. Fotballfrue

   forum.lavkarbo.no – der finner du masse nyttig informasjon 🙂 Ellers råder jeg deg til å kjøpe kokeboken til Dr. Dahlquist, hun har gitt en noen eksempler på ukemenyer i den.

   – C

   1. Renate

    thanks 😉

 50. så stilig! <3

 51. Hei 🙂 kan du legge ut en video eller noe sånt om hvordan du bølger håret ditt med bølgetang ? :):)

 52. Jeg prøvde krølltangen min for første gang i går og prøvde meg på store krøller som du har, ble superfine! 😀

 53. du har kjempefint hår:))

 54. Hei, jeg lurte på om du har noen tips om hvilke hårprodukter
  og shampo/balsamer som er bra for exstensions?
  Jeg har sveiset på hår og elsker tigi og joico, men lurer på om det går ann å bruke de i extensions
  🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker faktisk begge produktene du nevner, noen ganger bruker jeg også produkter fra John Frieda, da de er fantastiske på frizz 😉 Har ikke hatt noen problemer med håret mitt 🙂

   – C

 55. Elsker håret ditt når du har brukt bølgetanga! 🙂

 56. Elsker bølgetangen er ! Fikk av Makestyle jeg også. Får utrolig nyelige krøller av den. BRuker evigheter på å bølge håret jeg også. Ikke så lenge som eg men bruker i underkant av en time ja 🙂

 57. Veronica (18)

  Hei Caroline. Jeg bare lurte på om du ville ha lagdt et innlegg en gang og vist frem favoritt antrekket ditt, om du har et? Viste ikke hvor jeg skulle skrive/ spørre, så legger fra meg det lille ønsket her. God bedring foresten.

 58. Fint hår, fina kläder, fint hem! 😀

 59. Vet du hvor tykk krølltangen er? Ser den lille er 19mm i diameter men det står ikke hva medium er

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *