Highlights 2010: september – desember

Ingenting er som å starte uka med en lang og krevende treningsøkt. Har lagt bak meg 11 kilometer på 60 minutter, og trent litt lett styrke. Så har jeg smelt i meg en stor omelettfrokost sammen med litervis av kaffe. Nå frister det noe fryktelig med en mørl sjokoladebit, men siden det nesten var det eneste jeg livnærte meg på hele helgen, bør jeg kanksje vente til fredag med den biten. Hater at jeg har blitt så glad i mørk sjokolade.

Uansett. Her får dere siste rest av oppsummeringen fra 2010. September føles ikke så lenge siden, men det var likevel noe småtteri jeg hadde glemt, da jeg gikk gjennom arkivet.

Minner fra september

Vi sendte ut takkekort. .

. . og dro til Ålesund for å besøke familien Eriksen.

Mormor Marit hadde bursdag da vi var der, så vi benyttet anledningen til å ta henne med til Fjellstua for å spise årets første og siste softis.

Jeg skrev et innlegg om de forskjellige skjønnhetsidealene verden over, noe som skapte stor debatt blant dere.

Jeg, mamma og storesøster hadde mor – & datterkveld, og bestemte oss for å gjøre dette til en tradisjon, siden vi hadde så fantastisk morsomt.

Verdens beste Hugo fylte 4 år. .

. . Ronaldo fylte rett etter, så da ble det hundekake på begge to.

Jeg dro til Gålå med jentene mine. .

. . og gikk elvelangs med Lars-Kristian og gode venner da det var høstjevndøgn.

Så var jeg på photoshoot i Drammen. .

. . fant nye steder å ta antrekksbilder. .

. . og løp som en gærning for TakeOslo, noe som ofte resulterte i at jeg lå på user leaderboard weekly.

Minner fra oktober

Jeg var ute på min første sak helt alene for side2.no, NM i fitness og bodybuilding.

Jeg var på besøk hos God Morgen Norge.

Vi festet på en mandag (supermandag) . .

. . og dro til Sarpsborg for å feire kjærlighet til søskenbarnet mitt og hennes ektemann.

En søndag opplevde jeg Lady GaGa live, med de beste jentene i hele verden.

Så var jeg vågal, byttet domene, og fikk mange nye lesere – som gjerne ville se klesskapet mitt.

Minner fra november

Jeg var på min andre fotoshoot med Nelly.com i Borås.

Også dro vi på bryllupsreise. .

Da vi kom hjem igjen hadde vinteren for alvor kommet til hovedstaden. Jeg frøs. Hele tiden.

Minner fra desember

Jeg blåste liv i skikunnskaper jeg oppdaget at jeg ikke lenger hadde etter 12 år.

Vi hadde den årlige pepperkakehuskonkurransen for 2010. .

. . og fikk endelig se igjen Stine & Kevin som vanligvis bor altfor langt unna.

Så var vi på julebord med LSK. .

. . jeg hadde bakedag med mamma og storesøster. .

. . og med jentene mine ♥

Vi hadde nesten akkurat startet med LCHF-kostholdet, og jeg trikset med lavkarbomarsipan, som faktisk smaker ulovlig godt. Oppskrift finner du her.

Jeg ble kåret til årets beste hverdagsblogger av VG ♥

Og før vi visste ordet av det, var det plutselig jul i stua.

Julaften ble feiret hjemme hos oss med mamma, pappa, storesøster, svigers og svoger, og vi var vertsskap for den store kvelden.

Både julaften og romjul suste avgårde, og plutselig var vi på Norefjell og feiret den siste dagen i året med gode venner. Utrolig morsomt!

Dette året har vært helt herlig. Lurer veldig på hvordan en slik oppsummering kommer til å bli for 2011. Umulig å se for seg, men jeg krysser fingrene for at det blir minst like bra. Og det tror jeg også at det kommer til å bli ♥

140 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med førsteplassen på blogglisten, Caroline! Det er virkelig fortjent 😀

 2. Må bare si at porselenet dere fikk til bryllupet er utrolig lekkert! 🙂 Og vel fortjent med førsteplass på blogglisten!

 3. Helt nydelig den gule kjolen..

 4. Så mange minner <3
  Er fast leser 🙂

 5. Caroline, jeg har fulgt deg i halvannet år nå og du blir bare PENERE for hvert år som går!! Er det mulig? 😉 En skikkelig klassisk skjønnhet!! Må være en sunn livsstil, riktig mat, rikelig med trening og ikke minst kjærligheten 😉 Du er virkelig en inspirasjon for meg!! Takk 😉

 6. For et flott år du har hatt! Du er jammen meg heldig 🙂
  Men den gule kjolen, hvor er den fra? Nydeligste kjolen da! 🙂

 7. Andrea Sørlie

  Ser ut som om du har hatt et fantatsisk år 🙂 Håper 2011 blir bra for deg, også!
  Ps, Jeg er litt missunnelig på kleskapet ditt da!

 8. kristine

  Fy søren for et klesskap! Det er jo rene himmelriket! og så mye flott!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du liker det 🙂 Du kan se flere bilder her: http://fotballfrue.no/?p=2013

   – C

   1. kristine

    jeg har ikke en gang et skap. og har fire (!) forskjellige topper/gensere jeg bruker til vanlig. Resten av tøyet mitt er treningstøy. Litt stusselig for å si det sånn. hehe.

    Elsker stilen din. Den er så gjennomført, og passer deg perfekt 🙂
    Har sett på de andre bildene nå, og er overbevist. Det er et himmelrike.

 9. såå morsomt å se 🙂 du er så flink med bloggen din 😀

 10. Hei! Du er så vakker og flott, du er en fantastisk blogger. Elsker alle rettene dine, og de slår faktisk an hos mannen og 🙂 Vi hadde mangosalaten du la ut for en tid siden idag. Bare lurte på en ting: jeg elsker sånn tørket mango på pose, det demper søthungeren og gir energi når jeg er sliten på ettermiddagen på jobb. Er det fy og nei for deg mtp at de er sukret?

 11. Hei 🙂 Du har ein kjempe fin blogg, so eg stadig må sjekke! Men ser du har begynt på lchf dietten. Kvifor det egentlig? Karbohydrat er på alle måtar viktig å få i seg, spesielt så mykje som du trenar. Den kan kanskje passe for dei som er overvektige, men for deg? Ser ikkje heilt den.. 😛

  1. Fotballfrue

   Karbohydrater fungerer veldig godt for de som trener 🙂

   – C

   1. hehe, las nettopp noen kommentarer der du begrunna kvifor du har begynt med denne «dietten». Du får mer overskudd og det minsker søtsuget.. såå, da har eg lært noe nytt :))

   2. btw, du burde bli personlig trener… da hadde eg lett «bestilt» deg 🙂

 12. Hva er bloggen til Stine?

  1. Fotballfrue

   stilars.blogg.no 🙂 HVordan visste du at hun har blogg?

   – C

 13. Hei, hvor kjøpte du «klesskapet» ditt? Har kjøpt ny leilighet å vil ha et likt klesrom som ditt!:) utrolig fint! Å utrolig kjekk å interesang blogg! 🙂 hilsen meg =)

  1. Fotballfrue

   Sjekk under ofte stilte spørsmål i headeren 🙂

   – C

 14. Hei:) Får vi ikke se bilde av siste pepperkakehuset dere lagde? 🙂

 15. Karoline

  Hvor er den grønne jakken med pels fra? 🙂 Den var kjempe fin.

 16. Åh. Skulle virkelig ønske jeg var lillesøstra di så jeg kunne gått berserk i klesskapet ditt. Ble virkelig forelska i den gule kjolen. Ser flere har spurt: Men hvor er den fra? Så skreddersydd ut, i og med at den satt som et skudd!

 17. Lizbeth Osnes

  Hei! =D
  Lurte på om du kan skrive litt om hvordan man lærer å gå i høyhælte? Jeg ser ut som om jeg har gjort i buksa når jeg forsøker :p

 18. Isabelle

  Hei, chihuahuaen min er veldig lik din og samme alder. så jeg lurte på hvilken oppdretter han er fra? 🙂

 19. Hvor har du kjøpt den mørkeblå kjolen, som du hadde på deg på julebordet med LSK? 🙂 Sykt fin!

 20. mathilde

  Hvor har du kjøpt den gule lange kjolen ?: ) nydelig!

 21. Hei <3 Bare lurte på hvor du har kjøpt den utrolig fine silkeblusen med hvite blonder? (Den på det bildet der du sitter på kanten av en veranda eller noe sånt;)

  Og bare så du vet det er bloggen din kjempe, kjempe bra!

 22. Hei Caroline! Må begynne å fortelle at du er utrolig flink. Følger med på bloggen så ofte jeg kan. Lurer på hvor engelen på første bilde i dette innlegget er kjøpt? Syns det er så utrolig fint å pynte med hvite engler 🙂

 23. Ida dyrrdal :)

  Hei 🙂 Jeg er ny leser og virkelig DIGGER bloggen din 😀 er innom hvertfall en gang for dagen 🙂 men jeg elsket den gule kjolen din, så lurte jeg på hvor du hadde kjøpt den? 🙂 fint om du ville svare i et innlegg eller som kommentar? 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg har svart på dette i et eget innlegg, og du finner svaret ved å søke i det nye søkefeltet mitt 🙂

   – C

 24. Jeg lurer også på hvor den lange gule kjolen er ifra! Har en søster som konfirmerer seg til våren og er så fint med gul kjole når man er blond og solbrun. Fant den på ei side en gang, men husker ikke hvor det var så finner den ikke igjen. På forhånd takk for svar!:)

 25. var det bryllupet ved den roklubben ellns særp? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *